Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok, egy kis (9 db)

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

20 éves fiú vagyok, egy kis zavarral. Maszturbálás közben sosincs problémám, pettingnél sem, csak a konkrét aktus előtt, csőd. Milyen készítmény segíthetne ezen?

Már eléggé idegel, tény hogy izgulós vagyok, de petting terén egyáltalán nincs rám panasz. Igazából gyógyhatásu készítmények érdekelnének, amiket könnyen be tudok szerezni.

Legjobb válasz: 20 évesen,szerintem még nincs szükséged készitményekre.Lehet,hogy mostmár tul sokat foglalkozol ezzel és azért nem sikerül.Lehet,hogy tudat alatt nagyon izgulsz és nagyon meg akarsz felelni.Megfog oldodni magátol.Kezdjétek pettinggel és mikor már minden ok,hajrá.De ne görcsölj ezen.

20 évesen, szerintem még nincs szükséged készitményekre.Lehet, hogy mostmár tul sokat foglalkozol ezzel és azért nem sikerül.Lehet, hogy tudat alatt nagyon izgulsz és nagyon meg akarsz felelni.Megfog oldodni magátol.Kezdjétek pettinggel és mikor már minden ok, hajrá.De ne görcsölj ezen.
A készítmények helyett én is a lazítást javasolnám. Az átmeneti merevedési zavar nem testi hanem lelki probléma. Persze, ha neked kapaszkodót nyújt egy egy "szer"... szexshopokban kapni olyan készítményt amivel a pénszt kell bedörzsölni. Melegséget, értágulást, vérbõséget okoz és ezzel javítja az erekciót. Hogy mik vannak, azt bármelyik webes szexshopban megnézheted. Ha a partnernõd dörzsöli bele a nemi szervedbe, az külön jó móka. :) A merevedés megtartása, koncentráció és gyakorlás kérdése. Mondja a párom... Volt már olyan partnerem, aki azért nem tudott óvszert használni, mert az alatt a fél perc alatt amíg leálltunk... már nem volt mire húzni... Pár szó egy szexológustól: "A merevedés megtartása egészséges férfinál nem probléma orális ingerlésnél és önkielégítéskor. A hüvelyben megtartani azonban sokféle ok miatt feladattá válhat, azaz nem megy magától. Emiatt elõbb-utóbb kialakul a stressz is, ha már korábban nem volt más miatt túlterhelõdés. Ha nincs elegendõ tartalék, ami szabadon felhasználható a szexhez, akkor a teljesítmény csökken. Ha nincs elegendõ tréning, csak a vágyak, akkor is gyakran elõfordul, hogy az energia nem koncentrálódik, a figyelem ellankad, a vágy aktus közben lecsökken, vagy átalakul kellemetlen izgalommá, félelemmé."
A kérdező hozzászólása: "Volt már olyan partnerem, aki azért nem tudott óvszert használni, mert az alatt a fél perc alatt amíg leálltunk... már nem volt mire húzni... " pont így járok én is mindig! "A merevedés megtartása, koncentráció és gyakorlás kérdése." Ez érdekes. Ha "elfelejtem" azt, hogy úúúúristen most épp szexelek, hanem csak arra figyelek, hogy dejól csókol, dejómellei vannak, stb... akkor nincs baj, de néhanéha beugrik, hogy jéé, mint a cövek úgy áll!, aztán fél perc alatt puff, annyi. Nekem valszeg ezen kell túllépni, hogy az a fél perc, amíg behelyezem oké, akkor nem lesz baj. Mellesleg, kis termetü (165/52) ember vagyok, elég nagy pénisszel (19-20) cm. Egészségesnek érzem magam, de ez mégis idegesítõ. Látom a többi haveromon, hogy úgy bennevannak ugye, és nekem is nap mint nap meglenne az esélyem rá, de mégsem megy.
Szia! Ugyanannyi idõs vagyok mint te és ugyanilyen problémával. Az egész dolog szellemi síkon dõl el. Nekem néha elég a barátnõmtõl egy érintés vagy egy utalás a szexre és állok mint a cövek. Sõt, amikor poénból próbálgattuk a kutya pózt (rajta és rajtam is volt fehérnemû) akkor is úgy álltam, mint a cövek. Amikor legutóbb végre élesbe ment volna a dolog, akkor meg... Kemény 50%-ot ha tudtam teljesíteni. Szánalmas voltam... De biztos vagyok benne, hogy a probléma orvosolható. Ha elõbbre jutok, majd értesítelek. :-) Addig is kitartás, ez tényleg nem egy olyan probléma, amit ne lehetne orvosolni... Szükséged pedig nincs a szerekre.
találd meg az ideális partnert minden gondod megoldódik
hasonló gondok itt is... kisebb sikerek koncentrációval, aktus elõtti lazítással...
Elmész a patikába és veszel rá kenõcsöt!
Igen, igen patika. OFF: Te mért fogdosod a segglyukad?
A kérdező hozzászólása: vhogy tisztálkodni kell. fürdésközben vettem észre.
Igen, nagyon valószínû, hogy aranyér.
A kérdező hozzászólása: Krém megoldást nyújt a problémámra? :S
Ha kívül van, akkor krém; ha belül, akkor kúp kell rá. Lehet gyógyszert is kapni (Detralex), de viszonylag drágább. Ha pedig 2 hét után se javul, menj el proktológushoz. Bár, az se tuti. Késõbb is elõjöhet még. (Most én is azzal kínlódok) :S
A kérdező hozzászólása: most magától elmúlt...mióta feltettem a kérdést, nyoma sincs... ://

