Találatok a következő kifejezésre: 2-3 napja hogy a (505 db)

nekem is ugyanez volt a bajuk. gondolom valmi betegség.. nemtudom de nekem belepusztult az összes
Szia! A haladnak valószínüleg fátyolbetegsége van! Gyógyítható, az akvarisztikában lehet rá kapni gyógyszer, amit az akváriumba kell tenni. Nekem meggyógyult tõle a bettám. kb 1 hét alatt. Ez amúgy lehet hideg víztõl , stb.

Nem korai 6-7 hetesen, hogy napközben csak kétszer alszik? (mondjuk de 2-3 órát, meg du is 2-3 órát, aztán csak este, és a szopk 6-7 ről lecsökkentek 5 re) Mi történt, 2-3 napja változott a nagyjából kialakult rend.

A kisfiam eddigi napirendje,(magától állt be)eddig a köv. volt:6-7 között kelt, pelus szopi nézel?dés, és 9-10 ig alvás, aztán jött a következ? pelus, szopi, nézel?dés majd alvás 11-13 ig, akkor megint ....majd 13 körül megint evett, és 15-16 között szokott aludni megint, aztán szopi... és ilyenkor nem aludt vissza, 19 körül fürdés szopi, és 20-21 között alvás éjfélig , akkor megint szopizott és így aludt reggel 6-7 ig. Nagyjából ez volt a napirend. Most meg pár napja, 6-7 között eszik ,a mennyiség 160-200 közötti , szerintem kicsit sok, aztán 9 körül elalszik de 11-12 között kel csak fel, és utána szopizik nézegetünk kicsit, aztán 13 körül elalszik és csak délután 16-17 között kel fel enni, és így fent is marad a fürdésig ami fixen 19 körül van, és utána az esti rituálé nagyjából ugyan az. Íg a gyerk kétszer alszik napközben kicsit hosszabb ideig, meg hát az esti alvás 21-24 ig kb, és csak 5 X eszik. Nem baj?

Legjobb válasz: Kislányom 7 hetes,és pár napja csak fél-egy órákat alszik napközben,kb. 3x. kicsit értetlenül állok elõtte.Pedig álmos a Drágám.Elalszik õ sokszor egy nap,de két perc múlva ébred és nyûglõdik.Este 10 körül alszik el,kb. kettõig,aztán ötig újra alvás.

Kislányom 7 hetes, és pár napja csak fél-egy órákat alszik napközben, kb. 3x. kicsit értetlenül állok elõtte.Pedig álmos a Drágám.Elalszik õ sokszor egy nap, de két perc múlva ébred és nyûglõdik.Este 10 körül alszik el, kb. kettõig, aztán ötig újra alvás.
A kérdező hozzászólása: nem lehet hogy ti hasfájósak vagytok, azért ébred és nyûgös. Egyébként szerintem az lenne a normális ha azért szopik és egy kis ébrenlét után többször aludnának 1-1 órát, de nálunk ez leegyszerüsítve most így néz ki: 7 evés 9-11 2 óra alvás 11:30 evés 13-16 3 óra alvás 16 evés 16:30-19:30 ig 3 órát fent van 20 evés 21-23:30 alvás 2-3 óra 24 evés 00:30- 06:30 ig 6 óra alvás egyébként 23-24 között mi szoktuk ébreszteni, hogy reggelig kibírja, lehet hogy nem kellene, de reggelig szerintem nem bírná ki, és az életvételünk olyan hogy ez jobb mintha 2 körül ébredne enni, remélem nem okoz ez gindot.
Az én lányom olyan idõsen 2*20 percet aludt napközben, éjjel viszont csak egyszeer kelt fel. Most három hónapos és most kezd nála beállni, hogy egy nap háromszor alszik kb. 1-2 órát alkalmanként. :-)

Már másadik hónapja hogy 2-3 napig tart a menstruációm. Harmadik nap nagyon kevés, szinte semmi, 1, 2. nap erõsebb. Ez normális?

