Találatok a következő kifejezésre: 20 éves és sajnos nincs (2 db)

Mivel a gyes alanyi jogon jár, tehát független a keresettõl igen!!
A GYES alanyi jogon jár, de ez csak 27500.- Ft, bruttó. Plussz 11000.- Családi pótlék. REmélem meg tudjátok oldani az anyagiakat! Sok sikert!
nem!!! ahhoz, hogy te kapjál gyest és gyedet, ahhoz neked fél év bejelentett munkaviszonynak kell legyen.Ha ez nincs meg, nem kapsz semmit, csak a családi pótlékot, ami 11000 forint, ha egyedülállóként vagy akkor pedig 12700 forintot.
Az elõttem szólónak: A GYES alanyi jogon jár! Tehát mindenki megkapja. De a babazo.hu-n részletesen után lehet olvasni. Illetve a Szent Margit kórház honlapján, a nõgyógyászati osztály link-jén belül le van írva, hogy kinek mi jár.
A GYES mindenkinek jár. A családi pótlékkal együtt kapni fogod. Illetve az anyasági is jár alanyi jogon egy ideig, ha jól tudom. De GYEDet nem kapsz majd.
szia!én is 20 éves vagyok és nem volt meg a szügséges munkaviszonyom!3 hónapra kaptam még egykis táppénzt és annyi!utánna semmit!most már lassan itt a baba nekem is és csak gyest fogok kapni meg családit és egyszeri anyaságit!ugyhogy ez mindenkinek jár!!!!!!37hetes kismama
És mégis mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Hogy merjek-e belefogni? Persze, ezt más nem tudhatja, de érdekel mások véleménye is.
Mivel követelmények vannak amelyeknek nem felelsz meg így elkezdeni sem tudod. Próbálj meg leérettségizni ezekbõl, ha az nem megy akkor erõs a gyanúm, hogy az egyetem se menne.
Elég magas a pontszám, ha nem tanultad a biosz-kémiát nem fog menni, csak sok tanulással. De mi nem tudhatjuk, h miéyen szinten állsz, milyenek a képességeid stb.
én hasonló cipõben vagyok mint te, csak épp történész akarok lenni... de én már leérettségiztem és várom az eredményeket. Azért vagyok hasonló, mert már én is érettségiztem, szal ismételtem és szintemeltem. Nekem angol és töri kell, ezekbõl 4 illetve 5 voltam középszinten. Azt kell h mondjam, a középszint semmire sem elég. Még tudásban sem közelíti meg az emeltet...Mondom ezt úgy, h töribõl világéletemben ötös voltam, és már jó ideje napi 2 órákat készülök rá....Nagyon nehéz az emelt szint, fõleg idén ...Mindent tudni kell, ezt úgy értsd, amit középszinten ismersz, azt emelten meg is kell tudnod magyarázni, dátummal, személlyel, hellyel, stb. Nagyon fontosak az összefüggések, errenagy hangsúlyt fektetnek. Nem tudom mennyire igaz ez biosz és kémia emeltre, de ezek után nem lenne illúzióim. Elég nehéz azt kell h mondjam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!