Találatok a következő kifejezésre: 2-3 napja folyásom (86 db)

Ha a nyákos folyás megjelenik ovu napján, akkor az előző napi (2-3 nappal azelőtti) kiskatonáknak van még esélye?

Legjobb válasz: Ha jól értem ovu elõtt 2-3 nappal tudtatok csak összebújni és ovu napján vagy azt követõ nap nem. Nos, ebben az esetben van remény, hisz a "katonák" akár 3 ritkább esetben 5 napig is elélnek. Általában ezek a lányok, de nem feltétlenül!

Ha jól értem ovu elõtt 2-3 nappal tudtatok csak összebújni és ovu napján vagy azt követõ nap nem. Nos, ebben az esetben van remény, hisz a "katonák" akár 3 ritkább esetben 5 napig is elélnek. Általában ezek a lányok, de nem feltétlenül!
Csak a folyásból gondolod az ovud? Mert a nyákos folyás nem kizárólag az ovu napján jellemzõ, hanem már elõtte megjelenik.
Nekem is egyszer szokott lenni, úgy értettem igazából, hogy az a folyás akár az ovu elõtti napon is lehetett, szóval így az is benne van a pakliban, hogy csak másnap volt ovud. Nekem 2-3 napon keresztül szokott lenni, és ált. a 3. ilyen napon van az ovum.
Egyetértek a 3. válaszolóval. Nálam úgy szokott lenni, hogy kb. 2 napig van ilyen nyák, majd rá 1-2 napra ovu. Szóval nekem sem aznap jelentkezik, hanem elõtte.
Nekem szintén 1-2 nappal ovu elõtt van ez a fajta folyás, szóval vagyunk páran:)
Az, hogy a "nyákos" napon voltatok együtt és terhes lettél, nem jelenti azt feltétlenül, hogy aznap teherbe is estél. A hímivarsejtek több napig életképesek, szóval másnap vagy azután is teherbe eshettél, nem csak az együttlét napján.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! hát, ha késõbb volt az ovu, akkor talán még jobbak az esélyek, meglátjuk.
A kérdező hozzászólása: Azta! hogy az ember mindig tanul valamit! Nem gondoltam, hogy több napon át is lehet ilyen jelenség. Hát, ha másnap volt ovu, akkor pont ovu napján voltunk együtt. Fiaimnál aznap volt a nyákos folyás, amikor együtt voltunk, ebbõl gondoltam, hogy nekem aznap van ovum. hát nyilván ez is bonyolultabb és változóbb, mint az ember képzeli.
A kérdező hozzászólása: A tojásfehérjés egyszeri folyásra gondolok, vagy hogy szokták itt jellemezni. Legalábbis nekem egyszer szokott lenni egy hónapban, hasonló jelenséget még nem vettem észre. Ebbõl gondolom az ovut, hõmérõzni meg ovu tesztet csinálni bevallom, nem szoktam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a reménykeltõ választ! Így van, 2-3 nappal ovu elõtt tudtunk csak együtt lenni, és ovu után 24 órával, ami gondolom még kevesebb esélyt hordoz, mint a 2-3 nappal ovu elõtti alkalom. Nem bánnám a kislányt, mert már van két kisfiú. :) Természetesen a harmadik kisfiút sem bánnám! :)
A kérdező hozzászólása: A nyákos nap elõtt két nappal, és utána egy nappal voltunk együtt. Ezek voltak a legesélyesebbek szerintem, a többi együttlét korán volt, ill. sokkal késõbb.

2 napja késik, vízszerű folyásom van 2-3 napja, sikerülhetett a baba?

Még a teszteléssel várok holnapig. Volt valakinek vízszerű folyása?

Legjobb válasz: Nekem nem volt semmilyen folyásom amikor terhes lettem. Totál száraz voltam, szóval ez utalhat terhességre is meg nem is. Drukkolok azért, hogy pozitívat tesztelj! :-)

Nekem nem volt semmilyen folyásom amikor terhes lettem. Totál száraz voltam, szóval ez utalhat terhességre is meg nem is. Drukkolok azért, hogy pozitívat tesztelj! :-)
Nekem volt, késet 2 napot, de ma megjött...
Mikor teherbeestem folyasom volt, viszont a jellegere nem emlekszem :S De a mai napig van :) 10hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Nekem fehér tejszerû folyásom volt, amikor terhes lettem!

