Találatok a következő kifejezésre: 2. hónapja belara (129 db)

Már csak 2 hónap van az érettségig és úgy érzem, hogy semmit nem tudok, be lehet még pótolni az egész középiskolás anyagot 2 hónapon belül?

Legjobb válasz: Hát ha nagyon ráfekszel,akkor menni fog!Nem 2 nap van hátra,hanem 2 hónap!Az alatt,azért még sokmindent meg lehet tanulni!

Hát ha nagyon ráfekszel, akkor menni fog!Nem 2 nap van hátra, hanem 2 hónap!Az alatt, azért még sokmindent meg lehet tanulni!
Igen, sõt, korábban nincs is sok értelme elkezdeni, mert úgyis csak elfelejted, mire a végére érsz. Azért jó ha a fogalmakkal legalább már köszönõ viszonyban vagy, tehát nem most látod õket elõször. Csak ne halogasd, hanem mostmár tényleg tanulj.
Igen, be lehet. Úgy, hogy érthetõen elolvasod az anyagot. Hidd el, sokkal többet ér, mintha órákat magoltad volna. Lehet, hogy nem fogod szóról szóra tudni elmondani, de az érettséginek nem is az a lényege, hanem hogy leglaább egy kis fogalmad legyen a dolgokról. Én sosem tanultam a törit, mégis lehet h többet tudok annál, mint aki magolgatta, mert én mindig érthetõen elolvastam, értelmeztem még ha nem is érdekel egyáltalán a történellem és az irodalom, mégis megragadtak a dolgok. Sokat segít az is, ha egy barátoddal/osztálytársaddal csak szimplán beszélgetsz az anyagról. Bátyám világ életében lógós volt, mégis érettségi elött 1 nap (!) egyik haverjával átbeszélték a törit és 4-es lett neki.. na jó ebbe az is közre játszik, hogy baromi könnyû a töri írásbeli, még nekem is 3-as lett:P
A kérdező hozzászólása: Õszintén nem hittem volna hogy azt fogjátok írni, hogy igen be lehet pótolni, azt hittem olyanokat írtok, hogy lehetetlen bepótolni, és meg is voltam gyõzõdve róla, hogy félreértettétek a kérdést, mert nem csak a 12. osztályra vonatkozik a kérdés, hanem az EGÉSZ KÖZÉPISKOLÁS anyagrészre :) Ja és szeretnék tovább is tanulni:)
Semmi értelme, hogy elvegyük a kedved, mert az rányomná a bélyeget a teljesítményedre is szerintem. Vagy legalábbis, mikor nekem azt mondogatták, h nem vesznek fel sehova stb, [email protected] az egészbe, mert úgy gondoltam, hogy úgysem sikerülhet, de aztán kitaláltam magamnak egy célt és sikerült is bejutnom egyetemre. Igaz, itt nem volt magas a ponthatár, de pont annyit sikerül teljesítenem, mint amennyit %-ra pontosan kitûztem célul. És sosem voltam jó tanuló, mert mindig 3-as 4-es voltam, meg baromi lusta. Szerintem tényleg találj ki egy célt és aztán hajrá:) Jó most egy kicsit megnehezítették a felvételizõknek az esélyeit, de azokon a szakokon rá is fért, h egy kicsit rendet tegyenek. Sok sikert!:)
Minden csak akarat kérdése! De azt ugye mondanunk se kell, hogy nagyon kell akarnod:)

A barátom szeretne velem szeretkezni de én még nem készultem fel eleggé. Azt mondta hogy ha 2 hónapon belül nem kap meg mindent amit akar akkor szakit. Mit tegyek? Igen-t mondjak vagy nem-et? Bevalaljam vagy ne?

Legjobb válasz: Jézusom! Én a helyedbe mikor kimondta vna ezt a "2 hónapod van dolgot" elhagytam vna vagy képenvágom. Sztem ne menj bele a dologba föleg ha még nem állsz készen! Ha meg nagyon nem szeretnéd hogy elhagygon Pettingeljetek sokat! az néha már jobb is mint egy sex:P És nincs veszély:)

