Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok! Van egy (100 db)

Szerintettek jöhet egy kisbaba? 20 éves vagyok van egy barátnőm ő 36 éves. Szeretnénk gyereket.

Legjobb válasz: Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.

Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.
Ha a következõ 20 évben tartásdíjat akarsz majd fizetni.
Mióta vagytok együtt? Tényleg úgy érzed, hogy vele fogod leélni az életedet? Egy gyerek vállalás azért eléggé komoly dolog, elvileg annak örökre össze kéne kötnie két embert, de sajnos ez sok esetben nincs így. Különösen ekkora korkülönbség esetén A korodból ítélve nem hiszem, hogy sok-sok éve már együtt lennétek. Szóval én a helyedben még várnék. Én nem akarnék a lányom életébõl kimaradni, így fordított esetben biztos hogy várnék még, és a biztosra mennék. Ha még 3 év múlva is együtt lesztek, jöhet a baba. Szerintem fiatal vagy, nyugodtan várhatsz Én így látom, de lásd feljebb írta valaki, max elváltok. Végül is így is hozzá lehet állni...
A nõ biztosan tudja mit csinál. Másként garantáltan szétmennek.
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt.
32 éves nõ összejön egy 16 éves sráccal? Itt nagy a baj..
A kérdező hozzászólása: De most már nem 16 32 évesek vagyunk hanem 20 36.
Végül is a szerelemben nincs lehetetlen, ha így kiállt 4 évet a kapcsolatotok, akkor valószínûleg mindent kifog. Gondolom a szülõkkel nem lehetett könnyû az elején, de ez most nem ide tartozik :)
A kérdező hozzászólása: Most igy 4 év mulva már nem tünik nagynak a korkülönbség. De akkor még tényleg nagy volt.
A kérdező hozzászólása: Igen õ vele akkarom leélni az életemet hiszen együtt öregszünk meg. Hiszen amikor õ 76 éves lesz én 60
Én is még aludnék egy párat erre a helyedben, gondold át rendesen, hogy képes lennél-e változtatni egy hatalmasat az életedben, nem bulizni járni, otthon lenni a síró gyerekkel, pelenkát cserélni, ELLÁTNI anyagilag is, stb. stb...
Szerintem egy 20 éves srác még ne vállaljon gyereket. Biztos vagy abban, hogy az életedet a mostani 36 éves barátnõd mellett szeretnéd leélni? Én várnék a helyedben még egy pár évet, és ha akkor is úgy látod, akkor oké. Persze ez a te életed, te döntesz, nem is értem miért kell ezt itt megkérdezni. Úgyis az lesz amit ti akartok.
Ha el is váltok késõbb nincs nagyobb öröm!
A kérdező hozzászólása: Utolso megfogadom a tanácsodat.
A kérdező hozzászólása: De én igenis éretnek gondolom magam.
A 4es válaszolóhoz hasonlókat kell magasról leszarni. Ha szereted, és akarod a gyereked, ne azzal foglalkozz, hogy más mit mond.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm már nagyon szeretne. De én is benne lennék egy babába.
szerintem nem az én dolgom, de, ha szeretitek egymást és mindketten szeretnétek, akkor hajrá
Mi sem bizonyíthatná jobban az éretlenségedet, mint hogy egy ilyen fontos döntést ismeretlenek véleménye alapján akarsz meghozni, akik bizonyára nem ismernek minden részletet, ami fontos lehet. Mégis, ha engem kérdeznél, akkor azok alapján, amit eddig megtudtam rólad, azt mondanám, h nem jó ötlet. Szerintem ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat csak nagy szerencsével lehet hosszúéletû, ha pedig nem tart sokáig, akkor lehet h a gyereketek issza majd meg a levét. Akárhogy is döntesz, sok szerencsét!:) és remélem olyan döntést hozol majd, amivel boldog életetek lesz :) )

20 éves vagyok szeretnék egy 20 millios kocsit hitelre venni van olyan bank ami adná a hitelt 40 év futamidőre? Keresetem minimárbér felett lenne kicsivel.

