Találatok a következő kifejezésre: 20 éves cm (86 db)

Most 177cm és 15 éves és három hónapos vagyok.20 éves koromba hány cm lesz a testmagasságom?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet megmondani, én is kb. 177 cm voltam 15 évesen, 20 éves kormora 190 cm lettem. EZ csak egy példa.

Ezt így nem lehet megmondani, én is kb. 177 cm voltam 15 évesen, 20 éves kormora 190 cm lettem. EZ csak egy példa.
én 15éves koromban kb 15.5 cm magas voltam, most 19 évesen 157 vagyok egyéntõl függ hogy ki mennyit nõ
Abszolút, én 15 évesen 181 centi voltam. Most, 21 évesen, 181 centi vagyok. NAGYON egyénfüggõ.
Ki nem szarja le? Nem úgy mész oda egy csajhoz, hogy helló, 25 cm-es péniszem van, van kedved meginni valamit.
Lóval jártál?
Mindig erre a legkönnyebb fogni, ha a nõ nem képes elmenni. Nem a te hibád.
Apukám, majd' 2* annyi vagyok, mint te, de 18-nál nagyobbal még nem is találkoztam, az pedig tökéletes volt. Nem tudom, honnan mérted, de ha helyesen, akkor az a lány csak egy kis liba, aki még beléd is akart rúgni.
Nekem csak egy olyan kérdésem van nõ létemre, hogy az exed ezt a méretet teljes hosszában be tudta fogadni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam úgy hiszem nem én voltam a rossz partner.
Szia. Szerintem is csak beléd akart rugni! Én szivesen fogadnàlak. Ff létemre :-)
A 19 cm-es hosszúság bõven elég, szerintem inkább a vastagságra akarta mondani, lehet, hogy 5 cm-es jobb lenne neki.

Milyen tankinit vegyek? A környéken sehol sem találtam olyat, ami tetszik, ezért megnéztem az internetes katalógusokat is. Találtam hármat, de nem tudok dönteni. (20 éves vagyok, 167 cm és 62 kg. Tehát van pár kiló felesleg, főleg a hasamon. )

http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat=1.10.377.5.88.1.&pr=2..

Legjobb válasz: Az adataid alapján hasonló lehetsz mint én (23 éves vagyok, 165 cm, és 60kg). Szerintem a középsõ felejtõs, pont azért mert nem tapad rá a hasadra, sokan azt hiszik, hogy a bõ cuccok takarják, de ez épp ellenkezõleg, a bõ cuccok még rá is tehetnek az emberre 1-2 plusz kg-ot. Én az utolsót választanám, hiszen majdnem olyan mint az elsõ, de a színei, mintái divatosabbak, és a nagy minták takarnak is.

Az adataid alapján hasonló lehetsz mint én (23 éves vagyok, 165 cm, és 60kg). Szerintem a középsõ felejtõs, pont azért mert nem tapad rá a hasadra, sokan azt hiszik, hogy a bõ cuccok takarják, de ez épp ellenkezõleg, a bõ cuccok még rá is tehetnek az emberre 1-2 plusz kg-ot. Én az utolsót választanám, hiszen majdnem olyan mint az elsõ, de a színei, mintái divatosabbak, és a nagy minták takarnak is.
szia én 17 vok és én is igy vok mint ti...láttad már a cherokee prosi hátulján lévõ tanknit nekem nagyon bejön de csak egy ötlet---
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

20 éves lány vagyok. Kiskorom óta a rendőrtisztire szeretnék menni. Sajnos a magasságom miatt eddig nem próbáltam meg a felvételit, csak 159 cm vagyok. Hogy nyerjek felvételt?

(n?knél követelmény a 162 cm)Ezt tényleg komolyan veszik! Az érettségim nem lett rossz, imádok edzeni, a fizikai gyakorlati felvételim tudom,hogy sikerülne. Csak el?tte van orvosi vizsgálat, ahol megmérnek...és már el is küldenek. Mit csináljak? N?ni már nem fogok. Nehogy már 3 centin múljon :( Valahogy lehet protekciót szerezni?

Legjobb válasz: Húúú... én is oda akarok menni, és én meg 156 cm vagyok, viszont 17 éves...még nõhetek. Ha minden más jól sikerül, szerintem felvennének!!!!! PRÓBÁLD MEG ÉS REMÉNYKEDJ! Veszíteni valód NINCS!!

