Találatok a következő kifejezésre: 20 éves vagyok! Van (275 db)

Szerintettek jöhet egy kisbaba? 20 éves vagyok van egy barátnőm ő 36 éves. Szeretnénk gyereket.

Legjobb válasz: Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.

Nem. 20 évesen még nem vagy rá alkalmas lelkileg, gondolom nincsen anyagi függetlenséged sem. Persze jöhet a lepontozás, de abba se ártana belegondolni, hogy 15 évesen hogy néznének a gyerekre az osztálytársai, hogy van egy idõs, 51 éves anyja, miközben te még csak 35 vagy.
Ha a következõ 20 évben tartásdíjat akarsz majd fizetni.
Mióta vagytok együtt? Tényleg úgy érzed, hogy vele fogod leélni az életedet? Egy gyerek vállalás azért eléggé komoly dolog, elvileg annak örökre össze kéne kötnie két embert, de sajnos ez sok esetben nincs így. Különösen ekkora korkülönbség esetén A korodból ítélve nem hiszem, hogy sok-sok éve már együtt lennétek. Szóval én a helyedben még várnék. Én nem akarnék a lányom életébõl kimaradni, így fordított esetben biztos hogy várnék még, és a biztosra mennék. Ha még 3 év múlva is együtt lesztek, jöhet a baba. Szerintem fiatal vagy, nyugodtan várhatsz Én így látom, de lásd feljebb írta valaki, max elváltok. Végül is így is hozzá lehet állni...
A nõ biztosan tudja mit csinál. Másként garantáltan szétmennek.
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt.
32 éves nõ összejön egy 16 éves sráccal? Itt nagy a baj..
A kérdező hozzászólása: De most már nem 16 32 évesek vagyunk hanem 20 36.
Végül is a szerelemben nincs lehetetlen, ha így kiállt 4 évet a kapcsolatotok, akkor valószínûleg mindent kifog. Gondolom a szülõkkel nem lehetett könnyû az elején, de ez most nem ide tartozik :)
A kérdező hozzászólása: Most igy 4 év mulva már nem tünik nagynak a korkülönbség. De akkor még tényleg nagy volt.
A kérdező hozzászólása: Igen õ vele akkarom leélni az életemet hiszen együtt öregszünk meg. Hiszen amikor õ 76 éves lesz én 60
Én is még aludnék egy párat erre a helyedben, gondold át rendesen, hogy képes lennél-e változtatni egy hatalmasat az életedben, nem bulizni járni, otthon lenni a síró gyerekkel, pelenkát cserélni, ELLÁTNI anyagilag is, stb. stb...
Szerintem egy 20 éves srác még ne vállaljon gyereket. Biztos vagy abban, hogy az életedet a mostani 36 éves barátnõd mellett szeretnéd leélni? Én várnék a helyedben még egy pár évet, és ha akkor is úgy látod, akkor oké. Persze ez a te életed, te döntesz, nem is értem miért kell ezt itt megkérdezni. Úgyis az lesz amit ti akartok.
Ha el is váltok késõbb nincs nagyobb öröm!
A kérdező hozzászólása: Utolso megfogadom a tanácsodat.
A kérdező hozzászólása: De én igenis éretnek gondolom magam.
A 4es válaszolóhoz hasonlókat kell magasról leszarni. Ha szereted, és akarod a gyereked, ne azzal foglalkozz, hogy más mit mond.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm már nagyon szeretne. De én is benne lennék egy babába.
szerintem nem az én dolgom, de, ha szeretitek egymást és mindketten szeretnétek, akkor hajrá
Mi sem bizonyíthatná jobban az éretlenségedet, mint hogy egy ilyen fontos döntést ismeretlenek véleménye alapján akarsz meghozni, akik bizonyára nem ismernek minden részletet, ami fontos lehet. Mégis, ha engem kérdeznél, akkor azok alapján, amit eddig megtudtam rólad, azt mondanám, h nem jó ötlet. Szerintem ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat csak nagy szerencsével lehet hosszúéletû, ha pedig nem tart sokáig, akkor lehet h a gyereketek issza majd meg a levét. Akárhogy is döntesz, sok szerencsét!:) és remélem olyan döntést hozol majd, amivel boldog életetek lesz :) )

20 éves vagyok van b kategóriás jogosítványom, ha most megcsinálom az A1 kategóriát ezzel a 30 ezer forintos külömbözeti vizsgával ugye, akkor 2 év múlva megcsinálhatom az A KORLÁTLANT? Vagy mindenképpen várnom kell 24 éves koromig?