Legjobb válasz: Nyilván kamu kérdés. Tételezzük fel, hogy mondjuk megveszed, mert adnak hitelt 500 évre:) Az elsõ kötelezõ szervízt sem tudnád kifizetni ha nem keresel 4-5 kilót havonta. Ennyi.

Nyilván kamu kérdés. Tételezzük fel, hogy mondjuk megveszed, mert adnak hitelt 500 évre:) Az elsõ kötelezõ szervízt sem tudnád kifizetni ha nem keresel 4-5 kilót havonta. Ennyi.
Hát, 40 év törlesztés elég sokkoló, 60 évesen fogod befejezni a törlesztést... Addig, ha minden igaz, lesz legalább 2-3 másik kocsid. Dolgozz, ha ügyes vagy meg lesz a pénz egy része, így kevesebb lesz a törlesztés, vagy abszolút nem is lesz rá szükséged. Szerintem ne vegyél ekkora hitelt... Amúgy milyen kocsira gondolsz?
De miért kell neked húsz milliós kocsi?Nem elég egy használt, egymillióért?Azért tudod ez elég nevetséges. Nekünk volt egy ismerõsünk, 2-3 havonta váltogatta a kocsijait.Terepjáró, SL500 merci, ilyenek.Közben meg nem tudta fizetni az albérletet, ahol lakott.Kb. ehhez tudom hasonlítani a te helyzetedet is. Baromi nagy hülyeséget csinálsz.40 év alatt még sokminden megtörténhet, mit csinálsz ha jön egy gebasz?
Azt ugyan már melyik bank fogad el negyven éves gépjármûvet fedezetnek? Mert az utolsó évben a hiteled fedezete még a kocsi, és az már igencsak negyven éves lesz :) Tehát NEM kapsz ilyen hitelt. Kaphatsz húsz milliós autóra, kb. 30% önrésszel, max. öt évre hitelt. Persze ehhez kb. négyszázezres nettót kell igazolnod.
Persze, hogy kapsz rá hitelt sõt még önerõt sem kell befizetned, fõleg a mostani helyzetben. Jól hangzik nem? Egyértelmû, hogy kamu a kérdés.
Ha ilyen igényeid vannak, gondolom nem vagytok csórók. Miért nem kérted érettségi ajándékként a szüleidtõl? kérdés eleve rossz, mert "keresetem a minimálbér felett lenne kicsivel!" Lenne?, akkor még nem is dolgozol.Kis buta, te még nem tudod, mit jelent tartozni 1 banknak!!!!
Úgy tudom törvény szabályozza nem olyan régóta , hogy gépjármûvet csak minimum 20% befizetéstõl és maximum 96 hónap futamidõre vehet az ember. Pont, amiatt hozták ezt a törvényt, mert rengeteg ember rokkant bele a 0% induló / 120 hó törlesztés konstrukcióba.
Zsírkamu a kérdés, vagy zsírhülye a kérdezõ :D Vagy csak látta a Pappas Autó féle mercis lízingkérelmet és gondolta bekérdezi itt is :D
Na azért jó magyar hozzáállással leszóljátok a srácot, nem biztos, hog ykamu. Volt nekem is olyan kis millliomos osztálytársam akinek 19 évesen hát 20 milka feletti kocsija volt bõven ... De sztem ne menj bele ilyen hosszú távú részletbe, fõleg manapság ne viccelj, aztán az egész életedet majd ez teszi tönkre ... Na meg gondold meg, a kocsik az elsõ évben elvesztik értékük jó részét, érdemes inkább egy 1-2 éveset nézned ami jó állapotú de fõleg a mostani helyzetben féláron is megkapod, mint újonan. Ilyen hosszú lejáratú hitelt semmiképpen se !!!!!
Nincs ilyen bank, fõleg a jelenlegi gazdasági helyzetben:-(
Nem érdemes belevágni, fõleg a mai helyzetben.Ha mindenképpen bele akarsz vágni, legalább várj még egy-két évet.
40 évre??? abba azért gondolj bele, hogy az a kocsi 10 év múlva már csak max 3 milliót ér, te meg még kb 18 millióval fogsz lógni a banknak. szerinted ez kinek érné meg? segítek: se neked, se a banknak. (6 évig voltam kintlévõség kezelõ egy autó lízing cégnél)
Ha 10-20 millás kocsit akarsz venni, akkor gondolom a lakásod már megvan és vissza is pengetted a hitelt. Vagy esetleg valamelyik félreesõ parkolóban a kocsidban fogsz lakni? Némi fontossági sorrend nem ártana, de ha 20 évesen ezt magadtól nem látod be, akkor inkább ne is gondolkodj ilyenbe. Vegyél egy használt Suzukit, Opelt, Fordot, VW-t, az is elvisz ahova csak akarod!