Húúú... én is oda akarok menni, és én meg 156 cm vagyok, viszont 17 éves...még nõhetek. Ha minden más jól sikerül, szerintem felvennének!!!!! PRÓBÁLD MEG ÉS REMÉNYKEDJ! Veszíteni valód NINCS!!
A kérdező hozzászólása: A pszichológiai teszt volt elõbb, és egyesével behívtak minket, hogy közöljék az eredményt. Ha ott megbuktunk, akkor is tovább kellett mennünk egészségügyire. Nem tudom minek. Én ott is megbuktam a magasságom miatt. Megkérdezték mennyi vagyok, hazudtam, h 162. Mondta a nõ, hogy nem hiszi el, és lemért. :) 159-et. Megvártuk egymást és együtt mehettünk el az épületbõl egy vezetõvel.
Idén fogom beadni a jelendkezési egységcsomagot, és majd elvileg jöv. év elején kell felvételiznem. Amúgy egészségügyileg megfeleltél? vagy elõbb a pszicho. volt? Én a pszichológiától tartok a legjobban... ott aztán nagyon szelektálják az embereket!:S Nah igen.. meg a magasság.. 173 cm vagyok, , tudom, hogy ez elég, e akkor is.... hogy néznék én ki egy 2 méteres sün mellett?!:D XD Km mint Semir a Cobra 11-benXD
A kérdező hozzászólása: Szia! Én nem a HEK-en voltam, hanem a BRFK-n volt egészségügyi vizsgálat. Idén felvételizel? Mikor én felvételiztem, elég komolyan vették az egészségügyi részét. Pl. valakit azért nem engedtek tovább, mert lúdtalpas volt...a pszichológián elég sokan kiestünk. Én pl. azért mert az írásbeli teszt szerint, feszült voltam és szorongó. Valaki azért bukott, mert túl laza volt és felelõtlen. :)
Jah igen... most sokminden változott....lehet, hogy neked nem HEK-be kellett menni(Honvéd Egészségügyi Közponi, ami Bp.-n van) De ha voltál akár elõszûrésen is pszichológiai "elbeszélgetésen", akkor kérlek írj már:D /Persze csak ha akarsz, nem kötelezõ/ Elõzõ voltam ismét.
Elõzõ vagyok. Ha voltál flevételizni, és HEK-en is voltál, akkor kérlek írj már privit, lenne pár kérdésem a pszichológiával kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem sikerült, de azóta a jogon tanulok! :)
Na, sikerült a felvétel??
Az a furcsa, még nem olvastam olyan kérdést, amiben arra panaszkodik valaki, hogy nem jött össze elég pontja, ezért nem jutott be valahova. Szabályok között élünk. Elhiszem, hogy kellemetlen ez a megkötés, de tudomásul kell venni.
Nem akartalak megsérteni, de én is jeliztem az RTF-re és nagyon alaposan utána jártam mindennek. Én speciel 2 méter magas nõ vagyok, de lehet hogy a kondim nem lesz megfelelõ....
A magasság nem a háziorvosodon múlik, az RTF-en központi orvosok végzik a vizsgálatokat. ÉS komolyan veszik nagyon a magassági elõírást.
A kérdező hozzászólása: Utsó válasz jó:) Végülis beadtam a jelentkezésemet, nem igazán van esélyem a felvételre, de azért megpróbálom...
Szerintem adj az orvosnak egy tízezrest, és akkor máris magasabb leszel ;) Viszont ha majd megvesztegetéses ügyed lesz, akkor azért nézz majd magadba.
Kérdezõ! Légyszi váálaszolj nekem: te otthon is lemérted a magaságodat centivel? Ott is 159 cm vagy?
160 cm-nél erõs túlzás a "HOSSZÚ vékony láb"
45 kg, 160 cm? Jéézus! De gáz
A kérdező hozzászólása: Ha kritizálni akarsz ne írj ide!
szerintem meg tök aranyos lehetsz! Mcsoda bunkok vagytok! Öltözz elegens nõiesen az minden srácnak bejön;)

20 éves, 169 cm magas, 57 kilós, átlagos testalkatú lánynak a 29 cm-es bicepsz jónak számít, vagy csak olyan átlagos? Szeretek sportolni, és szeretném, hogy látszódjon is rajtam; de nem igazán akarok izmos lenni!

Legjobb válasz: Dolgozz kis sulyal sokat 10x50 20x50 és szép szálkás leszel és fuss melette vagy úsz! A bicepszedre salynos nem tudok válaszolni:( ha látszik a pukli akkor jó:)

Dolgozz kis sulyal sokat 10x50 20x50 és szép szálkás leszel és fuss melette vagy úsz! A bicepszedre salynos nem tudok válaszolni:( ha látszik a pukli akkor jó:)
én srác vok 21 éves, 170cm 68-70kg nekem most 43-as karom van szóval neked 29 szerintem simán jó már. vannak olyan srác arcok akiknek 25-27es karjuk van és a tied 2-4 cm-el nagyobb csajszibarack létedre. :) én a helyedben max. csak feszesitenék ha szükséges, bár irtad hogy szeretsz sportolni, szóval szerintem arra sincs szükség.
Honnan veszitek ezt a kis súly hülyeséget? Ha "nagyobb" kart akarsz(ami csaj létedre igen nehézkes lesz), hasonló módon kell edzened, mint ahogy a férfiak. Erölködni kell, számodra nagy súllyal, persze szabályosan. 4*8-as szériákat javaslok.
Ez a túl izmos dolog is az agyamra megy. Csajból vagy(alacsony a teszto szinted), ha nem vagy egyike a százezernek, akik kivételes genetikával rendelkeznek(olimpia), egyszerûen szteroidok nélkül nem leszel túl nagy, szal jó a 29-es kar és edzz nyugodtan! :D.
Ezt hülyén írtam: egyike a száznak :D
A 29-es bicepsz az nagyon jó, nem túl nagy, nem túl vékony! De a méretnél fontosabb szerintem a forma, nem mindegy hogy zsíros, vagy jó izmos a karod!
Az enyém 25cm, befeszítve 27, szóval szerintem nagyon jó a 29. 29/L

20 éves 160 cm magas 70kg súlyú lány vagyok. A kérdés az lenne alkalmas e nekem a 90 napos diéta és kb. mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :). Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!

Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :) . Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!
Hát nem tudom! sokaknak nem birja a gyomra és sokak szerint nem lehet fogyni vele nem tom hogy olvastam de neki 1, 5 hónap alatt 3-4 g ment le! gondold végig a 90napost!
bocs a k kimaradt kg akart lenni
Milyen az alkatod?? Mert én pontosan ugyan ezekkel a paramáterekkel rendelkezem, és én is 20 vagyok. Most kezdem én is a fogyókúrát, nekem általában az segít, ha az ételadagokat leveszem a felére, és nem eszem édességet, és mozgok, fõleg kardio edzés
Egy férfi tenyér az 20-23cm. Egyébként meg tedd nagyobb helyre, hogy "lássa" van értelme nõnie.
Ködlõ zsír. Ennek néhány fajtája hatásosan növeszt. Nagyobb helyre tedd! Attól nagyobbra nõhet.
nagy hiba a teknõs növekedését gyorsítani. púpossá válhat a páncélja a gyors növekedéstõl, és ha egészségügyileg nem is, de esztétikailag elég randa látványt nyújt. legyél türelmes vele, a teknõs nem olyan kedvenc aki pár év alatt eléri kifejlett testnagyságát. a tavaly kelt görög teknõseim 12 év múlva lesznek ivarérettek, és még ki tudja hány év kell majd nekik, hogy ne növekedjenek tovább...

Szerintetek mennyit érhet egy kb 15-20 éves, 35-40 cm magas, teljes egészében kézzel készített, fa Eiffel-torony?

Nem szándékozom eladni, csak kíváncsi lennék, hogy szerintetek mennyit érhet egy kb 15-20 éves,35-40 cm magas, teljes egészében kézzel készített, fa Eiffel-torony? A napokban teljesen fel lett újítva. Apró részletekig ki van dolgozva. Vélemények?

Legjobb válasz: hú ez nagyon szép!én 20 000-ig adnák érte de ne irj emalit hogy eladod nekem mert nem veszem meg!!!

hú ez nagyon szép!én 20 000-ig adnák érte de ne irj emalit hogy eladod nekem mert nem veszem meg!!!
Wow! Atyám, ez gyönyörû! Te készítetted? (sajnálom, nem tudom mennyit érhet, de biztos sokat, hisz nagyon szép!)
A kérdező hozzászólása: Barátnõm készítette. Vagyis eredetileg a keresztapja, csak azóta csúnyán megrongálódott és õ restaurálta, ha lehet így mondani. Aztán kitaláltuk, hogy meg kéne tudni, mennyit érhet. Elég nagy Párizs fanatikus :D az õ nevében is köszi :D
A kérdező hozzászólása: nyugi, nem írok :D, mondtam h nem szándékozunk eladni :) , azért köszi a véleményt! :D
Sokat ér bátran kérd meg az árát.De azt ajánlom hogy ne magyarországon add el hanem inkább kovácsolj szerencsét a külföldi webárúházaknál.Ingyen regelhetsz és árúlhatod a dolgaidat .Ezek közül ajánlani tudnám a következõ oldalakat 1 Etzy.com 2 ArtFire.com
A kérdező hozzászólása: Megkésve, de köszönöm a választ! :)

20 éves fiú vagyok 180 cm, 84 kg, fogyni szeretnék. Hétfőn kezdtem el a tornát itthon, Norbi videokra és hasizom gyakorlatokra.20-25 percet tornázok és érzem utána, hogy elkezd fájni, szúrni a szívemnél. Szerintetek mitől lehet?

Legjobb válasz: Mivel gondolom eddig nem sportoltál intenzíven, a pulzusod az egekbe szökik... nem kell megijedni, hozzá fogsz szokni. Amikor én elkezdtem futni, 3 km után azt hittem kiugrik a szívem a helyérõl. Szúrt, fájt, dobogott 1000-el. Ma már semmi probléma nincsen vele. Ha 2 héten belül nem érzel változást szerintem keress fel egy orvost, biztos ami biztos.

Mivel gondolom eddig nem sportoltál intenzíven, a pulzusod az egekbe szökik... nem kell megijedni, hozzá fogsz szokni. Amikor én elkezdtem futni, 3 km után azt hittem kiugrik a szívem a helyérõl. Szúrt, fájt, dobogott 1000-el. Ma már semmi probléma nincsen vele. Ha 2 héten belül nem érzel változást szerintem keress fel egy orvost, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot! csak furi volt, mert 8 évet táncoltam, és akkor simán bírtam... csak sajnos az már 4-5 éve volt :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!