Találatok a következő kifejezésre: 20 éves és egy hónapos (4 db)

20 éves vagyok, és egy hónapos terhes. Ha magamat kielégítem (kézzel) az árthat igy terhesen?

Legjobb válasz: A babádnak nem áért, csak a kapcsolatodnak, ha titokban csinálod. Mondjuk, ha párod tud róla, egészségedre!:)

A babádnak nem áért, csak a kapcsolatodnak, ha titokban csinálod. Mondjuk, ha párod tud róla, egészségedre!:)
A kérdező hozzászólása: A párom sokat van távol, és tudja hogy nagyon szex mániás vagyok. tudja hogy csinálom.
Ha az orvos nem tiltott el az orgazmustól, nyugodtan.A babának nem árt.De ha észreveszed, hogy a méhösszehúzódás fájdalommal, görccsel jár, beszéld meg a dokival mindenképp. gratulálok a picihez!
Innen szemezgess: [link]
Szent István Park. :) nyugatitól pár perc séta :)

Hanyas cipőt hord egy 1.5 éves? Most 20-as a cipője és 15 hónapos. Azon gondolkozom, hogy 21-es szanda jó lesz-e rá a nyáron.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ,hogy jó lesz rá,de az is benne van a pakliban,hogy nagy lesz vagy éppen kicsi. Minden gyerek másként fejlõdik.

Elképzelhetõ, hogy jó lesz rá, de az is benne van a pakliban, hogy nagy lesz vagy éppen kicsi. Minden gyerek másként fejlõdik.
18 hónapos és most vettünk neki bentre 23-as, szandit, kintre cipõt. (siesta)
jó kérdés akkor lejön a vastag harisnya !az én kislányom is 15 hós képzeld van olyan cipõje tépõzáras bartek márka 19 és jó a lábára 20 csizma ugyanebbõl a márkából kicsi jó mi?


Baj ha nem nő a gyerek lába? Azt mondta valaki, hogy ha egy gyereknek 20-as a lába 18 hónaposan, és 2, 5 évesen is ugyanekkora vagy esetleg 1 számmal nő csak, az nem jelent jót. Hallott erről valaki?

Legjobb válasz: Igen,most töled.Nehogy elhidd,ilyen hülyeséget...Olyan a lába,amilyen,nincs korhoz kötve,milyennek kell lennie.A 6 éves fiam és a mindjárt 5 éves keresztfiam között 2 cipöméret van.Ezen ne görcsölj.

Igen, most töled.Nehogy elhidd, ilyen hülyeséget...Olyan a lába, amilyen, nincs korhoz kötve, milyennek kell lennie.A 6 éves fiam és a mindjárt 5 éves keresztfiam között 2 cipöméret van.Ezen ne görcsölj.
A kérdező hozzászólása: Másfél éve..bocsánat.
A kérdező hozzászólása: 5 számot nõtt a Te gyereked lába kettõ év alatt, azaz átlagban évi 2.5 számot nõtt. Az õ lába 18 hónapos kora óta azaz lassan 2 éve egyáltalán nem nõtt. Ez a fura.
A kérdező hozzászólása: persze, hordják is dokihoz, es speckó oviba ìrattàk. Foglalkoznak vele. De fura ez a láb nem növõs dolog nekem.
A lábmérete miatt én nem aggódnék, a lányomnak is kicsi lába van, és õ maga sem nagy, mint ahogy én sem voltam/vagyok az. Neki pl 3 évesen 21-es lába volt, most múlt 4 éves, 24-es csizmája van, de belefér simán 2 zokni. Õ mondjuk 16-os kiscipõben kezdett járni 1 évesen kereken. Én inkább azok miatt aggódnék, amiket leírtál az utolsó kommentedben, mert az már kevésbé normális.
A kérdező hozzászólása: Igen, persze:-) Az aztán már tényleg fura lenne ha a gyerek maga sem nõne. Szóval nõ szépen, nem alacsony, nem törpe, jó súlyban van. Szellemileg kissé le van maradva, vagy hogy is mondjam, hogy ne legyen sértõ. Szóval kicsit lassabb, még egyáltalán nem beszél, egy szót sem, nem tud játszani mással, de egyedül sem nagyon, nem tud egyedül enni. Szóval vannak fura dolgai, de szerintem ez nem lehet összefüggésben a lábméretével, vagy azzal, hogy nem nõ a lába.
Hàt elég furcsa, hogy ennyire pici a làba az tuti. A gyere maga egyébként normálisan nõ? Magassága, súlya?
A kérdező hozzászólása: Rákeresek a neten a lábnemnövõ szindrómára:-)))
A kérdező hozzászólása: Nem az én gyerekemrõl van szó:-) Az enyém 18 hónapos és 20-as a lába, de a sogórnõm akivel nem sokat beszélünk szólt, hogy adjak már a gyerekének néhány cipõt az én gyerekemrõl. amivel nem is lenne baj, ha az õ gyereke nem 2 éves és 10 hónapos lenne. Én elcsodálkoztam, hogy még mindig 20-as a lába?? Erre õ válaszolt, hogy igen, 19-es volt amikor járni kezdett, és azóta csak 1 számmal nõtt a lába. Amikor hívott telefonon és zajlott ez a beszélgetés akkor fültanúja volt egy nem közeli ismerõsöm és õ mondta, hogy az bizony nem jelent jót ha a gyerek lába nem nõ.
Minden esetre érdekes. Az orvosnak megemlíteném. A fiamnak 1 évesen 20-as lába volt, márciusban lesz 2.5 éves és most 24-es kell rá. Írd már meg légyszi, ha tudsz valami konkrétumot ezzel kapcsolatban. Nagyon érdekelne mitõl lehet ez.
Tényleg fura. De ettõl függetlenül még mindig nem hiszem azt, hogy ez akkora baj lenne, vagy köze lenne a gyerek lemaradásához, fõleg hogy amúgy rendesen fejlõdik, mármint nõl. (tényleg amúgy, azt is akartam írni amit te is, hogy a lányom lába azért többet nõt, és folyamatosan, mint a szóban forgó kisgyereké, csak lemaradt) Nálunk az a furcsa, hogy a lányomnál 21 hónappal fiatalabb ikeröccseinek is most pont ugyanakkora lába van, mint a lányomnak, vagyis mind a 3 gyerekem 24-es cipõt hord, és csak pár cm van köztük, szinte egyforma méretek.-hármasikreknek is nézték õket többször már :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!