Találatok a következő kifejezésre: 20 éves Elköltöztem (2 db)

Apámat utoljára akkor láttam, amikor 20 éves körül voltam, bíróságon. Amikor lehetett elköltöztem otthonról, mert terrorizált anyámat meg engem (anyám meg hogy hogy levezesse a feszültségét, engem). Van e esély az örökségemre?

Anyámmal azért újra felvettem a kapcsolatot, és megtudtam, hogy apám kisemmizte anyámat a közös házból, el kellett költöznie.

Legjobb válasz: természetesen senki nem "kötelezhet",hogy harcolj az örökségedért.a saját,új családod békéje gondolom neked mindennél fontosabb!kitartás és jó egészséget nektek!

természetesen senki nem "kötelezhet", hogy harcolj az örökségedért.a saját, új családod békéje gondolom neked mindennél fontosabb!kitartás és jó egészséget nektek!
Nem "jár" az örökség. Ha nem "adják" önként, akkor perelni kell. És NEKED mint jogos örökösödnek. Ezt nem teheti meg helyetted édesanyád. A kérdés, hogy édesapád végrendelkezik-e, és ha igen, akkor abban kizár-e téged az örökségbõl. HA NINCS VÉGRENDELET, a hagyatéki tárgyaláson "automatikusan" megkapod a részed. Ha van végrendelet - függetlenül annak a tartalmától - és HA A JOGOS KITAGADÁS FELTÉTELEI NEM ÁLLNAK FENN, akkor az egyébként örökölt rész felére, kötelesrészként igényt tarthatsz. De ha a végrendeletben nem érvényesen tagadtak ki, akkor perelni kell.
egy ugyvedet kerdezz meg pontosan
A kérdező hozzászólása: Köszi.. hát.. nincs az a pénz, amiért..ilyen tekintetben elérte a célját.. :(

20 éves vagyok. Elköltöztem Magyarországról, így nem fizetek tb-t. Mennyit kell fizetnem, ha szeretnék elmenni otthon háziorvoshoz? A szakorvosoknál is ugyanannyit kell fizetnem?

Legjobb válasz: Én Angliában éltem én sem fizettem. A jogsi miatt a szabim alatt el kellett mennem dokihoz. Azt mondta nem jelzett a számítógépe, hogy vlm gáz lenne a tb-mmel. Egyébként sem kell fizetned, legfeljebb aláíratnak veled egy papírt, hogy tudomásul vetted, hogy nincs rendben a TB-d.

Én Angliában éltem én sem fizettem. A jogsi miatt a szabim alatt el kellett mennem dokihoz. Azt mondta nem jelzett a számítógépe, hogy vlm gáz lenne a tb-mmel. Egyébként sem kell fizetned, legfeljebb aláíratnak veled egy papírt, hogy tudomásul vetted, hogy nincs rendben a TB-d.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!