Találatok a következő kifejezésre: 20 éves és 4 (25 db)

A baratnom 20 eves es szinte mindig kesik a menstruacioja 1hetet kb. Most azonban mar 4 hete nem menstrualt. Lehet terhes?

Egyutt meg nem voltunk, csupan megujjaztam parszor. Meg el sem mentem mellette soha, de attol felunk hogy esetleg elovaledek juthatott az ujjaimra veletlenul es mivel megujjaztam teherbe eshetett. Van okom az aggodalomra?

Legjobb válasz: Miért nem csináltok egy terhességi tesztet? Sokkal egyszerûbb, mint találgatni...

Miért nem csináltok egy terhességi tesztet? Sokkal egyszerûbb, mint találgatni...
bocsi ezért de az ondó levegõvel érinthezve nem nagyon marad életképes.. nem oylan könnyü gyereket csinálni mint gondolod... én inkább a hütlenség miatt aggódnék.. de persze elõfordul az is hogy kimarad egy menzesz..
Szerintem az esély egyenlõ a 0val. Az én barátnõmnek is hosszabb a ciklusa. A legutóbbi 44nap volt. Tudom, hogy ez rövidebb, mint a te barátnõdé, de ha nem voltatok együtt, akkor vajmi kevés az esély a teherbe esésre. Nyugtasd meg a barátnõdet és magadat is.
A kérdező hozzászólása: a hutlenseg kizarva ugyanis azt eszrevennem rajta. tudom hogy kicsi az eselye de aggodok elegge es o is. lehet epp a stressz miatt kesik olyan sokat, tesztet meg egyelore nemakar..
A terhesség esélye, ha valóban soha nem volt aktus, akkor elég kicsi, inkább semmi.De azért mindenképp elmennék a dokihoz, mert 4 hét már nem kicsi késés és nem ártana rendbe tenni, hogy normális legyen a ciklusa, mert babatervezésnél ez megnehezíti majd a dolgát.
Simán késhet a stressz miatt és még ezer más ok miatt is. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy terhes. Nekem is szokott heteket is késni, pedig már 28 vagyok. A barátnõdnek is rendszertelen, ahogy írtad. Egyszer kevesebbet késik, egyszer meg többet, valószínûleg csak ennyi van. Amiket leírtál, abból arra lehet következtetni, hogy igen kicsi az esélye arra, hogy terhes. De egy terhességi teszt valóban teljesen megnyugtatna benneteket.
Semmi esetre sem lehet terhes!! Tõled legalább is tuti nem!! Bár csak ilyen könnyû lenne gyereket csinálni. Ha meg 4 hete késik neki akkor (persze nem feltétlenül) de már lenne más jel is. Egy teszt nem a világ, de ebben az esetben csak pénzkidobás.
ha már 1 hete késik, az nem jó jel. lehet terhes. elõvûladéktól is teherbe lehet esni. mi lenne, ha ezzel vigyáznátok????

A baratnom 20 eves es meg szuz .4 honapja vagyunk egyutt, szeretjuk egymast! 2 x - szer mar probalkoztunk de szinte lehetetlen volt a behatolas annyira szuk . Mit tegyek? Kerem tanacsaitokat.

Nagyon erzekeny.Pl.ha csak ket ujjal szeretnem ujjaznimaris erzekeny a punci korul!!!!

