Találatok a következő kifejezésre: 20 éves és egy (378 db)

Nekem totál 8
miert, egy 20 eves no es egy 30 eves ferfi kapcsolata mennyire 'elitelendo'? tok mindegy hogy meleg vagy nem meleg kapcsolat...
Bírom õket, megvan egy csomó filmjük. Na jó, viccet félretéve, toleráns ember vagyok, szóval nagyjából semmi. Az embert a személyisége alapján ítélem meg max., amikor már valamennyire megismertem, de a nemi identitása miatt nem fogom.
Hát figyi. Én nem igazán vagyok oda a melegekért, fõleg nem, ha az utcán, a gyerekek elõtt csinálják. Ez egy ugyan olyan divat böszmeség, mint a páwák meg a sok hasonló dolog. Nincs rá szükségünk, csak hátráltatnak minket... De amúgy nem érdekelnek, amíg nincsenek a környezetemben
Tapasztalatom szerint mi férfiak ez iránt egész toleránsak vagyunk, de csajok többsége durván elítéli. Persze azért bosszantó, ha olyan jó csajról derül ki, aki eddig kedvesen fogadta a közeledésünket. A melegek iránt viszont a csajok toleránsabbak, mi jellemzõen utálatosnak tartjuk ezeket.
Nekem semmi bajom nincs velük, se a leszbikusokkal, se a homoszexuális férfiakkal, egész addig, amíg õk is normálisan kezelik (nem a fõút kellõs közepén kezdenek el smárolni, délután négykor, és nem kötik mindenki orrára) A divatmelegeket meg utálom.
Utolsó, megnyugtatlak, a divat melegeket a melegek is utálják.:D
Miért lenne ez elítélendõ? 10 év nem a világ vége. :)

Észre vettétek? Már? Majdnem minden nő akit ismerek csak gazdag pasit keres talált, unoktesóm 20 éves és egy 42 éves férfival van együtt pénzért.

Az egyik szomszéd lány szintén. Szerintem ez nagyon undorító, ezt szóvá is tettem unokatesómnak ? meg erre jól van neked megvan mindened. Igen megvan mindenem mert dolgozok és nem a pénzt lesem hogy kinél mennyi van.. Ti nálatok is van ilyen?? Köszönöm a válaszokat 24L