Súlyvesztés tartósan? Én egy 174 cm magas 31 éves nő vagyok. Mindig 65-69 kiló voltam, egy kis odafigyeléssel), de a gyerekek születése után pont 20 kiló felesleg van rajtam!

Most egy éves a kisebbik, még szoptatom, de már nagyrészt ugye mást eszik, így nekivágok a fogyókúrának, mert elegem van ebből az állapotból. Tartósan szeretnék változtatni az evésen, egy kalkulátorral kiszámoltam mennyit kéne bevinni, a heti 0,6-0,7 kg fogyáshoz. De egyáltalán nem értek hozzá, így megnéznétek jó ez így? kcal: 1645 CH: 226 fehérje: 61 zsír: 54 garmm/nap. Ennek a kalóriamennyiségnek az egy része egy normál ebédből állna. (tehát hús, köret krumpli vagy rizs, főzelék, vagy tartalmasabb leves), a többi zöldség, gyümölcs, sovány hús, tejtermék. Szerintetek hagyhatom a normál ebédet, vagy arról is le kell mondanom? Kenyeret és a cukrot száműzni szeretném teljesen. Vélemények? Ja mozgás az nagy séták, mondjuk minden nap 1,5 óra. Egyenlőre... Köszi előre is.

Legjobb válasz: Nem tudom jó-e ez így, fõleg azt sem tudom pontosan mibõl áll. DE csökkenteni kell a ch-t növelni a fehérje bevitelt. Napi 5 kisebb étkezés. Az ilyen "5 óra után nem eszük dolgok" eszedbe se jussanak. Ne sétálj, inkább kocogj vagy bicikli, szobabicikli esetleg -gondolom futni nem tudnál per pillanat, e az lenne a legjobb -. A cukrot és a fehér kenyeret valóban mellõzd. Sok vizet igyál.

Nem tudom jó-e ez így, fõleg azt sem tudom pontosan mibõl áll. DE csökkenteni kell a ch-t növelni a fehérje bevitelt. Napi 5 kisebb étkezés. Az ilyen "5 óra után nem eszük dolgok" eszedbe se jussanak. Ne sétálj, inkább kocogj vagy bicikli, szobabicikli esetleg -gondolom futni nem tudnál per pillanat, e az lenne a legjobb -. A cukrot és a fehér kenyeret valóban mellõzd. Sok vizet igyál.
túlsúlynál a gyors séta jobb, mint a kocogás, már ha nem szeretné a térdét kinyírni a kérdezõ...
Igen 100 kg +-nál. De 80-86 kg-mal nem fogja kinyírni a térdét...
A kérdező hozzászólása: a súlyomtól tudnék futni, inkább a babakocsi akadályoz benne
Nekem 70+-szal sem ajánlotta a futást az edzõm... Azt mondta, a futás a vékonyaknak való. Szóval maradt a futópad emelkedõvel és gyorsgyalogolva. Hatása megvolt...
Megnézném milyen edzõ nem ajánlja a futást 70 kg-mal. Ha mondjuk 140 cm vagy megértem, de ezt erõsen kétlem.
Elég neves edzõ, zsürizni szokta a testépítõket... Adok a szavára.
Az egy dolog. Jó néhány sportágban fel tudnék sorolni nem megfelelõen képzett pontozót/bírót. De ha a súlyodon kívül más nem állt a háttérben és ezt mondta, akkor továbbra is tartom magam hozzá, hogy "70 kg-mal káros futni", az hülyeség.