Legjobb válasz: fél a leányzó!! kérdezd meg, hogy mi izgatja fel, mi az amire bizsereg a puncija! Ne ijedj meg ha pornót szeretne nézni!!! Csinálj neki romantikus éjszakát!!!

fél a leányzó!! kérdezd meg, hogy mi izgatja fel, mi az amire bizsereg a puncija! Ne ijedj meg ha pornót szeretne nézni!!! Csinálj neki romantikus éjszakát!!!
Nem izgult fel kellõképpen, ez lehet a probléma. Begörcsölt és ilyenkor a hüvely izmok megfeszülnek. Csináljátok több ideig az elõjátékot és menni fog! :)
Nekem is pont ilyen volt. Én még ajánlom a síkosítót is! És kellõképpen izgasd fel és lazítsd el...ahogy az elõzõ is mondta.
Hosszú megfelelõ elõjáték és sikositó...
Van nyelved? Használd ;) Ha nem megy síkosító. Vagy merevebb dákó:)

20 éves vagyok, 4 napja vesztettem el a szüzességem. Nagyon vérzett, és azóta is vérzik minimálisan. Nem menstruációs vér, ez biztos. Normális ez?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem hozzáírni,hogy a vérzés több mint egy tisztasági betétnyi naponta.Meddig vérezhetek még?

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy a vérzés több mint egy tisztasági betétnyi naponta.Meddig vérezhetek még?
Igen, elõfordul az ilyen. Pár nap alatt elmúlik.

Ti melyik lányt választanátok? 1: Akinek jó alakja van, de már lefeküdt 3-4 fiúval, vagy 2: azt aki visszahúzódó típus, nincs tökéletes alakja de viszonylag jó és még 20 évesen is szűz?

Legjobb válasz: 1. Lehet, hogy a tökéletes alakú (mitõl az?) lány mind a 3-4 fiúba szerelmes volt, és komoly kapcsolatok voltak. 2. A nem tökéletes alak is lehet valaki szemében a legtökéletesebb + az, hogy 20 évesen még szûz, lehet erény, de lehet, hogy rég elveszítette volna szándéka szerint, csak nem volt alkalma/annyira kiállhatatlan természetû, hogy senkinek se kellett/túl válogatós, és elszállt magától stb. Ezek alapján én nem tudnék választani. (Amúgy nõ vagyok, remélem nem baj, ha azért válaszoltam.)

Amelyiket jobban szereted -.- amúgy meg minek jönnél össze valakivel aki szép de semmi érzelem? vagy minek jönnél össze egy tapasztalatlannal, ha semmi érzelem? Nõlj már fel! -.-
1. Lehet, hogy a tökéletes alakú (mitõl az?) lány mind a 3-4 fiúba szerelmes volt, és komoly kapcsolatok voltak. 2. A nem tökéletes alak is lehet valaki szemében a legtökéletesebb + az, hogy 20 évesen még szûz, lehet erény, de lehet, hogy rég elveszítette volna szándéka szerint, csak nem volt alkalma/annyira kiállhatatlan természetû, hogy senkinek se kellett/túl válogatós, és elszállt magától stb. Ezek alapján én nem tudnék választani. (Amúgy nõ vagyok, remélem nem baj, ha azért válaszoltam.)
A nagymama szilvásbuktája döntene.
Azt amelyiknek nagyobb a melle.
Az olyan bazi nagy baj, hogyha már lefeküdt 3-4 pasival? Te hány csajjal feküdtél már le?
1es
Ráadásul mivel férfi vagy és a 2 .tapasztalatlan testi kapcsolatokban(ha nem úgy áll a szex-hez), majd szenvedsz mellette fél évet max 1-et, próbálkozol mindennel, mégse lesz okés a szex aztán majd jól szétmentek... 3-4 fiú nem sok huszonévesen, és ha belsõleg normális egyértelmû a választás(1).
Nekem nem kell szûz csaj.
ma 14:40 Mi van, ha a te kapcsolataid is véget érnek x idõ után? Ha túl leszel már 3-4-en, és emiatt nem kellenél már a következõnek? Vagy full szerelmes leszel valakibe, összejöttök, minden szép és jó, és késõbb derül ki, hogy szíved választottja már 4 kapcsolaton túl van... Ott hagyod? EMIATT??? Nézd már kicsit reálisabban a dolgokat... ON: Az én szemembe nem ér semmivel többet, aki évekig õrizgeti a szüzességét... Attól nem lesz értékesebb.
ha már 20 éves a csaj, akkor nem sok a 3-4 fiú.és akkor már nem az alapján "választok"sõt, általában nem mi választunk.hanem a nõk.azon kívül a természete alapján választanék, a belsõ tulajdonságok a meghatározók nálam
Akin már 3-4 férfi végigment, hiába nagy szerelmek voltak, nekem nem kellene már. Én semmivel nem tartom jobbnak azt, aki 3-4 tartós kapcsolatban volt már, mint azt, aki 3-4 egyéjszakás kapcsolaton van túl. 2-at választanám, ha nem csúnya
ismételten egy manipulatív kérdés, amivel azt akarja bebizonyítani a kérdezõ, h a 2., vagyis Õ a legjobb. hagyjuk mááááá
hát a belsõ is számít:teszem azt ha az elsõ finoman szólva tudja magáról mekkora coolcsaj és a föld felett jár méterekkel akkor nem õt választanám.rajtam lenne a nyomás hogy állandóan bizonygassak. de ha belsõben ugyanolyan jók a akkor jön a külsõ és pont. és nem azért mert lenézném a szûzeket hanem mert 3-4fiú alig több mint a 0
Azt amelyik jobban bejön. 3 fiú még kosárcsapatnak is kevés, nem akadnék fenn rajta egy huszonéves lánynál.
1
Attól függ mennyire nem tökéletes :D arc? egyéb belsõ tulajdonságok? Mert ez alapján kb mindegy.
Te jó Isten... még válogathatsz is?

