Találatok a következő kifejezésre: 2-3 napja folyásom van, (43 db)

Ha a nyákos folyás megjelenik ovu napján, akkor az előző napi (2-3 nappal azelőtti) kiskatonáknak van még esélye?

Legjobb válasz: Ha jól értem ovu elõtt 2-3 nappal tudtatok csak összebújni és ovu napján vagy azt követõ nap nem. Nos, ebben az esetben van remény, hisz a "katonák" akár 3 ritkább esetben 5 napig is elélnek. Általában ezek a lányok, de nem feltétlenül!

Ha jól értem ovu elõtt 2-3 nappal tudtatok csak összebújni és ovu napján vagy azt követõ nap nem. Nos, ebben az esetben van remény, hisz a "katonák" akár 3 ritkább esetben 5 napig is elélnek. Általában ezek a lányok, de nem feltétlenül!
Csak a folyásból gondolod az ovud? Mert a nyákos folyás nem kizárólag az ovu napján jellemzõ, hanem már elõtte megjelenik.
Nekem is egyszer szokott lenni, úgy értettem igazából, hogy az a folyás akár az ovu elõtti napon is lehetett, szóval így az is benne van a pakliban, hogy csak másnap volt ovud. Nekem 2-3 napon keresztül szokott lenni, és ált. a 3. ilyen napon van az ovum.
Egyetértek a 3. válaszolóval. Nálam úgy szokott lenni, hogy kb. 2 napig van ilyen nyák, majd rá 1-2 napra ovu. Szóval nekem sem aznap jelentkezik, hanem elõtte.
Nekem szintén 1-2 nappal ovu elõtt van ez a fajta folyás, szóval vagyunk páran:)
Az, hogy a "nyákos" napon voltatok együtt és terhes lettél, nem jelenti azt feltétlenül, hogy aznap teherbe is estél. A hímivarsejtek több napig életképesek, szóval másnap vagy azután is teherbe eshettél, nem csak az együttlét napján.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! hát, ha késõbb volt az ovu, akkor talán még jobbak az esélyek, meglátjuk.
A kérdező hozzászólása: Azta! hogy az ember mindig tanul valamit! Nem gondoltam, hogy több napon át is lehet ilyen jelenség. Hát, ha másnap volt ovu, akkor pont ovu napján voltunk együtt. Fiaimnál aznap volt a nyákos folyás, amikor együtt voltunk, ebbõl gondoltam, hogy nekem aznap van ovum. hát nyilván ez is bonyolultabb és változóbb, mint az ember képzeli.
A kérdező hozzászólása: A tojásfehérjés egyszeri folyásra gondolok, vagy hogy szokták itt jellemezni. Legalábbis nekem egyszer szokott lenni egy hónapban, hasonló jelenséget még nem vettem észre. Ebbõl gondolom az ovut, hõmérõzni meg ovu tesztet csinálni bevallom, nem szoktam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a reménykeltõ választ! Így van, 2-3 nappal ovu elõtt tudtunk csak együtt lenni, és ovu után 24 órával, ami gondolom még kevesebb esélyt hordoz, mint a 2-3 nappal ovu elõtti alkalom. Nem bánnám a kislányt, mert már van két kisfiú. :) Természetesen a harmadik kisfiút sem bánnám! :)
A kérdező hozzászólása: A nyákos nap elõtt két nappal, és utána egy nappal voltunk együtt. Ezek voltak a legesélyesebbek szerintem, a többi együttlét korán volt, ill. sokkal késõbb.

2 napja késik, vízszerű folyásom van 2-3 napja, sikerülhetett a baba?

Még a teszteléssel várok holnapig. Volt valakinek vízszerű folyása?

Legjobb válasz: Nekem nem volt semmilyen folyásom amikor terhes lettem. Totál száraz voltam, szóval ez utalhat terhességre is meg nem is. Drukkolok azért, hogy pozitívat tesztelj! :-)

Nekem nem volt semmilyen folyásom amikor terhes lettem. Totál száraz voltam, szóval ez utalhat terhességre is meg nem is. Drukkolok azért, hogy pozitívat tesztelj! :-)
Nekem volt, késet 2 napot, de ma megjött...
Mikor teherbeestem folyasom volt, viszont a jellegere nem emlekszem :S De a mai napig van :) 10hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Nekem fehér tejszerû folyásom volt, amikor terhes lettem!

