Találatok a következő kifejezésre: 20 éves és túl vagyok néhány (1 db)

20 éves vagyok, és túl vagyok néhány kapcsin. Honnan fogom tudni mikor van mellettem az igazi? Fogom érezni?

már szeretnék egy komoly hosszu kapcsolatot, de még nem találtam meg azt akivel élni tudnék. mib?l fogom tudni? meg fogom egyáltalán érezni?

Legjobb válasz: Szia! Ne azt keresd,akivel élni tudnál,olyanbl nagyon sok van,hanem azt,aki nélkül nem! Honnantudod,h õ az igazi?Amikor én megismertem az én igazima,akkor madarat lehetett volna velem fogatni,egyszerûen annyira szerelmes voltam,h nagyon.Minden pillanatban csak vele lettem volna,iszonyú szexuális tûz is volt.Egyszerûen nem is éreztem kérdésnek,h mi fog történni,teljesen evidens volt,h összeköltözünk,eljegyezzük egymást,megházasodunk,baba. Aztán eltelt néhány hónap,és csillapodott a vágy,de a szerelem egyre erõsebb lett.Kicsit több mint fél év után volt egy krízis a kapcsolatunkban,és akkor jöttem rá,h nem tudnék nélküle élni.Azóta is boldog vagyok,amikor mellette ébredek.Imádok minden percet,amikor vele vagyok,és már úton van az elsõ csöppség. Valah más volt.Érezni fogod,és ne légy elkeseredva,ha még nem jön!(Anya 28évesen ismerte meg azt a férfit,aki néélkül nem tud élni.)

Szia! Ne azt keresd, akivel élni tudnál, olyanbl nagyon sok van, hanem azt, aki nélkül nem! Honnantudod, h õ az igazi?Amikor én megismertem az én igazima, akkor madarat lehetett volna velem fogatni, egyszerûen annyira szerelmes voltam, h nagyon.Minden pillanatban csak vele lettem volna, iszonyú szexuális tûz is volt.Egyszerûen nem is éreztem kérdésnek, h mi fog történni, teljesen evidens volt, h összeköltözünk, eljegyezzük egymást, megházasodunk, baba. Aztán eltelt néhány hónap, és csillapodott a vágy, de a szerelem egyre erõsebb lett.Kicsit több mint fél év után volt egy krízis a kapcsolatunkban, és akkor jöttem rá, h nem tudnék nélküle élni.Azóta is boldog vagyok, amikor mellette ébredek.Imádok minden percet, amikor vele vagyok, és már úton van az elsõ csöppség. Valah más volt.Érezni fogod, és ne légy elkeseredva, ha még nem jön!(Anya 28évesen ismerte meg azt a férfit, aki néélkül nem tud élni.)
Onnan lehet tudni hogyha meglátod remeg a lábad, elszorúl a torkod és olyan zavarban vagy amilyenben még soha sem. Olyan szexuális vágyat érzel iránta, hogy azt magadnak sem tudod megmagyarázni.Nem birsz nélküle meglenni. Minden vágyad az, hogy végre vele lehess.Ha pedig vele vagy azt kívánod álljon meg azonnal az idõ mert nagyon rohan ha vele vagy.....
meg fogod érezni!! a tested teljesen másképpen fog viselkedni, mint azelõtt..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A barátom folyton azzal kerget az őrületbe, hogy menjek és dolgozzak. Szerinted?

4 hónapja vagyunk együtt és azóta volt 2 munkahelyem is! jelzem mindkettőt ő szerezte nekem. Az egyik naponta 10óra, a másik 12óra kétnaponta. Elvállaltam, nem álom melók voltak (csak azért, h nála megfeleljek meg a szüleinél) A lényeg, h mondja, hogy Õ szeret de így nem tud hosszú távra tervezni velem. Folyton rágja a fülemet, sokszor jól elvagyunk majd felhozza a témát és oda az egész...

20

15 év után "előkerült" a volt párom. Szerintetek segítsek neki?

Nagyon megöregedett és sovány lett. Arra gondoltam, hogy segítek neki a talpraállásban, de nem tudom a jelenlegi párom mit szólna hozzá. Mit tegyek? Sajnálom szegényt.