már bocs, de te hülye vagy :S 20 évesen még nincs is annyi vezetési tapasztalatod. Megveszed a 20 (10) misis kocsit, és az elsõ kanyarban fához vágod. Grat, magyarország, én így szeretlek...
Bár te forint alapu hitelt nem fogsz kapni, ha nincs rá fedezet.
Ne legyél idiota:D Majd rájössz h az a nõ aki a kocsid alapján választ ki, simán le fog cserélni egy uj a8-ra.... Ja fektess inkább lakásba. Milyen ciki már kiszállni egy a8-bol és felmenni egy minigarzonba xD fektess be egy ingatlanba 20-30 éves hitellel, de forint alapuval, és ha kiadod idõvel lesz kess is...
Természetesen megoldható az igényed: Ha van egy kb 30-35 millió Ft értékû jó forgalomképes helyen lévõ lakóingatlan, arra fel tudsz venni minimálbérrel is szabadfelhasználású jelzáloghitelt akár 30 évre. EUR alapon ez kb 172 ezer Ft/hó törlesztést jelent 360 alkalommal. Az elsõ 6 hónapban még kamatakció is van, így csak 157 ezret kell fizetni. Nyilván kell lenni "egyéb jövedelemnek is, hogy tudd fizetni, ezt nem ellenõrzi a bank. Így az össz visszafizetendõ kb 60 millió Ft lesz, kocsid meg max 20 évig, aztán kuka. Elgondolkodtató.
Térj észhez.
kocsid az lenne csak nem lenne amit megegyel!inkabb gyujtogess azt ajanlom!talan 20ev mulva megveheted azt a 20millios kocsit, kiveve ha nincsenek milliomos szuleid, habar ketve hiszem mert akkor nem akarnal kolcsont felvenni!de ha tenyleg nagyon erdekel akkor kerdezd a bankokat, ok jobban tudjak!szerintem
Szerintem a kérdezõt már nem gyõzzük meg, de mi is most vettünk fel több hónapos szenvedés után egy újabb hitelt, mert az elõzõeket nem tudtuk fizetni és kajára sem jutott. Áldom az istent, hogy adtak, bár most is tartozásunk van, de muszáj volt mert nem bírtuk befizetni a csekkeket sem, és tényleg ételre sem jutott. Nagyon rosszzul jártunk a hitelekkel fõleg mióta duplájára nõtt a törlesztés és a fizetés elmegy rá, nem marad egy forint se a hónapra soha. Én nem mennék bele ebbe semmilyen autó miatt, ebben a gazdasági helyzetben, de késõbb se.
Az a terved, hogy használod a kocsit, utána meg leadod? A bank nem olyan hülye, hogy ezt csinálja...minimálbér körüli összegre meg szinte lehetetlen hitelt felvenni ilyen távon.
Ezt most komolyan gondolod? A jelen gazdasági helyzetben akarsz hitelt felvenni? Akinek nincs hitele, az áldja a józan eszét, akinek meg van, az szitkozódik! Nézz már körül kicsit, mielõtt cselekszel!
Miért nem hívsz fel egy bankot?! Annyi kedvezményt kaphatsz a min.béredre, hogy el sem hiszed. Aztán: ha ilyen gyorsan lementél 10M-ra, akkor lesz ez még 500 ezerért egy zsiguli!
A kérdező hozzászólása: akkor egy 10 millios kocsit! hogy lehetne hitelre megvenni mennyi költségem lenne?? leghosszabb távon.
Minimálbér felett vagy kicsivel bejelentve, vagy valóban annyit keresel? Nekem is van ismerõsöm aki be van jelentve kb.70.000 ft-ra és keres 200.000 ft-ot. :) És nem vett 20 millás autót.
Persze, csak tudod: euró alapú hitelt vegyél fel, az most a nyerõ! Itt most a kérdezõ vagy nagyon hülye, vagy nagyon vicces..
Gyerekek! Adjátok a tanácsokat, hogy ne legyen hülye, és ne vegyen fel ekkora hitelt! Õszintén! Melyik bank adna ennyi hitelt autóra egy 20 éves gyereknek. Ez a pénzintézet még nem született meg! A srác max. kapna 1 millió hitelt, úgy hogy bevon valami jóképességû kezest. Magától csak diákhitelre lenne jogosult, ha fõsulira/egyetemre járna, de a kérdésébõl arra következtetek, hogy ez nincs így.. :) A máik, hogy ingatlant sem lehet telefinanszírozni, aminek elvileg nõ az értéke, nemhogy egy luxusautót, ami egy év múlva a felét éri. Egyébként valszeg kamu a kérdés!