Legjobb válasz: Én is undoritónak tartom az ilyet. Mért minden a pénz?? 34N

Én is undoritónak tartom az ilyet. Mért minden a pénz?? 34N
Erre van egy szólás: Mit ér a vagyon, ha benne ül egy majom!
Hát nálam nem menne, lett volna alkalmam, de inkább a csóró páromat választottam.:) Pedig milyen jó lett volna a Maldív-szigeteken nyaralni..:D
Szia! Nem, nem minden nõ. Az, hogy a te környezetedben ez van, még nincs mindenhol ez. Én hasonló anyagi helyzetût keresek, mint én, senkit nem fogok eltartani soha. Szóval akár rám is rám lehetne ezt a szöveget húzni, holott szerintem bõven van különbség. Aki csak a pénzért keres társat az undorító, ebben egyetértek, de nem mindenki ilyen.
Nálam a párom legjobb barátnõje ilyen, mindig csak a vastag pacákokat keresi. Én csak úgy hívom: a kurwa. Ezt még a párom is belátja, el nem tudom képzelni, hogy lehet egy ilyen a legjobb barátnõje.
Én spec. azért vagyok a párommal, mert szeretem. Jól keres. És? Nem a pénze miatt vagyok vele... Csak az olyan kívülállók mint te, rögtön ezt hiszik...
Hát igen a mai lányoknál már nem a hûség a divat , sajnos... Egyértelmûen tisztelet a kivételnek!
Ez így volt 10-20-30 évvel ezelõtt is, nem újdonság. Egyébként neked semmi közöd ehhez, nincs jogod szóvá tenni senkinek.. Vagy fáj, hogy te megdolgozol érte, , ás pedig megkapja fáradtság nélkül ?
És még modják, hogy nem számít a nõknek a pénz.
" Én legalább öt évvel idõsebb pasival járok mert a saját korosztályommal nem értem meg magam" És ez a duma? Inkább gondolkodna el hogy miért is nem? akkor feküdj olyan alá aki már gyereket akar egybõl meg dolgozik és te vagy ettõl a nagy sztár. :p Szánalmasak sokszor a nõk.
1252-es inkább te ne beszélj hülyeségeket. ok? nem szoktam beszólni itt senkinek sem csak kijavítottalak. Nem kell a hülyeség miatt megsértõdni.
nekem is volt olyan barátnõm, aki rástartolt minden pasira akinek szívni tudta a vérét, aztán az én férjem lett a kiszemelt, mert látta h jobban megy neki....szóval kellemetlen élményem van ezzel kapcsolatban.... DE: rengeteg olyan ismerõsöm van, akinél igenis fontos a hûség és a tisztelet, a pénz nem elsõdleges szempont Én azt mondom, h a pasinak ne legyen kevesebb, mint nekem, legyen célja az életben, folyamatos fejlõdést akarjon és akkor az anyagiak sem lehetnek már olyan rosszak. Nekem kifejezetten kellemetlen ha egy pasi úgymond pörgeti a kocsikulcsát.....van ilyen is, olyan is....most egyszerûen csak ezek vannak elõtted!
Valóban vannak ilyen nõk. És akkor mi van? :D Nektek miért fáj ez, elvégre semmi közötök nincs hozzá, ki hogyan éli az életét?! Félreértés ne essék, én sem állnék össze valakivel kizárólag a pénze miatt (fõleg nem idõsebbel), de olyannal sem, aki rosszabb anyagi helyzetben van nálam. Volt már szegény barátom, és igenis nagyon kellemetlen volt, hogy soha nem tudtunk elmenni moziba vagy étterembe, és ferde szemmel nézett rám, ha márkás ruhát vettem magamnak. De ha valakinek van gyomra ahhoz, hogy egy férfival csak a pénze miatt legyen, hát egészségére. Meglesz mindene, a szerelmet meg ha szerencséje van megtalálja máshol.
Én úgy vagyok vele, hogy örülök, ha a párom jól keres, hiszen az neki is, és végül is nekem is jobb. De CSAK EZÉRT nem lennék együtt senkivel, számomra a pénznél sokkal fontosabb, hogy õ milyen ember. Párom épp most próbál több jövedelemre szert tenni, amiben persze, hogy segítek neki, és a következményeit én is élvezni fogom. De azt nem tudném elviselni, hogy õ tartson el. :)
egyébként vannak ilyen nõk, de vannak olyan férfiak is, akik csak egy cicababát keresnek maguk mellé, akivel villoghatnak, legtöbb esetben a két típus egymásra talál....tudod: hasonló a hasonlóhoz
