Találatok a következő kifejezésre: 2. napja a hasam, olykor (44 db)

2. napja húz a hasam, olykor egész hüvelyig és olyan érzésem van, mintha belülről csiklandoznák is a hasam - nem kellemes érzés, inkább diszkomfortszerű. Beágyazódás vagy mensi előjel?

Tudom sokszor sokan kérdeznek arról, hogy a beágyazódást lehet-e érezni. Dehát már csak ilyenek vagyunk, ha babát szeretnénk. 2. napja húz a hasam, olykor egész hüvelyig és olyan érzésem van, mintha belülr?l csiklandoznák is a hasam - nem kellemes érzés, inkább diszkomfortszer?. És nem, nem ettem össze semmit, tehát arra sem foghatom. 4-5 nap mulva kellene nem megjönni. Volt már vkinek hasonló jelleg? érzése? Mire gondoljak?

Legjobb válasz: Lehet ez is az is. Gondolom ezzel nem segítettem. Viszont olvasgattam, kérdeztem errõl én is itt, és olyan válaszokat kaptam, hogy volt nekik "mindjárt megjön" érzésük meg hasfeszülés, de csak a kimaradt mensi után. Nekem eddig ez a fura érzés mindig a mensit jelentette, de mindenkinek másképp reagál a hormonváltozásokra a szervezete. Szorítok!

Lehet ez is az is. Gondolom ezzel nem segítettem. Viszont olvasgattam, kérdeztem errõl én is itt, és olyan válaszokat kaptam, hogy volt nekik "mindjárt megjön" érzésük meg hasfeszülés, de csak a kimaradt mensi után. Nekem eddig ez a fura érzés mindig a mensit jelentette, de mindenkinek másképp reagál a hormonváltozásokra a szervezete. Szorítok!
szia nekem már 5 babucink volt igaz hogy csak kettõ maradt meg de mindegyiknél ugynilyen érzésem volt. szorítok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megvárom mi lesz. Ma már rendben a pocim, úgyhogy tényleg bármi lehet. Csak nyilván ha az ember vágyik már a babára sokmindent elõjelnek tekint.

Mi lehet a baj? Két napja plussz ma is, fájdogál a hasam, olyan hasmenésfélém is van, de csak napi 2 volt eddig. Valami vírus lehet? Vagy a csapvíz? Csak az utóbbi időben ittam, amugy nem szoktam, menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: A csapvíztõl nem lehet bajod. A napokig tartó hasmenés komoly egészségügyi probléma tünete és vagy okozója lehet, tehát igen, menj el orvoshoz. Amíg odaérsz szedd össze a gondolataidat, hogy mit ehettél, mit kaphattál el.

A csapvíztõl nem lehet bajod. A napokig tartó hasmenés komoly egészségügyi probléma tünete és vagy okozója lehet, tehát igen, menj el orvoshoz. Amíg odaérsz szedd össze a gondolataidat, hogy mit ehettél, mit kaphattál el.
A kérdező hozzászólása: Sajnos szombaton nem tudok menni dokihoz amugy sincs Tb-m:(

Kismamik, már 2 napja bal oldolt olyan érzésem van mintha remegne a hasam belülről. Mi lehet ez? 24 heteske

Legjobb válasz: Szia! Én is szoktam érezni. Azt olvastam róla hogy a baba az, edzi az izmait. 24 hetes

Szia! Én is szoktam érezni. Azt olvastam róla hogy a baba az, edzi az izmait. 24 hetes
Nekem is szokott remegni, a csuklást másképp érzem és az hosszabb ideig tart :) , én azt olvastam, hogy még nem alakult ki teljesen az idegrendszer és emiatt van ez a remegés.
Szerintem meg olyankor csuklik a babád! 21 hónapos kisfiú anyukája és 37 hetes kismama
lemaradt, hogy 34 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Ilyet az én fiam is csinál, fõleg esténként. Elõször nagyon megijedtem. Olyan, mintha "megsorozna" az ökleivel belülrõl.

2 napja nem jön meg! De jobb oldalon, petefészek környékén érzek valamit! Kicsit fáj csak a hasam, olyan menziszerű érzés, és nagyon erős hányingerem van, ma meg hasmenésem! Mi lehet? Csak a mellbimbo udvara van megduzzadva!

Tegnap vacsira melegszendvicset akartam enni de amire ott volt el?ttem alig birtam bel?le enni!