Mi a velemenyetek arrol, hogy 20 eves vagyok, es egy csodalatos 16eves baratnom van, akinek a szulei annyira aggodoak, hogy meg a wc-re is elkiserik lanyukat?

Ezt ugy ertem, hogy nem engedik hogy 16 evesen baratja legyen. Tiltjak a fiuktol. Nem konkretan tolem.Mit lehet tenni egy ilyen Szulovel?illetve szulokkel?

Legjobb válasz: Tessék két teljesen ellentétes vélemény. Szerintem a kettõ között kellene találnotok valami arany középutat. Elõször is a lánynak kellene jó viszonyt kialakítani a szüleivel. Legalább az anyjával. H be tudjon számolni minden kis dologról. Akkor nem lenne baj ha az elejétõl nyomon tudná követni a dolgokat. Pl "elmondaná neki h ma a szünetben rámmosolygott egy srác" aztán h késõbb ráköszönt és így tovább. Ha lenne olyan viszony köztük h látnák a szülei h hogyan alakul a lányuk kapcsolata a fiúkkal és nem romlik az iskolai eredménye, nem úgy tûnik h teljesen elszakad tõlük(állandó kimaradás késõ estig stb) valamint tudnák h a lányuk felelõsségteljesen gondolkozik és viselkedik, akkor biztos engedékenyebbek lennének. Meg akarnának ismerni téged, sõt nála lehetnétek és így kicsit nyugodtabbak is lennének h nem a hátuk mögött egy disco wcjében veszíti el a lányuk a szüzességét vagy esik éppen teherbe. 22/f