Nem tudom, miért kell ezzel foglalkozni. Sok olyan csaj van, akik ostobák, két összefüggõ mondatot nem tudnak elmondani, viszont nagyon dekoratívak. Õk hamar megtalálják maguknak azt a pasit, aki használja õket, õk meg használják a pasi pénzét. Ha nekik jó ez így, miért ne tegyék? Én biztos nem irígylem tõlük se a pasijukat, se az egzisztenciájukat. Egyébként az én párom is idõsebb nálam 16 évvel, de õ csóró volt már akkor is, mikor megismerkedtünk, tehát senki nem kenheti rám, hogy a pénzéért lennék vele. :) A szerelem nem korfüggõ, mint ahogy az sem érdekelt soha, ha lány létemre én voltam a magasabb kettõnk közül a párommal. A boldog, hosszú párkapcsolat egyik titka, hogy a partnerek lelkileg kiegészítsék egymást, és hasonló elképzelésük legyen a közös életrõl. Az összes többi külsõség csak másodlagos. Van, aki független, határozott, okos barátnõre vágyik. Más egy otthon ülõ, gyereket nevelõ háztartásbelire. Csak akkor lehet bármelyikük is boldog, ha olyan nõt talál maga mellé, aki hasonlóképpen képzeli el az életét, mint amit a párja szánna neki. Ugyanez igaz a pénzes pasit keresõ cicababákra is. Ha megtalálják azt a pasit, aki ilyen nõre vágyik, akkor boldogok lehetnek. Nem ártanak vele senkinek, legfeljebb mi megállapíthatjuk magunkban, hogy mi nem tudnánk így élni. Na és? Ettõl még felesleges ezen pörgetni az agyunkat...
Szerintem ezt sokan összekeverik. Van a "gazdag palit akarok", ami annyit tesz, hogy milliomos, hatalmas házzal. És van a "stabil anyagiakkal rendelkezõ palit akarok", azaz a reális, helyes elvárás. Egy 26 éves nõ már megnézi, hogy az adott illetõ hogy keres, mert szerelem ide vagy oda, senki nem akar nyomorogni, pláne ha gyereket is szeretne. Ha pedig a férfi nem keres többet, mind nettó 80, akkor azért a szûkölködésre elég nagy az esély. Ha viszont mindketten keresnek nettó 200-at, abból már jól lehet élni, több gyereket lehet vállalni, és nem kell az életedet egy panelban leélni. Ez marha sokat számít. Az alacsony fizetés az alacsony ambíció jele is, és nem biztos, hogy lesz feljebb. Nem kell szuper gazdagnak lenni, de azért illik biztosítani a család szükségleteit, hogy ne kelljen nélkülöznötök.
Persze, de valamennyire mégis az érzelem kéne hogy fentebb legyen az anyagi biztonság érzete elõtt szerintem.
Szerintem ezen nincs mit kiakadni. A kereslet és a kínálat találkozik. Az egyik oldalon van egy lány, aki alapból szép. Azt a visszajelzést kapja a férfiaktól, hogy neki ennyi elég is az életben. Legyen mindig dekoratív, és akkor mindig akad majd valaki, aki eltartja. A másik oldalon ott van a gazdag pasas, aki kedvére válogathat a nõk között, de neki a szép lány kell. Szerintetek Hugh Hefner nincs tisztában azzal, hogy a nyuszilányok valószínûleg nem a ráncos testére izgulnak rá? Viszont Hefner sem Hillary Clinton-t választotta élete szerelméül, és nem azért, mert férjnél van...
Szerintem pedig a stabil egzisztencia ma már ugyanolyan elvárás, mint hogy ne legyen alkoholista, vagy legyen ápolt. A fiatalkori szerelmeknél ez még nem számít, hiszen ott még általában a szülõ is besegít a háttérben. De ha valaki fõállásban nem tud elõteremteni megfelelõ anyagiakat, az már nem jó jel. Persze, maximálisan létezik szerelem minimálbéren is, viszont ekkor hallani is, hogy hónapról hónapra élnek, ami nem jó. A szegénység pedig egy idõ után felõrli a szerelmet is, és nincsen annál szívszorítóbb, ha egy szegény család gyereke nélkülöz. Szerintem ezt minden potenciális anya szeretné elkerülni.
Én nem kezdenék tõlem idõsebbel. Inkább nélkülözök és dolgozom, minthogy mindenki rámakasszon egy bizonyos jelzõt. Azt sem tudnám csinálni, mint amit sok egyetemista lány csinál. Itt az emberi tartásról van szó.
Vannak, de az ilyet úgy lealáznám amúgy. Én nem vagyok szerintem ronda csávó de mikor végigmegy az ember az utcán és nemvagyok márkás cuccokba és mikor a tizenéves úgy néz végig rajtam mint ahogy a nagyok és elhúzza a száját úgy belebírnék taposni. Mintha õ mentené meg a földet ha szóba álnánk vagy bármi. Menjenek a pixába hüle kuvak.
bocsáss meg, fõiskolai képzés, bár már fõiskola sincs, Bachelor képzés, remélem megfelel hogy pontosítottam.de azért szerintem még köss bele abba is, ha lehagytam valahonnan egy vesszõt vagy unatkozz máshol.
Idõt spórolnak az ilyenek de mit kezdenek vele? Mert nyílván nem kell felépítenie egy teljes életet magának késõbb. A ház, pénz már meglesz elõre. Tényleg boldogak vajon vagy csak ... nemtudom. Valaki aki ilyen írja már meg.
Cáfolom, nem minden nõ! Az én páromért már 3 man próbáltak meg öngyilkosok lenni, az egyik a fõnöke volt, és milliárdos. Egy palotának a mását akarta megépíttetni, hogy ott vegye el feleségül.. Bár most tartunk attól, hogy miután kikezelik svájcban veszélyben lesz az életünk. Ha történik valami, én megfogadtam hogy megtalálom és megölöm! 27F
