Találatok a következő kifejezésre: 2. hónapban a (3151 db)

Lányok ha nincs még senkitek! 2 hónappal a szakítás után mennyi az eséy hogy vissza hódítson az exetek ha még valamennyire szeretitek?

Legjobb válasz: ugyan nem telt el 2 hónap, de ha 1 év is telt volna el, akkor is visszamennék hozzá.

ugyan nem telt el 2 hónap, de ha 1 év is telt volna el, akkor is visszamennék hozzá.
A kérdező hozzászólása: bocsi az kimaradt hogy ha ti szakítotok!!
Attól függ hogy hogy viszonyul a másik fél hozzád :) Ha szeretett akkor nagy az esélyed.
A kérdező hozzászólása: szeretett!!állitólag túlságossan is
Ez általában elég egyoldalú dolog. Én pl. kiugranék a bõrömbõl örömömben, de sajnos nálunk ezzel én vagyok egyedül, az exem nem akarna visszahódítani. Sajnos esélyes, hogy nálatok meg te vagy ezzel egyedül.
Kb rohannék vissza hozzá, de bosszúból szarrászopatnám, meg is érdemelné.
Ugyan ebben a cipõben járok, én már szerintem túl sok mindent is csinálok de nem bírok magammal. :) Ha találkoztunk virágot vittem neki, levelet, sms-eket, verseket írtam neki, kérdeztem mindig hogy mi van vele, hogy telt a napja, mi bántja, el akarom hívni randira. Tudom nagyon nyomulok remélem nem esem arcra miatta de azt sem szeretném ha azt érezné hogy már nem érdekel.

Mit vegyek 2. honapra a páromnak? Mondjatok 5leteket.

Legjobb válasz: Egy csomag gumit és használjátok el együtt ;) 2. hónapot minek "ünnepelni"?

Egy csomag gumit és használjátok el együtt ;) 2. hónapot minek "ünnepelni"?
fiuvagy vagy lany ?

Október hetedikén lesz egy hónapja, hogy munkába álltam (2 hónap a próbaidőm). Most viszont pár napja elég beteg vagyok (nem megy le a lázam, köhögök, stb). Próbaidő alatt el lehet menni táppénzre? Vagy esetleg 1-2 nap szabit lehet kivenni?

Legjobb válasz: beszéld meg a munkáltatóddal. én inkább táppénzre mennél, nehogy azt gondolja, hogy lógni akarsz. de ha nem égetõen fontos, én nem mennék el, inkább kihúznám valahogy, de ugye 3 hónapon belül elküldhet egyik napról a másikra is

beszéld meg a munkáltatóddal. én inkább táppénzre mennél, nehogy azt gondolja, hogy lógni akarsz. de ha nem égetõen fontos, én nem mennék el, inkább kihúznám valahogy, de ugye 3 hónapon belül elküldhet egyik napról a másikra is
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálom kihúzni, csak hogy akármit veszek be a lázam nem megy le...percenként fújom az orrom, úgy köhögök mint még soha, hát nem tudom...ma megyek délutánra, majd kiderül mi lesz. Köszönöm a választ :)
El lehet menni, a szabit meg a fõnökkel beszéld meg. Egyetlen gond, hogy próbaidõ alatt indoklás nélkül azonnal fel lehet mondani, de te tudod hogyan állna hozzá a fõnök.
Nem leszek vészmadár, de amint visszamész, már más lesz a helyeden. /Tapasztalat/
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Valahogy megpróbálom kihúzni...bár elég nehéz így dolgozni...de valahogy csak kibírom... :) még egyszer köszi

Létezhet olyan, hogy egy nőnek pl nem jön meg 2 hónapig a menzesze, holott nem terhes és a 3. hónapban megjön és az előző kettőt is kivérzi?

Csak kíváncsiságból kérdem.

Legjobb válasz: Ha fiatal lányról van szó, akkor még simán kimaradhat 1-2 hónapig a menzesze, de a kimaradtak nem adódnak össze. -.-"

Ha fiatal lányról van szó, akkor még simán kimaradhat 1-2 hónapig a menzesze, de a kimaradtak nem adódnak össze. -.-"
Fiatal lányoknál, akiknek még nem állt be rendszeresre.Vagy változó korban lévõ nõknél.
Mivel nõrõl van szó, én úgy veszem, hogy már túl van a tinikoron, és be kellett volna állnia. Ebben az esetben nõgyógyász és enokrinológus, mert nem normális(persze az egyik kommentelõ is mondott valamit a klimaxszal, de nem tudom, hogy mennyi idõs).
Hát furcsa.Menj el orvoshoz. Nekem szülés után egy évre jött meg.

Hogyan hatásosabb edzeni: A hét - B hét vagy 2 hónapig A edzés terv, 2 hónap múlva B edzés terv?

