Találatok a következő kifejezésre: 2-3 napja az ujjaim és a (10 db)

2-3 napja bedagadnak az ujjaim és a lábujjaim, lábfejem is. Mit lehet tenni ilyenkor? 32 hetes kismama

Legjobb válasz: Sómentes diéta / én nem tudtam betartani...:-) / és ha van gyûrûd még most vedd le, mert én egyszer hirtelen annyira bedagadtam a terhesség végén, hogy a karikagyûrûmet le kellett fûrészelni...:-(((

Sómentes diéta / én nem tudtam betartani...:-) / és ha van gyûrûd még most vedd le, mert én egyszer hirtelen annyira bedagadtam a terhesség végén, hogy a karikagyûrûmet le kellett fûrészelni...:-(((
Szia nekem is ez a problémám, nemrég írtam is ide.Nekem a zöld teát, meg sört ajálották.Nekem a diéta sem segít, már 1 hete.Mostanába már erõssen zsibbadnak az ujjaim is.Próbáld meg esetleg a zöld teát enyhe vízhajó hatása van.Boldog babavárást, és kitartást nincs sok hátra!!!!30hetes kismama
Ferfi vagyok ugyan, de egy enyhe vizhajto tea tud segiteni! De a dokid is szerintem kompetens ezugyben!

Mennyi idő után lehet újrafesteni a hajat? Tegnap festettem be, de nem nyerte el a tetszésemet és a lehető leghamarabb átszeretném festeni. Baj az ha 2-3 nap múlva újra festem?

Legjobb válasz: Jót nem tesz, de ha muszály befestheted holnap, holnapután. Egyszer kibírja, én is jártam már így, és még megvan a hajam, nem lett semmi baja.

Jót nem tesz, de ha muszály befestheted holnap, holnapután. Egyszer kibírja, én is jártam már így, és még megvan a hajam, nem lett semmi baja.
nekem vasárnap lett barnára befestve rá szõke melír ami elég sok lett meg õszes nem tetszett, és másnap befestettem barnára és még van hajam de mivel a barna se nyerõ csak inkább barna legyen mint ösz így jobb ha barna de majd világosbarna lesz de várok egy kicsit pihentetnem kell kb 2hetet!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat :)

Hamarosan lejár a személyi igazolványom. Mit csináljak? Az Okmányirodába kell időpontot kérni, vagy elég, ha a személyim lejárta előtt 2-3 nappal bemegyek és csináltatok újat?

Legjobb válasz: Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.

Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget.

2 és fél éves múlt nagyobbik fiam. Az alvással és a bilizéssel vannak problémák. Délutánonként nem hajlandó aludni már jó pár napja. Előtte 3 órákat is aludt. Hogyan tudom könnyen letenni aludni újra?

Nem lenne baj, hogy nem alszik, de kés? délutánra már annyira fáradt, hogy nem lehet bírni vele, mindenen hisztizik, sír. Esik-kel, ügyetlen. Két fiam van, a kicsi egy éves, ?t pedig a hangoskodásával felkelti állandóan. Most egy kicsit el vagyok keseredve, hogy vajon valamit én rontottam el? A másik nagy problémánk a székletvisszatartás, amit azóta csinál, mióta lekerült a pelus, mert wc-re jár pisilni. (volt egy herem?tétje, akkor nagyon megutálta a pelust, mert ha kakált, kötést kellett cserélni) viszont a bilibe nem akar. Sokszor 5-6 napig nem kakil, utána nagy nehezen kér pelust és kiabálva rohangál miközben kakil, hogy anya segíts! (mármint visszatartani, mert akkor már nem tudja) :(

Legjobb válasz: Az én fiam még csak 16 hós, de nagyon sajnállak. Tapasztalatom nincs, csak kérdezni tudom, nem lehet, hogy épp a kaka miatt nem alszik? Szerintem sürgõsen kérd ki a gyerekdoki véleményét, és higitani is kéne a székletén. Gondolom fáj ha nyomja már kifelé. Sok kitartást neked!!!