Na nyugi. próbáljatok elköltözni, bár tom akinek pénze van ez nem akadály. A legtöbb nõ azért élvezi ezt, mi ilyenekrõl beszélünk itt. Milyen már, hogy a barátok közt szöszijét is õ tizenhét és van egy harmincöt éves barátja. Annak már lehet jó nem? zsenge husit harapdálni. nyami nyami :D
12:22 Megkapják fáradság nélkül?Na, ezt ugye te sem gondolod komolyan!És itt most nem kifejezetten a mosogatásra gondolok.A legtöbb ilyen férfi tisztába van vele, hogy a pénz nagy úr, és hogy miért van velük a nõ.A kényelemnek viszont ára van.Kiszolgáltatott lesz minden téren a palinak.Gyomor kell hozzá.
Nekem van egy jó pár nõismerõsöm, de egyik sem gazdag pasival van, illetve nem kifejezetten gazdag pasikra megy rá. Én úgy vagyok ezzel, hogy ÉN SZERETNÉK GAZDAG LENNI! Mit érek azzal, ha beteszem a seggemet egy gazdag pali házába és hagynom kell hogy uralkodjon rajtam? És esetleg ki rak X év múlva?? Ki tudja, milyenek ezek a gazdag palik. A hûségüket is megkérdõjelezném. Elég lenne, ha nekem lenne házam és jó pár millkóm:D 26.L
Nekem ez azért furcsa, mert én olyan tipusú nõ vagyok, aki sokkal jobban megbecsül mindent, amiért saját maga is megdolgozott. Elõzõ páromnak volt lakása, jól kerestünk mindketten, de nem voltam boldog, mert bárhová néztem mindig az volt bennem, hogy ez nem az enyém. Most van egy jó kis hitelünk, egy szerény kis imádni való házikónk, nem tudunk feleslegesen költekezni, de boldog vagyok. Akit a pasija tart el úgymond, az megbecsüli a dolgait?
:D Jaj ez a hamar éréses duma. Lehet az is, de ahhoz nem kel egy idõsebb pali. fõleg nem olyan aki apja is lehetne. Hagyjuk már.
Én pl megalázónak tartanám, ha engem eltartanának.Normális nõnek inkább arra van igénye, hogy talpra álljon, jól fizetõ melója legyen, tudjon elõre lépni, ne függjön mástól, ha kell valami, ne kelljen a markát tartani-milyen már ez?Lehet, hogy másoknak hülyeségnek tûnik, de ez kicsit nem olyan, mintha k*rva lenne az illetõ?Együtt van egy pasival a pénzéért, cserébe meg megy a "szolgáltatás".Hát nem tudom.De tény, hogy van másik véglet is, amikor apasi egy lusta disznó és huszonévesen nem képes elmenni dolgozni vagy nem képes befejezni 10év alatt egy 3éves egyetemet-mert van ilyen-általában az ilyenek sírnak itt, hogy az összes nõ szemét mert a "gazdag" pasikra hajt. 21/L
Valószínûleg lepontoztak majd de szerintem jól teszik. Én is ha ilyen típus lennék, hogy egy pasival csak a pénzért lennék együtt, akkor megtenném. Higgyétek el, õk csinálják jól. Van nekem is ilyen ismerõsöm nem egy és bizony a saját fizetését mind elrakja szépen magának mert a pasi mindennel ellátja.
nem ez a lényeg de nincs három éves egyetem. :P
Szia! Hát igen borzalmas emberek vannak!:S Egyik osztálytársamnak (18 éves) nyáron lesz az esküvõje egy 30 valahány éves elvált családapával. Amikor megkérdeztük, hogy legalább szereti-e annyit mondott, hogy háát kedveli, de szeretni annyira nem, de szinte biztos benne, hogy nem fogják felvenni sehova õ pedig legalább el tudja látni! Majd nevetve hozzátette, hogy egy karib-tengeri hajóútra mennek nászútra. Persze a pasi mellett több vasat is tart a tûzben. Nekem ez nagyon udorító. Sokan mondják, hogy a szerelemben nem számít a kor és talán így is van egy bizonyos idõn belül. De pl nekem senki ne mondja azt, hogy 20 éves lányt szerelem fûz a 60 éves "pasijáhpz".:S Hát sajnos ideáig jutott a világ, de már régen is voltak hasonló dolgok(Noszty fiú esete Tóth Marival). Azért vannak kivételek is szerencsére... L/18
az éremnek minimum két oldala van....ahogy mondják.... szerinted a 42 éves csávónak van valami illúziója a lányzóval szemben? szerinted õ nem veszi észre? az ilyen férfi nem hiába nem egy hozzá illõ, mondjuk 35-ös nõvel kezd, annak már nem lehet mindent beadni, a 20 éves még tátott szájjal nézi, h juj de okos vagy.... Nincs ezzel semmi gond a zsák meg a foltja!
A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos! Légy szíves segítsetek!
Írtam privit. Remélem nem késtem el!
Én is ezen gondolkodtam hogy ezt a kérdezõ 7.-én írta ki...és most van 24.-e...Tehát feltételezem hogy már letelt a szülinap. :)