Legjobb válasz: Én hetente változtatok kisebbeket, de új izomcsoport-felosztás kb 6-8 hetente van.

Én hetente változtatok kisebbeket, de új izomcsoport-felosztás kb 6-8 hetente van.
az a lényeg hogy variáld néha ez néha az

Lányom 5 hónapja szobatiszta nappalra, 1-2 hónapja a nappali alvásnál is, de éjjel még mindig tele a pelusa, ez normális?

Mikor várható, hogy éjjel is száraz lesz a pelusa? Vegyem le róla? Az 5 hónap alatt csak egyszer pisilt be, a nappali alvásnál egyszer sem. Köszi.

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt a helyzet. Kb 8 hónapig ment ugyan ez. Vártam,hogy meleg legyen,hogy ne legyen olyan gázos,ha netán bepisil és nem kel fel. Levettük a pelenkát, és kb egy hónapig minden éjszaka bilire ültettem. Egy hónap után mondtam neki,hogy ma már nem ébresztem fel és próbáljon nem bepisilni. Ez júniusban volt,azóta egyszer csorgatott be. Általában 12 órát végigalszik. Most már úgy gondolom,hogy simán hamarabb is levehettem volna róla,ment volna a dolog,inkább én húztam az idõt.

Nálunk is ez volt a helyzet. Kb 8 hónapig ment ugyan ez. Vártam, hogy meleg legyen, hogy ne legyen olyan gázos, ha netán bepisil és nem kel fel. Levettük a pelenkát, és kb egy hónapig minden éjszaka bilire ültettem. Egy hónap után mondtam neki, hogy ma már nem ébresztem fel és próbáljon nem bepisilni. Ez júniusban volt, azóta egyszer csorgatott be. Általában 12 órát végigalszik. Most már úgy gondolom, hogy simán hamarabb is levehettem volna róla, ment volna a dolog, inkább én húztam az idõt.
Mennyi idõs? Ez is számít, ugyanis 5 éves korig nem baj.
A kérdező hozzászólása: Jövõ hónapban lesz 3 éves. Köszi a válaszokat.

A laptopomat 4-5 honapja vettük és a 2-honapban a d c e gombok nagyon lassan muködtek és hirtelen le áltak! Vajon a többi gombis tönkre fog menni?

Mit tegyek?!Nagyon kel a segitség azért mert folyton másolom a betüket?!

Legjobb válasz: Ha 4-5 honapja vettetek akkor meg garis. Vidd vissza es megcsinaljak.

Ha 4-5 honapja vettetek akkor meg garis. Vidd vissza es megcsinaljak.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos svájcban vettük :/

A barátnőmnek nem jön meg 2 honapja a menszesze, de volt már ilyen. Az első honap után volt teszt negativ, a második honap után is negativ, akkor ha terhes akkor csak kimutatja a teszt nem?

De megbeszéltem hogy orvoshoz mennyen el és nézessük meg! de ös csak nyavajgot hogy fél fél de utánna rávettem hogy mennyünk el és adot egy ULTRAHANGOS beutalot

Legjobb válasz: Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...

Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...
Két hónap mensi kimaradással, azért nem csak baba lehet.A kedvesednek üzenek, h aki szexelni nem fél, az ne féljen a dokitól sem.Bár ha még nem állt be a menzesze, amit írtál te is, h máskor is maradt már ki, akkor lehet ilyen.Viszont akkor meg a rendszeres nemiélethez túl fiatal.
Én is jártam így és az lett a dologból , hogy hormonálisan valami nem volt velem rendben.Adott a doki egy gyógyszert, ami beállította a menstruációmat.Minden nap beveszek egy bogyót(nem fogamzásgátló), azóta pedig minden oké.Jobb átesni ezen, nem is fáj a vizsgálat, mert késõbb, amikor változik a kedvesed véleménye a babáról, lehet, hogy komolyabb problémával kell szembenéznie.Bátorság!!!

Idegileg tropára vagyok.7. hónapja vagyok betegállományban, kórházban is voltam 2 hónapig. A leszázalékolás elindításához ki kellene töltenem nyomtatványokat, de egyszerűen nem találom őket. Tudnátok linkeket csatolni?

Kb. mennyi lenne a havi rokkantsági összege?

Legjobb válasz: https://e-ugyintezes.onyf.hu/navigate/ukapunelkulframe.asp vagy: http://www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34,35358&_..

szedjál multivitamint, centrumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linkeket, ezeket nézegettem én is. A gond az, hogy a K34 és az N16 nyomtatványok kellenének, de én ilyeneket sehol sem találok.
Most mi is kerestük az interneten a leszázalékolással kapcsolatos nyomtatványt. Mi is ezt találtuk. Végül jó lett ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!