Van egy kis gondom.20 éves létemre totál analfabéta vagyok a csajozáshoz. Esetlen vagyok, bénázok, nem tudom, hogy kell jól csókolózni, a szexre kb. gondolni se merek, mi lenne. Mit tegyek?

Tudom, marha vicces, meg minden, de nagyon megalázónak érzem, hogy mindezt a szüleim, n?vérem is látja, tudják, hogy még sosem dugtam és mennyire nem csajozok. Félek, nem akarok bénázni. Volt elég kudarcban részem. De mi lesz így bel?lem?

Legjobb válasz: bármi lehet belõled :) én 23évesen ugyanitt tartok, de nem érdekel, h sohanem dugtam.

bármi lehet belõled :) én 23évesen ugyanitt tartok, de nem érdekel, h sohanem dugtam.
11. vagyok, most, hogy elolvastam az összes komnentet kicsit módosítanám a véleményem, az akit egómûvésznek hívtál, pont téged védett meg, hogy ne lúzerezzenek le, mert az nem úgy megy hogy felkelsz és egyszercsak megy a csajozás, valakinek nehezebben megy.
Szerintem meg az a szégyen, ahogy az emberek egymással bánni tudnak, bár nem is ismerjük a kérdezõt, meg, hogy mi áll a háttérben, hogy miért nem tud csajozni, mégis ítélkeznek egyesek felette.
Ha már sokat próbálkoztál, és soha nem kellettél senkinek, akkor csúnya vagy, és jobb ha feladod, mert ezután se lesz sikered. Ha nem is próbálkoztál, akkor itt az ideje elkezdeni! A sikered csak a külsõdön múlik.
1. brian tracy phoenix szeminárium 2. PUA könyvek 3. testépítés http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1100&utm_source=facebo.. Olvasd el, nem fogod elhinni amíg ki nem próbálod. :P (étrend legyen) 4. siker
"Van egy kis gondom." 30-40 környékére ennél több és nehezebb gondod is lesz. "20 éves létemre totál analfabéta vagyok a csajozáshoz." Nem baj. Még az idõbõl sem vagy kicsúszva. Sõt, a jó hír az, hogy még a csajozni nem tudóknak is lehet csajuk. "Esetlen vagyok, bénázok" Erre ld. lent. "hogy kell jól csókolózni, a szexre kb. gondolni se merek, mi lenne" Kezdj el gondolni rá. "Félek, nem akarok bénázni. Volt elég kudarcban részem." 20 éves vagy. Akikkel most találkozol, valószínûleg nem életed párjai lesznek. Akikkel most bénázol, pár év után soha nem látod õket többet. Lényegtelen részei lesznek az életednek, ha majd az akkori asszonyt, gyerekeket, munkát, unokát, építkezést, költözést, betegséget, halált, stb. nézed. "De mi lesz így belõlem?" Még bármi. Mit tegyél? Csinálj valami hasznosat. Tanulj, sportolj, dolgozz. Bármit. Olyan dolgokat kell csinálnod, amelyekben vagy hasznosnak érzed magad, vagy mások éreznek hasznosnak, vagy elismerés jár érte. Vagy szimplán csak fejleszt téged. Akkor majd lesznek lányok, akik felfigyelnek rád és azokkal szépen megtanulhatod az alapokat, hogy aztán pár év múlva röhöghess az egészen és meglásd, hogy pont olyan középszerû, extráktól mentes, de tragédiákat tartalmazó életet élhetsz, mint bárki más az elmúlt több tízezer évben.
Elõször is tisztázd le magadat, hogy ha lenne kapcsolatod, mi lenne benne a szereped. Olvass utána, tanulmányozd a nõi természetet, de nem muszáj olvasni, lehet élõben is megfigyelni, mi kell az adott nõnek. A mai világban nekünk kell (sajnos) alkalmazkodni az õk ízléséhez.. Mellesleg szeretik, ha magabiztos, 'jódumájú' , tréfás, de ugyanakkor céltudatos a személyisége a férfinak. Rinyálásnak helye nincs, max. szükségesetben. Remélem segítettem. 21F