Tessék két teljesen ellentétes vélemény. Szerintem a kettõ között kellene találnotok valami arany középutat. Elõször is a lánynak kellene jó viszonyt kialakítani a szüleivel. Legalább az anyjával. H be tudjon számolni minden kis dologról. Akkor nem lenne baj ha az elejétõl nyomon tudná követni a dolgokat. Pl "elmondaná neki h ma a szünetben rámmosolygott egy srác" aztán h késõbb ráköszönt és így tovább. Ha lenne olyan viszony köztük h látnák a szülei h hogyan alakul a lányuk kapcsolata a fiúkkal és nem romlik az iskolai eredménye, nem úgy tûnik h teljesen elszakad tõlük(állandó kimaradás késõ estig stb) valamint tudnák h a lányuk felelõsségteljesen gondolkozik és viselkedik, akkor biztos engedékenyebbek lennének. Meg akarnának ismerni téged, sõt nála lehetnétek és így kicsit nyugodtabbak is lennének h nem a hátuk mögött egy disco wcjében veszíti el a lányuk a szüzességét vagy esik éppen teherbe. 22/f
Második: itt nem a szex tiltásáról van szó, hanem az egészséges párkapcsolat tiltásáról. És tudod, kibõl lesz a sok tizenéves terhes? Akiket a szülõk épp a maradiság miatt nem világosítanak fel. Tudod, kibõl lesz a befásult feleség? Akinek az életébõl kimaradt ez a tinédzser kori szerelem.
Kérdezõnek: - Az ilyen szülõk nagyon gázak és nemmellesleg tönkreteszik a saját lányuk sexuális fejlõdését (itt tessék megérteni, hogy az egészséges sexuális fejlõdésnek része a PÁRKAPCSOLAT, csók, stb. nem csak a kõkemény HC pornó) Szerintem annyit tehetnél, hogy bemutatkozol nekik, biztosítod õket, hogy nem akarsz hintõporos análsexet, stb, hátha meglágyulnak - Amúgymeg nem épp s legkóserebb ilyen fiatal lánnyal kavarnod... De ez csak magánvélemény. 2. válaszoló: Nem szoktam ilyet, de te annyira sötét vagy, hogy egy vödör fekete festék világít hozzád képest. Hogy írhatsz ennyi és ekkora baromságokat ilyen rövid szövegben?! Vegyél már kezedbe a sexuálpszichológiáról szóló könyvet vagy legalább valami alap füzetecskét...
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm. Õ úgy oldotta meg a dolgot, hogy mikor elment otthonról (mert õt azért heti 1-2 alkalommal elengedték, 3-4 órára) akkor találkozott a barátjával.
Lehet, hogy hülyének fogsz nézni, de ismertesd meg magad a szüleivel. (Még anno 1 éve nekem is bevált)Titokban találkoztunk heti 1-2 alkalommal. Vörös hajú szeplõs lány (szerintem azok a legszebbek) akit tényleg féltettek a szülei (ebben a világban nem is csodálom). Szóval amikor 5 hónaposak lettünk, akkor volt neki a 16. születésnapja. Nem számított arra, hogy becsöngetek. Az anyja nyitott nekem ajtót, és amikor rájött az igazságra eleinte húzta az orrát, de most már bízik bennem:) Az apja volt a nehéz eset (fõhadnagy). amikor náluk voltam azt se engedte meg, hogy hozzáérjek. de mára már szinte a fiának tekint (együtt mentünk új autót venni). És megengedte, hogy a lányával 1 hetet nyaraljunk a Balti-tengeren Lengyelországba:)
Arról, hogy barmok a szülõk. Ne így legyen, d e ez keményen vissza fog ütni rájuk. Eddig akárhány ilyen családot ismertem, a lányból vagy ordas nagy k.... lett, vagy 18 évesen az elsõ jöttment pasival felcsináltatta magát. Oké, nem ez volt a kérdés. Találkozzatok akkor titokban. Már csak 2 év, és 18 lesz.Ha akkor is él a szerelmetek, akkor az nem csak egy tini fellángolás, akkor már õ is kiállhat melletted.
Ja azt kifelejtettem h a korkülönbség mindenképpen erõs visszatartó erõ lenne nekik. Õszintén szólva én sem látok sok esélyt egy ilyen kapcsolatnak, persze kivételek vannak. 22/f
