Találatok a következő kifejezésre: 20 éves és 4 éve (10 db)

20 éves vagyok, és 4 éve járok egy sráccal. Eddig 2szer szakítottunk, de mind a kétszer össze is jötttünk megint, mert nagyon rossz volt egymás nélkül, viszont ha együtt vagyunk, megint nem jó. Lépjek tovább, ne lépjek tovább?

(se veled, se nélküled állapot)

Legjobb válasz: Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem,mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)

Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem, mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)
lépj lépj és lépj, irtad nem jó együtt ---de nélküle sem--- hidd el, hogy van jobb is nála, csak elõre kell nézni.. ha döntés képtelen vagy akkor mindig is visszafelé fogsz táncolni az elõre lépés helyett.. tehát a következõ kapcsolataidban is ugyanezek a problémák fognak fellépni---vagy hasonlóak---hogy a döntésképtelenséged fog mindig elõtérbe kerülni.. a mostani helyzeted is arra kényszerit, hogy DÖNTS! de mivel a biztosra szeretnél menni, a bizonytalan helyett, igy nem tudsz lépni sem... hidd el jobb egy bizonytalan, mint egy biztos rossz!! tapasztalat!!! és ez nem csak a párkapcsolatra érvényes!!
20 éves vagy és már nem vagy biztos benne, hogy õ az életed párja. Képzeld el, mi lesz 10 év múlva? Na és ha akkorra már lesz 1-2 gyereked is? Akkor majd a gyerekekkel hagyod el????
Elo pelda: Kedvesem a volt menyasszonyaval 7 evet toltott el.... nagyon szerette a lanyt, mindent megadott neki. A lanynak o volt az elso es hat mitagadas jol esett a leanynak, hogy valaki megtalalta benne a not...eltelt 5 ev es szepen kikupalodott a lelkem a szep ruhaktol, jobb elettol.... igy utolag kiderult az is, hogy a lany folyamatosan csalta az utolso ket evben....egyszer megbocsatott neki a Kedves (mert tul jo szive van) meg majdnem masodjara is de az elet ugy intezte, hogy gyorsan meggondolja magat.... A lany tudta (valoszinu) hogy nem jo neki a kapcsolat de maradt es inkabb csalt - amig ki nem tettek a szuret - mert igy volt "kenyelmes". HA ugy erzed kinotted a kapcsolatod megha nehez is, mert faj DE legy jo magadhoz es oszinte a tarsadhoz legy bator es lepj!

Én egy 20 éves srác vagyok és a barátnőm 4 évvel fiatalabb nálam. Ez korkülönbség jelent valami problémát, ha szeretjük egymást?

Amúgy mindkett?nknek voltak már ezel?tt komoly kapcsolatai.

Legjobb válasz: Nekünk már 2 éve mûködik:) 20 és 16 voltunk, amikor összejöttünk.

Nekünk már 2 éve mûködik:) 20 és 16 voltunk, amikor összejöttünk.
Szerintem nem gáz így hogy Te 20 a lány meg 16 éves.Ez még belefér.
Nem fog mûködni a kapcsolat 4 év korkülönbséggel...
Kedves Kérdezõ! Nekem pont ez lenne az ideális korkülönbség! 20/f
A 4 év nem nagy korkülönbség köztetek, már ha elég érett a lány. De milyen komoly kapcsolata(i) lehettek egy 16 éves lánynak ennél fiatalabb korában?
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
*bocsi:lehet érettebb
sztem nem a kor dönti ezt el mert 16évesen lehett érettem...meg amugyis a fiuk késöbb érnek.nekem is nagyon sok olyan ismerösöm van.ahol a lány 16 a fiu 20-21 és már legfeljebb egy éve járnak...és ezt Te döntsd el...ha vele akarsz lenni, hát legyél!:)
A kérdező hozzászólása: a 4 év korkülönbség esetén akkor se mûködne, ha õ 20 éves én meg 24 lennék?? Vagy csak azért nem menne, mert én túl idõs vagyok hozzá?
hát lehet...én most vagyok 16 éves/L és több mint 3éve van barátom

13 éves vagyok.3/4 éve jött meg először, és mostanáig rendszeres volt a mensim. Most 20-án kellett volna megjönnie, ma 29. van. Mi lehet a baj? Persze nem létesítettem nemi kapcsolatot. Nem idegeskedtem. Semmi. Mit tegyek?

anyának nem akarom elmondani,soha nem beszélünk ilyenr?l.azt se tudja hogy megvan.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!

Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!
Még fiatal vagy, kell pár év, míg beáll a mensid. Ne izgulj, ne idegeskedj! Rakj be betétet, mert bármikor megjöhet. Persze lehet, hogy akár 1 hónapot is késni fog. De semmi gond! Még nem állt be a menzeszed.:)
Nyugodtan elmondhatod anyukádnak, hogy más menstruálsz, nem fogja leharapni a fejed:) Meg így, ha baj van tud segíteni, de ha azt sem tudja, hogy már meg van... Egyébként ne aggódj, 2éven belül kell beállnia rendszeresre.Nekem idén 3. éve, hogy menstruálok és márciusban 13napot késett! Szóval ne aggódj, ez még normális! 14, 5/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek:) anyával pedig azért nem jó a kapcsolatom, mert én 1 bátyám 3 éves volt amikor elhagyott minket, most fél éve keresett fel újra és költöztem hozzáá..még nincs bizalmam vele szemben.
Nyugodtan mond el anyukádnak , ha menstruálsz meg egyáltalán mindenrõl tudjon az anyukád, ne titkolozz elötte, egy anya nagyon sok mindenben tud segíteni hidd el.Én 25éves vagyok anyukám 18éves koromban halt meg mi mindent megbeszéltünk, a legjobb barátnõm volt és hiányoznak a beszélgetések.Hidd el egy anyát mindig érdekli a gyereke.A mensesed miatt ne aggodj, ilyenkor még elég rendszertelen pár év mig rendszeres lesz, bár nekem a mai napig nem rendszeres hiába probálta doki is beállitani.:(

Sok a 4 év korkülönbség 16 éves lány és 20 éves fiú közt?

Legjobb válasz: a szerelmeben nem számit a kor!!! nincs közttetek végülis olyan sok. arra viszont figyelj ha szûz vagy még akkor nem biztos h a srác még annyi dõt vár amenyit szeretnél

a szerelmeben nem számit a kor!!! nincs közttetek végülis olyan sok. arra viszont figyelj ha szûz vagy még akkor nem biztos h a srác még annyi dõt vár amenyit szeretnél
nem. énis 16 vagyok, a barátom 20.nagyon jól megvagyunk, tiszteljük és szeretjük egymást.
Nem sok. Ha mindketten szeretitek a másikat. És mindketten úgyanazt szeretnétek ettõl a kapcsolattól.
A 2vel elõttem válaszolónak üzenném, hogy veled tuti nem feküdne le egy 16 éves, ha csak nem "olyan" lány. Tuti hogy 30 évesen te fogod szédíteni a 16 éves bigéket, csak az a baj, hogy akkor már rád sem fognak hederítteni. És ha nem vetted volna észre egyáltalán nem a szexrõl szólt a kérdés de ez jellemzõ az ilyen fazonokra, hogy egybõl ilyesmire gondolnak. ÉS szerelem az létezik, kár hogy te még nem tapasztaltad. És lehet hogy sok 16 éves lány értelmileg magasabb szinten áll mint te, talán ezért nem bírod õket. NA mindegy.
Egy 20 éves fiú persze hogy akar kamatyolni de lehet emellett szerelmes is! Nekem 14 évesen volt 18 éves fiúm, és fél évet jártunk anélkül, hogy lefeküdtünk volna, és végül én szakítottam vele:D Egy 16 éves barátnõmet pedig kora gyerekkora óta mély barátság fûzi egy öt évvel idõsebbhez, pár éve összejöttek, és szerintem együtt fognak megöregedni:)
Szerintem nem sok. Ma már nem számít, egy 20 éves is tud úgy viselkedni, mint egy 15-16 éves! Én és a párom között 7 év van!Mondjuk én 21 voltam, amikor megismerkedtünk!
Szia! Ezt embere válogatja, de szerintem nem sok. Én is 16 voltam mikor megismertem a páromat és õ akkor 23 volt. MÁr majdnem 6 éve együtt vagyunk és nagyon boldogan éldegélünk a mi kis közös lakásunkban. Ez csak tõled és a párodtól függ, hogy nálatok ez soknak bizonyul-e, mindenki más.
nekem nem volna pofám egy 16 évessel kamatyolni elsüllyednék szégyenemben ha más megtudná, és ezzel ugyanígy volt akármelyik ismerõsöm is, de lehet hogy csak mi vagyunk régimódiak, de ez már nem fog változni. te még jóformán kölyök vagy nem tom miféle retardált ökör az aki 20 évesen képes 16 éveseket szédíteni?! szánalmas és az is hogy ezt szerelmi maszlaggal próbálják magyarázni! talán egy 30 éves egy 26-tal?!
A 4. válaszolónak üzenem az én bátyám 27 évesen 17-18 éves csajokkal keztd ki és nem retardált.Godolkodj egy kicsit!!!! Amúgy nem sok a 4 év.Még 16 évesen sem!!!!!! ugyanis a fiuk késõbb érnek, mint egy kedves válaszadó be is bizonyította!Valahol nekik is be kell hozni a lemaradást :)
ja és a 6.válaszolónak üzenném, hogy jó frappáns a válasza :P az én barátom nem szégyell a barátai elõtt (jó, mondjuk az is igaz h 16 helyett 18nak nézek ki mimimum:D).és ha vki igazán szerelmes, nagyívben tesz másnak a véleményére!
Egyáltalán nem sok. én 17 vagyok, és a barátom 22 éves..