Legjobb válasz: Nem kell várnod 24 éves korodig, de A1-rõl nem válthatsz korkedvezménnyel korlátlanra, csak A2-rõl! Ha most megcsinálod az A2-t, akkor 22 évesen megkaphatod a korlátlant!

Nem kell várnod 24 éves korodig, de A1-rõl nem válthatsz korkedvezménnyel korlátlanra, csak A2-rõl! Ha most megcsinálod az A2-t, akkor 22 évesen megkaphatod a korlátlant!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

20 éves vagyok, van ezekben a témákban nálam tapasztaltabb ember?

20 éves vagyok jelenleg, nyáron leszek 21.

Legjobb válasz: Ezzel most dicsekedni akarsz, vagy mi?

Ezzel most dicsekedni akarsz, vagy mi?
Amúgy a mai világban ilyennel dicsekedni, fõleg így felér egy anyázással.
Oh kerlek, csak 38 orszagban jartal es maaaar 20 eves vaaaaagy?Le vagy maradva anyukam....en a magam 2 es fel evevel mar minden orszagban jartam:) )
Térdre borulunk elõtted.:)
Valamelyikbe igazán ottmaradhattál volna....., :) Te nem pökhendi vagy, hanem fölösleges!
Azt nem akarod leírni véletlenül, hogy apud milyen Lexus-szal jár dolgozni reggelente vagy hogy hány emeletes a villátok a Rózsadombon? -.-
Ebbe most mi a kérdés?Te sem vagy egy dicsekvõ ember...
Most mi a kérdés?És milyen választ várnál rá?
Miért nem maradtál ott inkább valamelyik országba?Egyel csökkent volna Magyarországon a fenhájázó emberek száma
Nem írtad a "kérdésed" végére, hogy most irigykednünk kell-e rád, vagy sajnálni téged. Nagy hiba.
38 ország... mindröl tudsz mindent? történelmét, gazdaságát ismered? tudod mik a nevezetességei és azok sajátosságai? mert ha nem, akkor szimplán csak egy gazdag kis puja vagy. :D
mi ezzel a baj????? itt egy csomóan acsarkodnak meg minden, féltékenykednek, nem hiszik el, hogy saját erejébõl is járhatott valaki ennyi helyen stb..és úgy általában a válaszolók nagy része (tisztelet a kivételnek) el se hiszi, hogy õ 20 évesen ennyi helyen járt Na én kiábrándítok mindenkit: én is csak 21 éves vagyok és majdnem ennyi országban voltam és a saját erõmbõl a saját "pénzembõl" mentem, pl Belgiumot egy dán szállodából "lopott" szendvicsekkel jártam be... na jó, lehet, hogy a kérdezõ egy oligarcha családból van, de ilyen akkor is van
Már régen elment a 39. országba.
az hogy voltál 38 országban az nem jelenti azt hogy nagyobb élettapasztalatod van mint egy 40 évesenek aki még nem is volt külföldön. az élettapasztalat nem egyenlõ azzal hogy hány országban jártál. már ebbõl a kérdésbõl is látszik hogy gyerek vagy még és sokat kell tanulnod az életben.
nekem nagyobb a tapasztalatom
38 ország. es akkor mi van. elöször is kétlem hogy magad finansziroztad az egészet, másodszor gondolom elmentel/elvittek a turistak szamara legfelkapottabb helyekre, aztan ott csattogtattad a geped. mindenhol voltal 1-2-3 hetet, de az akkor sem eleg ahhoz, h megismerd az orszagot a szokasokat az embereket, a kulturat a gazdasagot, az egészet!!! De a legjobb, h annyira buta vagy, hogy nincs annyi eszed, hogy rágyere, hogy abban az országban olyan rossz a helyzet, hogy az emberek napról napra élnek, ilyen kérdést ne irj ki!!! Vannak neked barátaid? szerintem nincsenek. Es nem irigyek vagyunk az utazasaidra, mielött még azzal vigasztalnad magad drágám... csak lesünk, hogy ilyenek tényleg vannak? szerintem menj el az Antarktiszra, ott még biztos nem voltál, és maradj is ott...
öregem, figyelj nem jártam 436837 országban, de fényképezés, utazás, országismeret terén nagyobb a tapasztalatom. :D Fõleg nálad...:D Fogadjunk?:) Válaszolj, ha nem hiszed. :D Mindenestre egoizmusban leköröztél barátom.;) Ebben valszegy tényleg überelhetetlen vagy, csak az kell a sz*rnak öcsém.:D
Hogy mennyire sok irigy k...csög van itt. Szerintem csak társát keresi, aki ha szintén sok helyen járt, lehet hogy vele is tudna menni tovább. Egy jó útitársat. Én is jártam már pár helyen, viszont képeket még nem csináltam.
Én nem jártam ennyire sok országban, viszont szívesen leveleznék veled. Én valszeg áprilisban megyek ki Ciprusra pár hónapra. Nem jössz arra fele? :) De most komolyan kérdem. No, írjjjjá' rám! (elõzõ) 25 L
Elõzõ, ez nem társkeresõ... :) Egoistákra buksz? Mert ezek ilyenek egy kapcsolatban is kiosztják a lapot és mindig mindent jobban tudnak, legalább is õk azt hiszik.:)
"az élettapasztalat nem egyenlõ azzal hogy hány országban jártál. már ebbõl a kérdésbõl is látszik hogy gyerek vagy még és sokat kell tanulnod az életben." Pont ugyanezt gondolom és írtam volna, csak kicsit más szavakkal! De én viszont azt ajánlom hogy akövetkezõ 38 országba ahova mész, beszélgess sokat a helyiekkel, tanulmányozd a földrajzot, történelmet, tanuld a nyelvüket és akkor valóban sok tapasztalatot lesz. Valószínû (tendencia szerint)akkor már kb 40 éves leszel, így tényleg lesz élettapasztalatod! Kitartást!
Ezt nem értem! Te tényleg most dicsekedni szeretnél? Gratulálunk a milliomos családodhoz! :D
