Találatok a következő kifejezésre: 2. napja fáj semmim a (45 db)

2. napja nem fáj semmim a derekamon kivül, se hányinger se semmi. Menzeszem 1 napos volt. Mi történhetett?

Legjobb válasz: Velem is hasonló a helyzet. Az 1 napos mensi után 2 nappal teszteltem ami negatív lett. A doki nem látott semmit. Te teszteltél? Írj

Velem is hasonló a helyzet. Az 1 napos mensi után 2 nappal teszteltem ami negatív lett. A doki nem látott semmit. Te teszteltél? Írj
Velem is ez történt, pedig rendszeresen 3 napig tart a mezeszem és most 1 nap!28 éves vagyok babát szeretnénk ezért nem is védekezünk, de nekem sajnos mindig van valamilyen nõgyógyászati problémám, mármint gyulladások formájában egyszerûen nem hiszem hogy baba van a dologban:( mert semmi tünetem sincs.

Lehetséges olyan hogy az ovuláció a mensztruáció kezdete elötti napokban van? És az lehetséges hogy terhes lettem? Mert már 3. Napja késik nagyon fáj a fejem is 2 napja, de semmi nincs csak fehérfolyás, azis allig, Valaki tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.

Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, pharmatexes hüvelytabletta mellett van erre esély? Vegyek tesztet? Vagy még korai?
Hát igen. Vegyél tesztet és csináld meg. 1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm :)
Én is pont így jártam a múlt hónapban. Kb 1 nappal elõtte szeretkeztünk, nem gondoltam, hogy védekezni kéne :) Sok-sok éve már, hogy mindig pontosan megjön, de most késett, nem is keveset, több mint egy hetet. És persze az, hogy megjön még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, ismerek olyat akinek még 3 hónapig is volt menstruációja miután már teherbe esett. Szóval mindenképp érdemes tesztet venni.
bármikor lehet idõközi peteérés. Viszont ha védekeztetek kicsi rá az esély. Csinálj egy tesztet mindnesetre de ha pár napja volt az aktus azt nem tudja még kimutatni, viszont ha volt elötte is aktus akkor bármi lehet. Ha nem volt akkor csak az aktus után kb 2 héttem csinálj tesztet elöbb nem éri meg, de szerintem addigra meg fog jönni, ha nem ugysem árt orvoshoz menni. Egyébként rengeteg mindentõl késhet nem csak a terhességtõl.

Lehet babó? Ma kellet volna megjönnie, de nem jött és semmi tünetem sincs. Se mellfeszülés, se émelygés, se hányinger.2 napja fájt egy kicsit a hasam, mintha megakarna jönni, de aztán semmi.

Testápoló szer? folyásom van. El?z? hónapban 6 nappal el?bb jött meg és nem olyan volt, mint szokott lenni. Most csak fel vagyok puffadva és már 3 napja nem tudok nagy wc-re menni :(

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy baba, teszt????

Nem hinném, hogy baba, teszt????
A kérdező hozzászólása: És ha babás lennék elmehetnék attól nyaralni? Persze úgy, hogy nagyon vigyázok mindenre.
Nekem sem feszült a mellem, se hányinger, se émelygés, viszont a testápolós folyás nekem is megvolt amikor babás lettem. Szerintem nálad is lehet baba a dologban, de csatlakozom az elõttem szólókhoz: teszt!
Csinálj tesztet. Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Még várok pár napot, aztán tesztelek. De ráadásul jövõhéten indulunk Krétára nyaralni, úgyhogy lehet, hogy nem a legjobbkor jönne.
nekem pontosan 31 naposak a ciklusaim, aztán egyszer csak jött egy 44 napos. azóta megint 31... reménykedtem ezerrel, de nem baba. tesztelj, az a biztos :)
Még reménykedhetsz.
A kérdező hozzászólása: Általában 5-6 napig szokott tartani egyre csökkenõ vérzéssel. Múlt hónapban elsõ nap csak barna, második vérzés, utána meg 2-3 nap barna volt. Egyébként 23 éves elmúltam, minden pontosan 30 naposak a ciklusaim.
A felpuffadás és a wc-zési zavarok a menstruáció tünetei is lehetnek(legalábbis nekem mindig ilyen tüneteim vannak)! Sajnos az, hogy egyszer-kétszer siet néhány napot, máskor késik, az elõfordul, bár attól függ, mennyi idõs vagy!!Persze azért egy tesztet megér a dolog!Az mit jelent egyébként, hogy a menzid nem olyan, mint szokott lenni??Más színû, vagy kevesebb??Érdekelne, mert nekem is vannak ilyen jellegû változásaim, bár én már elmúltam 30 éves, és (sajnos) nem vagyok terhes!
Sajnos ciklusgond van, nem baba!!
Tesztelj!
El, csak ne vállalj semmi felelõtlenséget. Nincs egész napos napozás, se csapból víz (bár Krétán iható, de inkább ne kockáztass), se motorcsónak. Nagyon sok vizet kell inni, a hõség idejét ágyban tölteni, árnyékban. (Egy hete jöttünk haza Krétáról.)

