Találatok a következő kifejezésre: 2-3 napja az ujjaim (23 db)

Hová utazzak 2-3 napra az új barátnőmmel? Mondanátok szép helyeket? (városokat)

Ha van jó tapasztalat konkrét panzió hotel neve is érdekel....

Legjobb válasz: Balaton? Siófok például?

Balaton? Siófok például?
Malorca, Hawai...
Gyõr, szállás neve Klastrom hotel. Balatonfüred, Tihany, Balatonföldvár, Lillafüred,
Szlovénia.Bled v Bohinj
A kérdező hozzászólása: Lillafüredre megyünk!!! Köszönöm a válaszokat!

Mennyi idő után lehet újrafesteni a hajat? Tegnap festettem be, de nem nyerte el a tetszésemet és a lehető leghamarabb átszeretném festeni. Baj az ha 2-3 nap múlva újra festem?

Legjobb válasz: Jót nem tesz, de ha muszály befestheted holnap, holnapután. Egyszer kibírja, én is jártam már így, és még megvan a hajam, nem lett semmi baja.

Jót nem tesz, de ha muszály befestheted holnap, holnapután. Egyszer kibírja, én is jártam már így, és még megvan a hajam, nem lett semmi baja.
nekem vasárnap lett barnára befestve rá szõke melír ami elég sok lett meg õszes nem tetszett, és másnap befestettem barnára és még van hajam de mivel a barna se nyerõ csak inkább barna legyen mint ösz így jobb ha barna de majd világosbarna lesz de várok egy kicsit pihentetnem kell kb 2hetet!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat :)

Az normális, ha a szülés utáni vérzés "befejeződik" majd 2-3 nap múlva újra van?

Január 3-án szültem, a vérzésem max. 1-2 napig volt er?sebb, aztán csak gyenge vérzés volt, ami úgy 2-3 napja elmúlt. Aztán ma azt vettem észre, hogy megint vérzek, nem vészes, csak meglep?dtem. Más is járt így? Ez most olyan "van is, meg nincs is", mert a rendes betét már sok, de a tisztasági átázik.

Legjobb válasz: Nálam is így volt... Egyszer már nem volt semmi,utána megint megindult.Aztán teljesen a 8.hétre múlt el nekem...

Nálam is így volt... Egyszer már nem volt semmi, utána megint megindult.Aztán teljesen a 8.hétre múlt el nekem...
Én császárral szültem, és nekem is így volt. 4 hét után múlt el teljesen.
A kérdező hozzászólása: Hmmmm...a fenébe. Pedig már azt hittem, szabadulhatok az utálatos betéttõl :) Köszi a válaszokat!
én is így voltam vele.kb nekem is a 4. hétre múlt el.
Szintén zenész :( Két három napig pár tisztaságival megúsztam, majd két-három napig semmi, aztán kezdõdött minden elölrõl. Véglegesen 6, 5 hétre múlt el.
A kérdező hozzászólása: Akkor vehetek magamnak is még 1-2 csomag "pelust"....

Hamarosan lejár a személyi igazolványom. Mit csináljak? Az Okmányirodába kell időpontot kérni, vagy elég, ha a személyim lejárta előtt 2-3 nappal bemegyek és csináltatok újat?

Legjobb válasz: Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.

Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget.

Amikor leborotváljátok a nemi szerveteket, akkor nem zavar, hogy a pasitok 2-3 nap múlva borostásan látja azt? Vagy újra átborotváljátok? Akkor nem pattogzotok ki? Engem ugyanis nagyon zavar, amikor néhány nap múlva már látszódnak a kis szőrök.

Legjobb válasz: nekem távkapcsolatom van és 7végén találkozunk a barátommal. mindketten elõtte lévõ nap borotválkozunk (csüt.-ön) ,pénteken még egész sima(akkor mek hozzá, v õ jön ),viszont szombaton kezd visszanõni, vasárnap meg már borostás. mondjuk szombaton megpróbáljuk még leborotválni, kicsit õ is bök,kicsit énis bökök. mi ezt megbeszéltük és tök természetes. a kipattogzódás is. ezellen nem tudunk tenni. így szeretjük 1mást :)