Én arra lennék kíváncsi hogy a kérdezõ miért olyan formában írta ki a kérdést hogy az pofátlanul dicsekvõnek hasson (feltételezem nem olyan buta hogy ne jönne rá hogy így ebben a formában sokak számára tényleg felér egy anyázással)...
Szerintem egy ilyen kérdésnek egy országban sem örülnének, akkor sem ha az az Usa lenne, vagy Írország, vagy akármi más...egyszerûen lerí róla, hogy csak dicsekedni akar, szóval nem csoda, ha ilyen válaszokat kapott. Normálisan is leírhatta volna, hogy mennyi helyen járt már. (Pl. megkérdezhette volna, hogy kinek van szüksége utazási információkra, mert õ már 38 országban járt. Vagy, hogy ki akarja, hogy küldjön neki pár háttérképnek való fényképet...) Ráadásul 20 éves, tehát mindenki tudja, hogy nem magának köszönheti, hogy ennyi helyre eljutott. Hacsak nem kiskorú modell, vagy színész...még azt sem mondhatom, hogy a lottón nyert, mert 18év alatt azt sem lehet játszani.
Én még csak 17 éves vagyok, de én is körbeutaztam már a földet! Anyukám nagy világjáró. Na és akkor most mivan? 17L
most ezzel akarsz felvágni? hidd el, én több helyen jártam mint te, pedig nem vagyok sokkal idõsebb. ettõl még nem vagy értékesebb ember, mert ennyi helyen jártál... sõt, abból, hogy ezt a "kérdést" kiírtad pont az ellenkezõje jön le.
Én meg három hónap múlva önhibámon kívül megyek vagy a híd alá, vagy éhen halok, na? :) Szerintem én nyertem...
Ettõl leszel tapasztalt hülyegyerek?...és mond már el, mindenhová egyedül mentél?Mindent magadtól derítettél ki? Gondolom igen lesz a válasz.
Hát igen, ez jellemzõ a magyarokra. Habzó szájjel irigykednek mindenre, tiszta kommunista munkásparaszt népség. :) Kérdezõ, én csak gratulálni tudok, hogy 21 éves korodra ilyen sokféle helyes voltál. Bár itt születtem, nem vallom magam magyarnak, mert liberális világpolgár vagyok, és úgy érzem nem kell felvennem az itteniek rossz szokásait csak azért, mert ebbe az országba születtem.
Ez alapján nem tudhatjuk melyikbõl mennyi tapasztalatod van. Fotózásban a készített képek száma nem igazán van összefüggésben a készített képek számával, ha így lenne akkor anyukám tízszer akkora fotómûvész lenne, mint párom, aki tényleg fotós. :) Utazás... Te szervezted az utakat? Egyedül mentél? Te jártál utána a szállásoknak, beszéltél az illetékesekkel? Volt hogy mondjuk te vezettél?... stb-stb... Ha ezek közül egyikkel se foglalkoztál, akkor valószínûleg jópáran tapasztaltak utazásban, ha mindegyiket te csináltad, akkor már nem feltétlen. Országismeret: Felsoroljam hány olyan országban jártam, aminek gõzöm sincs a történelmérõl, földrajzáról, kultúrájáról, stb? ... Jópár ilyen van sajna...
Javítás "a készített képek száma nem igazán van összefüggésben a készített képek számával, " = "a készített képek száma nem igazán van összefüggésben a tapasztalattal",
Nem irigyek vagyunk, csak nem szeretjük a felvágó embereket.Örüljön neki hogy meg van mindene, meg mehet minden fele, de nem kell dicsekedni mert sokaknak nem adatik meg.Én is voltam már jó pár helyen mégsem hangoztatom sehol.
", de nem kell dicsekedni mert sokaknak nem adatik meg.Én is voltam már jó pár helyen mégsem hangoztatom sehol." Ez csak a magyar melankólikus, irracionális visszafogottság kultúrális beidegzõdése miatt "normális" dolog itt.
nem tudom mi ez a sok támadás a kérdezõ felé, minek kell irigykedni, szánalmas... remélem majd én is megfordulok ennyi országban valamikor:D
Nem szabad ennyire gonosznak lenni! Egy ilyen országban, ahol tudja mindenki, hogy nagy a szegénység és nagyon sokan egyik napról a másikra élnek nem dicsõ dolog nyáladzani, hogy hol voltál és hol nem! Sajnálom kérdezõ, hogy egyik országban sem találtál magadnak gerincet!
KAMU!!!!!!
Kedves Kérdezõ! Nem attól vagy tapasztalt, hogy 38 országban jártál. Ki fizette az egészet? Kinek köszönheted? Gondolom nem te. Ebbõl arra következtetek, hogy nem te vagy a tapasztalt, hanem a szüleid a pénzkeresésben. Rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Tényleg úgy tûnik, mintha ezzel dicsekedni akarnál. De gondoljunk csak bele, a fiatalok mi mindennel dicsekednek, csak azért, hogy tapasztaltnak tûnjenek: "én már drogoztam" vaaaaagy "bírom az alkoholt, jól beb*szok mindennap, a suliba is" vaaaagy "szeretek füvezni, mert az milyen jó..." vaaaagy "én már több mint 10-20 emberrel feküdtem le, mindent kipróbáltam a szexben" és most jön a kedvencem: "20 évesen 38 országban jártam, van ezekben a témákban nálam tapasztaltabb ember?" Ez a tehetõsek kiváltsága, hogy a világjárással dicsekedhetnek. A többiek, a por nép, inkább a piával, droggal, és a testiséggel. Ezt látják a TV-be, az interneten, mindenhol. Úgy csinálják mint a nagyok. Te sem vagy jobb semmivel. Ha nem lenne lóvé, te is az "utcán" történõ dolgokkal vágnál fel.