6 hónapja szültem.2 hónapja megjött a menszim, de nem pontosan, elég darabos is volt. Most meg kellett volna már jönni 2 napja, de semmi. Fáj a hasam és nagyon fel vagyok puffadva, de nem érzem hogy meg akarna jönni. Menjek orvoshoz? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.

Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! remélem minden rendben lesz nálad is!

MIert erzem ugy hogy nagyon szur a makkom eleje? 1-2 napja faj de elwiselhetetlenul. Neztem mar utanna neten de nem talaltam semmi konkretat orvoshoz pedig felek menni! :/

walaki segitsen nekem legyensziwes!!!! el mulik wagy orokre igy marad?? :( :O

Legjobb válasz: látod, nem kellett volna minden lyukba bedugdosni.

látod, nem kellett volna minden lyukba bedugdosni.
Ezt valami fertõzés okozza .Örökre nem marad, ha felkeresed a bõrgyógyászt.Ha nem akkor ez tovább terjedhet, egyre feljebb .Nálad nem félelem , hanem szégyenlõsség van. Na ezt tedd félre, te csak egy eset vagy ott .
Talán csak felfáztál, vagy valamilyen húgyúti fertõzésed van. Jobb lenne, ha mégiscsak elmennél egy orvoshoz, mert biztosat csak õ tud mondani (és lehet hogy felírna antibiotikumot, vagy valamilyen gyógyszert).
Szintén húgyúti fertõzésre gondolok, irány a doki – az nagyon nem jó ha az ilyen esetleg továbbterjed mélyebbre...

Mitől lehet ez? Reggel óta nehezen tudok pisilni és kicsit csip is. Pénteken voltam nőgyógyásznál semmi bajom sincs. Torkom 2 napja fáj. Lehet összefüggés a 2 dolog között?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ott kaptál el valamit... budapesti vagy? a Luther patikában lehet kapni urológus által összeállított teakeveréket, ezt a panaszt megszünteti, tapasztalat.

