Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok, egy (329 db)

Egy 13-14 éves lány ugyanannyira termékeny mint egy 20 éves? Vagy egy fiú?

Nem mintha dolgom lett volna velük, csak kérdezem.

Legjobb válasz: ha menstruál már, akkor igen. mármint a lány.

ha menstruál már, akkor igen. mármint a lány.
A termékenység változó, de a 13 éves ugyanannyira termékeny, mint a 20 éves. Egy 13 éves viszont jóval termékenyebb egy 35 évesnél.
a férfi 35 évesen van a nemzõképessége csúcsán (valahol legalábbis ezt olvastam:P)
ugyanúgy termékeny de ha összejön a gyerek akkor a gyerek nagy eséllyel lesz fejletlen ha a lány 24 éves kor alatt van, ugyanis kb ekkorra fejlõdik ki teljesen a nõi szervezet, és ekkor már 89%os biztonsággal lehet állítani hogy a nemzett utód teljesen egészséges lesz, persze ha nincs se az apának se az anyának genetikus, öröklõdõ betegsége. ha ez alatt a kor alatt jön a baba akkor nagyobb valószínûséggel lesz valami betegsége vagy szervi elégtelensége a picinek, és könnyedén felléphetnek szülés közbeni komplikációk, valamint bekövetkezhet koraszülés is

December közepén lesz az esküvőm, 20 éves vagyok egy gyönyörű télies esküvői ruhát keresek! Linkelnétek?

Legjobb válasz: Ennél kicsit több infó kéne :) Nem mindegy, hogy vékony vagy, vagy kicsit husibb, milyen jellegû az alakod, magas vagy-e vagy alacsony, mellben teltebb vagy-e vagy sem, stb. Mert így linkelhetünk neked mindenféle szép ruhát, csak lehet, hogy pont neked egyáltalán nem állna jól.

Ennél kicsit több infó kéne :) Nem mindegy, hogy vékony vagy, vagy kicsit husibb, milyen jellegû az alakod, magas vagy-e vagy alacsony, mellben teltebb vagy-e vagy sem, stb. Mert így linkelhetünk neked mindenféle szép ruhát, csak lehet, hogy pont neked egyáltalán nem állna jól.
A kérdező hozzászólása: Hát husis vagyok és alacsony! :( 164cm 70kg. A mellem nagy. 85C a melltartó méretem
Na, akkor olyasmi lehetsz, mint én, csak neked van legalább melled :) Így már könnyebb lesz, olyan, mintha magamnak keresnék, csak cicisebb kiadásban :) Majd ha találtam jókat, akkor dobom a linkeket :)
Szerintem ha bemész a Dalarna szalonba Anitához , akkor õ megcsinálja a ruhádat. A z én esküvõm januárban volt , és 3 nap alatt elkészítette a ruhámat .
A nagy menyasszonykönyv szép, és bõséges kiadvány. Pdf formátumban le is tölthetõ regisztráció nélkül. A uh.atad oldalról...és máshonnan is.

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

Szerintettek jöhet egy kisbaba? 20 éves vagyok van egy barátnőm ő 36 éves. Szeretnénk gyereket.

Legjobb válasz: Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.

Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.
Ha a következõ 20 évben tartásdíjat akarsz majd fizetni.
Mióta vagytok együtt? Tényleg úgy érzed, hogy vele fogod leélni az életedet? Egy gyerek vállalás azért eléggé komoly dolog, elvileg annak örökre össze kéne kötnie két embert, de sajnos ez sok esetben nincs így. Különösen ekkora korkülönbség esetén A korodból ítélve nem hiszem, hogy sok-sok éve már együtt lennétek. Szóval én a helyedben még várnék. Én nem akarnék a lányom életébõl kimaradni, így fordított esetben biztos hogy várnék még, és a biztosra mennék. Ha még 3 év múlva is együtt lesztek, jöhet a baba. Szerintem fiatal vagy, nyugodtan várhatsz Én így látom, de lásd feljebb írta valaki, max elváltok. Végül is így is hozzá lehet állni...
A nõ biztosan tudja mit csinál. Másként garantáltan szétmennek.
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt.
32 éves nõ összejön egy 16 éves sráccal? Itt nagy a baj..
A kérdező hozzászólása: De most már nem 16 32 évesek vagyunk hanem 20 36.
Végül is a szerelemben nincs lehetetlen, ha így kiállt 4 évet a kapcsolatotok, akkor valószínûleg mindent kifog. Gondolom a szülõkkel nem lehetett könnyû az elején, de ez most nem ide tartozik :)
A kérdező hozzászólása: Most igy 4 év mulva már nem tünik nagynak a korkülönbség. De akkor még tényleg nagy volt.
A kérdező hozzászólása: Igen õ vele akkarom leélni az életemet hiszen együtt öregszünk meg. Hiszen amikor õ 76 éves lesz én 60
Én is még aludnék egy párat erre a helyedben, gondold át rendesen, hogy képes lennél-e változtatni egy hatalmasat az életedben, nem bulizni járni, otthon lenni a síró gyerekkel, pelenkát cserélni, ELLÁTNI anyagilag is, stb. stb...
Szerintem egy 20 éves srác még ne vállaljon gyereket. Biztos vagy abban, hogy az életedet a mostani 36 éves barátnõd mellett szeretnéd leélni? Én várnék a helyedben még egy pár évet, és ha akkor is úgy látod, akkor oké. Persze ez a te életed, te döntesz, nem is értem miért kell ezt itt megkérdezni. Úgyis az lesz amit ti akartok.
Ha el is váltok késõbb nincs nagyobb öröm!
A kérdező hozzászólása: Utolso megfogadom a tanácsodat.
A kérdező hozzászólása: De én igenis éretnek gondolom magam.
A 4es válaszolóhoz hasonlókat kell magasról leszarni. Ha szereted, és akarod a gyereked, ne azzal foglalkozz, hogy más mit mond.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm már nagyon szeretne. De én is benne lennék egy babába.
szerintem nem az én dolgom, de, ha szeretitek egymást és mindketten szeretnétek, akkor hajrá
Mi sem bizonyíthatná jobban az éretlenségedet, mint hogy egy ilyen fontos döntést ismeretlenek véleménye alapján akarsz meghozni, akik bizonyára nem ismernek minden részletet, ami fontos lehet. Mégis, ha engem kérdeznél, akkor azok alapján, amit eddig megtudtam rólad, azt mondanám, h nem jó ötlet. Szerintem ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat csak nagy szerencsével lehet hosszúéletû, ha pedig nem tart sokáig, akkor lehet h a gyereketek issza majd meg a levét. Akárhogy is döntesz, sok szerencsét!:) és remélem olyan döntést hozol majd, amivel boldog életetek lesz :) )

20 éves vagyok beleszeretem egy 13 éves lányba. Tudom hogy nagyon gáz. De az én korosztályom 16-20 évesek nem jönnek be. Szerintettek nagyon gáz? Szerintem semmi az a 7 év. F/20

Legjobb válasz: Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....

Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....
Hát elég gáz hogy egy felnõtt férfi egy gyerekbe szerelmes.. Ha az én lányom lenne, téged biztos megruháználak ha kikezdenél a lányommal..
Ez továbbra sem legális! Nézheted messzirõl. :)
Remélem csak provokálsz....
Ezt csak bebeszéled magadnak... Önbizalomhiányos vagy, és "könnyebb préda" után néztél... Ezzel semmi gond, de ebben az ügyben ne tegyél semmit, inkább kezdj el sportolni...
hát egy 30-37 éves között nem számít... de egy 20 éves már felnõtt, egy 13 éves még kisgyerek... gondolkozz, hülye fogyatékos...-.-" dugd meg jól, remélem, hogy lecsuknak...
Ez hülye neked milyen barátaid vannak te nyomorék a netrõl szedted össze ezeket az elmeroggyant nyomi barátaidat ? 13 évessel mit akarsz kezdeni ? meg a barátod is 11 éves az még kislány te bar.omarcu! az ilyeneknek kéne szétcsapkodni a fejét.
Igen, az lehet hogy furcsa, hogy van egy 11 éves kiskorú és egy 18 éves (pl.) de az már elyáltalán nem hogy egy pl. 30 és egy 30 éves két nagykorú, mert ez teljesen rendben van. Pl a szüleim között is 7 év van... Max 10 év... De ha õ is szeret miért ne? :) )
"Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S Menstruál már egyáltalán az a gyerek? Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit. De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát.
Nekem rögtön a Kölykök címû film jutott az eszembe...de õk csak a bas.ás miatt szedték fel a fiatal szûz lányokat. Ha azt mondod h valóban szereted és a lány a kora ellenére érett akkor idõvel jól is mehet a dolog. Türelem..: )
inkább egy jó pszichológust ajánlanék...
Ez még nagyon sok, de 5 év múlva már nem gáz, akkor már liliom tiprásért nem perel be.
""Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. " Mi büntetendõ? Írta azt a kérdezõ bárhol is, hogy akár egy ujjal is hozzányúlt? A gondolat - még - nem büntetendõ. Nyugi, a gondolkodás hiánya sem. "Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S" Azért ha ránézel a legtöbb 13 évesre, nem gondolod 13 évesnek. "Menstruál már egyáltalán az a gyerek? " Az mihez számít? Ha 10 évesen menstruál, akkor lövéséretté válik? Ha 16 évesen még nem jön meg neki, akkor még babázzon? "Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall. "De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát." Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják az emberek hogy 1-2-3-4-5 év az semmi.
Dehogy betegek, tudják h az éretlen kislányokkal mehet gumi nélkül, úgysem lesznek terhesek! :)
Irigyek. A 13 év átmeneti. Persze most még tényleg durván hangzik, hogy 13 meg 20 éves. Persze azt még meg kell élni, de 20-27? Ilyenre itt eddig senkinek egy rossz szava sem volt. 30-37? 40-47? "Ó, az én szüleim közt is annyi van..." - mennyi ilyen van itt. Persze nehéz kihúzni 13 éves korától mondjuk 25-ig, hogy együtt is maradjatok, de nem lehetetlen. Lecsukni? Ugyanmár... Azért, mert megfogod a kezét (a kezét!!!), még nem fognak lecsukni. Persze akinek az "összejönni" automatikusan a szexet jelenti, az gondolkodhat lecsukáson is.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: A 16 éves haverom is állandóan cukol emiatt hogy egykislányal jöttem össze.
majd 4-év múlva akkor már nem lesz gáz ha tényleg szereted akkor kibírod esetleg barátkozhatsz vele de azt is csak mértékkel különben ne lepögy meg ha pedonak néznek
Majd lecsuknak.
Egy 13 éves lány még gyerek! Max mellette sétálhatnál az utcán kézen fogva, és néha megölelhetnéd, de kb ennyi.
Szerintem ez szánalmas...
A kérdező hozzászólása: Értem hogy gáz de a korosztályom16-20 évesek állandóan csak baromkodnak. A barátom 16 éves és össze jött egy 11 évesel szerintem ez sokkal gázabb mint az enyém.
Betegek vagytok.
Kedves utolsó, nem a kérdezõnek hanem az egyik válaszolónak írtam, mint ahogy az az idézõjelekbõl ki is derül. És igen, igazad van mert egy 20 éves nem gondol a szexre, õk mindig csak kézen fogva beszélgetve andalognak a barátnõjükkel. Az hogy esetleg szexelnek, az teljességgel kizárt... :S ""Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall." Azt írtam hogy LEGALÁBB várja meg a szükséges kort. Nem hiszem hogy egy év változtatna bármin is, de így már nem lenne büntetendõ ha megteszik az utolsó lépést is. "Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben." A fiatalok szexelnek! Remélem nem törtem össze ezzel a kis lelkivilágod. Isten hozott a valóságban.

Van egy 30 éves srác aki találkozni akar velem én 20 éves vagyok és még nem volt barátom, elmondjam neki vagy ne, félek hogy nem akar majd velem találkozni ha megtudja, hogy még nem is csókolóztam senkivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!