A barátom megujjazott és rá 2 napra sötét színű folyásom volt 2-3 napig, ez mitől lehetett?

Legjobb válasz: Szia. Ez a ciklusod mely részén volt?Nekem akkor szokott ilyen lenni: 1.Ha mensi után vagyok,és az orgazmus keltette izom összehúzódások kipréselik a méhemben lévõ maradék vért. 2.Mensi elõtt pár nappal,mikor meg készül jönni,és hasonló okok miatt lesz ilyen,mint elsõben is leírtam. 3.Egyszer véletlen a férjem felnyúlt a méhszájamig,és kicsit megsértette a körmével.Fájni nem fájt,de barnáztam tõle. Ha továbbra is fenn áll a probléma,akkor menj nõgyógyászhoz,mert lehet hogy méhszájsebed van.

Szia. Ez a ciklusod mely részén volt?Nekem akkor szokott ilyen lenni: 1.Ha mensi után vagyok, és az orgazmus keltette izom összehúzódások kipréselik a méhemben lévõ maradék vért. 2.Mensi elõtt pár nappal, mikor meg készül jönni, és hasonló okok miatt lesz ilyen, mint elsõben is leírtam. 3.Egyszer véletlen a férjem felnyúlt a méhszájamig, és kicsit megsértette a körmével.Fájni nem fájt, de barnáztam tõle. Ha továbbra is fenn áll a probléma, akkor menj nõgyógyászhoz, mert lehet hogy méhszájsebed van.
kisebb hajszálereket felsérthetett
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! és a mensim utáni héten volt tehát valószínûleg csak kiürült a szervezetembõl a dolog.
lehet, hogy koszosvolt az ujja, ami csomó bacit és korokozót terjeszt így el - - - -mosson kezet DOMESTOSSAL!!!

2-3 napja barna folyásom van, de általában csak kevés, s csak esténként, fürdés után. Továbbá nagyon fel van puffadva a hasam, és a hasfalam is nagyon kemény, enyhén görcsölök. Lehet-e ez terhesség jele?

Kb. a 15. napon voltunk együtt a barátommal, de nem hatolt belém teljesen, nem ment el, s valószín?leg el?váladék sem volt. Akkor a fenti tünetek minek a jelei lehetnek? Esetleg terhesség? Vagy valami egyéb? 1 hetem lenne még a menstruációig...

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 28 napos,akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed,mindenképpen csinálj egy tesztet!

Ha a ciklusod 28 napos, akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed, mindenképpen csinálj egy tesztet!

Ha megjelenik a tojásfehérje szerű folyás/nyák, akkor kb. mennyi idő múlva következik/következhet be az ovuláció? Kb.2-3 napra rá, amikor elmúlik ez a nyákos folyás?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A tojásfehérjés váladékozás alatt van pé. A pontos napot úgy tudhatod meg,hogy vagy veszel ovu tesztet,vagy ébredési hõt mérsz- ezt a ciklusod elsõ napjától kell mérni,feljegyezni. Amikor a legalacsonyabb,akkor van pé.

A tojásfehérjés váladékozás alatt van pé. A pontos napot úgy tudhatod meg, hogy vagy veszel ovu tesztet, vagy ébredési hõt mérsz- ezt a ciklusod elsõ napjától kell mérni, feljegyezni. Amikor a legalacsonyabb, akkor van pé.

A nem várt előtt 2-3 nappal milyen folyásnak kell lennie, ha baba van a dologban?

Tojásfehérjésnek vagy annál egy kicsit vizesebbnek?

Legjobb válasz: Erre nincs szabály. Van, akinek nincs is folyása ilyenkor. Bármilyen lehet, sajnos ebbõl nem derül ki, hogy van-e baba. De már csak pár nap, és tesztelhetsz! Szorítok!