Az én fiam még csak 16 hós, de nagyon sajnállak. Tapasztalatom nincs, csak kérdezni tudom, nem lehet, hogy épp a kaka miatt nem alszik? Szerintem sürgõsen kérd ki a gyerekdoki véleményét, és higitani is kéne a székletén. Gondolom fáj ha nyomja már kifelé. Sok kitartást neked!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem amiatt szerintem, mert a kakálással régóta gond van (mondjuk nekem is lassú az emésztésem, lehet ezt is örökölte) az alvásprobléma egy hetes. Inkább a dackorszakkal van kapcsolatban. Amikor kakál nem kemény a széklete, sõt... Minden reggel iszik karamellás italt ami lágyítja.
Az én nagyfiam 2 éves kora óta nem alszik napközben. Egy hónapig tartott az átállás, amikor sok nyûgölés volt, mert estére elfáradt, de napközben akkor sem aludt, ha ragadt le a szeme. Próbálj játékot adni neki, míg a picit altatod, v kérd, h segítsen elaltani a kicsit, és vele játssz azután, mert õ már nagy. Éjszaka nálunk 12 órás alvás van. (Most 3 és fél éves.) A kaki gonddal gyermekpszichológus segíthet. Nekünk ez egy évig volt, borzalmas, azt hittem soha nem lesz vége. (Végül nem mentünk orvoshoz, mert a védõnõ segített, õ épp pszichológiát tanul, ezért tudott segíteni.) Kérj segítséget a védõnõtõl vagy háziorvostól.
Az én kislányom detto, õ is visszatartja a kakit. Másfél hónapja került le róla a pelus, a pisiléssel nincs is gond, csak a kakival. Én laevolac-ot adok neki, mert enélkül pár nap alatt nagyon bekeményedik a kakija és sírva kakil... Érdekelne, hogy az elõttem válaszolónak hogyan segített a védõnõ. Leírnád pár mondatban?
Elõzõ vagyok És kérlek ne mondd, hogy kérjek segítséget a dokinktól vagy védõnõnktõl. Sajnos nem minden védõnõ olyan felkészült, mint a tiétek...
szia! Igaz, az én kisfiam 3, 5 éves, de talán tudok neked segíteni. Nem sokat változott a napirendje 2, 5 éves kora óta, legfeljebb az alvás órák kicsit kitolódtak. Õt a mai napig 7-kor keltem, ill. kinyitom az ajtót és teszek-veszek, õ pedig jön. Ezt nem én, hanem kicsi kora óta õ állította be magának. Régebben fél 1 felé ment aludni, most 1 negyed 2 felé megy. Mindig visz magával valami játékot, megbeszéljük, hogy játszhat és alvás. De volt, hogy sírva aludt el, sajnos ezt az idõszakot ki kell bírni. Én a mai napig ragaszkodom az ebéd utáni alváshoz. Próbálj vele beszélgetni, hogy ha felkel sok játék lesz, mentek sétálni..stb. Reggel a te fiad mikor kel? A kakis téma nálunk a mai napig napirenden van...õ sem kakil...4-5 napig. Nálunk is én vagyok ilyen szorulásos. Az anyósom paraffinolajat tanácsolt, napi 1 teáskanállal. A neten viszont azt olvastam, hogy ez ma már nem menõ. Õt sem hajtja egyébként semmi, most ma a 4-ik napja, hogy nem kakil:( A Laevolac-ot én is ajánlom. Éhgyomorra adjál neki 3 evõkanállal 1, 5 dl folyadékban, tuti, hogy jönni fog a kaka..fosás nem lesz, csak lazítja. Egyébként nem lehet, hogy azért tartja vissza, mert fél, hogy fáj..vagy nyomja és ugye feszíti...erre õ visszahúzza. A bilire az én fiam nem fért rá, a wc-nem tudtam tartani órákig..ezért vettünk a wc-re létrát, felmászik, lenyomjuk a kukacot, pisil..majd kizavar és kinyomja a kakit. Nagyon sokat veszekedtünk ezen a párommal, mivel ezen a kakis témán nem tudtunk túljutni. Rengetegszer volt olyan, hogy ebéd, pici játék...