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )
20 éves vagy vagy 20 éve kapcsolatban? tudni kellene mit próbáltatok, ez így kevés információ
Szervezz közös programokat pl azokat amik voltak ez elõtt 15-20 éve! Ha nem megy akkor tovább kéne lépni :)
Azt tedd hozzá, hogy te vagy a lány. Annyira tipikus, hogy már fáj.
Nem hiszem, hogy lány lenne az illetõ (már nem). Nos, ha valóban nem megy akkor tényleg el kell gondolkodni azon, hogy külön utakra lépjetek. Biztos le tudtok ülni egymással megbeszélni ezeket és, ha mindketten arra a döntésre juttok, hogy ezt így felesleges fenntartani vagy minden igyekezetek ellenére nem megy akkor békében váljatok szét és menjen ki-ki a maga útján. Ki tudja, talán késõbb pont ez hozza meg a kívánt hatást és újra együtt lesztek, ha pedig nem akkor tudni fogjátok, hogy jól döntöttetek.
persze, hogy csaj! ok ennyire piszkosak!
Egy kapcsolatot egyedül nem fogsz tudni megmenteni. Ehhez a másik is kell, az, hogy õ is akarja és tegyen érte valamit.

Van egy 30 éves srác aki találkozni akar velem én 20 éves vagyok és még nem volt barátom, elmondjam neki vagy ne, félek hogy nem akar majd velem találkozni ha megtudja, hogy még nem is csókolóztam senkivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!

20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!
A csók elõtt ne szólj, ha tetszetek egymásnak rá fogsz érezni hogy mit kell csinálni. De fontos a vonzódás. A sex elõtt viszont szólj, hogy tudja gyengédebbnek kell lennie. És várj a megfelelõ alkalomra, és csak akkor tedd ha kölcsönös lesz a szerelem!
Sztem ne mondd el neki még az elején ezeket, majd ha jobban megismertétek egymást, vagy esetleg összejöttök és utána. De azért szex elõtt sztem szólj, h tudja, h neked ez lesz az elsõ és óvatosabb legyen.

Van öt lány akiknek nagyon tetszem és majd szétszednek ha látnak, válasszak közülük egyet, vagy ha nem, akkor hogy koptassam le őket? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.

Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.
20 evesen mar felnott embereknek szamitotok... szerintem ko-papir-ollozzatok ki, ki legyen a nyertes :-)
Keress egy hatodikat és járjál azzal!
mondd meg hogy döntsenek õk :D
kepzeljetek ream 1000 no hajtott es kivalasztottam az 1001 ediket akit csak ugy ismertem meg es bele tudtam szeretni es o is belem

Ádámnak hívnak 20 éves vagyok. Már lassan 4 éve van barátnőm, de a szülei nem akarnak elfogadni. Már nem tudok mit csinálni. Szeretnék értelmes válaszokat kapni hogy hogy lehetne most már dűlőre jutni velük?

Az ok:Már akkor elkezd?dött amikor meg se születtem mert anyám egy suliba járt a barátn?m annyával és már ott nem voltak jóba.amikor el?ször találkoztam velük már akkor eldöntötték hogy utálni fognak.segítettem már nekik költöztetni,pakolászni,pénzt adtam kinyaltam a seggüket.már nagyon unom hogy 4 éve ugyanaz megy.a barátn?m is kivan hogy semmit nem engednek neki.eddig minden játékszabályt betartottam.1,5 év után történt meg ahogy akarták 3,5 év után aludhattam ott el?ször meg minden.most azért szeretnék valami praktikát vagy trükköt vagy tanácsot kérni mert már nem bírom hogy mindent megtiltanak és ebb?l jön hogy most kint vagyok Németországba 1 hónapja és ha hazamegyek szeretnék ott aludni a barátn?mnél 2x és nem engedik de azt ?k se tudják miért.már szeretnék ennek véget venni.Ha írnátok hogy kéne beszélnem velük hát már megvolt de semmi hatás.

Legjobb válasz: Nem a barátnõd szüleivel kellene beszélned, hanem a barátnõddel!!! Gondolom ha te 20 éves vagy és 4 éve együtt vagytok, akkor már õ is legalább 18 éves, nagykorú. Neki kéne a sarkára állnia és helyretennie a szüleit, hiszen mi jogon szólnak bele, hogy õ kit választott? Egyáltalán engedélyt kérni ennyi idõsen a szülõktõl, az is fura. Én ennyi idõsen már simán megmondtam a szüleimnek, hogy ma itt alszik a barátom, esetleg ha ebédre is meghívtam, akkor megkérdeztem, hogy az zavarná-e õket, de természetesnek vették, hogy a barátom hozzám tartozik, tehát kedvesek voltak, még ha nem is kedvelték, mert az én életem. Amíg a barátnõd nem viselkedik felnõttként és nem áll ki melletted, addig te megszakadhatsz, úgyse lesz változás. Elfogadni akkor fognak, ha érzik, hogy muszáj, nincs más választásuk.