A kérdező hozzászólása: 2.: Tudod az úgy megy, hogyha a szüleiddel élsz, akkor viszonylag feltûnõ, ha a gyerek nem jár el és nem hoz fel csajokat. Természetes a krvázást nem zárják ki, de azt hiszem, nem gondolnak erre (nem alaptalanul):D "3:Bírom ezt a hozzáállást, hogy sokan azt hiszitek, hogy ez úgy megy, hogy egy nap felkeltek, odaálltok a tükör elé, és azt mondjátok magatoknak, hogy "na, én most elkezdek csajozni". Nem tudom, ki mondott ilyet, én valahogy nem találom azt a részt, amikor ilyet írtam volna. Ajánlom a visszaolvasást, illetve ha gondjaid vannak a szövegértéssel, akkor nem kötelezõ erre az oldalra járni. "Hát ez nem így megy! :D" Nem? Már azt hittem! "Nekem már régóta van párom, azelõtt is voltak ilyen-olyan kalandjaim, de én soha nem "kezdtem el csajozni"." De igen, ezt pontosan annak hívják. Az "ilyen-olyan kalandok" mifelénk ezt jelenti. Nem tudom, te mit értesz csajozás alatt, én többek között ezt. "Sõt, kb. 22 éves koromig nem is volt semmi! Pedig azelõtt is sok csaj bukott rám, mert azt mondják, jól nézek ki meg minden (bocsi az ego miatt), de én leszartam, más dolgom volt, tanultam stb." Ó, értem, szóval az egomûvész úr, akiért mindig is döglöttek a legyek most jól megmondja nekünk a frankót! De hogyan is akarsz nekünk megoldást adni egy olyan problémára, amit te szemmel láthatólag sosem éltél meg? Ha rád mindig is sok csaj bukott, akkor most mi tulajdonképpen a mondandót? Annyit jelentesz ki, hogy aki jóképû, arra buknak a csajok. Ezt eddig is tudtuk. Kb. mintha én azt tanácsolnám a pánikbetegnek, hogy csak nyugodjon meg, nem lesz semmi baj. Elvégre nekem sem volt:D "Soha nem fordítottam igazából erre semmilyen hangsúlyt, hanem egyszer csak jött ez a korszakom és kész." Azt írod, azelõtt is buktak rád. Ez pontosan az az önbizalomdopping, ami, ha passzívan benned van, akkor késõbb akármikor elkezdheted, ha addig nem volt rá kedved.
3-asnak üzenem, hogy akkor küldjél csajokat ide is. Mert nekem már volt két barátnõm, de 4. éve egyedül vagyok és qrvára nincs sok csaj a környezetemben. Vagyis de, de õk 16 éves [email protected] Kinek kellenek? F25
Eléggé elkeserítõ, milyen sok ilyen srác van itt :(
Bírom ezt a hozzáállást, hogy sokan azt hiszitek, hogy ez úgy megy, hogy egy nap felkeltek, odaálltok a tükör elé, és azt mondjátok magatoknak, hogy "na, én most elkezdek csajozni". A szekrénybõl gondosan elõválogatjátok az erre az alkalomra már jó elõre elõkészített ruháitokat, felveszitek, zselével hátranyaljátok a hajatokat, és akkor ti most elindultok a csajozás rögös útján. Új nap virradt, új korszak kezdõdik az életetekben. Hát ez nem így megy! :D Nekem már régóta van párom, azelõtt is voltak ilyen-olyan kalandjaim, de én soha nem "kezdtem el csajozni". Sõt, kb. 22 éves koromig nem is volt semmi! Pedig azelõtt is sok csaj bukott rám, mert azt mondják, jól nézek ki meg minden (bocsi az ego miatt), de én leszartam, más dolgom volt, tanultam stb. Soha nem fordítottam igazából erre semmilyen hangsúlyt, hanem egyszer csak jött ez a korszakom és kész. Csak úgy magától, én nem tettem semmit. :D Ha sok csaj van körülötted (márpedig miért ne lenne, mindenütt vannak csajok), akkor elõbb-utóbb megismerkedsz egyel, akivel kölcsönösen szimpinek fogjátok tartani egymást és lesz valami. Csak legyél nyitott mindenki felé, legyél önmagad, legyen önbizalmad, szóval legyen egészséges gondolkodású, és a többi magától jön. :D
2 balek egymàsra talàlt:) szègyen mekkora lùzerek vagytok...honnon tudja a csalàdod hogy szüz vagy?kizàrólag töled tudhatjàk nem?
Én azt mondom menj el sexshop-ba vegyél Jim Fizz tablettát utána hívj fel egy prostit.Mondd el neki a problémád utána kúreld meg.Több lesz majd késõbb az önbizalmad és legalább másnap reggel jobban kelsz, nem szégyen hogy egy férfi k.vával veszti el a szüzességét a mai világban, nézd meg a 13-14 éves csajokat azt sem tudják hogy szopkodják a brét.Kívánom hogy szerencséd legyen tesó