és kb fél óra múlva bekakilt a bugyiba. Tök mindegy volt, hogy adtam rá bugyit, vagy nem, akkor is bekakilt...Volt, hogy az oviba és benyomott..de remélem, hogy 3, 5 évesen megérett arra, hogy tud kakilni. Nálunk még segített az is, hogy ráültettem a wc-re, fogtam a kezét és nyomtunk együtt. Egyébként valahol azt olvastam, hogy a gyerekek többsége ebéd után kakil. Nálam volt egy idõszak, hogy ebéd után ráültettem, és ott ültünk még nem jött kaki. Próbáljátok ki a laevolac szirupot. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy a kakihoz rengeteg türelem kell! Ha segíthetek, nyugodtan írj privit.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekünk az tette be a kaput a kakilásnál, hogy volt egy heremûtétje, ahol ugye a kötés kényes területen van. :( Így ha kakilt (akkor még bõven pelusos volt), kötést kellett cserélnünk, ami neki rossz érzés, fájdalom volt. Gondolom összekötötte a kettõt, mert onnantól ha kakilt a pelusba, mire megengedte hogy levegyem róla az küzdelmes volt, hiába mondtam neki sokszor, hogy már nincsen kötés, meg bibi. Ekkor kezdtünk pisilni a bilibe, ami ma már a wc-be megy, mert simán feléri állva olyan magas. Ebben sokat segített a "felejtsd el a pelust elmo" címû dvd. (elmo nagy kedvenc nálunk) Megbeszéltük, hogy ha ilyen rossz a peluscsere, akkor kakiljon a bilibe. Egyszer sikerült, örültünk apával nagyon, elújságoltuk nagyiknak, keresztszülõknek stb, nagyon büszke volt magára. Majd utána megint bilibe akart, csak valahogy mellé sikrerült, ott sírt, hiába vígasztaltam, hogy semmi baj, összeszedjük. Aztán bent volt a bili, és direkt mellékakilt a földre. Mondtam neki, hogy ha véletlen mellé megy, nem baj, de a bilibe próbálja meg, direkt ne a földre. Azóta nem megy a bilibe kakálás. Csak az a baj, hogy a pelusba sem akar. És nem szorulásos, látszik, hogy erõvel tartja vissza. Amikor már nem tudja, akkor fel-alá rohangál a szobában, és kiabál hogy anya segíts, de azért hogy ne jöjjön ki a kaka. :( Nem kakil keményet, mert minden nap karamellás tejjel indul a reggel. Sõt lágyabb mint a normális. Úgyhogy nem ez baj. Amit még tudni kell róla, hogy csecsemõ kora óta nem kakil csak itthon, és csak ha egyedül van, és a kicsi fiam is ilyen... (ez csak annyiból könnyebbség, hogy tuti nem kakil be pelus nélkül a játszón, így pelenka nincsen rajta egész nap, csak ha kéri 6-7 naponta kakához ) Dokinénink azt mondta egyértelmûen pszichés dolog. Most tanácsolta nekem az egyik ismerõsöm anyukája, aki dadus a bölcsiben, hogy volt két kisgyereke is aki ilyen volt, és a kerületi családgondozónál van egy pszichológus, aki mindkét gyereknek segített. Holnapra kaptam is idõpontot délutánra. Most nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog túllépni ezen a problémán is.
A kérdező hozzászólása: Ja és lehagytam, õ is 7 kor kel. De van hogy egész nap nem alszik, fáradt, gyûrõm egész nap, hogy kidõljön, de este 8 -kor még úgy kell rászólni, hogy most már elég. Közben persze megy a nyûglõdés, mert álmos nagyon. De ezt most a dackorszaknak tudom be, mert az tombol nagyon...