Gaz ha 20 evesen rastartolok egy 15 evesre es meg sem allok az agyig?

Legjobb válasz: Az a gáz, ha utána a faterja elkap és még a sz*rt is kiveri belõled. 20 évesen semmi keresni valód egy 15 éves lány lábai között. Ha, szexelni akarsz, keress a korosztályodhoz megfelelõ lányt.

Az a gáz, ha utána a faterja elkap és még a sz*rt is kiveri belõled. 20 évesen semmi keresni valód egy 15 éves lány lábai között. Ha, szexelni akarsz, keress a korosztályodhoz megfelelõ lányt.
Mivel startolsz rá? Vaslapáttal? Farúddal? Ami nem áll megy az agyáig szerencsétlennek.Csak nehogy az idegrendszer közepébe találj. Beteg gyilkos.
Ha fiú vagy a másik pedig lány az egyáltalán nem gáz. 5-6 év korkülönbség szerintem jó ha van.
Nem az. Ez ma már átlagos. Sok sikert ! Adjál neki .
igen, gáz. Ha te a kifejllen, vihogó stb, 15 évesre buksz akkor hajrá, de közöld elötte vele, h csak á[email protected]
bárcsak te lennél a végén Marcsika....
A kérdező hozzászólása: basszatok meg ezt tiszta unalombol irtam ki :) )))))
A kérdező hozzászólása: marmint a kerdest...
gaz
Az igen gaz. Sõt, parlagfû ! :D
Én 24 évesen [email protected] egy 17 éves csajt.ÉS?????
pedofil köcsög állj le mert egyszer rabacol és feljelent az 1ikk és dutyiba kerülsz ott így fognak bánni veled mint az alábbi vedeoban http://www.youtube.com/watch?v=vOQYq_4yN8k adna az ég hogy így járj
igen az, annyira lúzer vagy, hogy a korban hozzád illõ lányok mind leráznak, ezért hajtasz kislányokra?
Nem gáz...SZÁNALMAS ha egy 15 éves kicsilány szívét össze akarod törni és ennyire megakarod alázni, hajrá de remélem visszakapod IDIÓTA!!!!!!
sztem nem..
lány vagy?.. fiúként gázabb lenne. :D
úgyis képtelen vagy rá
miért lenne gáz? :D de most komolyan :D
Eléggé, fõleg, ha lány vagy.
Annyira végülis nem az. A sok kis ribanc mind érettebbnek hiszi magát és rámászik a 20 évesekre. Tudhatnák, hogy az ennyi idõseket nem az elsöprõ szerelem vonzza, hanem a szex. Aki pedig ilyen hülye, az meg is érdemli, hogy kihasználják.