Én egy 20 éves srác vagyok és a barátnőm 4 évvel fiatalabb nálam. Ez korkülönbség jelent valami problémát, ha szeretjük egymást?

Amúgy mindkett?nknek voltak már ezel?tt komoly kapcsolatai.

Legjobb válasz: Nekünk már 2 éve mûködik:) 20 és 16 voltunk, amikor összejöttünk.

Nekünk már 2 éve mûködik:) 20 és 16 voltunk, amikor összejöttünk.
Szerintem nem gáz így hogy Te 20 a lány meg 16 éves.Ez még belefér.
Nem fog mûködni a kapcsolat 4 év korkülönbséggel...
Kedves Kérdezõ! Nekem pont ez lenne az ideális korkülönbség! 20/f
A 4 év nem nagy korkülönbség köztetek, már ha elég érett a lány. De milyen komoly kapcsolata(i) lehettek egy 16 éves lánynak ennél fiatalabb korában?
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
*bocsi:lehet érettebb
sztem nem a kor dönti ezt el mert 16évesen lehett érettem...meg amugyis a fiuk késöbb érnek.nekem is nagyon sok olyan ismerösöm van.ahol a lány 16 a fiu 20-21 és már legfeljebb egy éve járnak...és ezt Te döntsd el...ha vele akarsz lenni, hát legyél!:)
A kérdező hozzászólása: a 4 év korkülönbség esetén akkor se mûködne, ha õ 20 éves én meg 24 lennék?? Vagy csak azért nem menne, mert én túl idõs vagyok hozzá?
hát lehet...én most vagyok 16 éves/L és több mint 3éve van barátom
Egy hormonvizsgalatot+ labort tsh-Vál megelolegezhetnel magadnak.
TSH-val*
tartok tõle, hogy erre a nõgyógyászod tud pontos választ adni, nem a névtelen gyk látogatók

Miért van az hogy a csajom nem kivanja minden este a szeretkezest velem, pedig apolt vagyok, és heti 4, 5 együttlét sok lehet e egy nönek kb 20 eves korban?