Minek lehet ez a tünete? 2-3 napja erős izületi fájdalmakkal küzdök. A talpamtól a nyakamig minden lehetséges ponton fáj. Az ujjaim, a csuklóm borzasztóan. Nem mozogtam többet a szokásosnál, és ez nem izomláz mert akkor nem az izületeim fájnának.

Legjobb válasz: Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.

Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.
Nem akarok bunkó lenni, de nem lehet hogy sikerült valahonnan beszerezned egy pár "lakót"? Ergo tetvet.
Miután megmostad ne forró vízzel öblítsd le ez elméletileg segít picit. :)
A kérdező hozzászólása: Langyossal mosom mindig és öblítésnél még arra rakok egy kis hideget. Lakót:DDDDDD Amúgy nincsenek albérlõim:)
A kettes nagyon megnevettetett :D (úgy is nagyon [email protected] kedvem volt, de most jobb lett, köszi :) ). Szóval, nem lehet, hogy az idõváltozástól van? Én is megfigyeltem már, hogy ha olyan közepesen jó az idõ (mint pl ma is volt), akkor nem annyira zsíros 2. napra, mint mikor leég a bõr az arcomról az 5millió fokban, vagy mikor ilyen mínuszok röpködnek. Szóval nem lehet, hogy a hirtelen jó idõ az oka? Esetleg, ami szóba jöhet, az az étkezés, ha mondjuk eddig nem ettél nagyon zsíros kajákat, most meg hirtelen vmiért mégis, mert olyan nap volt... ez is okozhatja elvileg. Más tippem egyelõre nincs sajnos :/
stressz is kiválthatja :S tippem sajna nincs
rendesen csereled az agynemu huzatodat? nem szokott kisallat rajta aludni? mert nekem volt ilyen, mert mikor nem lattam a macskam rendszeresen rafeszkelte magat az agyamra. semmi eletmod beli valtozasod nincs? nem kamaszodsz?
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok sztem a kamaszkort elkerültem:) Nincs állatkám.
Hali! Én is egy cipõben sántikálok veled, szal ha valaki tud jó megoldást én is szívesen várom!

Ha 2-3 három napot nem mek a kocsival, akkor indítás után nem akar menni 1 henger! De csak mióta hűvösebb odő van! Miután megyek vele majdnem 1 kilómétert elkezd beugrani, és utána megy az összes! A gyertya kábelek újak! Mi okozhatja a gondot?

Legjobb válasz: "Remek eme MEK Mester, azt ajánlom keresd fel!" Szóval elindulsz mondjuk 3 hengerrel, tudván, hogy 1 rossz és pár km után majdcsak beindul... Az autózás Albert Einstein-je tette ma látogatását a GYIK-on :D Talán egy rossz gyertya? Vagy gyilkos elosztó nem oszt ma lapot? ( Villanyt, delejt ) Avagy a szupertitkos típusú autód gyujtó transzformátora nem bújt fel ( gyújt) szikrázó szenvedélyre? ( Modernebb kocsikban hengerenként van gyújtó cucc, sõt motorknál beleapplikálják a gyertyapipába - bezony)

"Remek eme MEK Mester, azt ajánlom keresd fel!" Szóval elindulsz mondjuk 3 hengerrel, tudván, hogy 1 rossz és pár km után majdcsak beindul... Az autózás Albert Einstein-je tette ma látogatását a GYIK-on :D Talán egy rossz gyertya? Vagy gyilkos elosztó nem oszt ma lapot? ( Villanyt, delejt ) Avagy a szupertitkos típusú autód gyujtó transzformátora nem bújt fel ( gyújt) szikrázó szenvedélyre? ( Modernebb kocsikban hengerenként van gyújtó cucc, sõt motorknál beleapplikálják a gyertyapipába - bezony)

Megszkítással védekeztünk, majd az aktus után 2-3 percel a párom újra belém helyezte. Van így esély a terhességre? A menzim 3 napot késik, és kétnaponta szeretkeztünk majdnem mindig visszarakta aktus után.

Ne nézzetek hülyének nem is vagyunk tinik már én 33, ? 37, és tudom hogy ez így nem védekezés, de a párom még várni akart a babával .. bár szerintem most már próbálkozik :-)))

Legjobb válasz: Múlt hét szombaton kellett volna megjönni a menzimnek, minden mezi elõtti tünet megvolt, görcsök, derék fájás, falánkság. Ez mára teljesen elmúlt, csak a cicim olyan mintha csikiznék, úgy bizsereg semmi mást nem érzek

