Találatok a következő kifejezésre: 2-3 napja folyásom van, de (18 db)

2-3 napja barna folyásom van, de általában csak kevés, s csak esténként, fürdés után. Továbbá nagyon fel van puffadva a hasam, és a hasfalam is nagyon kemény, enyhén görcsölök. Lehet-e ez terhesség jele?

Kb. a 15. napon voltunk együtt a barátommal, de nem hatolt belém teljesen, nem ment el, s valószín?leg el?váladék sem volt. Akkor a fenti tünetek minek a jelei lehetnek? Esetleg terhesség? Vagy valami egyéb? 1 hetem lenne még a menstruációig...

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 28 napos,akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed,mindenképpen csinálj egy tesztet!

Ha a ciklusod 28 napos, akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed, mindenképpen csinálj egy tesztet!

2-3 nap mulva kellene megjonnie a menszeszemnek, de most semmi folyasom nincsen, ez utalhat terhesegre vagy, ez azert van mert megfog jonni?

Legjobb válasz: Normál esetben ilyenkor un. szárszság van a hüvelyben. Mensi elõtt 1-2 nappal lesz vizes vagy tojásfehérje a nyálka ha meg fog jönni.

Normál esetben ilyenkor un. szárszság van a hüvelyben. Mensi elõtt 1-2 nappal lesz vizes vagy tojásfehérje a nyálka ha meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint nem vagyok terhes!
Ezt nem írtam és ebbõl nem ez következik. Ha terhes vagy ugyanúgy mûködik, csak a mensi elõtti 1-2 napban nem lesz vizes v. tojás a nyálka. Azt hiszem olyankor krémes vagy nincs is. Még lehetsz terhes, nem kell máris föladni!

2-3 napom van a nem vártig. Nincs vizes folyásom, egy pici krémes van, de nem olyan feltűnő. Lehetek még terhes vagy ezt buktam?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

2-3 napja erős barna folyásom van, és görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. De a napokban volt peteérésem. Mitől lehet ez?

Amúgy eddig fél évig volina fog. gátlót szedtem, de most Dienille-re váltottam. A váltástól lehet vagy mit?l?

Legjobb válasz: Az egyik ismerõsöm is szedett fogamzás gátlót... neki a menstruáció 5. napján kellett bevennie az elsõ szemet mikor elkezdte azután nem hagyta abba a vérzést szoval lehet h neked emiatt van h cseréltél fogamzás gátlót...

Az egyik ismerõsöm is szedett fogamzás gátlót... neki a menstruáció 5. napján kellett bevennie az elsõ szemet mikor elkezdte azután nem hagyta abba a vérzést szoval lehet h neked emiatt van h cseréltél fogamzás gátlót...
Nekem is szokott kb félévente lenni ún. pecsételõ vérzésem. Ez kevesebb, és pont olyan, amilyennek leírtad, azért pecsételõ, mert nem függ össze a peteéréseddel. A legközelebbi vizsgálat alkalmával azért említsd meg, de nincs vele teendõ.
Ha emlékeim nem csalnak akkor igen, lehet. Nekem 11 évvel ezelõtt volt egy vetélésem és nálam is így volt kaparás után.

2-3 napja viszket a nemi szervem és kellemetlen szagú folyásom is van, de még csak 17 éves vagyok. Gondoltam, hogy veszek canesten kombit, de azt a bizonyos hüvelykúpot. Hogyan kell használni? :S

Legjobb válasz: Nem biztos hogy gombád van, lehet bakteriális fertõzés is, inkább a helyedben nõgyógyászhoz mennék el hogy biztosat tudj. Egyébként a canesten használatának módja rajta van a mellékelt tájékoztatón. Van benne egy aplikátor, amivel a kúpot tudod a hüvelyedbe helyezni, a krémet pedig kívülrõl kell kenni a nemi szervedre.

Nem biztos hogy gombád van, lehet bakteriális fertõzés is, inkább a helyedben nõgyógyászhoz mennék el hogy biztosat tudj. Egyébként a canesten használatának módja rajta van a mellékelt tájékoztatón. Van benne egy aplikátor, amivel a kúpot tudod a hüvelyedbe helyezni, a krémet pedig kívülrõl kell kenni a nemi szervedre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!

Mentsruáció után 2-3 nappal vizes, tojásfehérje szerű folyás mitől lehet? Olyan mintha peteérés lenne, de ahhoz még igencsak korán van.

Legjobb válasz: Nem mindenkinek félidõben van peteérése, szóval lehet, hogy neked is (ahogy pl. nekem is) korábban kell "akcióznod" a sikerért ;D Üdv.

Nem mindenkinek félidõben van peteérése, szóval lehet, hogy neked is (ahogy pl. nekem is) korábban kell "akcióznod" a sikerért ;D Üdv.
Szia! Igen:) ezis egy jel h babás lehetsz!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ mert naon várjuk és igy kimutathatja már a teszt?
A kérdező hozzászólása: már komolyan nem tom mit tegyek?

2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!

Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémrõl irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
A görbéhez nem értek, de nekem a középidõtõl krémes volt, azt gondoltam, na most összejött, erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
A kérdező hozzászólása: Szia. Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva... Köszönöm szépen a válaszotokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!