Legjobb válasz: igen, valakinek nem olyan nagy a szex igénye hogy heti 4-5ször kivánja a szexet leeht hogy õ csak egy héten egyszer kivánja vagy kétszer és ez független attol hogy ápolt vagy.

igen, valakinek nem olyan nagy a szex igénye hogy heti 4-5ször kivánja a szexet leeht hogy õ csak egy héten egyszer kivánja vagy kétszer és ez független attol hogy ápolt vagy.
Nálunk pont fordítva van. kitartóan üldözöm apust ;) Úgy látszik, a pasik között is van olyan, akinek elég a heti 1.
Attól függ mennyi ideje vagytok együtt.Èn az 1. évben bírtam a heti 20 alkalmat:-), most meg örülök ha heti egyszer nedves leszek, bocsi a kifejezésért, de így van, én kívánom a szexet, de a testem nem...Na meg a fogamzásgátló gyógysz is csökkenti valakinél a vágyat...
A párod ilyen és kész, ezzel sajna nem tudsz mit tenni, mindenki más, attól még szerethet, de ha neked ez nem elég, akkor talán mást kellene keresned. Egyébként azt mondják, hogy a nõknél késõbb van a "csúcspont" amikor jobban kívánják a szexet, ez is korral jön, úgy látszik! :)
Nekem elég 2 hetente 3 is.Lehet hogy sok neki, beszélj vele errõl!Senkienk sem egyforma a libidója!
Hát nekem momentán nem lenne sok, de ez egyén függõ.Az én párom sem olyan így nekem sem jár ki annyi szex, de az viszont nagyon jó.Ha ez téged zavar esetleg kérdezz rá, hogy van e valami baj.
Nem nõ férfi kérdés ez, hanem egyéne válogatja. Én nõ vagyok, és senki nem hitte el, hogy nimfomán vagyok.-) Pedig minden nap szeretkezünk párommal, van hogy hétvégén fõleg akár többször is. De van , akinek a havi 1-2 is elég... Ez nem rajtad múlik, ha neki ez az igénye, ezt nem lehet erõltetni. Beszéljetek errõl, találjatok valami közös megoldást. ha szereted és vele akarsz lenni, akkor ezt elkell fogadnod, vagy keress olyat, akinek nagyobb igénye van a szexre.
A kérdező hozzászólása: ha lenne bar hetente pl 5x etyepetye en kuwa boldog lennek))hiaba nem tudom megerteni a noket, hix FFi wagyok...
Szerintem még egyenlõre felejtsd el azt, h keresel mást!Bár nem írtad h hány éves vagy és mióta vtok együtt!Ha szereted akkor emiatt még ne add fel!Elõször próbálj kísérletezni, h a párodnak mikor jó, mert nem feltétlenül akkor kívánja azt, amikor te nagyon kanos vagy!Plusz kísérletezz azal is hátha vmi extrém dologra gerjed de lehet az kevésbé extrém...v elõtte romantikázz:vacsi, virág......ja de be is vethetsz egy másik dolgot-persze ha meg bírod állni-pár napig ne közeledj felé, max egy-két csók, de semmi tapi, semmi szexre utaló...aztán elvileg fel fogja kellteni az érdeklõdését h miért......de persze semmi olyant ne tégy ami arra utalna h másik nõd van...v pasid...na jó ez vicc volt.....tehát ha ezek sem jönnek be akkor beszéld meg vele
A kérdező hozzászólása: en 23 ves vagyok, a lanyka meg 20. 1 teljes eve jarunk.nem akarok valtani csajszit.a ne kozeledj par napig tanacs az bvalik, csak tessek kibirni)))
Hát én általában majdnem minden este lefekszek a pasimmal és nekem jó is és élvezem is és õ is.

Sok a 4 év korkülönbség 16 éves lány és 20 éves fiú közt?

