Találatok a következő kifejezésre: 2-3 napom a (1493 db)

Ha nem várunk 2-3 napot a szexel, az baj?

Muszály megvárni a 2 napot hogy termékeny legyen a spermiumom??

Legjobb válasz: Hát én úgy tudom, hogy ovulációkor naponta egyszer kellene próbálkozni, ha nem nézegeted, akkor szokták a 2-3 napot mondani. Szóval akár termékeny is lehet akkor is, ha naponta, mert nekünk így elsõ hónapban összejött a baba, hogy ovukor minden nap próbálkoztunk...

Hát én úgy tudom, hogy ovulációkor naponta egyszer kellene próbálkozni, ha nem nézegeted, akkor szokták a 2-3 napot mondani. Szóval akár termékeny is lehet akkor is, ha naponta, mert nekünk így elsõ hónapban összejött a baba, hogy ovukor minden nap próbálkoztunk...
Honnan veszed h nem termékeny?:D
Nem baj, csináljátok, ahogy jólesik. Ráértek taktikázni, ha egy éven belül nem jön a baba.
Hát ez nagyon annak a függvénye, hogy mennyi és milyen fürge spermium van. Ha sok van, de lassabbak, akkor 1 hétig állítólag jót is tesz nekik, ha naponta próbálkoztok, de ha kevés van, akkor csak még kevesebb lesz. Viszont azt mondják, hogy hosszabb távon nem szabad naponta, az sokat ront a helyzeten. Amúgy általában a minden másnapi próbálkozást javasolják.
Nem a spermiumod TERMÉKENYSÉGE változik 2 nap alatt. Azért szokták javasolni a 2 naponkénti szeretkezést, ha babát akartok, mert a spermiumok MENNYISÉGE nõ meg. Ha nálad minden oké, akkor valószínûleg akár óránként is tudsz néhánymillió termékeny spermiumot produkálni. De ilyenkor az a jó, ha még ennél is több, akár 15-20 millió indul útnak. Aztán a leggyorsabb ( tehát legéletképesebb ) ér célba elsõként.
Szia, persze hogy lehetsz terhes.Mindegy milyen halvány a csík az csík.Én is így voltam s most 6hetes terhes vagyok
Szerintem lehetsz várd meg a nemvárt napját és csak utána tesztelj.ne légy türelmetlen mert csalódni fogsz.Én is mindig így jártam.Most ha törik ha szakad megvárom a nemvárt napját és csak másnap vagy 2 napra rá tesztelek.Gondolj arra hogy minden nap közelebb vagy ahhoz hogy tesztelhess.Én is türelmetlen vagyok de próbálom magam elfoglalni és nem gondolni rá:Nagyon nehéz de olyankor én arra gondolok hogy negatív lesz a teszt és rögtön elmegy a kedvem a tesztelésrõl.Napközben én amúgy sem teszteltem soha szóval reggel gyorsan irány a Wc aztán pedig úgy sem tesztelek már. Szurkolok írd mg majd ha teszteltél. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: de utána lett 2 negatív :( bár lehet hogy nagyon korán csináltam. Türelmetlen vagyok :D
szia a nemvárt után 2 nappal csináltam tesztett 2 is mind a kettö pozitiv lett egyböl else hittem rem neked is sikerül drukolok!!!
Sajna nekem megjött.Ne neked nagyon örülök.Gratula.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem is megjött :(((
esélytelen, csak a fagyasztással lesz 3 nap múlva is ehetõ...hacsak nem tartósítószeres szar
nyáron a hûtõben tartom a kenyérféléket. tovább eláll és nem szárad ki.
Hólyaghurutod van.
Menj el egy urológiára, nem szoktak kérni beutalót, pisidet elküldik laborba tenyészteni, vagy gyorstesztet csinálnak egybõl a rendelõben. Ha gennyes a pisid az egybõl látszik, ez okozhat fájdalmat és gyakori pisilést, de tudnak rá adni gyógyszert, ami elmulasztja a fertõzést, ha fertõzés. Ha nem annyira durva a fájdalom, lehet házi módszertõl is elmúlik, igyál sokat, 2-3 litert és lehetõleg langyos vagy meleg teát, az a legjobb. Szépen ki tudod mosni vele a bacikat gyógyszer nélkül. De ha rákeresel a hólyaghurutra, akkor mindenféle kezelési módszert találsz. 29/L
Valaki tamponnal alszik este. Ha nincs annyira erõs vérzésed este, nem annyira szükséges az éjszakai betét.
Mármint elsõ, második, harmadik és negyedik napra?
Ezt csak te tudod, hogy milyen a vérzésed... Én pl. 1. és2. nap csak tampont használok, mert annyira megvan, hogy a betéttel átáznék. A többire meg elég a 4 cseppes betét.
Én mindigis utáltam betéttel aludni, nem tudok olyan pózban aludni, ahogy akarok, mert kifolyna valahol.. Szerintem tamponnal sokkal jobb az éjszaka!
Én mindig tampont használok, éjszakára és nappalra is. :)