Nem a barátnõd szüleivel kellene beszélned, hanem a barátnõddel!!! Gondolom ha te 20 éves vagy és 4 éve együtt vagytok, akkor már õ is legalább 18 éves, nagykorú. Neki kéne a sarkára állnia és helyretennie a szüleit, hiszen mi jogon szólnak bele, hogy õ kit választott? Egyáltalán engedélyt kérni ennyi idõsen a szülõktõl, az is fura. Én ennyi idõsen már simán megmondtam a szüleimnek, hogy ma itt alszik a barátom, esetleg ha ebédre is meghívtam, akkor megkérdeztem, hogy az zavarná-e õket, de természetesnek vették, hogy a barátom hozzám tartozik, tehát kedvesek voltak, még ha nem is kedvelték, mert az én életem. Amíg a barátnõd nem viselkedik felnõttként és nem áll ki melletted, addig te megszakadhatsz, úgyse lesz változás. Elfogadni akkor fognak, ha érzik, hogy muszáj, nincs más választásuk.
Velük nem lehet, 4 éve jártok, nem igaz, hogy nem látják, hogy a lányuk boldog veled. hiszen minden szülõnek ez a legfontosabb, ha érdekelné õket akkor szerintem ott aludhatnál. Soha nem indokolta meg bnõd anyukája, hogy miért nem kedvel ?
Adam kedves, 20 eves vagy. nem tudom a baratnod mennyi de miert nem alszik o nalad? nem tudom hogy tenyleg csak ez-e az indokuk hogy anyad fia vagy, de nekem ez gyanus hogy nem. de ha megis akkor pedig irracionalis gyulolettel nem tudsz mit kezdeni, megpedig azert nem mert nem te vagy az oka, tehat te nem tudsz rajta valtoztatni. felesleges benyalni nekik csontig mert nem fognak tisztelni (gondolom most se teszik) de minel jobban nyalsz olyanert amirol nem tehetsz, annal melyebbre csuszol. Tisztelettel kell veluk viselkedni mert emberek, idosebbek es mert a baratnod szulei, de itt az ideje onallonak lenni es mashol aludnotok egyutt ha azt akarod (es persze ha a baratnod is nagykoru). egyebkent en se szeretnem ha az en hazamban szexelne a lanyom a baratjaval akit nem is kedvelek, szoval ezt a reszet kb megertem. mondom mindezt ugy hogy nincs gyerekem, es 26 eves vagyok.
Igen én is ilyesmire gondoltam, hogy a lány aludjon nálatok (pl a te anyukád lakásában esetleg) ha az megoldható.
Állj eléjük, és mondd meg, hogy téged aztán nagyon nem érdekel, hogy a szülõk nem bírják egymást, ezt beszéljék meg egymással, ti errõl nem tehettek. Ti nem vétettetek semmit, ezt lássák be, és hagyjanak titeket békében.
Az én nagyon jó barátnõm is hasonló helyzetben volt. A barátja egy másik városban él, és nem igazán engedték, hogy a barátja náluk aludjon. Így miután a barátnõm elvégezte az iskolát 19 évesen megszökött otthonról. Úgy tett, mintha a boltba menne le, és vonattal elment a barátjához. Ott kellett a csajnak ruhákat venni, mert nem vitt magával semmit. Ennek már 3 éve és azóta van 1 gyönyörû 2 éves kislányuk!!
A kérdező hozzászólása: igen eddig oké csak én meg szeretném ha befejezné az iskolát és azért kéne még 1 évig kihúzni itt Magyarországon.meg nem is szeretnék úgy elmenni hogy odamegyek a kapuhoz és mondom a barátnõmnek hogy cuccolj és a szülei nekiállnának ordibálni meg lenne egy kis rendõrség.annyira rosszindulatúak hogy fel akartak jelenteni mert egyes helyeken ahol dolgozok nem vagyok bejelentve.fel akartak jelenteni azért mert a lányuk barátja vagyok.csak 1 évrõl vagy szó igen de szeretném ha normálisan telne és beletörõdnének már hogy vagyok és kész.
