Találatok a következő kifejezésre: 2.5 hós sokszor (3 db)

2.5 hós babám sokszor sír ha berakom a kiságyba. El alszik egy idő mulva de nagyon rosz halgatni. Mit tegyek?

Napközben van baj meg hajnalban.Eddig nappal nem nagyon aludt ott.Sajnos elrontottam.Este amikor berakom fürcsi után semmi gond.De 1 nap 1 x van csak hogy nem sír.Még valami.Egy ilyen koru babánál norális hogyha minden evés után alszik egy id? mulva? kb 30 percet van fent szopi után,de már amikor abba hagyja az evést ásítozik,ebb?l gondolom hogy álmos,ezért berakom,de abban a pillanatban kinyílik a szeme és 10 perc sírás. kérlek adjatok tanácsot mit tegyek.

Legjobb válasz: VEDD FEL! NE HAGYD SÍRNI!!!! Megtanulja hogy õ csak sírva tud elaludni. Miért a te lelkednek nem jobb ha a kezeid között alszik el? Én soha nem hagytam sírni. Nagyon fontos nekik az anyai közelség,fõleg 2,5 hósan!?

VEDD FEL! NE HAGYD SÍRNI!!!! Megtanulja hogy õ csak sírva tud elaludni. Miért a te lelkednek nem jobb ha a kezeid között alszik el? Én soha nem hagytam sírni. Nagyon fontos nekik az anyai közelség, fõleg 2, 5 hósan!?
Persze vedd fel ha sir de amint megnyugodott a kezedben rakd is vissza.Lehet hogy ezt a muveletet el kell jatszani egy parszor de hidd el par nap es meg lesz az eredmenye.Nekem bevallt elso baba 4 hos. Amikor agyba teszem ha nem is almos elszorakoztatja magat a kis jatekaival aztan ujja bennt es alukal is.Persze minden baba mas de szerintem nem jo otlet olben ringatva altatni alandoan (kiv.ha beteg)mert nagyon kis okosak es hozzaszokik.Jo babazast!
Mindegy mit csinálsz csak ne hagyd sírni. Nálunk is ez van, soha nem hagyom. Ránk van ilyenkor még szükségük.. Egyáltalán nem rontottad el, minden baba más. Ilyenkor még nem tudod elszúrni, nekünk ilyen a babánk. Fedd fel, ha sír!
Köszönöm h valaki egyetért velem! Én vagyok az elsõ hozzászóló. Egy babát ilyennel nem lehet elkényeztetni. A szeretetet akarjuk tõlük elvonnni? Valószínûleg azért is sír mert ránk lehet szügsége.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.persze hogy felveszem.de volt hogy 14x raktam be vettem ki, és még mindíg sírt ha beraktam.az alvásra nem írtatok semmit.
Lehet, hogy még nem elég álmos és azért is sír, mert nem akar aludni. Próbáld meg egy picit kivenni és játszani vele, majd amikor már semmi sem jó neki, minden helyzetben sír akkor elaltatni. Nálunk az vált be, hogy ilyenkor szépen a kezemben elaltatom és csak utána teszem be az ágyába. Az én babámnak így jó és nekem is. Ki kell tapasztalni, nem könnyû, de ha egyszer ráérzel hogy mikor és hogyan csináld hidd el sokkal könnyebb lesz. Az meg hogy mennyit alszik minden babánál más, van amelyik napközben is többször alszik van amelyik nem.
A felvesz-letesz a legjobb módszer ebben a korban, és tévedés ne essék, azonnal felveszi az anyuka ha sír. Csak amint megnyugszik, le is rakja. Így tanulja meg, hogy az anyukája ott van, csak nem jó senkinek, ha a kezében alszik el. Fõleg ha 2 és fél hósan 6, 5 kiló, mint az én fiam volt. Nem rendül meg a bizalma, hiszen ott van az anyukája, fel is veszi, ha õ sír, és szüksége van rá. Csak egy idõ után (lehet hogy több hét) megtanulja, hogy egyedül is el lehet aludni, nemcsak anyu segítségével, vidáman és jókedvûen. Igen, normális hogy ennyit alszik, az én 6 hós fiam 2 óránál többet nem bír ki ébren.
én hagyom sírni egy kicsit és csak utánna veszem fel és nyugtatom meg aztán visszarakom. ha látom h semmi baja csak kézbe akar lenni akkor hagyom sírni mert nem bírom orákig cipelgetni és késõbb ha nem 5 hanem 15kg lesz és ezt szokta meg hogy ringatom?! anno engem is hagytak sírni és semmi bajom nem lett. amugy az én babám (2hos)ha látja pár perc után h nem veszem fel abbahagyja és nézeget vagy elalszik
Szomorúan olvasom azokat a hozzászólásokat miszerint nem kell õket felvenni csak egy idõ után. Én nem értem az ilyen anyukákat. Nekem pont ilyen fiam volt h nem tudott máshogy elaludni, mint kézbe. Ez volt kb. 3hós koráig. Aztán teljesen leszokott róla. Miért bántjuk annak a pici babának a llkét? Hát nem azért szültük õket h a legkisebb sírástól, bajtól, rossz érzésektõl megvédjük õket??? Kedves kérdezõ! Nyugodtan vedd fel! Ne hagyd sírni, mert azzal azt is megtanulja h csak akkor lesz rá figyelve ha sír. Ezt meg gondolom senki sem szeretné.

Mikor kell gyanakodnom, hogy babám refluxos? Milyen tünetei vannak? Hogy kezelik? 2, 5 hósom nagyon sokat bukik. Sokszor nagy mennyiséget.