Erre nincs szabály. Van, akinek nincs is folyása ilyenkor. Bármilyen lehet, sajnos ebbõl nem derül ki, hogy van-e baba. De már csak pár nap, és tesztelhetsz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, egyik helyen ezt olvasom, a másikon meg azt. Nem akarok még tesztelni, mert nem akarok csalódni, ha esetleg mégis megjön. Pedig majd beleõrülök a várakozásba! :-) Köszönöm a drukkolást!
minden mensi elõtt száraz voltam, amikor terhes lettem, akkor meg volt folyásom. Most a kisfiam szülezése után van amikor van folyás és megjön, és van amikor száraz vagyok, és akkor is megjön:(
Én teljesen száraz voltam, ebbõl sejtettem hogy baba van a dologban, mert máskor mindig volt folyásom mensi elõtt.
A kérdező hozzászólása: Én eddig sosem figyeltem magam ennyire, most vizes folyásom van. De egyébként semmi terhességre utaló jelem nincs, úgyhogy lehet hogy ez a hónap most nem a miénk volt. Na majd a következõ... Azért még egy picit reménykedem, hátha mégis. :-)
Nekem mensi elõtt mindig vizes folyásom van! De valóban nem lehet általánosítani, minden szervezet más!
Nekem krémes volt, ne adj arra, amiket olvasol. Tényleg nem jelent semmit.
Én nagyon száraz voltam a nem várt elõtt, túlzottan is, aztán testápolós volt a folyásom, meg vizes.De nálam inkább a szárazság utalt a babára, mert sose szoktam olyan lenni.
A puncikobold pottyantóst cserélt
A barna folyás és a közti vérzés az elsõ 1-2 hónapban normális, ha most kezdted a fogamzásgátlót.Amiért mindenképp javaslom, hogy menj el dokihoz, az az alhasi fájdalom.Ezt mindenképp jó lenne elmondani neki!
Én is Dienille-t szedek, és nekem is volt ilyen! Elõfordulhat az elsõ 3-4 hónapban!:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Azonnal menj dokihoz! Ne itt kérdezõsködj! Te jó ég 2 hete kezdõdött és még nem nézett meg orvos? Hogy lehet valaki ilyen felelõtlen?!?!
A kérdező hozzászólása: Szia! Gartulálok a gyerkõcökhöz:-)! A fõnököm volt olyan rendes és át rakott 2 mûszakba juni végéig kell dolgoznom mert nem rég véglegesítettek és van 3 hónap próba idõ amit sajna le kell töltenem ezér megyek dolgozni máképp már nem járnék!
Szia! Hát nálam is bonyolult, mert a kezdetektõl mindig idõsebb nek tûnt a baba, és valószínû az is, mert a peteéréstõl a 9 napon már pozitív teszt és hányingerem volt. Fokozatosan 1-2-3 napokkal mérték idõsebbnek, a doki a 31.héten húzta meg a határt, úgy számolva most töltöm a 33+4 napom, péntekem töltöm be a 34-et, a 9 . héten is volt uh, akkor mondta a doki hogy olyan valami is ki van fejlõdve ami csak a 10.hét után lesz, az egy hét mínusz már ott is meg volt. Õ lesz a 3.babám, fiú. Van két lányom 4 és 2 évesek, tavaly volt egy vetélése. Meddig melózol? Nem tudnál kevesebb mûszakot dolgozni, késõbb csak nehezebb lesz a pocak miatt.
A kérdező hozzászólása: Ez egy kicsit bonyolult amikor ki tettem ezt a kiírást akkor el voltam számolva akkor voltam 7 hetes és most vagyok 9hetes és 4 napos szerdán leszek 10 hetes:D!! És te mennyi idõs terhes vagy? elsõ baba?
Vigyázz magadra nagyon! Éjszaki mûszak nem túl bababarát. Mikor mész vissza dolgozni? Nekem a 23.hét óta görcsök, keményedés van, fekvésre ítéltek, gyógyszert kell szednem, durva jóslóim vannak egy ideje, és valószínû tágulok, mert barnáztam, de doki szerint ha nincs sok görcs nincs baj, és szinte természetes már a többedik gyereknél a tágulás ilyenkor. 33+2 Köszi a magyarázatot, bár kicsit furcsa hogy nem mindegyik végzi a piszkos munkát:-) Hanyadik héten vagy már?