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 20 éves vagyok és kb. 3 éve állandóan visszatérő hüvelygyulladástól szenvedek évente kb 4 szer és nem tudom, hogy mi miatt, hisz nemi életet is csak ritkán élek. Már sokszor szégyellem felkeresn

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 20 éves vagyok és kb. 3 éve állandóan visszatérő hüvelygyulladástól szenvedek évente kb 4 szer és nem tudom, hogy mi miatt, hisz nemi életet is csak ritkán élek. Már sokszor szégyellem felkeresni az orvosomat a problémáimmal. Általában égető, csípő vizeléssel kezdődik és ez átalakul folyássá ami elég kellemetlen. Várom válaszát előre is köszönöm. Üdv: Amanda

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok pontosat mondani. Ettől függetlenül azonban mindenképpen javaslom, hogy a védekezőképesség fokozása céljából alkalmazza rendszeresen a Vitagyn C krémet. Felhívom a figyelmét, hogy ez a készítmény a megelőzésben segít, így egyértelmű gyulladásos panaszok esetén orvosi vizsgálat és szükség szerint célzott kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok pontosat mondani. Ettől függetlenül azonban mindenképpen javaslom, hogy a védekezőképesség fokozása céljából alkalmazza rendszeresen a Vitagyn C krémet. Felhívom a figyelmét, hogy ez a készítmény a megelőzésben segít, így egyértelmű gyulladásos panaszok esetén orvosi vizsgálat és szükség szerint célzott kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 20 éves vagyok és kb. 3 éve állandóan visszatérő hüvelygyulladástól szenvedek évente kb 4 szer és nem tudom, hogy mi miatt, hisz nemi életet is csak ritkán élek. Már sokszor szégyellem felkeresn

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 20 éves vagyok és kb. 3 éve állandóan visszatérő hüvelygyulladástól szenvedek évente kb 4 szer és nem tudom, hogy mi miatt, hisz nemi életet is csak ritkán élek. Már sokszor szégyellem felkeresni az orvosomat a problémáimmal. Általában égető, csípő vizeléssel kezdődik és ez átalakul folyássá ami elég kellemetlen. Várom válaszát előre is köszönöm. Üdv: Amanda