Szerintem ha nagykorú a barátnõd, akkor minél elõbb cuccoljatok el minél messzebbre a családjától és kész. Ha a szüleid kint élnek Dániába, akkor gyûjtsetek annyi pénzt, hogy buszjegyre vagy repülõjegyre meg némi kajára legyen pénzetek és ucci neki a szüleidhez.Gondolom náluk ellakhatnátok amíg nem találtok munkát. Úgy tudom elég a személyi igazolvány Dániába is .
A kérdező hozzászólása: Ha leírnám hogy mennyi mindenen mentünk már keresztül szerintem mindenki azt írná hogy ti ezt nem tettétek volna már meg.én szeretem a barátnõmet majd lassan szorosabb köteléket szeretnék.az én oldalamról a szülõk nagyszülõk mindenki elfogadta a barátnõmet sõt.volt olyan hogy a barátnõmet baszogatta egy hülye gyerek és az apja semmit nem mondott rá hogy mit kéne tenni vagy annyi hogy gyere menjünk be és leboxoljuk vele.nekem kellett bemennem.nem mintha baj lenne mert ez a dolgom hogy megvédjem, de az a gáz hogy az apja 1, 5 fejjel magasabb nálam és nála a tisztelet.(180 magas vagyok)a magasságról jut eszembe!még az is baj hogy a barátnõm kb 2-4 centivel magasabb.most éppen itt pihenek a szabadnapomon és azon filózok hogy vajon megint mit fognak kitalálni, amin megint lehet idegeskedni.(ha valaki írná hogy azért nem szeretnek mert nincs biztos állásom akkor én azt felelem rá hogy Magyarországon nem is lesz, és hogy ott csak 1 évig maradunk mert ki megyünk a szüleim után Dániába és utána ha megszedtük magunkat akkor Skóciába).
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!nekik magával a lényemmel van a gondjuk.bár nem tudom mi.ha érdekel hogy nézek ki akkor facebook Ádám Bartók (skót felvonulásos képem van).Nem tudunk máshol aludni mert éppen költözünk és nekem még otthon nincs állásom.ja és ha azt mondaná a barátnõm az annyának hogy ma ádám itt alszik akkor õ annyit mondana hogy jó de holnap költözöl.nekem pedig most nincs annyi pénzem.meg már tényleg oktalan gyûlöletrõl van szó.szerintem sokat köszönhetnek nekem mert amikor összejöttem a lányukkal úgy nézett ki ruházat szempontból mint valami cigány család lánya.már én veszem a ruháit 3 éve és érdekes módon nem ég a fejünk ha ki kell menni az utcára.a lánya arra volt betanítva hogy ne foglalkozz magaddal csak tanulj gyere haza és csináld a házimunkád. nagyjából amit tud mármint ravaszság és logika szempontból azt tõlem tanulta.én nyitottam fel a szemét hogy lehet normálisan élni.próbáltam beilleszkedni a családba de miután eltelt 2 hét már rögtön jöttek a megjegyzések hogy ez nem jó nincs pénze ronda ragyás képû, kis hugyos, meg voltak ennél durvábbak is. úgyhogy ez a tipikus patt helyzet.ja és az ott alvás az úgy lett megbeszélve hogy az annya mondta hogy inkább ott mint máshol.nem hiszem hogy azért mert annyira félt minket.
A kérdező hozzászólása: megfontolandó ötlet de csak miután befejezte a sulit