A kérdező hozzászólása: van olyan, hogy szülész-nõgyógyász õk vállalnak szülést is a nõgyógyász az meg csak vizsgál! Egyébként én is kényszerpihenõn vagyok nem rég jöttem ki a kórházból mert voltam olyan hülye hogy be mentem éjszakás mûszakba dolgozni és reggelre rosszul lettem meg görcsöltem de akkor még volt ez a barnás folyás a doki erre azt mondta, hogy legalább 4 napot bent kell lennem mikor ki engedtek akkor meg csak úgy jöhettem haza ha táppénzre megyek és pihenek! De az azóta nincs semmi bajom a terhes tüneteken kívül:D!!
Örülök neki hogy sikerült dokit találnod :-) Miért is haragudnék hogy most írsz? Nekem most tengernyi idõm van a kényszerfekvés miatt, ami még 3 hétig tart, aztán nekem sem lesz idõm figyelgetni mindenre. Lehet naiv a kérdés, de mi a különbség a szülész és a nõgyógyász közt? A szülész, mint a szülésznõ csak férfi de nem doki mint a nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ne haragudj hogy most írok :) ! A régebbi dokim csak nõgyógyász nem szülész! De most már van fogadott orvosom aki nagyon rendes :)
Szia! Örülök a jó híreknek, hidd el sem, mi baj nem lesz, erõs volt most is, holmi bacik sem ártottak, úgyhogy határozottan meg akar születni :-) Én is ezt mantráztam magamnak mikor az ömlõ vér ellenére dobogott a szivecskéje! Lassan mehetsz a 12. hetire. Én is gondolkodtam hogy megelõzésképp használok tejsavas kúpot, de mindig elfelejtettem dokit megkérdezni hogy lehet-e? Az elõzõ dokit hanyagolod ugye?
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam nála és meg ultrahangozott azt mondta a kicsi szépen fejlõdik szívhang is volt már és arra is azt mondta pozitív a szívverése, írt fel hüvely krémet Vitagyn C ez a neve. Beszéltem sógor nõmmel is mert neki is nem rég született babája és õ azt mondta neki ez az egész terhessége alatt volt és ilyen hüvely kúpot kellett neki használni. Egy kicsit így meg nyugodtam de azért még félek hisz nagyon az elején vagyok még de nagyon szeretném ezt a kicsit :)
Szia! Mi volt ma a másik dokinál? Sajnos én is halogattam tavaly a dokihoz menést mikor 5 hetesen kis rózsaszín valami volt a papíron. Nem volt folyásom, 10. héten megint 1x rózsaszín valami, mehettem a mûtõbe. kb 4 nap telt el a tünet és a doki közt, hiába kaptam hormont elment a baba, mint utólag kiderült beteg volt. Betöltöttem most a 32.hetet, de a 7. héttõl ömlött belõlem a vér, mert folyton levált egy kis darab belõle mert a méhszájra készült nõni. 18.hétig véreztem, és lassan minden ok lesz, senki nem tudja megmondani mi a természetes, mert ez mindenkinél más. A bûzös folyás egyértelmûen fertõzésre utal ami vetélést, koraszülést okozhat, dokid nyilván tudta hogy 2 hét alatt már kialakulhatott a fertõzés és a természet majd eldönti hogy mi lesz. Ezzel együtt a doki a felelõtlen, mert kezelni kell a fertõzést bármi is van a babával, mert a jövõbeli terhességeidre is hatással lehet! Mikor most 5 hetesen görcsökkel dokihoz mentem, annyit mondott bízzuk a természetre, nem ad hormont míg szívdobogás nem látszik, mert akkor már nagyobb az esély, akkor haragudtam rá de valahol értettem is, ha beteg a baba úgysem tehet semmit a doki sem, fõleg ilyen terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este felhívtam a dokit õ azt mondta csak pihenjek ma el megyek egy másikhoz! Kedves elsõ nem felelõtlen vagyok csak amikor megkérdeztem errõl mást akkor õ is azt mondta ez normális.Nekem ez az elsõ és nagyon szeretnék a párommal ezt a babát!
ezzel már akkor orvoshoz kellett volna menni!!!!!
Miért nem mentél el dokihoz?
azonnal menj dokihoz.nagyon vetélés gyanús!! kivànom hogy minden rendben legyen! 9hkm
Szia! Köszönöm a gratulát! :-) Tehát akkor június végéig melózól? Rendes fõnököd van! Szorítok neked! Írj majd kérlek ha túl vagy a 12 heti uh-n, kíváncsi vagyok hogy mi a helyzet veletek! Minden szép és jót nektek!