Jézusom! Én a helyedbe mikor kimondta vna ezt a "2 hónapod van dolgot" elhagytam vna vagy képenvágom. Sztem ne menj bele a dologba föleg ha még nem állsz készen! Ha meg nagyon nem szeretnéd hogy elhagygon Pettingeljetek sokat! az néha már jobb is mint egy sex:P És nincs veszély:)
ha engedsz a zsarolásnak , akkor ezzel azt erõsíted meg benne , hogy nálad mindent el lehet érni zsarolással
Szerintem ne vállald be. Mi az hogy meghatározza hogy eddig le akar veled feküdni. Az lenne a normális hozzáállás hogy kivárja amig szerinted is itt az idõ. Egyébként mennyi idõsek vagytok ?
Ha nem tud rád várni, akkor nem szeret. Ha bevallod neki hogy te ezt most nem szeretnéd, és kiállsz a saját érdeked mellett, nemhogy megúszod fájdalom és rossz élmény nélkül, hanem még az önbecsüléseden is segít. Ne hallgass rá, ha nem szeretnéd mert nem vagy rá felkészülve mond ki bátran. Ne engedj az érzelmi zsarolásnak. Hidd el tapasztalat.
en is csatlakozom az elottem levoekhez. ez egy erzelmi zsarolas es ne menj bele. Ilyen dologra nem lehet idot allitani. vki elobb felkeszult ra vki kesobb. ha mar vki ilyennel zsarol az regen rossz. es ha megkapja azt amit akar akkor tudni fogja h a jovoben is zsarolhat mert mindent megteszel erte. Igy a szerelmi visozny nem egyenrangu. Valszeg te jobban szereted ot mint o teged. es ez igy nem fair. Gondolom fiatal vagy meg. nagyon sok jobbnal jobb pasi rohangal ne kosd le magad egy olyan ember mellett aki nem erdemel meg, aki csak hasznalni akarja a testedet es a lelkedet. Hidd el jobb most par konnycsepp mint a serelmeket egy eleten at vinni ami a jovo parkapcsolatodat meghatarozza. Tapasztalatbol mondom!! en eltoltottem 3.5 evet egy ilyen zsarnoki kapcsolatban azota sem hevertem ki a lelkem melyen es gondjaim vannak a parkapcsolatok kialakitasaban de legfokepp megtartasaban. tehat NE TEDD!!
Haggyad a picsába
hát gondolom ez lenne az elsö nem? vagy lehet tévedek bocsi.Szal eléggé furi h igy felállít egy idõpontot.szal igy nem látszik h szeretne mert ha szeretne kivárná azt az idõt ami neked kell nem? sztem csak akkor vállald be ha te is akarod!! ne legyen rossz élmény .
Én azonnal lapátra tenném a barátomat ha ilyet "kérne" tõlem!!!
A kérdező hozzászólása: köszííí mindenkinek télleg sokat segitettetek:) amúúgy az a Pettingelés nem rossz ötlet...:Pmég 1szer köszíí :*:*

Ez az edzés terv jó hogy 1-2 hónapon belül lemenjen rólam 1-2 kilót és hogy kocka hasam legyen?

3×20 felülés 3×20 fekv?támasz 1óra sportolás

Legjobb válasz: Szerintem ne szabd meg a mennyiséget.Ha kezdõ vagy csináld minden másnap 3-szor annyit amennyit csak tudsz. mindig a végsõkig amíg bírod akkor 2-3 hónap után ha mindig keményen dolgoztál és nem adtad fel,látszani fognak a kockák

Szerintem ne szabd meg a mennyiséget.Ha kezdõ vagy csináld minden másnap 3-szor annyit amennyit csak tudsz. mindig a végsõkig amíg bírod akkor 2-3 hónap után ha mindig keményen dolgoztál és nem adtad fel, látszani fognak a kockák

Ha tudnád, hogy a párod 2 hónapon belül eljegyez, te is egyfolytában ezen gondolkodnál? Hogyan tereljem el róla a figyelmem?

A párom elmesélte, hogy megvette a gy?r?t és 2 hónapon belül megtörténik az eljegyzés. Lel?tte a meglepetést. Azóta folyton ezen agyalok, hogy vajon mikor lesz a nagy kérdés. Minden nap úgy kelek fel, hogy talán ma és minden este úgy fekszem le, hogy talán majd holnap. Mit tegyek, hogy ne gondoljak erre?

Legjobb válasz: Õõõ, nem, nem gondolkodok ezen. Én is tudom, hogy mondjuk 2 éven belül eljegyez max. (mire felépül a házunk), de nem pörgök mániákusan ezen a témán. Szerintem egyfajta szempontból érdemes "lelõni a meglepetést", mert ilyenkor még meg lehet beszélni, hogy ki-mit gondol errõl (van olyan lány is, aki nem szeretne eljegyzést, a srác meg igen...). Szerintem ne parázd túl a dolgot, ez elég beteges, hogy minden nap ezen agyalsz. Mi változik akkor, ha megkér? Semmi különös, eddig is tudtad, hogy vele akarod leélni az életed, megvoltak a közös tervek, nem? Akkor meg ne idegeld magadat, mert semmi értelme.