Lehet, hogy ott kaptál el valamit... budapesti vagy? a Luther patikában lehet kapni urológus által összeállított teakeveréket, ezt a panaszt megszünteti, tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: egész doboz igen
Egész dobot? Ha nem nehogy elkezdd! Rosszabbat tesz, mintha semmit nem veszel be.
A kérdező hozzászólása: Sumetrolim van itthon, anyukám azt mondta, hogy azt szedjem be hátha jó lesz.
Szerintem megfázás és nem a nõgyógyásznál szedtél össze vmit. Menj el háziorvoshoz, de addig is használ tõzegáfonyát vagy kamillát.
Sajnos a nõgyógyásznáûl kaphattad el...
Menj háziorvoshoz.
Ha torokgyulladásod van, akkor átmehetett a hólyagodra is a baktérium, vagy vírus. Menj vele orvoshoz, addig pedig igyál sok folyadékot, kamillát. Meleget tegyél a hasadra. Kezeld a torkodat szopogató tablettával! Alulról bekenheted magadat Bepanthennel.
Igen, elképzelhetõ, hogy a nõgyógyásznak sikerült megfertõznie, nem volt elég tiszta valami, rajtad volt valami kórokozó, amit sikeresen bedörzsölt a húgycsõnyílásodba, de ha nagyobb területen érzed a csípõ érzést, akkor a nyálkahártyádat sikerült kidörzsölnie.
Vegyél a patikában tõzegáfonya teát, azt igyál nagyon sokat és bekenheted a Pimafucinnal, bár a húgycsövedbe nem tudod felkenni, de csökkentheti a tüneteket ha kívül is van valami. Aztán ha nem múlik hétfõn irány a háziorvos.
Hát a húgyutakat nem tudod bekenni, mert belül vannak.:) Ne kend be!
A kérdező hozzászólása: pimafucin krém van itthon azzal bekenjem vagy csak árthat?
Ez lehet kezdõdõ felfázás is akkor. Majd megnézem, mik az összetevõi, de ha bemész egy bioboltba vagy elolvasol egy füveskönyvet vagy a neten is biztos van, hogy felfázásra, húgyúti panaszokra mi a jó, akkor Magadnak is össze tudod állítani.Ülõfürdõt is vehetsz gyógyfüvekbõl.
A kérdező hozzászólása: Ugyanúgy pisilek mint eddig csak nehezebben indul meg, és kicsit csip mikor pisilek, nem pesti vagyok sajnos
Kicsit pontosítsuk.... Sokszor jársz pisilni és nagyon keveset , egy két cseppet és akkor is úgy érzed, mintha kiszakadna a hólyagod és csíp? Ha ez, akkor felfázás (ami lehet tényleges felfázás, vagy fertõzéstõl) = jó meleg (amit még elbírsz) kamillás ülõfürdõ + reggel este cickafarktea. Ha ez kevés lenne kérj monural 8g port a gyógyszertárban (illetve irass fel, mert ez vényköteles). Ha semmi ilyen érzésed nincs, és ritkán jársz pisilni és akkor is alig jön valami, arra nem tudok ötletet.
Az nem antibiotikum? Mert az nagyon erõs dolog, ennyire nem kéne bombázni a szervezeted - ráadásul diagnózis nélkül. Szerintem vitaminok, gyógyteák néhány napig, és ha nem javul, hanem romlik, akkor urológus kedden vagy szerdán.

1-2 napja fáj a hónaljam és alatta a bordáknál. Megvizsgáltam a mellemet de nem találtam semmit. Egy hete volt meg. Mi lehet?

Lehet az izzadásgátló dezodortól? Krémeset használok gyakran.

Legjobb válasz: Jegyezd meg, vagy tanuld meg, hogy a fajdalom az mindig belulrol erkezik, nem kivulrol, tehat nem a dezodor fogja kivaltani ezt a fajdalmat. Igen lehetnek a menstruacio miatti valtozasok is, de figyeld meg, es ha nem mulik el, akkor menj es mutasd meg orvosnak!

Jegyezd meg, vagy tanuld meg, hogy a fajdalom az mindig belulrol erkezik, nem kivulrol, tehat nem a dezodor fogja kivaltani ezt a fajdalmat. Igen lehetnek a menstruacio miatti valtozasok is, de figyeld meg, es ha nem mulik el, akkor menj es mutasd meg orvosnak!
Nagyon lassan vegezz nyujto gyakorlatokat es lelegezz melyeket, de mindezt nagyon lassan es tudatosan, legalabb 10 percig. Lehet, hogy az izom, vagy ideg fajdalom pl. egy hirtelen mozgas. Erdemes ezen elgondolkozni, hogy miota faj, es hogyan kezdodott!
A kérdező hozzászólása: Meghúztam a vállamat és a nyakamat azóta fáj.
Levendula furdo pl. de nem tudom, hogy milyen lehetosegeid vannak. Ilyenkor olyan gyogynovenyeket lehet hasznalni, aminek nyugatato hatasa van. Nagyon jo a kakukkfu, a mezeizsurlo, kamilla es a levendula. Ezt lehet keverve, de kulon-kulon is. Egy nagy fazekban vizet forralni es beletenni a gyogynovenyt, itt a levendula nagyon jo, es a mezei, de mint irtam, azt tedd bele, amid van. Ezt aztan beleontod a kadba, es felengeded vizzel, es belefekszel. Ez a furdo segiteni fog, es enyhiti a fajdalmadat. Jobbulast kivanok!
nekem is ez a problemam... mi ujsag azota veled??