Én egy 20 éves lány vagyok. Szerintetek mi lehet az oka annak hogy ha összejössz valakivel aki már régóta tetszik, nagy a fellángolás, s kis idővel később rájössz hogy nem igazán érdekel az illető, sőt igazán senki más sem.!? Isa

Legjobb válasz: az elsõ részére: mert ha sokáig nézted magadnak, akkor valszeg kialakítottál róla magadban egy (eszmény)képet, ami nem mindig és nem minden ponton azonos a valósággal, így csalódsz benne (ezért szépek a gyerek/beteljesületlen szerelmek, mert ott nem dõl össze a kép, hanem megmarad szépnek)

az elsõ részére: mert ha sokáig nézted magadnak, akkor valszeg kialakítottál róla magadban egy (eszmény)képet, ami nem mindig és nem minden ponton azonos a valósággal, így csalódsz benne (ezért szépek a gyerek/beteljesületlen szerelmek, mert ott nem dõl össze a kép, hanem megmarad szépnek)
megválaszoltad a saját kérdésedet... azért, mert csak fellángolás, nem pedig szerelem!
Mert nem találkoztál még azzal, akivel úgy igazán komoly lehetne, illetve túl sokat agyalsz olyan dolgokon, amik miatt visszakozol. Vannak magányos emberek is, akik szeretik/megszokták a magányt. Lehet ilyen leszel.
Egyszerû! Férfi oldalon: hajt a vadász ösztön ha ki is bírod egy lánnyal sokáig utána rájössz hogy másokra is vágysz ezt vagy elfogadod és maradsz a lánynál vagy nem és ilyenkor jönnek a szakítás részek, vagy megcsalás. Lány oldalon: a lányok többsége mindig akar valamit és szeretik ha más lányoknál jobbak. Ezért ha összejön egy fiúval akibe nagyon szerelmes viszont közbe jön egy idõ után egy másik srác akiben látsz valamit és talán jobb a jelenleginél is akkor szintén ugyan az történik mint amit leírtam a férfiaknál. Ez az élet rendje, ezt kell szeretni. 20/F
Ja hogy más sem érdekel õõ akkor vagy idõvel fog majd és kell egy ksi magány vagy nem tudom sok midnen lehet még az oka:D
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, nem gondoltam volna soha hogy az enyém lehet ez a pasi, mivel régóta/látásbol ismerem, és mióta szingli vagyok/voltam eldöntöttem hogy levadászok egy olyan srácot aki nekem tetszik.Mihánst kiderült hogy a szimpátia kölcsönös, már nem is érdekelt...ez baj :/ de a másik dolog hogy sem vele, sem mással nem kapcsolatban nem tör rám a sex utáni hiány, lehet mert megszoktam az én kis szingli életem.. :D Ez is elég fura.

Szeretnék venni a T-mobile-nál egy xperia telefont 0 ft-os akcióból. Van egy kis tartozásom a vodafon-nál de a djuice-nál van előfizetésem amit fizetek rendesen. Szerintetek van esélyem arra hogy megkapjam az előfizetést? (20 éves tanuló vagyok)

Legjobb válasz: Nincs. Ha másik szolgáltatónál tartozásod van akkor nem adnak sehogy elõfizut. Én is nemrég vettem mobilt és volt hitelképesség vizsgálat. Kérdeztem mit takar ezt, mondt aa nõ, hogy azt nézik meg, hogy van-e tartozásod a többi szolgáltatónál, és hogy vajon fizeted-e majd a pénzt. Elõbb rendezned kell a vodás tartozást+ ki kell kerülnöd a tartozók rendszerébõl.