A szülõk nagyon helyesen nevelik a lányukat:Még egy lánynak sem lett attól semmi baja, hogy nem szexelt már 14-16 évesen.Viszont annál több, aki fiatalon terhes lesz (egyetlen védekezés sem tuti biztos) És aki korán kezdi, az 18-20 évesen már kiégett, és nagyon ritka, amikor normális párkapcsolatot tud kialakítani.Csak olvasni kell a sok megjelent kommentet.Igaz, hogy ma már divat a korai szex, mert a fiatalok egymást hergelik, pedig szellemileg még nem érettek egy párkapcsolatra.Nem beszélve arról, hogy sem lakásuk, sem megélhetésük nincs.Azt pedig nagyon nem ajánlom, hogy titokban találkozzatopk, mert a lánytól nagyon csunya dolog lenne, ha hazudna a szüleinek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a kerdesre kellene valaszolni, azert van ez az oldal. Egyelore nem a szexre alapulunk Kedvesemmel, hanem arra hogy nyugodtan tudjunk talalkozni! Koszonom a nehany hasznos valaszt, Segitseget!
figyelj én egy 14 éves lány vagyok és nem rég szakítottam egy 20 éves fiúval azért mert szüleim nem engedtek el vele, mindig azt mondtam h késöbb érek haza mert tovább benn kell maradnom a suliba, és így értem jött és kb fél órát tudtunk talizni most egy 17 éves fiúval járok és vele elengednek ez a korkülöndbség nem annyira jó, de a kérdésedre az a válaszom hogy mutatkoz be a szüleinek mond meg nekik hogy te igazán szereted a lányukat és bármi van te vigyázol rá, és nem hagyod el a lány pedig meg ami tud segítsen szüleinek tanuljon ne rontson a tanulmányán, szerintem ez a legjobb dolog! probálj a legjobbat kihozni magadból hogy elhigyék tényleg szereted a lányukat! helyesírásért bocsi, jah és meglepõ hogy egy 14éves lány add tanácsokat de a mai viálgba:D nah sok szerencsét! szia
13:51-es vagyok! Köztünk 75 km, mert egy fesztiválon ismerkedtünk meg. Mentem a barátnõimhez és ott voltam nála. Másképp az ilyen szülõkkel nem lehet. Hacsak nem veszi a bátorságot és beszél velük, mondja el mit érez, talán akkor könyebb lesz a szüleinek is. De az enyémek pl. nyíl egyenest, érettségiig fiúk nuku, elvet vallották.
Én nem értem az ilyen szülöket, ezzel azt hiszik hogy a gyerekeiket nevelik rendesen, s mégisa tönkreteszik öket lelkileg! és egyik válaszadó azt irta hogy a korkülönbség miatt nem épp müködne..ugyan már.. 17 leszek, párom 23, 2hónap mulva 3évesek leszünk... bocs hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de szerintem is valahogy meg kell ismerkedned a szüleivel és elmondani hogy mi a szándékod, vagy a barátnödnek kell beszélnie szüleivel hogy ö már nem 10 éves és hagyják élni, és hogy szerelmes...
A kérdező hozzászólása: 13:51 reszere! nekem nincs ekkora szerencsem mivel 13 kilometer a tavolsag koztunk, ez nem is olyan sok. De erdelyi vagyok. Es falun lakunk! Szoval. nehez a talalkozas. Igy kicsit rossz a helyzet nem tud hozzam es nem tudok hozza menni latogatoba! Koszonom hogy probaltal valaszolni!
Az én szüleim dettó ilyenek voltak. S köztünk 8 év volt, 15 évesen. Gondolj bele ha ezt megtudták volna. Mi titokban megoldóttuk. Azt mondtam barátnõkhöz megyek, és barátomnál találkoztunk mindig, utcán meg csak sötétedés után (kisvárosban laktam)! +Jó nagy adag szerencse!
iktasd ki õket... méreg pisztoj autóbaleset.. Ha szerencséd van megkapod mit gyám ;b
A kérdező hozzászólása: Hat ot is elengedik neha. De Sajnos egy kicsit messze is lakunk s ezt mindig elotte tudja meg, igy csak nehany percre tudunk osszefutni! De a kerdesben az a lenyeg, hogy Mit lehet tenni a szuleivel, hogy egy kicsit a lanyukban jobban bizzanak! merjek engedni hogy ismerkedjen sracokkal! ???
en is erdelyi vagyok... nekem is pont ilyen szuleim vannak...[es azert feltem elmenni az elso hivatalos randimra ezert nem lett a dolgobol semmi..] ha ilyenek a szulei nem biztos hogy egy bemutatkozastol meglagyulnak de probald meg....egyebkent meg szerintem ez a korkulonbseg siman belefer...