A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton kellett volna megjönni a menzimnek, minden mezi elõtti tünet megvolt, görcsök, derék fájás, falánkság. Ez mára teljesen elmúlt, csak a cicim olyan mintha csikiznék, úgy bizsereg semmi mást nem érzek
Lehetsz terhes , mi megszakítással voltunk együtt és én az elõváladéktól lettem terhes.Most vagyok a 7. hétben.
11:58-as vagyok.Holnap írd meg, hogy mit teszteltél.Remélem én is gratulálhatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy válaszoltál. Azért ha holnapig nem jön meg megcsinálom a tesztet.
11-31-es vagyok.Igen 5 éve úgy védekezünk mint ti, és van amikor egy éjszaka bizony kétszer is egymás után...Igen visszateszi, mi ebbõl nem csinálunk gondot.De hozzá kell tennem azt is, hogy mi nem is akarunk gyereket(nekem már van egy nagy fiam), de ha terhes lennék(ami nem valószínû, hisz eddig se lettem az) hát akkor majd gondolkodunk, hogy hogyan tovább...de ha babát akarsz akkor kívánom, hogy sikerüljön...
A kérdező hozzászólása: :-D de jó, gratula neked ... na csajok holnap tesztelek :-)bárcsak babóca lenne
Szia!Így jött a 18 hónapos lányom mellé a kistesó aki most 8 hetes.:-))
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy már nincsenek tüneteim, csak a nemvárt menzi ideje alatt voltak és ma már csak a ciciket érzem egy picit, semmi más tünet nincs.
A spermiumok kiváló úszók. ne aggódj a "lökés" miatt. Attól nem leszel biztosabban terhes, hogy mér vársz a teszteléssel. Késik, tüneteid is vannak, mire vársz még? Én már aznap teszteltem, amikor nem jött meg, pozitív is lett a teszt. 17h
A kérdező hozzászólása: 3. Válaszoló: Megszakíttással védekeztek .. és neked is visszarakja a spermás szerszámát aktus után pár percel és öt éve még nem estél teherbe??
A kérdező hozzászólása: A párom még hezitál baba ügyben de én már nagyon szeretnék. Csak azon agyaltam hogy ha nincs meg a spermiumoknak az a lökés, csak úgy visszahelyezi a spermás szerszámát, akkor még oda jutnak a kis fickók ahova kell nekik??
Én sem vagyok már fiatal(36), és mi is így védekezünk mint ti..Lassan már 5 éve így csináljuk, és soha nem estem teherbe...Mivel én még nem tapasztaltam a terhességet így, nem zárom ki annak a lehetõségét sem, hogy esetleg valaki más evvel a "védekezési módszerrel" teherbe tud esni...
Szerintem is lehetsz terhes, végy egy tesztet, kimutatja már. Szeretnétek a babát?
A kérdező hozzászólása: Már én is alig bírom ki hogy ne teszteljek, de én annyira szeretném a babát, megpróbálok még egy két napot várni :-))) Az nem gond hogy minden tünetem elmúlt???
De még mennyire, hogy lehetsz terhes! Én már el lõnék egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Lányok!!! Nem teszteltem még mert totál ki vagyok. A páromnak mondtam hogy késik a menzim, azt mondta, menjek el orvoshoz, mert neki már van egy gyereke és nem akar még egyet. A menzim továbbra sem jött meg, most már félek és nem örülök. Mitévõ legyek???

Azt mondta nekem a barátom hogy szinte egész nap állt a farka miattam és azért kókadt le neki nagyon hamar amikor szeretkezni akartunk ill. pihentetni kellett mielött újra szexeltünk de akkor is kb 2-3 perc alatt elment bennem. Ez normális?

Mert nekem volt már olyan barátom aki akármikor tudott. És nagyon sokáig állt a farka.

Legjobb válasz: Ez minden alkalommal így van vele, vagy ez most egyszeri eset volt? Nem mindegy.