Nincs. Ha másik szolgáltatónál tartozásod van akkor nem adnak sehogy elõfizut. Én is nemrég vettem mobilt és volt hitelképesség vizsgálat. Kérdeztem mit takar ezt, mondt aa nõ, hogy azt nézik meg, hogy van-e tartozásod a többi szolgáltatónál, és hogy vajon fizeted-e majd a pénzt. Elõbb rendezned kell a vodás tartozást+ ki kell kerülnöd a tartozók rendszerébõl.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi a gyors választ.
Részletfizetéshez kérnek munkáltatói igazolást. Tanulóként ilyet nem tudsz felmutatni...
A kérdező hozzászólása: Barátomnak is volt tartozása a vodafon-nál mégis kapott a t-mobile-nál 2 telefont és mobilinternetet is pedig nem volt munkája, csak fõiskolán tanult.
Ahogy nekem ez feltünt a T-mobilnál ilyeneket nem vesznek alapul. Énis fõiskolás tanuló vagyok és elõfizetésbe vettem telefont (mondjuk én kifizettem egybe a 10havi részletett ott) de megadták volna a részletfizetést is én jeleztem külön, hogy egybe szeretném kifizetni. Szerintem probáld meg nincs mit vesztened!
A T-Mobile nem végez hitelalkalmassági vizsgálatot, és semmi féle munkáltatói és egyéb igazolást nem kér. Én anno 2 éve 18 évesen, bementem és egy személyivel és lakcímkártyával, kihoztam egy iPhone 3GS-t részletre. T-Home elõfizetést is ugyanezzel a módszerrel kötöttem. Ez a jó a T-ben, õk nem süllyednek le arra a kis csöves szintre mint a többi szolgáltató, hogy hitelalkalmassági, meg közmûszámla, meg munkáltatói. Szerintem gyorsaság és kényelem terén õk a legjobbak.
Oh. Nem tudtam, hogy ekkora kakiban van a T-, hogy szinte válogatás nélkül bárkinek bármit adnak puszira is :) Mondjuk nem csodálom...
"A T-Mobile nem végez hitelalkalmassági vizsgálatot, " Ez nem igaz, én novemberben kötöttem új elõfizetést, és volt hitelképesség vizsgálat. Fater augban kötött mobilnet elõfizetést és szintén volt, hiába 5 éve számlás t-mobile elõfizetõ...

Van egy kis problémám. én 14 éves vagyok, barátom 20. (? ! )

(nem kell beszólni) és én még szűz vagyok, neki meg már hiányzik a szex, viszont szakítani, megcsalni nem akar, én meg nem tudom eldönteni hogy mit akarok... neki szar lenne ha nemet mondanék... fogalmam sincs, hogy mit kellene csinálni.. már régóta gondolkozok ezen, de nem tudok dönteni, most viszont elég hamar kellene. lányok ti mit csinálnátok? normális válaszokat előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: RIP that pussy!