Õõõ, nem, nem gondolkodok ezen. Én is tudom, hogy mondjuk 2 éven belül eljegyez max. (mire felépül a házunk), de nem pörgök mániákusan ezen a témán. Szerintem egyfajta szempontból érdemes "lelõni a meglepetést", mert ilyenkor még meg lehet beszélni, hogy ki-mit gondol errõl (van olyan lány is, aki nem szeretne eljegyzést, a srác meg igen...). Szerintem ne parázd túl a dolgot, ez elég beteges, hogy minden nap ezen agyalsz. Mi változik akkor, ha megkér? Semmi különös, eddig is tudtad, hogy vele akarod leélni az életed, megvoltak a közös tervek, nem? Akkor meg ne idegeld magadat, mert semmi értelme.
Hat nem valami okos pasi....
Most azt az egyet nem értem, hogy most min izgulsz konkrétan? Hiszem már ahogy fentebb te magad is írtad, lelõtte a poént. Akkor meg nem tök mindegy mikor kérdezi meg? Nem inkább arra vagy kíváncsi hogy néz ki az ékszer? Mert gondolom azt nem mutatta meg. Így már érteném. De az, hogy mikork érdezi meg... :) Szerintem csak szimplán hagyd, hogy történjenek az események. Ha ennyire izgulós vagy, számold ki a 2 hónapot, és vésd az esezdbe. Képzled azt, hogy akkor kér meg. Legrosszabb esetben akkor fog. Minden más nap ha megteszi, valóban meglepetés lesz. Szerintem máshogy nem nagyon tudsz ezen túllendülni ha ennyir eezen pörögsz.
Mire vár 2 hónapot?
Inkább azon agyalj, hogy 1 éven belül össze is tudtok-e házasodni, vagy még évekig csak menyasszonyi státuszod lesz!
Igen, azon gondolkodnék, hogy úszhatnám ezt meg.
Sehogy. Szerintem beteges dolog húzni ezzel a másikat, vagy ennyire nem fogja fel, hogy ez mennyire fontos neked? Mire odaértek, hogy megkér, már tök közömbös lesz a dolog :S
És akkor mi van ha az lesz? semmi.
gondolj arra, hogy a házas férfiak 90%-a az elsõ gyerek születésekor megcsalja a feleségét. vagy gondolj arra, hogy minél idõsebb leszel, a férjedet egyre inkább a fiatal, szép lányok fogják érdekelni. egybõl nem leszel olyan izgatott.
szerintem nincs is semmilyen gyûrû, ez inkább ilyen hitegetésnek tûnik, mert ezzel akar magánál tartani! Ha nem így van akkor bocs
NINCS a történetben beteges momentum vagy szereplõ. Ezt a kifejezést felejtsük már el, qrvára mást jelent és máshol kezdõdik, ami az. Érthetõ a lány izgalma, szerelmes. Azért agyal ezen ennyit, mert az idõ intervallumra rövid. Nem évek, hanem 2 hónap. Valóban illik 1 év jegyesség után esküvõt eszközölni, különben csak a megszólások meg a pletykák szaporodnak. Persze lakhelytól is függ ez. Romantikus, meg minden, de csak akkor kell ilyet, ha valóban házasságra áll a dolog. Szokásból, romantikából való táplálkozni-akarásból, bizonyosságszerzésbõl vagy bizonyosságot mutatni-akarásból ne. Nem ezen múlik. Magam részérõl én ezt az egészet ugornám, de hol mi a szokás ugye. Alapvetõen jó és szép dolog, de sokan nem tudnak vele élni (mintahogy annyiminden mással sem).
"NINCS a történetben beteges momentum vagy szereplõ. Ezt a kifejezést felejtsük már el, qrvára mást jelent és máshol kezdõdik, ami az. Érthetõ a lány izgalma, szerelmes. " Ezt marha rosszul látod. Ha szerelmes az ember, akkor valóban, örül, izgul, sokszor eszébe jut ez a dolog. Az viszont igenis beteges, hogy minden nap csak ezen jár az agya, keléskor-fekvéskor ez az elsõ gondolata...

Tapasztaltatok már olyat, hogy jó munkahelyen ügyes kollégák szándékosan lebeszélnek szinte minden új érkezõ kollégát arról, hogy "nem érdemes ott dolgozni"? Betanított új kollégák pedig 1-2 hónapon belül távoznak.

Csoportvezetõként hogyan tudom ezt megoldani? Rengeteget gondolkodtam már rajta.