2-3 napja barna folyásom van, de általában csak kevés, s csak esténként, fürdés után. Továbbá nagyon fel van puffadva a hasam, és a hasfalam is nagyon kemény, enyhén görcsölök. Lehet-e ez terhesség jele?

Kb. a 15. napon voltunk együtt a barátommal, de nem hatolt belém teljesen, nem ment el, s valószín?leg el?váladék sem volt. Akkor a fenti tünetek minek a jelei lehetnek? Esetleg terhesség? Vagy valami egyéb? 1 hetem lenne még a menstruációig...

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 28 napos,akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed,mindenképpen csinálj egy tesztet!

Ha a ciklusod 28 napos, akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed, mindenképpen csinálj egy tesztet!

A nem várt előtt 2-3 nappal milyen folyásnak kell lennie, ha baba van a dologban?

Tojásfehérjésnek vagy annál egy kicsit vizesebbnek?

Legjobb válasz: Erre nincs szabály. Van, akinek nincs is folyása ilyenkor. Bármilyen lehet, sajnos ebbõl nem derül ki, hogy van-e baba. De már csak pár nap, és tesztelhetsz! Szorítok!

Erre nincs szabály. Van, akinek nincs is folyása ilyenkor. Bármilyen lehet, sajnos ebbõl nem derül ki, hogy van-e baba. De már csak pár nap, és tesztelhetsz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, egyik helyen ezt olvasom, a másikon meg azt. Nem akarok még tesztelni, mert nem akarok csalódni, ha esetleg mégis megjön. Pedig majd beleõrülök a várakozásba! :-) Köszönöm a drukkolást!
minden mensi elõtt száraz voltam, amikor terhes lettem, akkor meg volt folyásom. Most a kisfiam szülezése után van amikor van folyás és megjön, és van amikor száraz vagyok, és akkor is megjön:(
Én teljesen száraz voltam, ebbõl sejtettem hogy baba van a dologban, mert máskor mindig volt folyásom mensi elõtt.
A kérdező hozzászólása: Én eddig sosem figyeltem magam ennyire, most vizes folyásom van. De egyébként semmi terhességre utaló jelem nincs, úgyhogy lehet hogy ez a hónap most nem a miénk volt. Na majd a következõ... Azért még egy picit reménykedem, hátha mégis. :-)
Nekem mensi elõtt mindig vizes folyásom van! De valóban nem lehet általánosítani, minden szervezet más!
Nekem krémes volt, ne adj arra, amiket olvasol. Tényleg nem jelent semmit.
Én nagyon száraz voltam a nem várt elõtt, túlzottan is, aztán testápolós volt a folyásom, meg vizes.De nálam inkább a szárazság utalt a babára, mert sose szoktam olyan lenni.
A puncikobold pottyantóst cserélt
A barna folyás és a közti vérzés az elsõ 1-2 hónapban normális, ha most kezdted a fogamzásgátlót.Amiért mindenképp javaslom, hogy menj el dokihoz, az az alhasi fájdalom.Ezt mindenképp jó lenne elmondani neki!
Én is Dienille-t szedek, és nekem is volt ilyen! Elõfordulhat az elsõ 3-4 hónapban!:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Barna folyasom van mar 2-3 napja. Miert? Bovebben lejebb

Tablettat (Minerva) szedem mar tobb mint egy fel eve. Multheten 22 ora kornyeken hasmenesem volt, a tablettat viszont 20 ora utan vettem be? Lehet bajom belole? Most meg barnas folyasom van, szinte olyan mintha enyhebb menstruaciom lenne. Ilyen meg soha nem volt. Orvosoz csak jovoheten duok menni mivel kulfoldon tartozkodom. Koszonom a segitseget.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy a hasmenés miatt a hatóanyag egy része kiürült, így csökkent a tabletta hatása. Ha nem pótoltad akkor, lehet a barna folyás köztivérzés, ami a tabletta hatásának csökkenése miatt van. Mellévédekeztetek utána, ugye?