13

Barátom elhagyott mit tudnék tenni? 17/l

Nagyon sokszor hazudtam neki. A legjobb fiú barátommal sokszor mentem fürdőbe, de őt nem hívtuk el. Ha találkoztunk ott volt a fiú barátom és a pasim is. És még nagyon sok dologban átvertem. Előtte ismerkedte egy fiúval. Nagyon megbántotta azt hitte nem elég jó nekem és más kell. Nem nagyon tudok változtatni. Tegnap a barátnőmmel és a fiúkkal mentem bulizni, nem szóltam neki és 1 órával előtte írt nekem egy sms-t, hogy ha elmegyek elhagy és nem fog keresni. Letiltott mindenhonnan, nem válaszol semmire. Szomszéd városban él. Mit tegyek??:'(( Van még remény?

12

Ha 7 hónap alatt egyszer sem vitt haza hozzájuk akkor nem gondolja komolyan?

Õ már mindenkit ismer, az egész családomat, keresztszülőket is én meg még sosem voltam náluk. Ismeri a barátaimat, én viszont csak futólag találkoztam 1-2 haverral. Szégyell engem vagy mi lehet az oka? Tudja, hogy ez zavar engem..

13

Barátom nem akar szakítani, de én igen. És ő nem fogadja el a szakításom. Milegyen?

Nos, szakítottam a barátommal, de leállt könyörögni, hogy ne tegyem mert meg akar változni. Oké meg is változott kb 5 napra, majd megint jött a sok vergődése meg az, hogy én nem csinálok semmit a kapcsolatunkért. Tegnap megint megmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit mert már nem érzem azt a lángot erre megint elkezdett könyörögni, hogy ne tegyem mert ő szeret.
(azért akarok vele szakítani mert bábúnak használ. A múltba sokszor volt olyan, hogy azt hitte, hogy megcsalom. De sose csaltam meg és most főleg nem jönnék össze rögtön egy másik pasival. Idegesítette, hogy más fiúkkal is beszéltem és minden fiút el kellett kerülnöm vagy nem lehetett visszaírni neki. Sokszor volt olyan, hogy megsértett és sírtam. Sokszor volt olyan, hogy fel akartam menni bulizni, de ő nem ért rá (csajosbuli lett volna) de ő nem értette meg és azt mondta, ha elmegyek nagy gondok lesznek. Szóval nem engedett sehova. Csak úgy ha ő is jött. Sokszor veszekedtünk nagyon sokszor és mindig rám fogta, hogy én vagyok a hibás mert gyerekes vagyok és mindig magának adott igazat engem semmibe nézve)

Én már ezt nem bírom tovább és kimondtam, hogy vége. Mire ő elkezdte mondani, hogy ő nem akar elhagyni mert szeret. Azt nem nézi, hogy én nem érzem már ugyan azt.
Most is mondta, hogy beszéljük meg ne hagyjam ott őt.
Valakivel volt ilyen? Tanácsok?

7

Törvényileg kis korú meg rontása csak 14 év alatt van? Halottam arról ha betölti valaki a 16-ot akkor az ő beleegyezésével létesíthet párkapcsolatot egy nagykorúval. Igaz ez?

12

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de szó se lehetne arról hogy összejöjjünk. Mit tehetnék?

Fél évvel ezelőtt figyeltem fel rá. Kellett egy kis idő hozzá, de teljesen beleestem. Úgy tűnt, hogy én is bejövök neki. De azt el kell mondanom, hogy ő volt az első akibe beleszerettem. Valamiféle kapcsolataim voltak eddig, de az nem szerelem volt, tudom. Õ más nekem. Õ keltett először ilyen érzéseket bennem, és tudtam, és még most is tudom, hogy nagyon szeretem... Ezután kiderült, hogy barátnője van.. Nem tudom ki, azt sem, hogy mióta. Sosem láttam rajta, sose mutatta ki, szóval nem hiszem, hogy régóta van. De ez számomra olyan volt, mintha belém szúrtak volna egy kést. Azóta sem tettem magam túl rajta. Szeretem és nagyon vonzódok hozzá. Próbáltam átterelni ezt az érzést más fiúra, de minden dologról ő jut az eszembe, és nem szeretnék mást kihasználni azért, hogy őt keressem benne. Teljesen üresnek érzem magam, állandóan sírok... Szerintetek mit tegyek?

4

Honnan tugyuk mi lanyok ha meg csalnak?

7

Ha valaki azt mondja a másiknak hogy nem tudja szereti-e annak az lehet az oka hogy van egy harmadik személy vagy más oka is lehet?

szerelem, párkapcsolat

3

Merre érdemes mozdulni? Hol van több nő/több pasi (fiatal korosztályban) pl. Miskolc férfiváros, Szeged nőtöbblet. Ilyenek érdekelnek

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!