20 éves vagyok, és nem vagyok egy mókamester, kevés tapasztalatom van a csajok terén, szerintetek így kinél lenne nagyobb esélyem? Egy 25 vagy egy 15 éves lánynál?

Legjobb válasz: Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.

Együtt érzek veled, velem is ez a helyzet. Ráadást +20 kiló van rajtam. :S De probálkozok, többé kevésbé.
Az átlagban pont jó Kezd a 15 évesnél, és havonta egyenként a 25-ig Aztán lehet visszafelé is.
hagyd a kislányokat!!!
hehe:D a kérdésre válaszolva: a 25 idõs neked, nekem legalábbis nem kellenél. a 15 gyerek. De olyan 17-20ig lehetne válogatnod.
A kérdező hozzászólása: Nem kellenék neked??? Na várjál csak, elöbb ismerj meg aztán utánna mondd azt hogy nem kellenék!!!
Egy 25 évesnek nem kellenél, válassz egy belevaló 17 éves lányt, az elég érett hozzád.
Tegnapi 19:50 es vagyok. Egész biztos nem kellenél, mert fiatal vagy hozzám. De írtam, hogy a 17 körüli korosztálynál símán próbálkozhatsz.
igen, szerintem is 1-2 évvel fiatalabbaknál próbálkozz. de nem ilyen 15 évesnél azok még barbiznak. olyan 17-18 közöttiekkel. sok sikert!
Az orvosod mit mondott? Azért 20 éves korban ez már nem normális, hogy nem állt még be..
Voltál orvosnál?
Mit jelent a még nem állt be rendesen?
A kérdező hozzászólása: nem voltam még
A kérdező hozzászólása: azt hogy össze vissza jön meg... van amikor kimarad 1 hónapot, vagy késik 2 hetet
Hát akkor csak el kellene menned elõbb, utóbb orvoshoz. Jártál már nõgyógyásznál, vagy ez lenne az elsõ?
A kérdező hozzászólása: ez lenne az elsõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!