20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!
A csók elõtt ne szólj, ha tetszetek egymásnak rá fogsz érezni hogy mit kell csinálni. De fontos a vonzódás. A sex elõtt viszont szólj, hogy tudja gyengédebbnek kell lennie. És várj a megfelelõ alkalomra, és csak akkor tedd ha kölcsönös lesz a szerelem!
Sztem ne mondd el neki még az elején ezeket, majd ha jobban megismertétek egymást, vagy esetleg összejöttök és utána. De azért szex elõtt sztem szólj, h tudja, h neked ez lesz az elsõ és óvatosabb legyen.

Van öt lány akiknek nagyon tetszem és majd szétszednek ha látnak, válasszak közülük egyet, vagy ha nem, akkor hogy koptassam le őket? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.

Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.
20 evesen mar felnott embereknek szamitotok... szerintem ko-papir-ollozzatok ki, ki legyen a nyertes :-)
Keress egy hatodikat és járjál azzal!
mondd meg hogy döntsenek õk :D
kepzeljetek ream 1000 no hajtott es kivalasztottam az 1001 ediket akit csak ugy ismertem meg es bele tudtam szeretni es o is belem

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

Legjobb válasz: 22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)

22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)
Miért lenne ciki? Én 26 vagyok, és nekem sincs. Nem is volt még komoly kapcsolatom, de az már az problémám :D
Attól még ne legyél szomorú, légy boldog.
Ciki hogy nem akraszt minden lánnyal összejönni csak hogy kihasználjon? Majd eljön az igazi
28 éves vagyok. Szeretnék házat, autót, ciki ha ennyi idõsen nincs????
Én 26 vagyok és nincs kapcsolatom, az én hibámból.Nem ciki amúgy.
Ha nem laksz messze írhatsz ha gondolod 24/F B.A.Z megye
hol laksz?
És én mit mondjak, 21 éves vagyok, életembe nem értem még lányhoz, és itt fekszek az ágyamon 10 osztállyal a hátam mögött, felhalmoztam 1 csomó adósságot, anyámon élõsködök sehova nem vesznek fel dolgozni...és mindezek mellett még ki is akarom nyírni magam... na....TEHÁT, NEM CIKI!!!!
A kérdező hozzászólása: aki szeretne írhat nekem :)
Nem ciki! Ha gondolod írjál rám és megismerkedünk. 24f
Miért a baréttal oldódna meg minden?

Érdemes megpróbálni? Az a helyzet, hogy én még 20 éves vagyok. Összeismerkedtem egy 29 éves nővel, akivel tök jól elvagyunk meg minden.

Rengeteget beszélgetünk, hülyéskedünk. Kedvelem is ?t és ez fel?le is így van. Szerintetek lenne értelme egy komoly kapcsolatnak 2-?nk között?

Legjobb válasz: Hát haver én is 20 vagyok és kezdtem már 26 éves nõvel látom te meg 28-al... Nekem speckó nem mûködött a dolog. Itt azt írod még gyerek is van... Hát elég kemény, szerintem komoly kapcsolatra ne sok az esély, bár nem tudom dolgozol-e vagy tanulsz. Szerintem ahhoz keresned is kéne, hogy meg tudjatok élni stb. És még a gyereket is eltartani.