Miben volt más egy 2001-es 20 éves lány egy mai 20 éveshez képest?

Legjobb válasz: Akkor még nem volt a legtöbb elkurvulva és nem a ratyi fiúkat szerették. De szerencsére vannak kivételek.

Akkor még nem volt a legtöbb elkurvulva és nem a ratyi fiúkat szerették. De szerencsére vannak kivételek.
Nem volt szifon5öse, hogy felrakja a csecsét a f.aszbúkra.
a 2001-es évjárat még nem ismerte Edwardot. Mi ez, valami házifeladat? Nem volt ily mértékben elterjedve a net, nem volt facebook, sem okoskütyük. Innen indulj ki.
nekem is az jutott eszembe amit elõzõek írtak. Nem volt ennyi minden, emiatt másabbak is voltak az emberek, vagy legalábbis más dolgokat csináltak. Furcsa is néha visszagondolok hogy milyen volt akkor.... Annyi minden nem volt ami ma van.
Igaz én akkor még csak 16 voltam, de a mostani 16 évesek már sokkal több mindenen átestek ennyi éves koruka, mégis jóval gyerekesebbek, mint én, vagy akár a kortársaim akkoriban.
az, hogy 2001ben odamentem, felcsíptem, elvoltam vele kicsit aztán megkaptam. ha most odamegyek egy 18-20 éves lányhoz ismerkedni, nem ritka, hogy köszönök-szia!-õ meg visszaköszön-jó napot, de kaptam már csókolomot is:) . úgyhogy most az eleje az ismerkedésnek döcögõsebb, de ha túl vagyunk a kor mizérian, akkor meg könnyebb sokkal a tapasztalatom és a helyzetkezelési rutinom miatt. 35/F
utolsó xDDD
szép is a szerelem :)
Pedo vagy?
Miért teszel fel ennyi kérdést ezzel kapcsolatban?láttam több helyen is
Húzzál már errõl az oldalról!
Gyanús vagy Te nekem. Akkor ha jól számolom, egy 2 éves kisfiúval szeretnél összejönni?

20 éves és 20 év körüli nők! Összejönnétek egy 30 éves férfival?

Legjobb válasz: Ha egyébként minden klappolna, akkor nem lenne kizáró ok a kor.

Ha egyébként minden klappolna, akkor nem lenne kizáró ok a kor.
hát ez a minimum, alsó hangon 30 legyen a pasi, én most egy 37 évest néztem ki magamnak:) 23l
a kor nem számit :) jegyezzétek már fel
Talán, de én kevésnek érezném magam hozzá. Õ valszeg már dolgozik, van lakása, kocsija, stb... Legalábbis jobb esetben, meg elkezdett élete. Nekem külön szobám sincs, egyetemre járok, semmi tõkém nincs... Úgy érezném korlátozom, hogy velem a közeljövõben nem lehet sem összeköltözést, sem ilyesmiket tervezni, mert anyagilag semmihez sem tudok hozzájárulni, éretlenebb és fiatalabb is vagyok nála sokkal, szóval lehet kicsit fura lenne. De gondolom ha õszinte szerelem, akkor csak a kor nem tud visszatartani. 21L
Ha emberileg baj van vele, nem.
Bár még csak 18 vagyok, azért válaszolok. :) Simán összejönnék egy 30 éves férfivel, jelenleg is egy 31 éves után fáj a szívem. :)
6os vagyok: hála istennek én nem:)
Lányok, ugye mindenki kapott privátot?:)
igen mert ne?
háááááát. nem tudom. nekem a 30 az már olyan nagyon soknak tûnik... persze amennyiben hasonló elvárásai és világnézete van, mint nekem, pl hogy még egy ideig nem akar családot, akkor lehet róla szó. 20/L
Ha minden szempontból megfelel, akkor szerintem igen. Régen még azt mondtam, 40 éves pasiig minden belefér, de azóta kicsit benõtt a fejem lágya, meg egyszerûen csak hosszú kapcsolatra a nagyon max a tíz év jelenleg. Persze az is lehet, h öt év múlva megint másképp látom majd a helyztet. 21/N
Ha az lenne az egyetlen kifogásom ellene, hogy tíz évvel idõsebb tõlem, akkor igen.
23 vagyok, párom nemsokára 30 lesz. Szerintem ez teljesen jó korkülönbség (különben sem azon áll vagy bukik egy kapcsolat).
perszehogy. nekem pont megfelelne ez a korkülönbség, de természetesen más területen is passzolnunk kellene egymáshoz. 20/N
Mindig is az idõsebb pasik jöttek be, tehát igen! (mondjuk most egy 39 éves pasival kavarok, és az eszem azt mondja, ez sok) 24/L