Tisztelt Doktor Úr! 20 éves vagyok, és egy jó ideje fájdalmaim vannak szexuális együttlét után. Ezzel arra gondolok, hogy ég, csíp, fáj a hüvelyem, és a WC-re járás is nagyon fáj. Lehetséges, hogy a hüvelyflórám nincs rendben? Most fogok elkezdeni szedni

Tisztelt Doktor Úr! 20 éves vagyok, és egy jó ideje fájdalmaim vannak szexuális együttlét után. Ezzel arra gondolok, hogy ég, csíp, fáj a hüvelyem, és a WC-re járás is nagyon fáj. Lehetséges, hogy a hüvelyflórám nincs rendben? Most fogok elkezdeni szedni Protexin Gynophilus-t, amely gyulladáscsökkentő is egyben. Észrevettem még hogy hüvelyi folyásom is van. Azóta mióta ezeket tapasztaltam, 3 különböző partnerem is volt. Nem gondolom, hogy tőlük kaptam volna el valamit! Dóra

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Pusztán a tünetek alapján nem tudok tanácsot adni, de lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya nincsen rendben. Pontosabbat csak vizsgálat alapján lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Pusztán a tünetek alapján nem tudok tanácsot adni, de lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya nincsen rendben. Pontosabbat csak vizsgálat alapján lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 20 éves vagyok, és egy jó ideje fájdalmaim vannak szexuális együttlét után. Ezzel arra gondolok, hogy ég, csíp, fáj a hüvelyem, és a WC-re járás is nagyon fáj. Lehetséges, hogy a hüvelyflórám nincs rendben? Most fogok elkezdeni szedni

Tisztelt Doktor Úr! 20 éves vagyok, és egy jó ideje fájdalmaim vannak szexuális együttlét után. Ezzel arra gondolok, hogy ég, csíp, fáj a hüvelyem, és a WC-re járás is nagyon fáj. Lehetséges, hogy a hüvelyflórám nincs rendben? Most fogok elkezdeni szedni Protexin Gynophilus-t, amely gyulladáscsökkentő is egyben. Észrevettem még hogy hüvelyi folyásom is van. Azóta mióta ezeket tapasztaltam, 3 különböző partnerem is volt. Nem gondolom, hogy tőlük kaptam volna el valamit! Dóra

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Pusztán a tünetek alapján nem tudok tanácsot adni, de lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya nincsen rendben. Pontosabbat csak vizsgálat alapján lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Pusztán a tünetek alapján nem tudok tanácsot adni, de lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya nincsen rendben. Pontosabbat csak vizsgálat alapján lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

Van egy 30 éves srác aki találkozni akar velem én 20 éves vagyok és még nem volt barátom, elmondjam neki vagy ne, félek hogy nem akar majd velem találkozni ha megtudja, hogy még nem is csókolóztam senkivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!

20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!
A csók elõtt ne szólj, ha tetszetek egymásnak rá fogsz érezni hogy mit kell csinálni. De fontos a vonzódás. A sex elõtt viszont szólj, hogy tudja gyengédebbnek kell lennie. És várj a megfelelõ alkalomra, és csak akkor tedd ha kölcsönös lesz a szerelem!
Sztem ne mondd el neki még az elején ezeket, majd ha jobban megismertétek egymást, vagy esetleg összejöttök és utána. De azért szex elõtt sztem szólj, h tudja, h neked ez lesz az elsõ és óvatosabb legyen.

