Találatok a következő kifejezésre: 2. hónapja belara fogamzásgátló tablettát, most (2 db)

2. hónapja szedek belara fogamzásgátló tablettát, most tartok a második levél közepén. Lehet mellette peteérés?

Tegnap este viszont úgy éreztem mintha peteérésem lett volna, érzékeny, fáj a petefészkem és b?vebb, hígabb folyásom is van.

Legjobb válasz: Elvileg nem lehet peteérésed, de ha mégis akkor elvileg nem tud életben maradni és beágyazódni a tabi miatt, de persze 0,001% esélye van. Szerintem addig ne izgulj amíg a levél el nem fogy és meg nem kell jönnie. Ha a szünetben nem jönne meg, akkor már irány a doki.

Elvileg nem lehet peteérésed, de ha mégis akkor elvileg nem tud életben maradni és beágyazódni a tabi miatt, de persze 0, 001% esélye van. Szerintem addig ne izgulj amíg a levél el nem fogy és meg nem kell jönnie. Ha a szünetben nem jönne meg, akkor már irány a doki.
Ha rendesen szeded, akkor nem lehetsz terhes! A terhesek is érzik, hogy mikor menstruálnának éppen (márha nem lennének terhesek)! Szerintem csak még szokja a szervezeted, ezért érzed úgy!
én is kb. ugyanannyi ideje szedek fogamzásgátlót, mint te.nekem is az az érzésem volt, h peteérésem van, pont ezekben a napokban voltam együtt a párommal.remélem nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem én vagyok ezek szerint egyedül így. Én pedig 100%-ig biztos vagyok benne hogy peteérésem volt, mert jól ismerem már a tüneteket, összehasonlíthatatlan bármi mással. Nem tudom mi lesz, mert szeretkeztem is a párommal pont most...

Mekkora baj lehet ebből? Már egy ideje szedtem a Belara nevezetű fogamzásgátló tablettát de most lesz 2. hónapja hogy átváltottam a Yadine nevezetű tablettára.

Múlt hét csütörtökön kellett volna megint elkezdeni de én csak pénteken tudtam kiváltani. A barátommal nem védekeztünk. Ebb?l lehet probléma ez lenne a kérdésem

Legjobb válasz: Ez olyan, mintha kifelejtettél volna egy szemet, ráadásul ha jól értelmezem, nem is lett pótolva. Így egy kicsit kínos..

Ez olyan, mintha kifelejtettél volna egy szemet, ráadásul ha jól értelmezem, nem is lett pótolva. Így egy kicsit kínos..
A kérdező hozzászólása: de ugy pótoltam, hogy pénteken bevettem a csütörtökit és szombaton pedig kettõt vettem be reggel a péntekit és szombat este pedig a szombatit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!