Ha elmúltam 20 éves, és beiratkozom egy OKJ-s képzésre, akkor még jár a családi-pótlék?

Most végeztem a középiskolában, eddig járt a családi, viszont augusztusban, illetve most szeptemberben már nem jött, pedig én beiratkoztam augusztus közepén ingyenes, nappali OKJ-s képzésre, és bevittem az iskolalátogatási igazolást, amit ott kaptam a MÁK-hoz. Gondolom ott bejelentették, és ismét van tanulói jogviszonyom. Előre is köszönöm a választ! :)

Legjobb válasz: Nem sem jár a családi jogszabály szerint a családi pótlék. Kedves kérdezõ hiába kérvényezed mert annak a tanévnek az utolsó napjáig jár, amelyben a gyermek a 20. életévét, betölti. Ha jól értelmeztem akkor te szept 1-ig betöltötted a 20-at, tehát jelent tanévben már nem fogod kapni a családit.

Nem sem jár a családi jogszabály szerint a családi pótlék. Kedves kérdezõ hiába kérvényezed mert annak a tanévnek az utolsó napjáig jár, amelyben a gyermek a 20. életévét, betölti. Ha jól értelmeztem akkor te szept 1-ig betöltötted a 20-at, tehát jelent tanévben már nem fogod kapni a családit.
Nagyon sok..
több mint amit te feltudnál fogni a 15 éves fejeddel.
Semmi. A nõvérem 15 volt mikor összejött a 20 éves barátjával, és már 4 éve együtt vannak. Ne foglalkozz azokkal akik lehurrognak miatta, amugyis 5 év nem olyan sok.

Jászberényben hova tűntek a 20 éves és annál idősebb lányok? Úgy értem hogy hétvégente hiába megyek fel hogy na ma hátha megismerkedek egy aranyos csajjal mindig csak 15 évesekkel találkozok. (24F) voltam

Legjobb válasz: Járj el egy közelebbi nagyvárosba inkább bulizni. Ha falun lakik az ember, akkor ilyen sanyarú lehet a helyzet. Szolnok/Pest játszik nálad.

Járj el egy közelebbi nagyvárosba inkább bulizni. Ha falun lakik az ember, akkor ilyen sanyarú lehet a helyzet. Szolnok/Pest játszik nálad.
Õket is zavarja a sok minõségi tizenöt éves, és inkább összecsoportosulnak valakinél iszogatni, vagy felmennek egy közelebbi nagyvárosba. :) ) Jászberény, 18/L
A kérdező hozzászólása: Mitóa elvégeztem a fõiskolát Szolnokon azóta már nem találom meg itt Jászberényben a helyem a régi társaságunk szétszóródott.És most itt vagyok barátnõ és társaság nélkül.:S
A kérdező hozzászólása: Szolnokon mi is sokat buliztunk de a munka után már nincs energiám felvánszorogni oda:) Ha így van ahogy leírtad akkor elég aggasztó a helyzet.
Nemsokára nyílik a Club Secret, keress ré Facebookon.Ott bõven fogsz találni huszonéveseket úgy gondolom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!