RIP that pussy!
na tessék, ugyan az a sztori...hogy õ 20, de nem fogja erõltetni...de közben meg szar lenne neki, ha nemet mondanál. ezért igent fogsz neki mondani, õ meg dörzsölni fogja a tenyerét, hogy megfarkalt egy 14 éves tudatlan pubit. gratulálok...miért kell ezt??? amúgy, apád már olajozza a sörétest a pincében
hát figyelj, fogós kérdés. viszont ha én a helyedben lennék, akkor én nem feküdnék le vele, csak azért, hogy nehogy elhagyjon. én még várnék vele, ha szeret, akkor addig vár, ameddig csak akarod. végezzen önkielégítést és kész.
mit akar egy 20éves egy ilyen kislánytól? egyébként ha fontos vagy neki akkor vár!
Csak azért ne feküdj le vele, mert félsz, hogy elveszítheted õt... :-/
Gyökér a srác, hogy egy 14 éves kislánnyal van. Aki nem így gondolja, azt is csak sajnálni tudom. 18F
csefy-vel értek egyet! Ugyanezt akartam írni. Bár sztem a barátod egy lúzer, mert ha 20 évesen 14 éves a bnõje, az azt jelenti, hogy a korabeliek valamiért nem állnak szóba vele.
szerintem csak az arcodra akar élvezni
ha normális a csávó és hû hozzád te is hozzá na meg tud veled bánni akkor kezdenék engedni de azért ne add olyan könnyen magad :D játékosan mert lehet õt is basztatják a kor külömbség miatt
14f20L OK 14L20f nem OK
Akármilyen hosszú az a bizonyos történet, akkor is 20 és 14 éves emberek között rettenetes nagy világbeli szakadék van. Ilyenkor szokás azt mondani, hogy "csak az idõsebb pasikkal értem meg magam", de a valóság az, hogy az "idõsebb" pasi infantilisebb és õ képtelen a korosztályában normális kapcsolatot kialakítani. Nem sértésnek írom, de te még gyerek vagy! A meglátásod viszont jó, hogy még nem vagy rá készen. Ha ezt nem érti meg, akkor lehet akármekkora speciális eset, akkor is infantilis vonásai vannak. Aki egy fejben éretlen nõvel akar szexelni -értsd: nem vagy 25 éves, akinek természetes és tudja mit is akar-, az olyan is. Majd ha már te is akarod, majd akkor. Viszont ha most engedsz az unszolásának, akkor egy életre megváltoztathatja a szexhez való hozzáállásod. + ha amiatt hagy el, mert nem fekszel le vele, akkor még hálás is lehetsz neki, mert nem egy gyökér mellett vagy. Mivel fiatallal kezdett, tudnia kellett, mi van a pakliban. 30F
Tedd szét a lábadat úgy ahogy kell. Amúgy elég ostoba buta csaj lehetsz te is, ha a válaszok alapján akarsz döntést hozni. Grat neked is.
ha igazán fontos vagy neki, akkor éveket is vár rád. de nem jósolok sok jövõt ennek a kapcsolatnak...
A kérdező hozzászólása: nem akar e miatt szakítani, és mondtam neki hogy nem szeretném. köszi a butázást, nemtom ez honnan jött.. nem mondanám h 1 barátnõje volt, mert.. tavaly NYÁR ÓTA míg figyeltem fészen, 2 barátnõje volt.. de egyszer összevesztünk és onnantól nem tartottuk a kapcsolatot csak év elején kezdtünk el megint beszélgetni + járni.. köszi a válaszokat probléma megoldva :P
minek kellett kiírni a kérdést? jóhogy beszólnak, istenem..
Mit akar egy 20 éves egy 14 évestõl? Valószínûleg azt amiért nincs vele egykorú barátnõje... A vele egy idõsek átlátnak rajta. Te meg gyerek vagy és manipulál. Így Õ nem veszít semmit Te meg belemész... Ennyi a véleményem
Felejtsd el! Nagyon nagyon meg fogod bánni. Tartogasd magad addig amíg egyértelmûen tudni fogod a választ, hogy akarod-e vagy nem!
Úgy tudom, ez még büntetendõ. Vagy tévedek? Ha 10 napig össze lennék zárva egy kislánnyal, hát attól még rohadtul nem kezdenék szerelmes lenni belé. Amúgy 21 vagyok és a saját korosztályommal kezdek. Fogadjunk, hogy a pasidnak jó, ha volt összesen 1 barátnõje elõtted, de aztán az dobta, nem talált senkit, de ekkor jött egy naiv 14 éves kislány és ha nincs ló, jó a szamár is alapon összejött veled. Sajnos ez az igazság. Nyisd már ki a szemed, nem normális, ha 20 éves "férfinak" 14 éves a barátnõje. Egyáltalán van közös témátok?
A kérdező hozzászólása: nem akar szakítani! és elõbb utóbb biztos meg fog, de szerintem az még kicsit késõbb lesz.. de én mentem, köszi a válaszokat, jó éjszakát mindenkinek!!
nájû nálom félreírtetek komákok arra céloztam h úgyis meg fog dugni téged :D szal édes mindegy már neked azt csinálsz amit akarsz immán
Ha azért szakít veled, mert nem fogja fel, hogy 14 évesen még nem akarsz szexelni, akkor nem szeret. Ha pedig nem szeret, akkor megérdemli, hogy szexelj vele?
A kérdező hozzászólása: azért mert 23 éves vagy minek kell lekoptatni? O.o az annyi idõs körüli emberek legalább normálisabban tudnak viselkedni.. és nem az a perverz fajta
El nem tudom képzelni mit tud kezdeni egy 20 éves parittya, egy 14 éves kislánnyal! Meg miaz, hogy ne adja magát könnyen és játszon a pasival? Ez valami vicc akart lenni?!
A kérdező hozzászólása: köszi minden normális választ, nem lúzer, ez hosszú történet nem írom le.. de ha 10 napig össze vagy zárva valakivel nem hiszem el h ne tetszene meg legalább egy kicsit, és nem félek hogy szakítunk mert azt megbeszéltük, hogy nem fogunk e miatt.. majd alakul valahogy köszi még egyszer :)
Hát ez van, ha a tini csajok a helyes fiúkra buknak. BEzzeg engem folyton lekoptattok, csak, mert 23 vagyok. :/
Ha ilyen jól megértitek egymást, akkor 14 éves szintjén lehet. És az, hogy 20 évesen egy év alatt volt 2 "barátnõje" az kb annyit jelent, hogy az Aldi-ba jár vásárolni. Az illetõ szociálisan/érzelmileg visszamarad. Ezen nincs mit fényezni. Neked lehet nem tûnik úgy, mert jól elvagytok. Ne értsd úgy, hogy hülye minden 14 éves. Mindenkinek megvan a maga világa, jobb esetben te is nõsz tovább. De õ kicsit kullog. + nem menj bele csak azért, mert meg akarod tartani.