Legjobb válasz: a szerelmeben nem számit a kor!!! nincs közttetek végülis olyan sok. arra viszont figyelj ha szûz vagy még akkor nem biztos h a srác még annyi dõt vár amenyit szeretnél

a szerelmeben nem számit a kor!!! nincs közttetek végülis olyan sok. arra viszont figyelj ha szûz vagy még akkor nem biztos h a srác még annyi dõt vár amenyit szeretnél
nem. énis 16 vagyok, a barátom 20.nagyon jól megvagyunk, tiszteljük és szeretjük egymást.
Nem sok. Ha mindketten szeretitek a másikat. És mindketten úgyanazt szeretnétek ettõl a kapcsolattól.
A 2vel elõttem válaszolónak üzenném, hogy veled tuti nem feküdne le egy 16 éves, ha csak nem "olyan" lány. Tuti hogy 30 évesen te fogod szédíteni a 16 éves bigéket, csak az a baj, hogy akkor már rád sem fognak hederítteni. És ha nem vetted volna észre egyáltalán nem a szexrõl szólt a kérdés de ez jellemzõ az ilyen fazonokra, hogy egybõl ilyesmire gondolnak. ÉS szerelem az létezik, kár hogy te még nem tapasztaltad. És lehet hogy sok 16 éves lány értelmileg magasabb szinten áll mint te, talán ezért nem bírod õket. NA mindegy.
Egy 20 éves fiú persze hogy akar kamatyolni de lehet emellett szerelmes is! Nekem 14 évesen volt 18 éves fiúm, és fél évet jártunk anélkül, hogy lefeküdtünk volna, és végül én szakítottam vele:D Egy 16 éves barátnõmet pedig kora gyerekkora óta mély barátság fûzi egy öt évvel idõsebbhez, pár éve összejöttek, és szerintem együtt fognak megöregedni:)
Szerintem nem sok. Ma már nem számít, egy 20 éves is tud úgy viselkedni, mint egy 15-16 éves! Én és a párom között 7 év van!Mondjuk én 21 voltam, amikor megismerkedtünk!
Szia! Ezt embere válogatja, de szerintem nem sok. Én is 16 voltam mikor megismertem a páromat és õ akkor 23 volt. MÁr majdnem 6 éve együtt vagyunk és nagyon boldogan éldegélünk a mi kis közös lakásunkban. Ez csak tõled és a párodtól függ, hogy nálatok ez soknak bizonyul-e, mindenki más.
nekem nem volna pofám egy 16 évessel kamatyolni elsüllyednék szégyenemben ha más megtudná, és ezzel ugyanígy volt akármelyik ismerõsöm is, de lehet hogy csak mi vagyunk régimódiak, de ez már nem fog változni. te még jóformán kölyök vagy nem tom miféle retardált ökör az aki 20 évesen képes 16 éveseket szédíteni?! szánalmas és az is hogy ezt szerelmi maszlaggal próbálják magyarázni! talán egy 30 éves egy 26-tal?!
A 4. válaszolónak üzenem az én bátyám 27 évesen 17-18 éves csajokkal keztd ki és nem retardált.Godolkodj egy kicsit!!!! Amúgy nem sok a 4 év.Még 16 évesen sem!!!!!! ugyanis a fiuk késõbb érnek, mint egy kedves válaszadó be is bizonyította!Valahol nekik is be kell hozni a lemaradást :)
ja és a 6.válaszolónak üzenném, hogy jó frappáns a válasza :P az én barátom nem szégyell a barátai elõtt (jó, mondjuk az is igaz h 16 helyett 18nak nézek ki mimimum:D).és ha vki igazán szerelmes, nagyívben tesz másnak a véleményére!
Egyáltalán nem sok. én 17 vagyok, és a barátom 22 éves..

20 éves vagyok, és 4 éve járok egy sráccal. Eddig 2szer szakítottunk, de mind a kétszer össze is jötttünk megint, mert nagyon rossz volt egymás nélkül, viszont ha együtt vagyunk, megint nem jó. Lépjek tovább, ne lépjek tovább?