Védekezünk(óvszer),tehát elméletileg terhesség kizárva. Eddig sem voltam az a nagyon vérzõ tipus, 5 nap volt a legtöbb és akkor is barnázás inkább mint vérzés, de ez kicsit kevésnek tûnik most...vagy nem? volt még valaki igy? Mondjuk én nem bánnám ha 2 nap alatt lejárna csak ez igy most kicsit aggaszt, lehet hozzászokok idõvel ha igy marad és örülni fogok hogy lerövidült és a szerencsésebbekhez tartozok akik hamar megszabadulnak tõle :D

Legjobb válasz: Én nem örülnék neki a helyedben, hogy ilyen rövid ideig tart. Ha utána olvasol, megtudod, hogy a rövid vérzést az is okozhatja, hogy a szervezetedben kevés a tápanyag, a tested nem tud mibõl megfelelõ vastagságú nyálkahártyát növeszteni, márpedig ennek hiányában késõbb komoly gondjaid lehetnek, ha esetleg gyermeket szeretnél. (A tested nem lesz képes mibõl táplálni 9 hónapig egy magzatot, legfeljebb pár hónapig, vagy ha végig, akkor valami fontos hiányozni fog a kicsinek, aminek gondolom kitalálod a következményét) Tudom, mert végigcsináltam, csak nekem senki sem szólt elõre. Az ilyesmit hívják úgy, hogy a szervezet néma figyelmeztetése, hogy valami nincs rendben, de jó, hogy még nem vagy beteg. Szerintem nézz utána, milyen komplex multivitaminok kaphatók (nem árt, ha nyomelemekkel kombinált, de legalább 18-20 összetevõ legyen benne, minimum a lehetõ legfontosabbak) amik általános erõsítõk, és kezdd el szedni, meg táplálkozz rendesen és változatosan. A bõséges reggelit soha ne hagyd ki, ha jót akarsz magadnak, ezt már megtanultam. Ha tényleg ez a gondod, legyél kitartó, mert a kimerült szervezetnek legalább hat hónap kell, hogy felteljen a tápanyagraktára, és csak utána lesz képes végre helyesen mûködni. Sok sikert és kitartást!

Én nem örülnék neki a helyedben, hogy ilyen rövid ideig tart. Ha utána olvasol, megtudod, hogy a rövid vérzést az is okozhatja, hogy a szervezetedben kevés a tápanyag, a tested nem tud mibõl megfelelõ vastagságú nyálkahártyát növeszteni, márpedig ennek hiányában késõbb komoly gondjaid lehetnek, ha esetleg gyermeket szeretnél. (A tested nem lesz képes mibõl táplálni 9 hónapig egy magzatot, legfeljebb pár hónapig, vagy ha végig, akkor valami fontos hiányozni fog a kicsinek, aminek gondolom kitalálod a következményét) Tudom, mert végigcsináltam, csak nekem senki sem szólt elõre. Az ilyesmit hívják úgy, hogy a szervezet néma figyelmeztetése, hogy valami nincs rendben, de jó, hogy még nem vagy beteg. Szerintem nézz utána, milyen komplex multivitaminok kaphatók (nem árt, ha nyomelemekkel kombinált, de legalább 18-20 összetevõ legyen benne, minimum a lehetõ legfontosabbak) amik általános erõsítõk, és kezdd el szedni, meg táplálkozz rendesen és változatosan. A bõséges reggelit soha ne hagyd ki, ha jót akarsz magadnak, ezt már megtanultam. Ha tényleg ez a gondod, legyél kitartó, mert a kimerült szervezetnek legalább hat hónap kell, hogy felteljen a tápanyagraktára, és csak utána lesz képes végre helyesen mûködni. Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem hangzik valami jól :| Köszönöm szépen a tanácsokat.
Már az, hogy odafigyelsz az elégséges vízivásra, meghatározó lehet!
Nem kell szülõi beleegyezés se, nyugodtan elviheted.
Milyen jogi következményre gondolsz? Esetleg akkor lehet, ha a barátnõd nem egyezik bele és erõszakkal viszed el :D
Persze, hogy elviheted! :)
elviheted :D dejó lenne ha engem is elvinne barátom :$
Iden, sokszor van ilyen.
Jaj, ne is mondd, az egyetlen menstruációs elõtünetem, hogy üveget lehet karcolni az egy mérettel nagyobbra nõtt mellem bimbóival :D Persze fáj, mint a franc, szóval nem vicces :S
A kérdező hozzászólása: azért azt hozzá kell tenni, hogy a párom nagyon nem bánta a dolgot sõt :D csak épp akárhányszor hozzáért, jajgattam, úgyhogy annyira nem élvezhette ki a méretnövekedést :D

Mitől van az hogy minden együttlét után 2-3 napig viszket a párom pénisze nekem meg kellemetlen szagú folyásom van?

Nem régóta vagyunk együtt, és nem sokszor voltunk együtt, de ez a 2 dolog mindig el?jött.

Legjobb válasz: Oda-vissza gombázzátok a másikat, eszetekbe se jutott orvoshoz menni?

