Találatok a következő kifejezésre: 20 éves és túl vagyok néhány (1 db)

20 éves vagyok, és túl vagyok néhány kapcsin. Honnan fogom tudni mikor van mellettem az igazi? Fogom érezni?

már szeretnék egy komoly hosszu kapcsolatot, de még nem találtam meg azt akivel élni tudnék. mib?l fogom tudni? meg fogom egyáltalán érezni?

Legjobb válasz: Szia! Ne azt keresd,akivel élni tudnál,olyanbl nagyon sok van,hanem azt,aki nélkül nem! Honnantudod,h õ az igazi?Amikor én megismertem az én igazima,akkor madarat lehetett volna velem fogatni,egyszerûen annyira szerelmes voltam,h nagyon.Minden pillanatban csak vele lettem volna,iszonyú szexuális tûz is volt.Egyszerûen nem is éreztem kérdésnek,h mi fog történni,teljesen evidens volt,h összeköltözünk,eljegyezzük egymást,megházasodunk,baba. Aztán eltelt néhány hónap,és csillapodott a vágy,de a szerelem egyre erõsebb lett.Kicsit több mint fél év után volt egy krízis a kapcsolatunkban,és akkor jöttem rá,h nem tudnék nélküle élni.Azóta is boldog vagyok,amikor mellette ébredek.Imádok minden percet,amikor vele vagyok,és már úton van az elsõ csöppség. Valah más volt.Érezni fogod,és ne légy elkeseredva,ha még nem jön!(Anya 28évesen ismerte meg azt a férfit,aki néélkül nem tud élni.)

Szia! Ne azt keresd, akivel élni tudnál, olyanbl nagyon sok van, hanem azt, aki nélkül nem! Honnantudod, h õ az igazi?Amikor én megismertem az én igazima, akkor madarat lehetett volna velem fogatni, egyszerûen annyira szerelmes voltam, h nagyon.Minden pillanatban csak vele lettem volna, iszonyú szexuális tûz is volt.Egyszerûen nem is éreztem kérdésnek, h mi fog történni, teljesen evidens volt, h összeköltözünk, eljegyezzük egymást, megházasodunk, baba. Aztán eltelt néhány hónap, és csillapodott a vágy, de a szerelem egyre erõsebb lett.Kicsit több mint fél év után volt egy krízis a kapcsolatunkban, és akkor jöttem rá, h nem tudnék nélküle élni.Azóta is boldog vagyok, amikor mellette ébredek.Imádok minden percet, amikor vele vagyok, és már úton van az elsõ csöppség. Valah más volt.Érezni fogod, és ne légy elkeseredva, ha még nem jön!(Anya 28évesen ismerte meg azt a férfit, aki néélkül nem tud élni.)
Onnan lehet tudni hogyha meglátod remeg a lábad, elszorúl a torkod és olyan zavarban vagy amilyenben még soha sem. Olyan szexuális vágyat érzel iránta, hogy azt magadnak sem tudod megmagyarázni.Nem birsz nélküle meglenni. Minden vágyad az, hogy végre vele lehess.Ha pedig vele vagy azt kívánod álljon meg azonnal az idõ mert nagyon rohan ha vele vagy.....
meg fogod érezni!! a tested teljesen másképpen fog viselkedni, mint azelõtt..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak férfiak, dominánsak és sármosak akik minnél több nővel szeretnének szexelni (állati ösztön minnél több nőstényt megtermékenyíteni a saját génállományoddal). De van hogy az ilyenek meg tudnak változni, és monogámmá válni?

2

Harcoljak érte vagy fogadjam el?

Tegnap barátom egy ismerősénél voltunk.Ott volt az excsaja is.Láttam, hogy a barátom szinte le se tudta venni a szemét róla.Magam is elismerem, hogy gyönyörű lány.Karaoke-ztunk és a csaj egy szerelmes zenét énekelt, közben a barátomat nézte. Látszott, hogy neki szólt.Mindenki észre vette a vibrálást köztük.Páran meg is jegyezték, hogy bár kedvelnek, szerintük Õk összetartoznak.
Igazából 1 éve szakítottak azóta én vagyok az első lány akivel összejött a csaj pedig úgy tudom csak kavargatt azóta pasikkal.
A barátomat ma megkérdeztem, hogy mit érez a volt barátnője iránt és az volt a válasz, hogy összezavarodott.
Nem tudom mit tegyek. Annyira de annyira szeretem! Tegnap estig semmi baj nem volt köztünk. Szörnyű életem volt..míg meg nem ismertem Õt. Nem igazság, hogy annak a lánynak mindene meg van és a legfonotasabb személyt is elvesszi tőlem.Életem legszebb négy hónapja végetért egy este miatt..el se hiszem.:'( Harcolnék érte de van értelme?