Ez minden alkalommal így van vele, vagy ez most egyszeri eset volt? Nem mindegy.
Ez megintcsak egybefüggõ. Kamaszkoromban nekem is mindenre felállt a farkam meg a suliban a kilincsre is aztán simán végig tudtam szexelni egy péntek délutánt hogy estére már csak nyöszörögni tudott az akkori "szivszerelmem" Egyszerû a dolog: a jelenlegi partnered nincs hozzászokva a puncihoz igy nem is tud vele mit kezdeni. Gyorsan lezavarja a menetet és elmodhatja hogy aznap is dugott. Igaza van a fenti válaszolonak hogy elkéne kezdeni lassitani a tempon mert tapasztalatbol mondom hogy a nõk egy része igenis azt akarja hogy a lelküket kikeféljék :)
Nekem is volt hogy majdnem egész nap állt a farkam, és egy idõ után fájdalmat éreztem. Így mással kezdtem el foglalatoskodni hogy elmúljon a fájdalom, amit az izmok túlzott igénybevétele okozott.
A kérdező hozzászólása: Hülye vagyok én hogy ilyet az orra alá dörgöljek? Csak szimplán kíváncsiság hogy ha egésznap áll a férfiaknak akk természetes e hogy hamar elmegy.
De ugye nem dörgölöd az orra alá, hogy a volt pasid sokkal tovább bírta? Csak mert ha ezt mondtad neki, nyilvánvaló, mitõl áll fel neki nehezen...
Szerintem gyors menetekhez szokott hozzá....ez a maszturbálás egyik nagy hibája...de ezen tudatosan lehet javítani...mielõtt elmenne el kell szorítani egy rövid idõre. Ha sokáig izgalmi állapotban volt, akkor simán elfáradhat a pénisze ....ilyenkor nem feszengeni kell, hanem egy kicsit lazítani és más dologgal foglalkozni...egy fél óra és újra munkaképes. :)
hány menetet bír egymás után? gumival csináljátok, nem lehet, hogy amiatt van?
A kérdező hozzászólása: Nem igy van mert egésznap a szemem elõtt volt :) De elég hamar elmegy az elõzõ barátomhoz képest. És ez nem egyszeri eset hogy pár percig birja.
Szerintem meg verte a farkát és mire a premierre kerult volna a sor ki volt fáradva...
A kérdező hozzászólása: Beszél az aki egy péntek délutánt végig tud kefélni. :)

Az lenne a bajom hogy a gépem 3-4 napja betegeskedik. Bekapcsolom megy egy jó darabig kb 1-2 óra aztán megfogja és magától leáll. Csak akor tudom újra bekapcsolni ha kihuzom a tápkábelt és vissza dugom!? Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Sok minden lehet. Legvalószínûbb a tápegység hibája. Túlhevül, és kikapcsol. Lehet egy portalanítás is gyógyír lehet a gondodra. De nem hinném.

Sok minden lehet. Legvalószínûbb a tápegység hibája. Túlhevül, és kikapcsol. Lehet egy portalanítás is gyógyír lehet a gondodra. De nem hinném.
A kérdező hozzászólása: de az az érdekes hogy nem meleg a táp... jól szellözik a gép sszóval ezért nem értem...
Attól még lehet rosszminöségü vagy hibás táptól a probléma. Letudnád irni típúsra pontosan? Mikori táp? újonan garanciálisan veted? Márka, Típús, Watt kelene Chieftec iArena GPA 450W pl. ilyesmi . persze alaplappal is elöfordulhatnak gyári hibák amik csak idövel jönek elö . meg hogy nem érzed melegnek gépet lehet valami túlmelegszik . mióta müködik a gép rendesen? és egyszer csak elkezdte semi nem volt elözmény? áramszünet? hirtelen kikapcsolt egyszer elsönek "ok nélkül"
A kérdező hozzászólása: szia . hát volt egyszer egy áramszünet de müködött utána rendesen. A gépet használtan vettem kb 2hónapja: TÁP MODELL : GABA BS 6800 550wattos az alaplapom ASUS P5Pl2E. Ezt az egészet kb 3-4 napja csinálja az áram szünet pedig már vagy 2-3 hete volt... kõszi elõre is a segitséget
Amugy alaplapot honan irtad le pont igy van ráirva? mert Asus P5P böl ilyent nem lelek pont legalábis mobilon
A kérdező hozzászólása: lecserélem a tápot mindenképp csak nem tudom milyet tegyek a helyére hogy ne legyen semmi gondom atovábbiakban.? az alaplapot igy ahogy irtam ASUS p5pl2-e azthiszem igy megtalálod de ha nem akor nem kell oda a kötõjel !
jó régi alaplap ez de nem rosz tipus csak elég egyszerü szóval hiba forrása csak kis esélyel lehet pluszban (tehát természetesen táp a hibás azt kell cserélni és aztán nézni többi dolgot ha még jelentkezen hiba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!