Oda-vissza gombázzátok a másikat, eszetekbe se jutott orvoshoz menni?
Candida gomba fertõzés... irány az orvos...magától nem fog meggyógyúlni és komoly károkat tud csinálni....
Ha mégsem akartok orvoshoz menni, akkor használjatok valami kenõcsöt pl:Canesten. De szerintem ha ennyire durva a helyzet, jobb egy profit felkeresni.
Húúú, ez durva. Én is kiváncsi vagyok a válaszra, ha valaki tudja.
Én még nem hallottam olyat, hogy valaki emberi szõrre allergiás! De ha mégis, akkor se okozna ilyen tüneteket. Mindig volt gumi? hát így passz...kezet mos mielõtt beléd nyúl?
A kérdező hozzászólása: nem szõrös ;)
Mert szõrös a puncid! Komolyra fordítva a szót, lehet latex allergiátok van. vagy lehet az óvszeren levõ vegyszerekre vagytok allergiások, gondolok itt a spermaölõre! Próbáltátok más márkával? Próbáljátok ki azt esetleg! Vagy nélküle! Szerintem!
A kérdező hozzászólása: de hogy ha védekezünk óvszerrel akkor miért van??
Ha te elmész nõgyógyászhoz fel fog írni hüvelykúpot és 2 kenõcsöt. Egyet a párodnak egyet neked. Neki nem kell külön elmennie. Viszont nem lesz olcsó, olyan 3-4ezerre számíts, szerintem is gomba Ez sajnos megesik akkor is ha senki nem lép félre és rendesen mosakszik, vannak akik sokkal érzékenyebbek (immunrendszer stb.)
Ez attól is függ, szõrös e a puncid! Lehet allergiáz a szõr!
A kérdező hozzászólása: persze h tiszta a keze, meg akkor õ miért viszketne? 1x vt hogy nem, de az sem az elsõ alkalom vt, és elsõ alkalom után is vt ilyen.

Ha valaki korhazba megy babaval par 2-3 napra es a baba nem alszik csak babakocsiban akkor hogyan alszik majd el?

gondolom nem lehet babakocsit bevinni. de akkor hogyan fog aludni? addig ordit mig el nem alszik?

Legjobb válasz: Ez egy szánalmas kérdés. Milyen anya az, akiben fel sem merül a kézben ringatás lehetõsége????? Meddig süllyed még ez a társadalom? Lassan már hozzá sem érnek a babákhoz. :(((

Ez egy szánalmas kérdés. Milyen anya az, akiben fel sem merül a kézben ringatás lehetõsége????? Meddig süllyed még ez a társadalom? Lassan már hozzá sem érnek a babákhoz. :(((
Találnak valami alternatív megoldást, pl. ringatja.
Esetleg hordozóban ringatva mint az én picurom :) az eléggé hasonlít a babakocsira. De minden korházban ahol lehet babával aludni szerintem van olyan tologatós kocsi amit szülés után adnak .
általában van babakocsi a kórházakban, gondolj bele, szerinted a sérült gyerekeket akik hónapig vannak bent, hogy viszik ki levegõzni? mondjuk nem túl szépek, de célnak megfelel. de gondolom be is lehet vinni. de még egyszerûbb, hogy máshogy altatják el :) eleve más a környezet, õ is másképp fog viselkedni. fõleg ha beteg :( ilyenen ne aggódj, ez a legkevesebb!
Miért alszik el egy gyerek csak babakocsiban??? Három gyerekem van, három különbözõ jellemmel, de soha nem volt szükség babakocsira altatáshoz.
Nálunk a kórházba nem lehetett bevinni, ott sem volt. Igaz 1 hétig az intenzíven feküdt, így ez nem volt kérdés, késõbb a gyerekosztályon ringattam. Egész nap. :( Rendesen hozzá is szokott, itthon küzdelem volt volt vissza szokatni. Addigra megint bekerült. 3-ik alkalommal már nem ringattam, hagytam kicsit nyûglõdni. Negyedik alakalommal már nem volt gond, itthon maradt a babakocsis altatás. Szóval van benne tapasztalatom, azt tanácsolom, ne kapasd fel, kicsit hagyd nyünnyögni, csak akkor vedd ki ha ordít! 2-3 nap nem sok idõ, ha nagyon nyûgös, kibírod kézben is.Mikor mi voltunk bent, 47 kiló voltam, a kicsi 11 kiló. 2 heteket feküdt bent, 4szerre 9 napig. Ott nem fogsz ezen problémázni, hidd el, egy anya csodákra képes! :) Melyik kórházba mentek?
4-esel érték egyet. Miért a babakocsiban alszik el?
Nekem is hordozóban aludt el. 1 éves volt amikor kórházba mentünk akkor csak a járókában volt hajlandó aludni. Délben már annyira ordított, hogy mondták hogy tologassam babakocsiban nem próbáltam, mert nem volt szivem. Fél órát ringattam és elaludt. Este 1 órán keresztül ringattam mire elaludt, erre a szobatársának az anyukája sikeresen felkeltette és 4 órán keresztül ringattam mire mellettem elaludt. Õk is érzik, hogy nem a saját környezetükben vannak, ilyenkor nekik is nehezebb
A kérdező hozzászólása: Jezusom!!! Nem hiszem hogy en vagyok az egyetlen a vilagon aki igy altatja a babajat. Vannak rossz alvo babak a vilagon. szamtalan dolgot kiprobaltam az altatas modszerere es ez az egyetlen dolog ahogy el tudom altatni. Nem lehet ringatni, mert csak kifordul a kezembol. Mindenkinek aki nem hiszi el hogy csak igy tud elaludni kivanok az eletben olyan babat aki naphosszat ordit, ejjel 2 orankent felkel, es nem tud visszaaludni csak ha kocsiban tologatja. koszonom a valaszokat.