Legjobb válasz: ha nem jött meg akkor érdemes tesztelni.amíg nem tudsz semmi biztosat addig ne éld bele magad.szorítok hogy baba legyen.sok szerencsét

ha nem jött meg akkor érdemes tesztelni.amíg nem tudsz semmi biztosat addig ne éld bele magad.szorítok hogy baba legyen.sok szerencsét
Szia! Nekem is mensi helyett hasmenésem volt és rá 2napra teszteltem pozítivat. Szerintem te is terhes vagy. Én most vagyok 6 hetes. Tesztelj szorítok neked.
Tesztelj, bár ez még kevés tünet. Nekem meg minden mensi elõtt hasmenésem van:( úgyhogy a teszt majd megmondja, drukkolok! Bia:)

13hetes vok, pár napja fájdogál a hasam, olyan érzés mintha megakarna jönni! Ha a 3*2 szem Magna-B6-ot szedek naponta nemszokik hozzá a szevezetem?

kb 2napja ujra érzem ezeket a tüneteket,eddig a világon semmi bajom nemvolt.ja,a melleim sem feszülnek már.a doki azt mondta nemjo ha fájdogál a pocim,de akárkit a környezetemben végigkérdeztem,mondták hogy az nembaj,hiszen n? a pocaklakó,helyezkedik stb...

Legjobb válasz: Nekem is a doki azt mondta, hogy nem normális, ha fáj, de mindenki más (védõnõk, kismama ismerõsök) azt mondta, hogy természetes és sok kismamát érint. Nekem a doki 3x2 Magne B6-ot ajánlott, vagy az erõsebb Magnesium Citricibõl 3x1.

Nekem is a doki azt mondta, hogy nem normális, ha fáj, de mindenki más (védõnõk, kismama ismerõsök) azt mondta, hogy természetes és sok kismamát érint. Nekem a doki 3x2 Magne B6-ot ajánlott, vagy az erõsebb Magnesium Citricibõl 3x1.
A kérdező hozzászólása: Köszyke Nektek!télleg megnyugtattatok!!csak nemértem az elsõ kisbabát váro kismamát mért kell ezzel riogatni, hogy nemjo ha fáj..... 1.-ke Neked nagy kitartást még erre a pár hétre, és nagyon könnyü szülést kívánok, jó egészséget!utlso válaszol a 19heteske, Neked is zökkenõ mentes-boldog Babavárást kívánok, jó egészséget!!!! Puszi Nektek!!!! M
Szia. A doki javasolta a 3x2 szemet? Amúgy a magnéziumhoz nem tud hozzászokni a szervezet! Ilyenkor teljesen természetes, hogy fájdogál a pocid, nõ a méhed, nyúlnak a méhet tartó szalagok! Üdv 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia!!!igen a doki mondta, mert mondtam napi 1-1szemet(reggel-este)szedek, s azt reagálta, nemvolna szabad fájnia(de én mint laikus gondoltam hogy azért csak nem növexik a babo semmi jel nélkül, de ebben Te is megerõsítettél)szedjek 3*2 szemet....a magnéziumot nemlehet tuladagolni?
A kérdező hozzászólása: Köszy!!!! akkor most 2-t veszek be, s meglátom mennyire mulik el igy a fájdogálás!!! jaa, amugy fõleg ülés közben érzem a legjobban......hála az égnek, állomunkában dolgozom.... Üdv Nektek, és Boldog Babavárást!!!!!! 13heteske M
1. vagyok. Ebben a korban nekem is sokat fájt a hasam, kb. 25. hétig, hidd el ez természetes. Állítólag túl lehet adagolni a magnéziumot, de a 3x2 szem még nem elég ahhoz, jóval nagyobb adag okozhat esetleg hasmenést. Nekem a Béres magnéziumból kell 3x1-et szedni, ami már lóadag(a béres 250 mg-os) mert erõs jóslófájásaim voltak, és mégsincs semmi gond.
Ha sokat ülök (órákig), nekem is fáj. Ilyenkor mindig sétálok egy kicsit és csak utána ülök vissza dolgozni. Hidd el, ez teljesen természetes! 19 hetes kismama
Lehet a babóca beágyazódásának a jele.A puffadás sokmindentõl lehet, nem biztos, h ettõl van.
Hát lehet például beágyazódásos vérzés. A napok száma alapján körülbelül stimmel. Együtt voltatok pé körül?
A kérdező hozzászólása: Igen együtt voltunk minden másnap a peteérés körül:DD! Mikor csinálhatok tesztet? Remélem hogy baba van a dologban:) )!
A kérdező hozzászólása: Ja és szurt a petefészkem is meg hányingerem is van! Nemtudom mire gondoljak nem akarom bele élni magam!! Mit csináljak?
A beagyazodasi verzes sanszos lehet, de a hanyinger az meg tuti nem a baba, annyi hcg hormon ilyenkor meg nincs a szervezetben, es az okozza a hanyingert (hisz a teszt se mutatja ki meg a hcg-t ekkor)
Ja, es h mit csinalj? Kosd le magad vmiel :) En mar csak tudom, kenyszeres tesztelo voltam, de semmi ertelme, ellosz egy csomot, csak penz, es mind negativ. Tesztelj majd a nem vart mensi elso napjan!