(se veled, se nélküled állapot)

Legjobb válasz: Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem,mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)

Figyelj! Szerintem, ha megdobogtatja más srác a szívedet, akkor az jelent valami! Énis éreztem ugyanezeket régen, mikor elõjött a hezitálás nálam is ez volt, hogy nem mertem, mert féltem és bebeszéltem magamnak, hogy igazából én nagyon is szeretem õt és senki és semmi nem tudna elválasztani! De aztán jött valaki, aki másodpercek alatt megváltoztatta az életemet! Vele vagyok most is! ÉS iszonyatosan boldogak vagyunk! Szerintem tovább kéne lépned, mert azzal, hogy becsapod magad sokkal nagyobb gondokat okozhatsz! Lehet azzal fogsz elszalasztani lehetõségeket, ha nem lépsz! És ehet, hogy elõbb vagy utóbb eljutnál oda, hogy megcsalod! Az pedig még rosszabb lenne... Én azt mondom gondold át és ha úgy alakul ülj le vele beszélni! Lehet az is sok dolgot könnyítene! Írd majd meg, hogy mi van, jó? :)
lépj lépj és lépj, irtad nem jó együtt ---de nélküle sem--- hidd el, hogy van jobb is nála, csak elõre kell nézni.. ha döntés képtelen vagy akkor mindig is visszafelé fogsz táncolni az elõre lépés helyett.. tehát a következõ kapcsolataidban is ugyanezek a problémák fognak fellépni---vagy hasonlóak---hogy a döntésképtelenséged fog mindig elõtérbe kerülni.. a mostani helyzeted is arra kényszerit, hogy DÖNTS! de mivel a biztosra szeretnél menni, a bizonytalan helyett, igy nem tudsz lépni sem... hidd el jobb egy bizonytalan, mint egy biztos rossz!! tapasztalat!!! és ez nem csak a párkapcsolatra érvényes!!
20 éves vagy és már nem vagy biztos benne, hogy õ az életed párja. Képzeld el, mi lesz 10 év múlva? Na és ha akkorra már lesz 1-2 gyereked is? Akkor majd a gyerekekkel hagyod el????
Elo pelda: Kedvesem a volt menyasszonyaval 7 evet toltott el.... nagyon szerette a lanyt, mindent megadott neki. A lanynak o volt az elso es hat mitagadas jol esett a leanynak, hogy valaki megtalalta benne a not...eltelt 5 ev es szepen kikupalodott a lelkem a szep ruhaktol, jobb elettol.... igy utolag kiderult az is, hogy a lany folyamatosan csalta az utolso ket evben....egyszer megbocsatott neki a Kedves (mert tul jo szive van) meg majdnem masodjara is de az elet ugy intezte, hogy gyorsan meggondolja magat.... A lany tudta (valoszinu) hogy nem jo neki a kapcsolat de maradt es inkabb csalt - amig ki nem tettek a szuret - mert igy volt "kenyelmes". HA ugy erzed kinotted a kapcsolatod megha nehez is, mert faj DE legy jo magadhoz es oszinte a tarsadhoz legy bator es lepj!
Ki nem szarja le? Nem úgy mész oda egy csajhoz, hogy helló, 25 cm-es péniszem van, van kedved meginni valamit.
Lóval jártál?
Mindig erre a legkönnyebb fogni, ha a nõ nem képes elmenni. Nem a te hibád.
Apukám, majd' 2* annyi vagyok, mint te, de 18-nál nagyobbal még nem is találkoztam, az pedig tökéletes volt. Nem tudom, honnan mérted, de ha helyesen, akkor az a lány csak egy kis liba, aki még beléd is akart rúgni.
Nekem csak egy olyan kérdésem van nõ létemre, hogy az exed ezt a méretet teljes hosszában be tudta fogadni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam úgy hiszem nem én voltam a rossz partner.
Szia. Szerintem is csak beléd akart rugni! Én szivesen fogadnàlak. Ff létemre :-)
A 19 cm-es hosszúság bõven elég, szerintem inkább a vastagságra akarta mondani, lehet, hogy 5 cm-es jobb lenne neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!