Legjobb válasz: Írok, mert úgy látom, senki nem ír. Csak megnyugtatni szeretnélek! Az én lányom is nagyon bukós volt. Minden szopi után iszonyatos mennyiségû tejcsi jött vissza. (Legalábbis nekem soknak tûnt.) Pedig nem ette túl magát. Büfi után ha letettem vízszintesbe, még mindig jött fel... A lába járt, mint a rugó, persze, hogy nyomta ki magából a kaját. Nagyon meg voltam én is ijedve, már bebeszéltem magamnak, hogy biztos refluxos. Mondtam a dokinak is, de mivel szépen fejlõdött, gyarapodott a súlya, nem volt gond. Idõvel elmúlik. Remélem, nálatok sincs, vagy nem lesz gond!

Írok, mert úgy látom, senki nem ír. Csak megnyugtatni szeretnélek! Az én lányom is nagyon bukós volt. Minden szopi után iszonyatos mennyiségû tejcsi jött vissza. (Legalábbis nekem soknak tûnt.) Pedig nem ette túl magát. Büfi után ha letettem vízszintesbe, még mindig jött fel... A lába járt, mint a rugó, persze, hogy nyomta ki magából a kaját. Nagyon meg voltam én is ijedve, már bebeszéltem magamnak, hogy biztos refluxos. Mondtam a dokinak is, de mivel szépen fejlõdött, gyarapodott a súlya, nem volt gond. Idõvel elmúlik. Remélem, nálatok sincs, vagy nem lesz gond!
Az én kislányom jövõ hónap elején lesz 4 hónapos. Õ is sokat bukik, mennyiségre változó, de minden kaja után szinte. A védõnõ + doki(k) mind azt mondták, hogy amíg gyarapodik a súlya, nem kell izgulni! Az meg nõ rendesen... Szóval kedves kérdezõ, nyugodj meg. (egyébként én is mindig izgultam miatta)
nálunk utólag mondták, nagy valószínûséggel az volt, mert aztán nem mentünk el vizsgálatra. 6 hónapos koráig köhögött és ahogy elkezdett felülni megszûnt. De hat hónapon keresztül hetente vittem a dokihoz a köhögés miatt. És aztán mikor darabosakat kezdett enni, mindig úgy fejezte be a kaját, hogy hányt-de csak az utolsó pár falatot. Végül visszaadtuk neki a pépeset még egy hónapig és aztán rendbe jött.
Nem csak az számít, hogy mennyit bukik, hanem az is, hogy mikor. Evés után 10-15 perccel még oké, akkor a fölösleg jön vissza, viszont ha még 1-2 óra múlva is kibukja a hamit, akkor valószínû nem záródik megfelelõen a gyomra. Ha gyarapodik a súlya megfelelõen, akkor nincs gond, el fogja nõni, ha nem, akkor gyógyszerrel eredményesen kezelhetõ. http://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/58154-csecsemokori-r..
Szia, nekünk el kellett vinni gasztroenterológushoz. Nem a bukás volt a jelentõs, hanem amit ez elõzõ válaszoló írt, hogy késõbb is jött nagy adag buki mellette nagyon sírt, liftezett a nyelõcsövében a gyomortartalom és volt, hogy tele volt vele a szája, de vissza nyelte, sokat köhögött, csuklott és a végén már sírt szopi közben és állandóan abbahagyta és újra kezdte, de az egész kínlódás volt. Már kap gyógyszert így jobban van.
A kérdező hozzászólása: Szépen fejlõdik, gyarapodik a súlya, de azért mégis aggaszt. Van, hogy késõbb is jön neki vissza. Meg persze õ is ficánka, nyomja ki magából. Hiába van megemelve az ágya a kezdetektõl, apa van hogy fél órát tartja a vállán etetés után, utána lerakja és bukik egybõl. Most még jobban megfigyelem és 3 hós oltáson mondom a doktornõnek.
Az én fiam lassan féléves és még mindig bukik, bár már kevesebbet.Nekem is ijesztõ volt eleinte, de már megszoktam.Mivel már megháromszorozta a születési súlyát úgy érzem, szépen gyarapszik.

9, 5 hós kislányom éjjel felkel nagyon sokszor! Eddig nagyon jó alvó volt a foga is van már 2! Alig tudom vissza altatni és ahogy beteszem a kiságyába már fel is kel! Lehet a szeparációs szorongástól nem alszik éjjel?

Mit tegyek mert már ezt csinálja 2 hete és hulla fáradt vagyok alig alszom!

Legjobb válasz: én tápszert váltottam. hipp 3 plus vaníliásat kap most már, korábban meg humana 3-at kapott. õ is végigaludta az éjszakát 6 hetes kora óta, aztán ha néha felébred, akkor az vagy kaja, vagy fog. 9,5 hónaposan a kaja volt a gáz.

én tápszert váltottam. hipp 3 plus vaníliásat kap most már, korábban meg humana 3-at kapott. õ is végigaludta az éjszakát 6 hetes kora óta, aztán ha néha felébred, akkor az vagy kaja, vagy fog. 9, 5 hónaposan a kaja volt a gáz.
Hát ha nagyon soxor felébred akkor vagy éhes vagy fogzik. De sokminden lehet még, szomjas, pisis a pelusa, fázik, stb. Nappal is látod rajta a szorongás jeleit? Mert ha nem, akkor az elsõ mondat.
A kérdező hozzászólása: Hát ha látja hogy megyek ki a szobából akkor szokott sirni!
Nálunk is ugyanez a helyzet, a fiam szintén 9, 5 hos és ugyanezt csinálja!!! Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert mi is szenvedünk vele! Én valamikor megitatom, de sokszor már ez sem segít, a fogát nem látom, hogy jönne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!