16+1 hetes vagyok, már szoktam érezni a buborékoló érzést nagyon ritkán (1-2 naponta), de most kb 2-3 napja nem érzek semmit, és még a hasam sem fáj (olyan kis menszis fájdalom), ilyen korban ez normális?

Köszi a válaszokat, de nagyon furcsa, hogy nem érzek semmit, annyira akarom már érezni, hogy tudjam minden rendben van.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódd túl magad, semmi baj nincs ezzel. Az elején van olyan, hogy csak néha érezni a picit. Van hogy pár napig egyáltalán, azután megint érezni. Õ ott van és szépen fejlodik :)

Szia! Ne aggódd túl magad, semmi baj nincs ezzel. Az elején van olyan, hogy csak néha érezni a picit. Van hogy pár napig egyáltalán, azután megint érezni. Õ ott van és szépen fejlodik :)
Szia! Elõször is nyugi! :) Másodszor, gondolj bele, hogy most még rengeteg helye van a pocidban, úgyhogy attól még, hogy nem érzed, õ mozog, csak mondjuk nem a hasfaladat rugdalja, hanem beljebb van és ott ficánkol. Én a 15. héten éreztem elõször, utána egy teljes hétnyi szünet volt. Aztán a 22. héten volt, hogy két napig reggel meg este megbökött egyszer, aztán jónapot. Már tiszta pánikban voltam, meg görcsölni is kezdett a hasam, rohantunk az ügyeletre, a nõ szívhangfigyelõvel elkezdte keresni a szívhangot, erre akkorát rúgott a pöttöm, hogy lerúgta magáról a szívhangfigyelõ fejét. :D Szóval nyugi, ne aggódj, azért görcsöl a hasad, mert nõ a méhed, hogy a bébid, mikor megindul a növekedésben, akkor ne "szakadjon" szét. :) Ha nagyon nagyon görcsölnél (mintha csikar a hasad) na akkor kell aggódni és ügyelet, de egy kis menszis fájdalom teljesen normális! Szép babavárást! 24 h km

A hugom nekem olyan mintha, a legjobb barátom lenne . Mindent megbeszélünk méh a nemi meg a legaproóbb dolgokat is! 2 napja menstruál és azt mondja nagyon fáj a hasa hogyan segíthetnék neki? !

ö 16/L én 17/F .Segitsetek please .

Legjobb válasz: jó tesó vagy :) meleg vizes palack a hasára meleg zuhany a hasára meleg só sauna belt meleg vizes törölközõ a hasára mozgás algo flex M