Hogyan "hozhatnám meg" kb 2-3 napon belül a menszezem? Vagy mit csináljak, hogy ebben a hónapban kimaradjon?

2 hét és utazunk el, nem sezretném ha akkor jönne meg, mert tengerpartra megyünk és nem használom tampont, 12 éves vagyok. Mit csináljak hogy pár napon belül megjöjjön vagy hogy ebben a hónapba ne jöjjön meg? Az előző hónapban már kimaradt... 12/L

Legjobb válasz: Ez nem kívánságmûsor. Nem a menzesz alkalmazkodik hozzád, hanem neked kell hozzá alkalmazkodnod. Szokd meg. Max.imádkozni tudsz, mást nem tehetsz.

Ez nem kívánságmûsor. Nem a menzesz alkalmazkodik hozzád, hanem neked kell hozzá alkalmazkodnod. Szokd meg. Max.imádkozni tudsz, mást nem tehetsz.
Igaza van az elsõ válaszolónak. Sajnos kb. 50 éves korodig Neked kell alkalmazkodni a menstruációhoz.
A kérdező hozzászólása: És ha pl akkor jön meg? Semmit se tudok majd csinálni, most utazok életemben elõször tengerhez :(
Ha tampont nem akarsz használni, akkor sajnos le kell mondanod a fürdésrõl ha épp akkor menstruálsz.
Tampon. Vagy nem fürdesz. Sajnos ez ilyen. Nekem évente kétszer van vérzésem betegség miatt, de az a kettõ is mindig akkor jön, mikor a legkellemetlenebb. Megvolt a nyelvvizsgámon, fesztiválon (ahol csak toitoi WC van, ráadásul tó mellett, ahol fürödni szerettem volna), amikor tengerpatra mentem, mikor a párommal elmentünk egy romantikus hétvégére, mikor szigorlatoztam, mikor nyaralni mentünk egy tó mellé. Ez van, nem tudsz vele mit kezdeni.
Ilyen praktika, gyógyszer nem létezik. Így jártál. Tampon, v. nem fürdés, ezek a lehetõségek.
én citromot ittam, így toltam el 1, 5 hétig. igazából 3 napra szerettem volna kirándulás miatt mert pont aznap kellett volna megjönnie, elõtte egy héttel elkezdtem nagyobb dózisban citromot enni, inni és még kiránduláson is ittam. így másfél hét után jött meg csak. viszont nem mindenkinél mûködik. amúgy nem fogod tudni elõrébb hozni max ha 2-3 napon belül kellene megjönnie.
Istenem! Igyál citromot, nem fog ártani, de nem is használ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat Ma hála istennek megjött szóval nem kell aggódnom

30mb/sec Digi netem van! Wifis routerrel meg van osztva az internet, hogy a laptop is tudja fogni! A számítógépemen miért lassú a net 2-3 napja? De a laptopon ugyan olyan gyors mint eddig. Mi lehet az oka?

Google Chrome böngészőt használok. De pl. amikor freemailon akartam képet csatolni melléklethez akkor egy 2mb-s fényképet nagyon sok ideig tölt fel, de a laptopn fél másodperc alatt megvan :S mit csináljak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!