40. hetes terhes vagyok még zárt a méhszáj van még 2-3 napom a szülésig? Papás szülés lenne, de a páromat holnap 2 napra külföldre küldi a főnöke. Menjen vagy ne?

Legjobb válasz: Én ha a helyedben lennék,meggyõzném,hogy ne menjen el.Mi van ha közben megszülsz és lemarad egy csodálatos élményrõl(amugy meg sgítségre lessz szükséged).Könnyû szülést:-)

Én ha a helyedben lennék, meggyõzném, hogy ne menjen el.Mi van ha közben megszülsz és lemarad egy csodálatos élményrõl(amugy meg sgítségre lessz szükséged).Könnyû szülést:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, nem ment el, de gyerek még sehol. Furdal a lelkiismeret, de ezt talán könyebb lesz feldolgozni, minthogy egyedül legyek a szüléskor.
Nekem 37 hetesen az mondta pénteken a dokim, hogy szerinte hétvégén baba lesz, mert kinyilt és felpuhult a méhszáj, ctg fájásokat mért és minden jel arra utalt, hogy hamarosan szülök. Aztán a lányom úgy gondolta, hogy hideg van és várta a jóidõt a 42. hétig.:-) Szóval az, hogy zárt a méhszáj nem jelent semmit. Viszont, ha akkor szülsz, amikor nincs itthon a párod, akkor téged megvon az apás szülés élményétõl, saját magát pedig a gyermeke világrajöttének átélésétõl. És ezt soha semmi nem pótolja, át kell élni. Nem ér annyit a meló...
Ha elmegy, valõszínûsíthetõleg lesz Benned egy kis feszültség ami esetleg könnyíthet a szülés beindulását. És még itt van a jó öreg Mörphi is... Ha biztonságban akarjátok kivárni az idõt, lehet az a jó, ha Párod megbeszéli a Fõnökével, hogy most ne õ menjen. Bár nem is értem, mert a Fõnök is gondolom tudja, hogy a napokba kopgtat a gólya, akkor miért õt kéri fel az utazásra....:o(
Szerintem se menjen ilyenkor. Garantált, hogy akkor indul be a szülés, amikor nem lesz itthon. Én amikor születtem, még 3 hét lett volna hátra, anyu elengedte aput egy két napos valamire a munkájával kapcsolatosan. Mire hazaért, én már idekint nyivákoltam!:-)) Ebbõl okulva a párom - bár még csak 31 hetes vagyok - el se mozdul mellõlem, ha mégis elmegy pár órára - pl. meló - akkor a kezében van a mobilja. Pedig nekünk remélhetõleg van még idõnk.:-) Könnyû és szép papás szülést!:-))
Én sem engedném ..:)
Ne menjen!!!
Engem 3 orvos vizsgált meg délután 4-kor és azt mondta nem fogok még szülni, a páromat hazaküldték (én már bentfeküdtem, mert letelt a 40 hét), teljesen zárt méhszáj, méhösszehúzodás semmi. 5-kor felhívtam, hogy jöjjön vissza mert szülünk. Elfolyt a magzatvíz és 7-kor már kezemben foghattam a babócám. A vizsgálatokól számítva nem telt el 3 óra. Errõl ennyit.
Nos, az hogy most mi van az nem azt jelenti, hogy 1-2 óra múlva is az lesz.Tehát a méhszájad elkezdhet kinyílni, és elfolyhat a magzatvíz egy pillanat alatt is. A többi elõjellel, jóslófájások, arcváltozás stb, h állsz? Ha 3nappal ezelõtt kell válaszolnom azt mondom menjen csak.Azóta egyre komolyabban jelentkeznek a szülés elõjelei, és már minden órában várom, hogy végre tisztességesen beinduljon.
Ne legyen lelkiismeret furdallásod, inkább Õ maradjon otthon, mint Te szülj egyedül:) Az én párom már nem mer elmenni messzire dolgozni, elvileg 4 nap múlva szülök-de már buszozni sem enged. Mert mi van ha, meg neki itt kell lenni, idõben hazaérnie... Kicsit már komikus, ahogy "parázik". De örülök, inkább ilyen legyen, mint az elentettje.