Elképzelhetõ, hogy a hasmenés miatt a hatóanyag egy része kiürült, így csökkent a tabletta hatása. Ha nem pótoltad akkor, lehet a barna folyás köztivérzés, ami a tabletta hatásának csökkenése miatt van. Mellévédekeztetek utána, ugye?
bezavart a kihagyás, azért van barna folyásod mert lehet hogy sérült a védelem. a következõ levélig használj gumit mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy utanna csak 3 nappal szeretkeztem a baratommal. Es megfeletkeztunk a kiegeszito vedekezesrol. Remelem nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Volt mar nekem ilyen eegyszer es halaistennek semmi bajom nem lett belole. Remelem most sem lesz.
A kérdező hozzászólása: .emésztõrendszeri rendellenesség jelentkezik (pl. hányás, súlyos hasmenés) A Minerva drazsé bevétele után 3-4 óra múlva jelentkezõ hányás esetén nem biztosított a készítmény hatóanyagainak teljes felszívódása. Amennyiben a tabletta bevételét követõ 3-4 órában hány, ez olyan, mintha elfelejtett volna bevenni egy tablettát. Így ebben az esetben kövese az elfelejtett tabletta bevételre vonatkozó útmutatást. Ha súlyos hasmenése van, keresse fel orvosát.. Most kell felnem?
te nem tudod eldönteni ez alapján meg azok alapján amiket már leírtunk neked? igen kell. második voltam.
Szerintem most van peteérésed.
Sztem peteérésed lehet. Nekem is kb egy hete volt ilyenem, és az utolsó mensim febr 22. Ha akartok babát, akkor most kell összebújni ;)
A kérdező hozzászólása: Én is erre tippeltem, csak kicsit korinak gondoltam.Tegnap együtt voltunk meg holnap is majd.Ma nem tudunk.Holnap még jó lehet? Bár múlt hónapban is együtt voltunk mikor +lett at ovu teszt és mégse lett baba. Bízom a mostaniban!

2-3 nap mulva kellene megjonnie a menszeszemnek, de most semmi folyasom nincsen, ez utalhat terhesegre vagy, ez azert van mert megfog jonni?

Legjobb válasz: Normál esetben ilyenkor un. szárszság van a hüvelyben. Mensi elõtt 1-2 nappal lesz vizes vagy tojásfehérje a nyálka ha meg fog jönni.

Normál esetben ilyenkor un. szárszság van a hüvelyben. Mensi elõtt 1-2 nappal lesz vizes vagy tojásfehérje a nyálka ha meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint nem vagyok terhes!
Ezt nem írtam és ebbõl nem ez következik. Ha terhes vagy ugyanúgy mûködik, csak a mensi elõtti 1-2 napban nem lesz vizes v. tojás a nyálka. Azt hiszem olyankor krémes vagy nincs is. Még lehetsz terhes, nem kell máris föladni!

2-3 napom van a nem vártig. Nincs vizes folyásom, egy pici krémes van, de nem olyan feltűnő. Lehetek még terhes vagy ezt buktam?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

7 hates terhes vagyok! 2-3 napja fewer folyast eszleltem. A sajat orvosom szabin van. Szerintetek elmennyek masik dokihoz?

Legjobb válasz: Ha fehér folyást akartál írni is nem fewert akkor ne aggódj :) Az teljesen normális, természetes. Addig amíg nem más színû, nincs semmi baj. Nem kell orvoshoz menni

Ha fehér folyást akartál írni is nem fewert akkor ne aggódj :) Az teljesen normális, természetes. Addig amíg nem más színû, nincs semmi baj. Nem kell orvoshoz menni
És ha azért kellett törölni a válaszom, mert nem tudsz írni, akkor tényleg semmi baj, csak szánalmas vagy. :-P
Ezt most kinek írod? Elsõ voltam
Te csak azért vagy elsõ, mert az enyémet töröltette... :-)
Miért? Mit írtál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!