6

Higgyek a barátnőmnek vagy ne?

Állítólag megcsalt amiről nekem is voltak sejtéseim, viszont tagad mindent méghozzá annyira hihetően hogy szinte elhiszem.
Most mitévő legyek?
23F vs 17L

6

Szerintetek ha egy párban az egyik fél Barca, a másik Real drukker, mennyi esélye van a kapcsolatnak, ha amúgy meg a pár két tagja jól meg van a kapcsolat elején?

14

29f vagyok es erzelmileg nulla az elejen teljesen oda vagyok egy kapcsolatert aztan meg ha jo is teljesen nem erzek semmit a lanyert de ez tobbszor elofordult velem igazabol szinte mindig mert lehet ez?

5

Több mint 2éve élek párkapcsolatban boldogan szerelemben . Most viszont felbukkant egy régi ismerős aki tetszett és most újra beszélgetünk és fura érzéseim vannak vele kapcsolatban. Mit csináljak?

7

Most mit csináljak, összejöjjek vele?

Már nagyon vágyom egy kapcsolatra de nincs a közelemben senki akivel el tudnám képzelni magam ismerkedni meg nem tudok nem vagyok az a kezdeményező típus. Van egy legjobb fiú barátom akivel nagyon jóba vagyunk viszont sosem tudtam rá úgy nézni,de mivel ennyire elkeseredett vagyok megpróbálhanám vele (tetszettem neki régen talán még most is) viszont félek hogy mi lesz ha találok valakit akit tényleg szeretni fogok és attól is hogy ha szakítunk rámegy a barátságunk és mivel évfolyamtársak vagyunk mindig látnunk kell utána egymást.Nem akarom hogy miattam szenvedjen és kihasználni sem akarom de nem tudok egyedül lenni :( Mit tegyek? kérlek segítsetek!

1

Ha egy fiú azt mondja, hogy azért nem próbálkozik más lányoknál, mert nem akar kockáztatni, hogy elveszít, nem hangzik egy kicsit hülyén? :/

kapcsolatról van szó
Csak én érzem,h a kockáztatás szót nem kellett volna beletenni? :D

6

Ha a barátnőtök beteg lenne ti vele foglalkoznátok vagy más csaj miatt balhéznátok vele?

Pánikrohamom van és nagyon keveset eszek többnyire semmit, sokszor felkelni nincs erőm sokat fáj a fejem és ez nem rég jött ki rajtam nagyon durván... nem tudok tanulni sem pedig fontos lenne egyetemen vizsgák előtt, de ő csak egy lány miatt veszekszik, mert megkértem, hogy ne rontson az állapotomon és ne találkozzon vele..nemhogy mellettem lenne és keresne és foglalkozna velem lese szar hanem kérdezem meg találkozunk-e akkor nem is találkozunk.. csak a filmekben van az, hogy betegen is foglalkoznak a másikkal? mikor szüksége lenne rá?

6

Hogy szabaduljak meg ettől az érzéstől?

Anyám nagyjából serdülőkorom végén meghalt. Kb akkor kezdődtek a komolyabb párkapcsolataim. Volt jónéhány barátnőm, a szex is működött, de úgy érzem van benne egy felesleges ragaszkodás érzés, szeretethiány, sokszor nem tudok úgy közeledni a nőkhöz, hogy rá, mint nőre tekintsek, hanem először mint társra, a hiányzó szeretetem forrására tekintek, amivel kapcsolatban összefüggést vélek felfedezni anyám halálával. Ez persze ezzel sok szenvedéssel jár és felesleges érzelmi hullámokkal, a sokszor elrontott szexuális együttlétekről nem is beszélve. Hogy tudnám ezt az egészet a helyére tenni, hogy egészséges férfi-nő kapcsolataim lehessenek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!