29 éves pasi vagyok. Szerelmes belém egy 17 éves lány, aki 20-nak néz ki. Rendes kis csaj. Félek ha elküldöm akkor nagyon mély sebeket okozok neki. Mit tegyek?

Teljesen véletlenül ismerkedtünk meg egy fesztiválon,én 20-nak néztem és agyilag is a korát meghazudtólja és még talán egy két 20 évesét is.Utólag derült ki hogy mennyi idős.Jól megértjük egymást,jól érzi magát velem.Õszintén szólva én is.Szex még nem volt köztünk,de már majdnem megtörtént a dolog.Ez még akkor amikor nem tudtam mennyi idős valójában. Nagyon fiatal,nem tudom mit tegyek.Nem akarom elküldeni se,látom rajta hogy szerelmes.Õszintén szólva én is érzek íránta valamit. Hurrogást nem kérek.Tudom hogy fiatal hozzám.

Legjobb válasz: Egy próbát megér, ha látsz rá esélyt, hogy mûködhet, ne küldd el.

Egy próbát megér, ha látsz rá esélyt, hogy mûködhet, ne küldd el.
Ha szeretitek egymást, akkor mindegy a kor...de azért 12 év...Ha nagyon korán kezdted volna kb az apja lehetnél
Mekkora egy p0cs vagy!! Egyáltalán nem fiatal hozzád! Csak a sok sok nyomorék akik p1nát is csak képen láttak híresztelik azt hogy az ördögtõl való a korkülönbség! Te meg elhiszed. Mellesleg sok tinicsaj az igazi pasikat kedveli.
utolsó, az irigy emberek is undorítóak! :DD
undorító ha egy fiatal csaj egy felnõtt emberrel van együtt!
gyere össze vele, nem kell nyígni ilyen miatt :D
"éves vagy"
Attól, hogy õ 20-nak néz ki, te meg 26-nak, õ még 17, te pedig 29 éves van. Ez van.
Mikor 17 voltam, nekem is volt egy 29 éves "cimborám"... Egy idõben én is azt hittem hogy többet akarok tõle... Aztán rájöttem hogy mégsem... Mások vagyunk. Pechemre addigra a férfi belém habarodott és csúnya vita lett belõle. Mihelyt nemet mondtam, már senki lettem a szemében és lábtörlõként kezelt. (Hozzáteszem, nem volt köztünk szex/intim kapcsolat.) So: vannak árnyalt oldalai is a dolognak. Figyeljetek egymásra a félre értések elkerülése végett. De: van egy barátnõm, 2 éve él boldog párkapcsolatban õ most 18 a férfi már 30... Szóval nem lehetetlen a dolog. Egy próbát megér. :) De csak akkor ha komolyan gondolod vele... Ha hagyod hogy teljesen beléd szeressen aztán meg meggondolod magad, na az lesz nagy érvágás... Sok sikert! /L
Adj neki egy esélyt, még mûködhet is a dolog! Ha 20-nak néz ki kívül-belül, miért ne? Vannak durvább korkülönbségek is, mégis mûködnek a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva látnák rá esélyt.Látom hogy jól érzi magát mellettem és felszabadult. Én is jól érzem magam vele egyébként. Engem viszont fiatalabbnak néznek.Általában 26-nak. A lényeg nem is az, hanem hogy sokkal értelmesebb az átlag korosztályánál.Mondta is õ nem nagyon barátkozik annyi idõsekkel mint õ.
Az egyesnek üzenem, hogy különösen akkor, ha 14-15 évesen lett volna a magömlése, mint sokan másoknak. Figyelj Kérdezõ! Ha úgy érzed, mûködik a dolog köztetek, akkor vágj bele! Ha még nem akarod elkötelezni magadat, akkor teljesen rendben van! Ugyanúgy eljárhattok szórakozni, kirándulni, mint bárki más! Attól még ugyanúgy találkozhat a barátnõivel, lehetnek csajos estjeik, ha szeretitek egymást, akkor nincs ebben semmi rossz!
nézd ha most hagyod, még gyorsabban túl lesz rajta, mintha hagynál neki egy szalmaszálat, ez csak tanács, a döntés a Tied N
sok tinicsaj ripacs, aki csak arra vágyik hogy jól teletömjék a punáját!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!