Terhes vagyok? Peteérésem közben és utána együtt voltunk a párommal kb.12-14 alkalommal, védekezés nélkül. Peteérés után 2-3 nappal 4 napig enyhe barnás-rózsasznes folyásom volt, de nem egyfolytában, a nap különböző szakaszaiban.

A harmadik "folyásos" napon egyetlen egy csepp világos vérfolt is látható volt a fehérnem?mön, a negyedik barnázós nap óta semmi. Október 12-én reggel jött meg utoljára, 28 napos szokott lenni a ciklusom. Tegnap este teszteltem, nem mutatott semmit, legalábbis akkor még nem láttam. Kb. fél óra múlva ki akartam dobni a tesztet, azonban egy nagyon halvány rózsaszínes-piros csík volt látható rajta. Tehát hamis eredményt is mutathatott, hiszen a halvány csík a hatóid? letelte után jelent meg. Ha hétf?ig nem jön meg, kedden újra tesztelek, mindenképpen reggel (tegnap a kíváncsiság hajtott).

Legjobb válasz: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)

A kérdező hozzászólása: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondja, hogy nem látott semmit UH-on, se baba, se ciszta, se olyan pete, ami félúton elakadt, semmi. Ma van 3 hete, hogy nem jött meg. Még mindig várok, hogy jöjjön... A nõgyógyászhoz dec. 1-én vagy 2-án tudok visszamenni, ott derül ki, hogy mi lesz a folytatás. Mondjuk furcsa, hogy párommal együttlétkor átlátszó zselés-kocsonyás anyag jött ki belõlem a hétvégén, három együttlét során is. Nem sok, összesen talán egy fél mokkáskanálnyi, de furcsa. Ilyen még soha nem jelentkezett nálam, együttlétnél sem. Nem tudom, hogy van-e ennek jelentõsége, minden esetre majd tájékoztatom a nõgyógyászt. Tanácstalan vagyok, fogalmam nincs, miért nem jött meg még mindig, és semmilyen jele nincs annak, hogy meg akarna jönni Az elmaradás elsõ hetében még görcsök is szurkálás is volt, most már az sincs. Nem tudom, hogy most mi van velem...
Megvan rá az esélyed! A barátnõmnek a nemvárt napjához egy hétre látszódott csak a csík, addig nagyon halovány volt. Én ilyenkor azt éreztem, hogy érzékeny a mellem, és én is érzékenyebb voltam. Meg talán sûrûbben jártam wc-re. Ha érzékeny a melled, akkor nagy esélyed van rá!
Esélyes vagy.Szerintem a hétfõi teszted egyértelmû + lesz:) én ezt kívánom. Én hétvégére nem várom.
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül addig is ha valaki tud tanácsot adni vagy tapasztalatát meg tudja osztani, azt örömmel fogadom. :)
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam várni keddig, ma csináltam egy tesztet reggeli vizeletbõl, mely a beágyazódás után 3 nappal kimutatja, ha baba van. Az eredmény negatív. Most akkor mi van? :(
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Enyhe tejeskávés barnázás, két csepp vér, és szurkál mindenhol. Holnap UH. Majd kiderül mi az oka.
Na mi lett a fejlemény?

7 hates terhes vagyok! 2-3 napja fewer folyast eszleltem. A sajat orvosom szabin van. Szerintetek elmennyek masik dokihoz?

Legjobb válasz: Ha fehér folyást akartál írni is nem fewert akkor ne aggódj :) Az teljesen normális, természetes. Addig amíg nem más színû, nincs semmi baj. Nem kell orvoshoz menni

Ha fehér folyást akartál írni is nem fewert akkor ne aggódj :) Az teljesen normális, természetes. Addig amíg nem más színû, nincs semmi baj. Nem kell orvoshoz menni
És ha azért kellett törölni a válaszom, mert nem tudsz írni, akkor tényleg semmi baj, csak szánalmas vagy. :-P
Ezt most kinek írod? Elsõ voltam
Te csak azért vagy elsõ, mert az enyémet töröltette... :-)
Miért? Mit írtál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!