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok pontosat mondani. Ettől függetlenül azonban mindenképpen javaslom, hogy a védekezőképesség fokozása céljából alkalmazza rendszeresen a Vitagyn C krémet. Felhívom a figyelmét, hogy ez a készítmény a megelőzésben segít, így egyértelmű gyulladásos panaszok esetén orvosi vizsgálat és szükség szerint célzott kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, vizsgálat nélkül magam sem tudok pontosat mondani. Ettől függetlenül azonban mindenképpen javaslom, hogy a védekezőképesség fokozása céljából alkalmazza rendszeresen a Vitagyn C krémet. Felhívom a figyelmét, hogy ez a készítmény a megelőzésben segít, így egyértelmű gyulladásos panaszok esetén orvosi vizsgálat és szükség szerint célzott kezelés szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Emésztési problémáim vannak már évek óta.3-4 naponta vam székletem és nem értem miért.20 éves vagyok 170cm és 55kg teljesen átlagos kicsit sportos testalkatom van. Valaki erre tudna valami tanácsot adni? Mivel lehetne gyorsítani az anyagcserémen?

Elég kínos ez a dolog.

Legjobb válasz: Nem szorulásnak nevezném. 2 nap után sincs egyszerûen inger arra, hogy elmenjek wc-zni nem kell. Pedig változatosan étkezem. :s

A kérdező hozzászólása: Nem szorulásnak nevezném. 2 nap után sincs egyszerûen inger arra, hogy elmenjek wc-zni nem kell. Pedig változatosan étkezem. :s
Az magában nem baj, hogy 3-4 naponta van székleted sztem.De ha már a köztes idõben felpuffadsz, fáj a hasad stb.. az már nem normális.Én 20 vok és nekem is hasonló gondjaim vannak. Csak nekem gyakran fáj a hasam.Többször voltam már háziorvosnál, de nem sok mindent tudtak kezdeni velem.:S Mondták h szedjek hashajtót, de az huzamosabb ideig sztem nem jó megoldás.:SS
A kérdező hozzászólása: És melyik gyógyvíz?
Nekem a gyógyviz kúra segitett. Minden reggel éh gyomorra megiszom 2 dcl gyógyvizet. 1 óra mulva eredmény. Én évek óta csinálom, de te sokkal fiatalabb vagy, Neked lehet, hogy pár hét alatt magadtól beáll a ritmus, és magadtól fogsz WC-zni mindenden reggel.
A reggeli kávé+cigi, mindég kihozza belõlem a napi ritmus :D:D
Egyél több kaját és kész.
szia! Van ilyen ember, akinek csak 3 naponta kell mennie wc-re. Ez alkati adottság, nem tudsz mit tenni a tested ellen. Ha nincs szorulásod, akkor te ilyen vagy.
azzal még nincs baj.. egy hét az már sok
meg fájna nagyon a hasad! és az anygon szar, inkább vagy hasfogót csibnállj, de nem tartogasd!
ja az nem lenne jó, hát szorulásod van? de akkor mennyel wc -re és nyomjad!
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy hashajtóval. De én arra gondolnék, hogy lehetne mondjuk elérni azt, hogy tartósan mondjuk tudjak 2 naponta járni wc-re.
hashajtóval...... mármint nem értem ezt a székletes dolgot, de szivesen.
A kérdező hozzászólása: Nem eszek sokat de nem is iszok sokat. Mondjuk mondhatjuk, hogy normálisan étkezem. És az ilyen szûz teák nem jelenthetnek megoldást?
Az nem lehetséges, hogy többet iszol mint eszel?
Ferenc József gyógyviz. 330 ft. Van a patikában Dm-ben stb. 3-szorra elég, most ittam meg az elõbb. Nem okoz függõséget.Ajánlom, hogy próbálj ki egy kurát.