29.napon tartok. 2-3 napja a hőm még 36.9 és 37.0 volt. Ma reggel lement 36.6-RA. Már biztosan meg fog jönni? Visszamehet még?

Legjobb válasz: mikorra nem város? szerintem simán lehetsz, én alacsonyabb hõvel voltam babás, ha már késik, szerintem simán tesztelj, ha még nem, akkor segíthet az LH-s jósteszt, ha nagyon türlemetlen vagy, drukkolok, nem kell feltétlenül magas hõ a babábak, NYUGI!

mikorra nem város? szerintem simán lehetsz, én alacsonyabb hõvel voltam babás, ha már késik, szerintem simán tesztelj, ha még nem, akkor segíthet az LH-s jósteszt, ha nagyon türlemetlen vagy, drukkolok, nem kell feltétlenül magas hõ a babábak, NYUGI!
Hát én még nem tapasztaltam, hogyha leesik, akkor még visszamehet és ha leesik, akkor az általában a menszi elõjele. Tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: Holnapra nem várom. Hát nem is tudom! Ebben a hónapban úgy éreztem hogy össze fog jönni! A peteérésemet és a beágyazódást is éreztem pedig máskor soha! A cicim néha furcsán bizsereg:) Egész nap olyan megjön érzésem volt de semmi! És ilyenkor már barnázni is szoktam....most nem!
A kérdező hozzászólása: Hát megjött, teszt negatív, hõ 36.6!

Lassú postai kézbesités! 10 napja átvettek tőlem egy csomagot postai utánvéttel, ezt a posta is igazolta, illetve azóta várom hogy hozzák az utánvételi összeget! Miért késik ennyit a posta, mikor általában állitólag 2-3 nap a pénz kézbesitése is?

Állitólag van hogy 1 hónapot is késik az ilyesmi! ilyenkor mit tehetek? mert ez azért elég kínos tud lenni! a pénzre pedig nagyon nagy szükség lenne! :S

Legjobb válasz: Szerintem menj be és kérdezd meg , hogy mikor fogják ki hozni .

Szerintem menj be és kérdezd meg , hogy mikor fogják ki hozni .
A kérdező hozzászólása: Már voltam bent, azt mondták várjak! ez volt 4 napja. :S
Én is így vagyok csak én meg a csomagot várom, jó én csak egy hete de akkor is a k*rva anyjukat!

Mensi elõtt 2-3 nappal a leereszkedett méhszáj arra utalhat, hogy teherbe estem, vagy inkább az ellentétére?

Legjobb válasz: Szia. Sztem meg fog jönni. De tudod míg nem jön meg addig van remény

Szia. Sztem meg fog jönni. De tudod míg nem jön meg addig van remény
inkább arra, hogy nem jött össze :( sajnos nekem így volt múlt hónapban.
hat nem tudom en ismerek egy not akinek total lennt volt es baba lett es amikor napokig fennt volt kemeny volt mint az orrhegye akkor meg megjott neki....neked is felig meddik lent van viszont kemeny...es mara holnapra nem varom....izgulhatunk egyutt...te mikorra nem varod?
Mi is most probálkozunk. Ugyhogy izgulhatunk együtt. Én hétfõre nem várom.Hõt ti mértek?
na csajok valami fejlemeny esetleg?nekem meg mindig nem jott meg de a hom leesett szal szerintem nem sok remeny van.....de azert meg mindig nem adom fel....:) nalatok??
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi, tegnap-ma kellett volna jönnie, de csak görcsölgetek. Lent van már 1 hete és mintha nyitva lenne :/ holnap tesztelek

Miért tart csak 2-3 napig a menstruációm?

Egy ideje eléggé zavaros a menstruációm, általában késik mindig kicsit, és úgy szokott lenni ha késik és szexelek akkor pont szex után pár órával meg is jön. Azonban csak 2 max 3 napig tart, utána mintha elvágták volna teljes mértékben abbamarad. Korábban tartott mindig 5 napot és még 6. nap is volt kis barnázás. Mitõl lehet ez?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!