Hát haver én is 20 vagyok és kezdtem már 26 éves nõvel látom te meg 28-al... Nekem speckó nem mûködött a dolog. Itt azt írod még gyerek is van... Hát elég kemény, szerintem komoly kapcsolatra ne sok az esély, bár nem tudom dolgozol-e vagy tanulsz. Szerintem ahhoz keresned is kéne, hogy meg tudjatok élni stb. És még a gyereket is eltartani.
bocsánat helyesbítek 29-el.... de én ezt gondolom kb.
Érett, tapasztalt nõ, valószínûleg lehet tõle tanulni sokmindent. Meg lehet próbálni, de valóban, hosszú távon nem fog mûködni: más térben mozogtok, más a gondotok-bajotok, stb. A másik meg hogy ha egy anyával jössz össze, az egy külön kategória. Hiszen akkor nem csak õt kell elfogadnod, hanem a gyerekét is, akivel elkerülhetetlen lesz szintén közelebbi kapcsolatba kerülnöd. A gyereknek meg a legrosszabbat az teszi, ha a körülötte a pótapukák csak jönnek-mennek-cserélõdnek. Gondolj erre is.
Egy romantikus kaland összejöhet a dologból a kölcsönös vonzódás miatt. De 100% hogy nem lesz belõle hosszú távú a kapcsolat. Te még nagyon fiatal és éretlen vagy ahhoz, hogy egy 5 éves gyereket és az anyukája problémakörét kompletten fel tudd ölelni. Nem tudsz a társa lenni. Hacsak nem az óvóképzõben, szociális munkás szakon és pszichológián egyszerre tanulsz és önálló jövedelemmel is rendelkezel 20 évesen! :)
Ki mennyire érett, és milyen szándékai vannak a jövõre vonatkozóan? Ezen múlik, hogy érdemes-e a komoly kapcsolatba belemenni. Persze "komolytalanba" vagyis komoly megnyilvánulású, de igazából céltalanba bele lehet menni, pár év szenvedély minden szerelemben megadatik. Ahogy olvasom, egyelõre még nem arról van szó, hogy a kérdezõ halálosan beleszeretett a nõbe, vagy fordítva. Szóval tud mérlegelni, hogy lépjen-e és merre. Ha kérdezõ már most tudja, hogy még szeretne "élni", más fiatalabb lányokkal összejönni, megismerkedni, és erre van lehetõsége is, akkor csak azért, hogy most járjon valakivel, nem biztos, hogy legjobb választás a 29 éves gyerekes nõ, mert jó eleve olyannal járni, akivel késõbb komolyra is fordulhatna a dolog. Persze ha ez egy nagyon kitartó, kapcsolataiban tudatos, hûséges típusú srác, akkor éppen még jó is lehet a lányhoz, de 90%-ban egy 20 éves fiú még szeleburdi, éretlen. És szerintem hosszabb távon nem tud a társa lenni a leírt körülményû nõnek. A férfiak egyszerûen leghamarabb 30 körül érnek be. És ez rossz lehet a nõnek is késõbb, aki közben megszereti a fiút, a srác is most lelkes, de még terhes lehet neki 2-3 év múlva a "család" a kötöttség! Persze ha nagyon vonzódnak egymáshoz biztos, hogy rövid távon várható egy mindkettõnek nagyon jó és izgalmas kapcsolat. Szerintem le kell ülni, és korrekten megbeszélni, hogy mi a helyzet, mik a szándékok egymással, mit lehet egymástól egyelõre elvárni, mit nem, ki mire számíthat. Ha ez mindkét félnek tiszta, akkor miért ne? hajrá! Zed
A kérdező hozzászólása: Igen. Értem, hogy mire gondolsz. Eddig talán ez az egyik legértelmesebb válasz.
igen, értem, és mivel jómagam is egyedülálló anya vagyok, pontosan jól tudom, hogy ha most egy nálam jóval fiatalabb sráccal elkezdenék járni, egyrészt az õ anyagi támogatására nem lenne szükségem az eddigi életvitelem fenntartásához, tehát nem kéne hozzájárulnia a költségeimhez. Persze ha összeköltöznénk, nyilván be kéne szállnia a rezsi és kajaköltségbe, hiszen arra így is költenie kell. Másrészt meg nagyon jól látom azt, hogy a huszonéves párok is szakítanak egy idõ után, mert nem beszélik meg a dolgokat, nem kötnek kompromisszumot satöbbi, szóval az, hogy egy férfi és egy nõ hogyan jön ki egymással, nem a korkülönbségtõl függ. A harmadik meg, írta valaki, hogy a gyereknek nem lenne jó, ha azt látná, hogy a pótapukák jönnek-mennek: itt is érvényes az a dolog, hogy mondjuk anyu összejönm egy pasival, tegyük fel korban "hozzá illõvel", együtt vannak pár évig vagy hónapig, de valami mégsem klappol, hát szakítanak. Szóval itt is tökmindegy, hogy mennyi a korkülönbség és kinek a javára. Szóval az olyan ellenérvek, hogy neki majd ne kell szállnia a gyerek eltartásába, meg az egyéb itt felsoroltak.. jól hangzanak, de ez bármilyen férfi-nõi kapcsolatra ráhúzható. Nem ettõl függ egy kapcsolat tartóssága, hanem attól, hogy a felek miként kezelik egymást. Érted?