Legjobb válasz:
Egy jó helyen ilyet nem mondanak. Valamivel elégedetlenek a kollégák de nagyon. Vagy olyan a vezetés, hogy az esetlegesen ügyesebb újaktól félteni kell a helyüket. Valamit nagyon rosszul kommunikáltok le feléjük. A lendületes csapat, ügyes kolléga nekem kb egy biztosítótársaságot juttat eszembe, vagy hasonló teljesítménybéres megoldást. Ha ez így van, akkor nem csodálkozom. Dolgoztam biztosítónál két évet, amikor az újak engem kérdeztek, én se tudtam lelkesíteni õket, mert nem volt mivel. Az állandó teljesítménykényszer, ami inkább bénít mint ösztönöz, az egymás elõtt történõ megszégyenítés, lealázás még nagyobb depi keltése a kollégába az értekezleteken ha valami nem úgy jön össze, mind mind kikészítik az embert. Nem azért mennek el az emberek, mert le vannak beszélve róla, hanem mert a két hónap alatt kb mindenben csalódnak ami addig be volt harangozva nekik. Az én két évem alatt /kényszerûségbõl maradtam, nem azért mert tetszett/ kb 30 kolléga cserélõdött mellettem.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy jó helyen ilyet nem mondanak. Valamivel elégedetlenek a kollégák de nagyon. Vagy olyan a vezetés, hogy az esetlegesen ügyesebb újaktól félteni kell a helyüket. Valamit nagyon rosszul kommunikáltok le feléjük. A lendületes csapat, ügyes kolléga nekem kb egy biztosítótársaságot juttat eszembe, vagy hasonló teljesítménybéres megoldást. Ha ez így van, akkor nem csodálkozom. Dolgoztam biztosítónál két évet, amikor az újak engem kérdeztek, én se tudtam lelkesíteni õket, mert nem volt mivel. Az állandó teljesítménykényszer, ami inkább bénít mint ösztönöz, az egymás elõtt történõ megszégyenítés, lealázás még nagyobb depi keltése a kollégába az értekezleteken ha valami nem úgy jön össze, mind mind kikészítik az embert. Nem azért mennek el az emberek, mert le vannak beszélve róla, hanem mert a két hónap alatt kb mindenben csalódnak ami addig be volt harangozva nekik. Az én két évem alatt /kényszerûségbõl maradtam, nem azért mert tetszett/ kb 30 kolléga cserélõdött mellettem.
Ilyet olyan helyen tapasztaltam, ahol ritka undorító módon bántak a dolgozókkal. Aki ott volt, az csak azért, mert nem talált máshol állást és nagyon rég volt már munkanélküli.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm eddigi válaszaitokat. Meg fogom fontolni azt, amit írtatok. Annyit hozzá tennék, hogy a kollégákkal együtt végzem a munkámat és folyton a kezük alá kell dolgozzak, amit idõben és maximalistán végzek. A fizetés pedig mindg naprakész volt éveken keresztül. A fõnök minden kollégát tisztel. Undormány helyeket én is dolgoztam régebben, éppen emiatt igyekszem megõrizni a nyugi hangulatot.
A leírásból még arra tudok tippelni, hogy ez egy irodai értékesítõi munka. Ha nem az akkor a továbbit vedd tárgytalannak. Az ilyesmi sok embert megvisel. A sok visszautasítás stb, meg nem minden ember olyan alkat, hogy ebben sikereket tudjon elérni. Én is dolgoztam ilyen értékesítõs helyen és vért izzadtam egy tök átlag eredményért, amit más a kisujjából rázott ki. Nem vagyok ez az alkat, ennyi. A vezetõség rendes volt, ha jól teljesítettünk agyon dícsértek, ha rosszul hát.... akkor kirúgás volt a jutalom.... ami azért egy elég erõs stressz.
Ügyes kollégák vagy a helyüket féltik az újaktól vagy tényleg nem szeretik a munkájukat. Csoportvezetõként leginkább úgy tudsz ennek a végére járni hogy beszélgetsz a régiekkel hogy szerintük mit kéne változtatni, mi nem tetszik nekik de lehet hogy páran nem mernek errõl nyíltan beszélni, akkor akár névtelenül is mehet mint ami nálunk van hogy leteszünk egy dobozt az iroda közepére és mindenki beledobálja a kinyomtatott véleményét aztán havonta összegyûjti a fõnökség és amit tudnak megtesznek. Nálunk amikor az újak pár hónap alatt leléptek elkezdtem utánajárni hogy mi lehet a gond, beültem állásinterjúra és a hr-esnek még csak fel se tûnt hogy 2éve ott dolgozom, olyanokat ígért hogy két hét múlva már én leszek a fél épület fõnöke meg mindenféle olyat ígért ami 100% hogy nem fog megtörténni, így persze hogy csalódnak és felmondanak az újak pár hét után.