20 eves lany vagyok szuz es a baratom farka 22 cm. Mit csinaljak? Azt akarom hogy ő legyen az elso nekem 4 eve vagyunk egyutt.

en attol felek h nekem fajni fog mert nagy 22 cm es 7cm vastag. eddig volt kozottunk petting, ki elegitettem szajjal, meg ujjazot de nem rakta be nagyon az ujjat, es egyszer ki probaltuk h a farka fejet rakta be nagyon jo volt kezdtem jobban nedvesedni es el melegedni...... feljek vagy nem ez itt a kerdes

Legjobb válasz: A petting során ne csak Te elégítsd ki õt kézzel, szájjal, hanem nagyon fontos, hogy õ is tegye Neked ugyanezt!!! Ha már van vele orgazmusod így, akkor jobban oldódnak a gátlásaid, és a behatolásos szex is jobban fog menni, akármekkora a farka. Mert ha már egyszer (többször) örömet okozott Neked, (még) közelebb fogod érezni magadhoz, és jobban fogsz bízni benne. Az nem jó, ha csak a behatoláskor kezdesz el jobban nedvesedni és "melegedni" (?) - az kell, hogy annyira fel légy izgatva, hogy már "lucskos" légy, és ehhez bizony a barátodnak is elmélyülten kell foglalkozni a cicáddal, amikor az aktusra készültök, akkor is elõjátékként.

Szerintem nem kell azért osztani a Kérdezõt, mert 4 évet várt. Nem szexel mindenki az elsõ héten, ne írjuk már elõ mi az optimális várakozási idõ! MOndom ezt úgy, hogy én 3-4 hetet, egy hónapot szoktam várni. de mindenki csinálja olyan tempóban, ahogy neki jó! Sok sikert Nektek!
A petting során ne csak Te elégítsd ki õt kézzel, szájjal, hanem nagyon fontos, hogy õ is tegye Neked ugyanezt!!! Ha már van vele orgazmusod így, akkor jobban oldódnak a gátlásaid, és a behatolásos szex is jobban fog menni, akármekkora a farka. Mert ha már egyszer (többször) örömet okozott Neked, (még) közelebb fogod érezni magadhoz, és jobban fogsz bízni benne. Az nem jó, ha csak a behatoláskor kezdesz el jobban nedvesedni és "melegedni" (?) - az kell, hogy annyira fel légy izgatva, hogy már "lucskos" légy, és ehhez bizony a barátodnak is elmélyülten kell foglalkozni a cicáddal, amikor az aktusra készültök, akkor is elõjátékként.
Heló! Te figyi, 22 cm hosszú, és 7 cm kerületû, vagy átmérõjû, mer' az nem mindegy. Ha elõbbi, akkor nincs gond, az ujj vastagság, ha utóbbi, akkor készülj, hosszútávon nagyon jó lesz neked :) ha tudja majd használni...!
Miért kell méregetni? Ezt nem értem. Fogtatok egy mérõszalagot és lemértétek? Szerintem ez gáz......
Ha a makk behatolt már, és jó volt, szerintem nem lesz gáz. Alapos elõjáték után, óvatosan csináljátok. De semmi esetre se félj, mert akkor csak arra koncentrálsz, hogy jaj-most-mi-lesz...inkább várjatok még egy kicsit, amíg ez elmúlik. Szóval ne félj, add át magad a gyönyörnek!
Valamit nagyon tudhatsz, ha 4 év után veled van a pasi és még szûz vagy... a mai pasik nem ilyenek... én sem lennék ilyen, de hát nagyon szerethetitek egymást.. jah és az egész lényege azt, hogy a pettign során megfeleloen tágitson ki és eloszor gyengéd és majd csak utána legyen olyan kis vadóc a szex..:)
Ha félsz, az mit javít a helyzeteden? Felejtsd már el a hülye legendákat, nem igaz, ezzel csak az anyák ijesztgetik a lányokat, hogy ne feküdjenek le senkivel. A te esetedben ez elég jól sikerült, ha 20 évesen 4 éves kapcsolat után még szûz vagy :D
Hát nem tudom, jól-e értettem 7cm vastag!!??? Szerintem valamit el mértetek mert ez vagy lehetetlen vagy valami nincs a pasival rendben és ezért van veled mert másnak nem kell ekkora "szerszámmal"!!! Ha már be rakta a "farka fejét" akkor az már nagyobb mint maga a "farok"!! Sok kitartást és sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon turelmes tud lenni velem szemben. 23 eves most. keveset veszekedunk mindig meg ert en is megertem ot igy mukodik hosszu tavon de azt nem ertem h birta ki h mellettem legyen es en ne adjam be a derekamat elottem meg volt ket csajjal azokal is turelmes volt csak tobb volt a szex mint velem. egyszer azt mondta h bennem meg kapott mindent ami neki kell es tud varni velem ameddig csak akarom. De azert meg jegyzem h ma estig kellett varjon megtortent es nagyon szupi volt 3 oran at tartott az egesz minden A-tol Z-ig NAGYON ORVENDEK Koszonom a segitsegetek :D:D:D:D:D
Hûha! Örülök!
Csak gratulálni tudunk...!
hajrá, ifjúság !!!!