02.24én kellett volna megjönnie, 15 napja késik.3-szor teszteltem, mindhárom negatív. Semmim nem fáj már, kb.2 hete, csak a mellbimbóim fájnak. Néha a jobb petefészkem szurkál. Hányingerem volt, a hasam aljában húzás szerű fájdalmat éreztem. Mi lehet?

A h?m 36,1-36,3 között mozog. A normális hÕm 35,7-35,8 fok. Mi bajom lehet? Babára nem merek gondolni, de jó lenne.Szerintetek mi lehet????

Legjobb válasz: Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.

Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Holnap megyek dokihoz.
Képzeld én pont ugyanígy vagyok!! És a tüneteim is hajszálra ugyanazok. és a tesztjeim is negatívak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond neked az orvos. Én jövõ hétre kaptam idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Mégsem holnap, mert a doki szabira megy. Majd csak március vége.....Nem tudom, hogy hogyan bírom ki......Ez az én formám.

2-3 napja lövettem be a fülporcomba a fülbevalót. Eddig nem is fájt csak ha hozzáértem. Ma meg már akkor is fáj ha nem csinálok semmit vele. Lüktet és ég. Szerintetek be van gyulladva?

Ma többször is fertőtlenítettem ilyen direkt pc utáni fertőtlenítővel amit kaptam,de nem igen segít....

Legjobb válasz: Épp, hogy MOZGATNI KELL! Vagyis csak csavargatni egy nap 1-2x, hogy nehogy ránõjön a bõr és ne tudd kivenni.. Egyébként sérült a porcod a lövésnél..majd begyógyul (nekem 3 hétig fájt) :s

Épp, hogy MOZGATNI KELL! Vagyis csak csavargatni egy nap 1-2x, hogy nehogy ránõjön a bõr és ne tudd kivenni.. Egyébként sérült a porcod a lövésnél..majd begyógyul (nekem 3 hétig fájt) :s
Hát nem hiszem hogy így van, de nekem pl a mandulamûtétnél is a 3-4 napon fájt állatira, lehet azért fáj ennyire mert gyógyul, ne mozgasd benne a fülbevalót, mert akkor újra és újra feltéped a sebet(ugyan ez volt nekem is a fültágítással, végül kivettem és beforrt a fülem)
Ó bocsi, akkor ezek szerint a fültágítás meg a füllövés nem ugyan az :)
Nem, nem szabad mozgatni, mert azzal újra és újra feltéped a sebet. Nekem is helixem van, nem mozgattam és nem nõtt rá semmi.
Nekem tragus piercingem van és azt tilos volt mozgatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, már sokkal jobb ! :)

Mitől lehet az hogy ha megnyomkodom a hasam jobb oldalon fáj? 3. -án jött meg de csak 2 napig tartott majd 2 napig barnáztam és azóta semmi.6. -án csináltam 1 tesztet, negatív lett sajnos. :- (

Legjobb válasz: Nem nagyon kaptam választ, de én továbbra sem érzem jól magam, úgyhogy holnap tesztelni fogok! :) Majd megírom, köv. héten megyek orvoshoz is, azt is megírom, hogy mit modnott! Ha nálad van fejlemény, írj majd!

Nem nagyon kaptam választ, de én továbbra sem érzem jól magam, úgyhogy holnap tesztelni fogok! :) Majd megírom, köv. héten megyek orvoshoz is, azt is megírom, hogy mit modnott! Ha nálad van fejlemény, írj majd!
Hát ezt így lehet, hogy még a doki sem tudná biztosra megmondani. Szerintem menj el hozzá, lehet csináltat valami vizsgálatokat.
Ebben a hónapban ezt már többen szerettük volna tudni! :( Ha én kapok valami választ, megírom!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen. Várom. Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: ok csajos drukkolok!!!!!!
Szia! Megcsináltam a tesztet, negatív lett! :( Pontos választ majd az orvos ad! Megírom mi lett! Te miért nem csinálsz egy tesztet? gondolok rád és szorítok neked, írj majd pusz
Szia! Nem tudok elmenni a héten orvoshoz mégsem! Veled mi újság? Voltál orvosnál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!