2 hónapon belül 2-szer fájtak a heréim mi lehet a bajom?

13 éves vagyok és nagyobbak hosszabbak lettek. augusztus végén volt szeptemberbe még fájt egyszer mindig 1 napig de azóta nem. ez komoly?

Legjobb válasz: 1.Ne engedd magad tökön rugni. 2.Naponta ne közösülj 20-szor többször.

1.Ne engedd magad tökön rugni. 2.Naponta ne közösülj 20-szor többször.
A kérdező hozzászólása: esetleg egy orvos vagy orvosilag normális ember is válaszolna?
A herék termelik a spermát, ami a mellékherékben raktározódik, ami a here és az ondóvezeték között helyezkedik el. Legtöbb esetben ebben a korban spontán magömlés során távozik, de elõfordul olyan is hogy csak önkielégítés során. Ha szoktál önkielégítést végezni, és utána pár órával megszûnik a fájdalom akkor nincs gond, természetes. Ha nem szûnik meg akkor szólj a szülõknek, hogy van egy kis problémád és kísérjenek el urológushoz.

2 éves kisfiam 2 hónapon belül harmadszor beteg (2-szer lázas, egyszer az orra folyt). Nem jár közösségbe, de rengeteget van levegőn. Ugye nem utal semmi kórosra?

Legjobb válasz: Orvos tudja ezt megmondani. Lehet hogy csak nem gyógyult ki az elõzõ betegségbõl, lehet hogy összeszedett valami újat.

Orvos tudja ezt megmondani. Lehet hogy csak nem gyógyult ki az elõzõ betegségbõl, lehet hogy összeszedett valami újat.
Olvasd el a tájékoztatót, vagy kérdezd meg a dokit.
Igen meg kell várnod a mensi elsõ napját! Ugyanuúgy kell elkezdened mintha nem is szedtél volna elõtte hiszen kihagytál egy hónapot.
Nem értem, hogy miért kell abbahagyni? Vagy akkor miért kezded el megint szedni? Ilyen nehéz eldönteni, hogy mit is akarsz? A papíron rajta van, a menses elsõ napjához képest az 5 napon kezd el szedni, de remélem tudod, hogy nem vagy védett a következõ 2 hónapban, csak ha a második levelet elkezded szedni, tehát másképp kell védekezned!!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy vény nélkül is kapható-e a yasmin?

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapon belül 2 antibiotikum kezelést kaptam (felső légúti megfázás miatt). Lehetséges-e, hogy emiatt felborult a hüvelyem ph egyensúlya? Párom nemi szervén apró piros pöttyök jelentkeztek, canesten krémre nem múltak. Bőrgyógyász hel

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapon belül 2 antibiotikum kezelést kaptam (felső légúti megfázás miatt). Lehetséges-e, hogy emiatt felborult a hüvelyem ph egyensúlya? Párom nemi szervén apró piros pöttyök jelentkeztek, canesten krémre nem múltak. Bőrgyógyász helyi kenőcsöt adott+klion tbl., augmentin tbl. Voltam nőgyógyásznál, vett kenetet (eredmény még nincs), azt mondta van egy kis bakteriális gyulladásom, pimafucin hüvelykúpot kaptam. A kúra után használhatok-e protexin ginophylus kapszulát vagy vitagyn-c krémet, amíg meglesz az eredmény? Válaszát köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra helyreállítására alkalmazhatja az említett készítményeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra helyreállítására alkalmazhatja az említett készítményeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapon belül 2 antibiotikum kezelést kaptam (felső légúti megfázás miatt). Lehetséges-e, hogy emiatt felborult a hüvelyem ph egyensúlya? Párom nemi szervén apró piros pöttyök jelentkeztek, canesten krémre nem múltak. Bőrgyógyász hel

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapon belül 2 antibiotikum kezelést kaptam (felső légúti megfázás miatt). Lehetséges-e, hogy emiatt felborult a hüvelyem ph egyensúlya? Párom nemi szervén apró piros pöttyök jelentkeztek, canesten krémre nem múltak. Bőrgyógyász helyi kenőcsöt adott+klion tbl., augmentin tbl. Voltam nőgyógyásznál, vett kenetet (eredmény még nincs), azt mondta van egy kis bakteriális gyulladásom, pimafucin hüvelykúpot kaptam. A kúra után használhatok-e protexin ginophylus kapszulát vagy vitagyn-c krémet, amíg meglesz az eredmény? Válaszát köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra helyreállítására alkalmazhatja az említett készítményeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra helyreállítására alkalmazhatja az említett készítményeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!