jó tesó vagy :) meleg vizes palack a hasára meleg zuhany a hasára meleg só sauna belt meleg vizes törölközõ a hasára mozgás algo flex M
Adj neki egy fájdalomcsillapítót :D Csinálj neki meleg teát, vagy tejet, bánj vele finoman. Segíts neki, ha mondjuk takarítania kell, vagy cipelnie valamit. És ne mérgelõdj, ha durcás. Egyszerûen légy vele figyelmes, mást nem nagyon tudsz tenni.
csatlakozom az elõttem szólókhoz nagyon jó tesó vagy:) Csak így tovább... Hát sajnos ez a menstruáció vele járója, algofelx szokott nekem használni meg az, hogy a hasamra fekszek...nekem ez segít:)
nospa, cataflam...
szerintem meg a hugodnak arra lenne szüksége, hogy leszállj róla, és ezt a barátnõjével beszélje meg. együtt aludni testvérrel?! omg!
Nekem inkább az válik be, ha beveszek egy görcsoldót, lefekszek és nem mozdulok, amíg nem hat - de másnak lehet, hogy a mozgás jó. Enyhe menzeszgörcsre ez a masszázs is jó lehet, próbálja ki a húgod: http://www.videojug.com/film/how-to-massage-away-menstrual-p..
jó neked h ilyen testvéred van!!!:)
Igazán jó testvér vagy! És egyáltalán nem ciki ilyeneket megbeszélni. Próbálja ki a hugid az Algoflex-M-et, nagyon jó! Egyébként mi is ilyen szoros viszonyban vagyunk a tesóimmal. A nõvérem 11, a bátyám 10 évvel idõsebb nálam. Én 24 éves vagyok. Amikor tini voltam, és gondjaim voltak a mensivel, a fiúzással vagy szexuális kérdésekben voltam tanácstalan, mindig hozzájuk fordultam elõször. Kívánom, hogy örökre ilyen jó testvérek maradjatok! :) ))
Csak annyit mondok, hogy mindenkinek ilyen testvért kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat ! de dícséretet nem érdemlek mindig az én pici huggom marad :) és tudom hogy "ciki" de még mindig együtt alszunk . mind a kettönknek van ülön szobája de egyszerûen nem tudunk elszakadni egymástol :D És mivel anyum csak 3× jön haza egy héten ketten vagyunk :) nem kell elhinni de amikor beteg akkor és én vagyok vele nem megyek suliba hanem õt ápolom !
Nekem ritkák a görcseim, de ha van akkor erõsek. Én tornagyakorlatokat végzek amik speciálisan erre vannak összeállítva. Pl: -Hanyatt fekvésben, lendítsd elõször a jobb lábadat 10x felfele, majd a ballal is ugyanezt. -Állj egy szék mellé, a bal kezed tedd a támlájára. Feszítsd meg az egyik lábadat, és lendítsd elõre és hátra, összesen 8x. Amikor lefele lendíted a lábad érezd minél nehezebbnek. Majd ez a másik lábbal is. -Feküdj a hátadra és nyújtsd oldalra a karod. Vigyázz a vállad ne húzd fel egészen a füledhez.Most kinyújtva emeld föl az ellentétes lábad (a jobb kézhez a bal lábat, balhoz a jobbat értelem szerûen) és engedd le úgy, hogy hozzáérjen a kinyújtott kezedhez. Végül ismét emeld fel függõlegesen, majd ereszd lassan le. Legalább 10x. A másik lábaddal is ugyanígy. -Állj négykézlábra, és engedd le hátad, hogy a hasizmaid ellazuljanak. Most húzd magasra, ekkor az izmaid megfeszülnek. Gyors ritmusban 20x ismételd meg. -Feküdj a hátadra, húzd be a hasad, feszítsd meg a csípõdet és szorítsd a talajhoz. 10x ismételd meg a gyakorlatot.
A kérdező hozzászólása: azóta fáj neki mióta megjött ! és még szüz !
"Mindent megbeszélünk méh a nemi meg a legaproóbb dolgokat is! 2 napja menstruál és azt mondja nagyon fáj a hasa" A kérdés az, hogy ezelõtt is fájt-e vagy sem? Illetve, hogy élt-e nemi életet valakivel, vagy nem? Ha késõbb sem múlik, vagy erõsödik a fájdalom, mindenképp orvoshoz kellene vinni.
Nem tudom, nekem a melegtõl csak még jobban szokott fájni és a vérzésem is erõsödik inkább O_O Nekem az segít, ha fekszem az oldalamon és minél hidegebb közegben vagyok:D mozgás is jót tesz, mert úgy hamarabb meggyógyul majd. Tudom, ezzel most ellent mondtam az elsõ válaszolóval, bocsánat, sajnos ezt minden nõnél más és más, hogy mi segít neki, ezt húgodnak kell kitapasztalnia, milyen módszer a legjobb neki, hogy ne fájjon. (Egyébként a legegyszerûbb: el kell terelni a figyelmet:) ) Nagyon örülök, hogy ilyen rendes fiú vagy, ritka ma már az ilyen:) Hajrá:)
Elõzõ válaszolónak: Fura mód eddig te vagy az egyetlen, aki ezt ferde szemmel nézi:) Fogadok, hogy pasi vagy és az a lányokkal szemben szívtelen fajta :D

Van olyan nap hogy nem nagyon érzem a baba mozgását! Baj lehet vagy mi történik? 23 hetes vagyok! A hasam nől rendesen, de tegnap nagyon virgonc volt ma meg.! 2 napja széklet rekedésem is van! Mi lehet?

Legjobb válasz: én is 23 hetet betöltött km vagyok,és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást,akkor azért fordulj orvoshoz,hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném,és másnap reggel se,tuti aznap elmennék orvoshoz!

én is 23 hetet betöltött km vagyok, és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást, akkor azért fordulj orvoshoz, hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném, és másnap reggel se, tuti aznap elmennék orvoshoz!
Nem akarlak elkeseríteni de lehet hogy korai vetélésrõl van szó.
ugyanez van nekem is!! :O akkor nekem is méhgyulladásom van? doki mondta?
A kérdező hozzászólása: Jah és nagyon zavarnak a szagok, meg iszonyat hányingerem is van!
A kérdező hozzászólása: És még azt is kihagytam hogy darabos volt (apró darabok) és élénk piros a vérem!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megcsinálom a tesztet mert azt olvastam hogy ha baba volt még kimutatja. vagy délután is megcsinálhatom?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a tesztem! De félek mert egy honapja már felvagyok fujodva de most már elég kemény a hasam alja és nem akar visszahuzodni! nem hiztam! lehet akkora cisztám hogy azért nõ a hasam? meg ha menyomkodom a hasam szurkál ottbenn.
A kérdező hozzászólása: méhgyulladásom van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!