Mit tegyek, ha az anyámmal, és az élettársával folyton problémák vannak, ha a 4.5 éves gyerekemet odaadom? Az anyám tizenéves korunkban elhagyott minket a 20 évvel fiatalabb emberért, a húgom, és a nővérem még szintén fiatalkorúak voltak?

Nem rég felügyelet nélkül hagyták a gyereket a tanyájukban, mert egy idegennek elszabadult a lova kint az úton, és mind a ketten a ló keresésére indultak autóval,és motorral ami biztos nem 5 percig tartott. A tanyában lovak, kutyák, gépek, és egy csomó olyan dolog van aminek a veszélyeit egy ekkora kisgyerek nem ismeri.

Legjobb válasz: Ne add oda a gyerekedet nekik, csak akkor ha te is ott vagy!

Ne add oda a gyerekedet nekik, csak akkor ha te is ott vagy!
Ne add oda, ha úgy érzed, hogy nincs velük biztonságban. Az, hogy elhagyott benneteket még nem ok arra, hogy ne engedd a gyereket hozzájuk, de az, hogy felügylet nélkül hagyják hosszú idõre, az igen. VAgy talán beszéld meg anyukáddal, hogy milyen feltételekkel mehet hozzájuk az unokája.
Ne hagyd ott a gyereket, vagy beszéld meg velük!
ne ad oda gyerekedett.felelöttlen nagyszülönek nem szabad oda adni az unokát.
nem tudsz mit csinálni velük, sztem hába magyarázod ezt el nekik, csak legyinteni fognak. Ha egy felnõtt ember ezt megcsinálja, akkor az nagyon felelõtlen, mint ahogy benneteket is elhagyott, nem érdekli az unokája sem...:-(( nagyon sajnállak, hogy ilyen anyukád van..
A kérdező hozzászólása: Már többször próbáltam megbeszélni, és mindent megígérnek, hogy úgy lesz, de akkor is azt csinálja amit õ akar. Megismerkedtem valakivel, és azóta rendezõdött a magánéletem. Szeretjük egymást, és a gyereket is szereti. Õ nyitotta fel a szemem a gyereknevelés fontosságáról, és azóta nem olyan sûrûn látogatjuk az anyámat, mert szóvá tette az anyámnak a múltat azért, mert észre vette, hogy többször sírok mert most is próbálnak irányítani, és megvéd minket akár az anyámtól i.

Egy 4 éves kisfiúval meg három 18-20 év körüli fiatallal és 2 felnőttel hova érdemes elmenni holnap kirándulni-csavarogni?

Fejér megyében Székesfehérvár mellett lakunk de semmi normális programajánló nincs.Ilyesmi élvezetekre gondolnék mint pl állatkert, de ott már voltunk és valami új kéne :/ Könyörgöm valaki ajánljon valami jót :(

Legjobb válasz: Biciklitúra? Akár bérelni is lehet. Velencei tó,Balaton.. Menet közben piknikezni. Vagy Fehérváron, sétálni fagyizni de ez olyan snassz.

Biciklitúra? Akár bérelni is lehet. Velencei tó, Balaton.. Menet közben piknikezni. Vagy Fehérváron, sétálni fagyizni de ez olyan snassz.
Velencei-tóhoz kimenni? Bár állítólag jön a vihar nyugat felõl, és holnap hideg lesz. A Bory-vár is nagyon klassz látnivaló Fehérváron, szerintem az minden korosztálynak tetszik, el lehetne menni megnézni. A közelében fagyizók is vannak. Ha mégis zuhogó esõ lenne, akkor marad az Alba Plaza :) esetleg mozi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!