Van öt lány akiknek nagyon tetszem és majd szétszednek ha látnak, válasszak közülük egyet, vagy ha nem, akkor hogy koptassam le őket? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.

Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.
20 evesen mar felnott embereknek szamitotok... szerintem ko-papir-ollozzatok ki, ki legyen a nyertes :-)
Keress egy hatodikat és járjál azzal!
mondd meg hogy döntsenek õk :D
kepzeljetek ream 1000 no hajtott es kivalasztottam az 1001 ediket akit csak ugy ismertem meg es bele tudtam szeretni es o is belem

20 éves vagyok, és nem vagyok egy mókamester, kevés tapasztalatom van a csajok terén, szerintetek így kinél lenne nagyobb esélyem? Egy 25 vagy egy 15 éves lánynál?

Legjobb válasz: Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.

Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.
Az átlagban pont jó Kezd a 15 évesnél, és havonta egyenként a 25-ig Aztán lehet visszafelé is.
hagyd a kislányokat!!!
hehe:D a kérdésre válaszolva: a 25 idõs neked, nekem legalábbis nem kellenél. a 15 gyerek. De olyan 17-20ig lehetne válogatnod.
A kérdező hozzászólása: Nem kellenék neked??? Na várjál csak, elöbb ismerj meg aztán utánna mondd azt hogy nem kellenék!!!
Egy 25 évesnek nem kellenél, válassz egy belevaló 17 éves lányt, az elég érett hozzád.
Tegnapi 19:50 es vagyok. Egész biztos nem kellenél, mert fiatal vagy hozzám. De írtam, hogy a 17 körüli korosztálynál símán próbálkozhatsz.
igen, szerintem is 1-2 évvel fiatalabbaknál próbálkozz. de nem ilyen 15 évesnél azok még barbiznak. olyan 17-18 közöttiekkel. sok sikert!
Vannak :)
én 19 vagyok és szûz :) nem szégyenlem, bár az is igaz, hogy nem azért nem fekszem le senkivel, mert nem akarok, hanem mert nincs olyan srác a környéken akivel járnék :( de én inkább büszke vagyok erre és az a gáz, amikor 12-13 éves kislányok már nem azok
Én 20 vagyok, és szûz. Jah és lány. Én pon t így vagyok, hogy valahogy jobb, ha a fiú is szûz. De hát ez sajnos nem mindig jön ki így, mert az emberek többsége már rég elveszítette. És sajnos haladunk afelé, hogy a kis tinik is már 12 évesen szexelnek. És ez a durva:S
Vannak, vannak... 19/L
Én is 20 voltam és a barátom is, mindketten szüzek voltunk, mikor összejöttünk, szóval vannak ilyen lányok, ne aggódj emiatt...
Vannak... nem mindenki büdös lotyó... 18/L
18+-os lány és szûz akkor = ronda, vagy pszihiátriai eset
Egyáltalán nem szégyelni valo ha valaki 18-20 éves korábban még szüz inkább a meggondoltságra és a jozan észre utal.Várd meg az igazit aki megérdemli, hogy oda ad neki ami egy lánynak a legértékesebb.Hidd el ö is teljesen máskép fogg értékelni.
én a 19. szülinapom után pár nappal vesztettel el, mert olyan fiúval akartam, akire szívesen emlékezek majd vissza idõsebb koromban és nem bántam meg! :) de ismerek olyan lányt, aki 21 évesen vesztette el és õ is csinos, szép csaj
Az szerintem inkább jó, mint rossz. 18L
szerintem itt azzal van a gond hogy nem mindenki van tisztába azzal hogy mi a szép, tehát amikor amikor azt mondjuk hogy van olyan 19-20 éves csaj aki csini akkor lehet hogy valójában erõsen túlzunk, vagy csak én még nem ismerek ilyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!