Én is egy 9 évvel idõsebb, gyerekkel rendelkezõ nõvel vagyok együtt már lassan 2 éve és még nem volt eddig semmi probléma
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Tanulságosak voltak. Gondolkozok rajta.
Utolsónak: amikor huszonéves vagy, egyetemre jársz, másoddiplomázol, mellette dolgozol, építed a családi alapot, az egzisztenciát, nem azon gondolkozol még férfiként, hogy minél elõbb legyen gyereked. Egy 36 éves nõnek viszont megfordul a fejében és igaz, létezik kompromisszum, de a korkülönbség sokat nyom a latban ilyen szempontból. Érted?
Mennyire jó, hogy lehet korkülönbségbõl adód problémákra hivatkozni! Olvassatok csak körbe itt az oldalon, sok olyan kérdés van, hogy együtt vannak már 3-4 éve és problémák vannak. Persze így, hogy a nõ idõsebb, lehet a korkülönbségre hivatkozni. Tökmindegy, hogy mennyi a korkülönbség, ha nem ésszel csináljátok a kapcsolatot, mindenképpen lesznek problémák, akár van korkülönbség akár nincs. Én meg ismerek olyan párt, ahol a nõ 10 évvel idõsebb, együtt vannak már 12 éve, gyerekük is van, és nagyon jól megvannak. Szóval ez a "nõ az idõsebb a párkapcsolatban" csak ilyen idióta társadalmi norma amit többszáz éve találtak ki, és már teljesen elavult, csak milyen könnyû erre hivatkozni, ha valami nem mûködik.
Ugyanez volt a helyzetem ennyi idõsen, igaz a lánynak nem volt gyereke. 6 évet éltünk együtt, amibõl 5 év nagyon szép volt. Utána elõjöttek a korkülönbségbõl adódó problémák. Sokkal nagyobb az életfelfogásban való különbség egy 26 éves férfi és egy 35 éves nõ között, mint egy 20 éves férfi és egy 29 éves nõ között. Érett gondolkozású voltam már akkor is, de így is elõtörtek a problémák. Rövidtávon boldog lehetsz, hosszútávon sok a 9 év. 5 évnél nagyobb korkülönbséget nem vállalnék már be.
Szerintem érezzétek jól magatokat együtt, ami belefér. Aztán majd meglátjátok, hogy mi van... gondolom úgysem költöznétek össze 1-2 hónapon belül. A gyereket meg egyébként sem neked kéne eltartanod ha úgy alakul az élet, gondolom a nõ dolgozik, kap gyerektartást és családi pótlékot is, ezek bõven fedezik a gyerek szükségleteit. Persze a te dolgod, hogy veszel-e néha egy-két apróságot neki, de eltartanod nem neked kell. Szóval, ha jól kijöttök, nem látom be miért lenne akadály, hogy 9 évvel idõsebb és van gyereke.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.. :)

20 éves vagyok, és nem vagyok egy mókamester, kevés tapasztalatom van a csajok terén, szerintetek így kinél lenne nagyobb esélyem? Egy 25 vagy egy 15 éves lánynál?

Legjobb válasz: Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.

Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.
Az átlagban pont jó Kezd a 15 évesnél, és havonta egyenként a 25-ig Aztán lehet visszafelé is.
hagyd a kislányokat!!!
hehe:D a kérdésre válaszolva: a 25 idõs neked, nekem legalábbis nem kellenél. a 15 gyerek. De olyan 17-20ig lehetne válogatnod.
A kérdező hozzászólása: Nem kellenék neked??? Na várjál csak, elöbb ismerj meg aztán utánna mondd azt hogy nem kellenék!!!
Egy 25 évesnek nem kellenél, válassz egy belevaló 17 éves lányt, az elég érett hozzád.
Tegnapi 19:50 es vagyok. Egész biztos nem kellenél, mert fiatal vagy hozzám. De írtam, hogy a 17 körüli korosztálynál símán próbálkozhatsz.
igen, szerintem is 1-2 évvel fiatalabbaknál próbálkozz. de nem ilyen 15 évesnél azok még barbiznak. olyan 17-18 közöttiekkel. sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!