Találatok a következő kifejezésre: 2. napja Kohogok szarazon (2 db)

Mi a különbség a hurutos, illetve száraz köhögésnél és ezt hogyan állapíthatom meg a másfél éves kisfiamnál? Õ még nem tud köpni, de váladékos az orra.2 napig csak folyt az orra, aztán sűrűsödött és tegnap óta köhög. A stodal jó rá?

Legjobb válasz: nem vagyok biztos biztos benne, de tapasztalatom szerint(most voltunk hörghurutosak sajnos)a hurutos mélyrõl jövõ,váladékos,még ha nem is tudja kiköpni, hallatszik hogy szakad fel,nekünk ilyen volt.a száraz szerintem meg maga a köhögés, de nincs "váladékhang".De ne vedd kézpénznek a válaszom.

nem vagyok biztos biztos benne, de tapasztalatom szerint(most voltunk hörghurutosak sajnos)a hurutos mélyrõl jövõ, váladékos, még ha nem is tudja kiköpni, hallatszik hogy szakad fel, nekünk ilyen volt.a száraz szerintem meg maga a köhögés, de nincs "váladékhang".De ne vedd kézpénznek a válaszom.
A kérdező hozzászólása: Köszi én is hasonlóra gondoltam. Akkor a Stodal szirup jó rá, ugye? Mert arra azt mondják, mindenféle köhögésre jó!
mi ceday baby-t szedtünk rá, de szerintem jó rá.
A kérdező hozzászólása: Nem Cedax baby? Az nem antibiotikum? Azt még nem akarok adni neki, ha nem muszáj. Még sose kapott antibiotikumot. Elõször természetesen akarom kikezelni, ha lehetséges, csak a végsõ az antib..
az!nekünk doki írta fel

2. napja kesik. Kohogok (szarazon) de semmi jele a menszinek. Lehet ez a kohoges miatt? Vagy mas?

Faradt vagyok es gyorsan ver a szivem(1 perc alatt 90-98-at ).Lehet osszefugges a kohoges es a keses kozott?

Legjobb válasz: Ki van csukva! Maximum, de nagyon maximum betegseghez lehet koze, altalanossagban, de hogy magahoz a kohogeshez mint tunethez vagy fizikai folyamathoz, keptelenseg - szerintem.

Ki van csukva! Maximum, de nagyon maximum betegseghez lehet koze, altalanossagban, de hogy magahoz a kohogeshez mint tunethez vagy fizikai folyamathoz, keptelenseg - szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!