nekem távkapcsolatom van és 7végén találkozunk a barátommal. mindketten elõtte lévõ nap borotválkozunk (csüt.-ön) , pénteken még egész sima(akkor mek hozzá, v õ jön ), viszont szombaton kezd visszanõni, vasárnap meg már borostás. mondjuk szombaton megpróbáljuk még leborotválni, kicsit õ is bök, kicsit énis bökök. mi ezt megbeszéltük és tök természetes. a kipattogzódás is. ezellen nem tudunk tenni. így szeretjük 1mást :)
Elõször ez a téma nekem is nagyon görcsösen számított, ügyeltem rá, hogyha felsérül is de teljesen sima legyen, aztán rájöttem, hogy tök fölösleges, mert õt egyáltalán nem érdekli milyen vagyok odalent.Na jó, érdekli, és persze jobb, ha sima, de nem zavarja igazán hogyha borostás, és így engem sem.Azért 3 naponta minimum borotválom, de ez se mindig jön össze.Sajnos ez macerás dolog, de így lettünk megteremtve.
Ha nem csak arra kellesz neki, akkor nem fogja zavarni a pasidat egy 2-3 napos borosta, emiatt nem kell aggódni. Az én pasimat sem zavarta sose ilyesmi, én kb 2 hetente borotválom. (A lustaság miatt:)
Én is így vagyok ezzel=/ De ezen nem igazán lehet segíteni, több borotválkozás!=) Kipattogás??Inkább az mint szõr!=) DE ha szeret akk nem akad fenn ilyeneken.
Én simán szeretem, szóval ha tudom, hogy elõreláthatóan szexelni fogunk, akkor elõtte nap leborotválom.Suli miatt csak hétvégén tudunk együttlenni, szóval pénteken leszedem, szombaton még épphogy jó, vasárnap már borostás. A barátom meg borostásan szereti, mikor épphogy nõ vissza.:) Nem értem a férfiakat, de ez van :)
Együtt lakok vele, és ha egy hetes, akkor sem zavar. Mert: 1. Engem szeret, nemcsak a puncimat. 2. Millió más dolgom is van (referátumírás, fõzés, takarítás), mint nap mint nap ezzel foglalkozni, ugyanígy neki is. Nem rója fel nekem, de ha egy kicsit belegondolsz, nem is lenne tisztességes.

Amugy utána olvastam de lenne itt még egy kérdés. Tényleg hagyuk 2-3 napig magára. Ne engedjük ki? amig megszokja az uj helyet?

Legjobb válasz: Megvan! A rémült, új csincsillát! Én este lekapcsolnám a legtöbb villanyt, és beülnék a ketrece elé a földre pár órára. Mielõtt kiengeded össze kéne vele barátkoznod, és csincsilla biztossá tenni a szobát. De ha tenyésztõtõl vetted, hívjad fel a kérdéseiddel, õ ismeri a kisállatot, tudja mire vágyik. A profik a vad csincsillák bizalmát is irtó gyorsan elnyerik. Nem a ketrecet kell megszoknia, hanem titeket. A csincsillák utálnak földszinten aludni. Legalább másfél méter magasban legyen az alvóodúja. Ha fölötte árnyékok mászkálnak egésznap, morcosan fog ébredni! Ha nem érzi biztonságosnak a ketrecét, igen nehéz lesz bele visszatuszkolni. Ha meg szereti, magától is hazamegy.

Megvan! A rémült, új csincsillát! Én este lekapcsolnám a legtöbb villanyt, és beülnék a ketrece elé a földre pár órára. Mielõtt kiengeded össze kéne vele barátkoznod, és csincsilla biztossá tenni a szobát. De ha tenyésztõtõl vetted, hívjad fel a kérdéseiddel, õ ismeri a kisállatot, tudja mire vágyik. A profik a vad csincsillák bizalmát is irtó gyorsan elnyerik. Nem a ketrecet kell megszoknia, hanem titeket. A csincsillák utálnak földszinten aludni. Legalább másfél méter magasban legyen az alvóodúja. Ha fölötte árnyékok mászkálnak egésznap, morcosan fog ébredni! Ha nem érzi biztonságosnak a ketrecét, igen nehéz lesz bele visszatuszkolni. Ha meg szereti, magától is hazamegy.
Én mikor elõször hoztam fiatal csincsimet akkor 1 hétig hagytam ismerkedtünk meg a környezettel is ismerkedett hihetetlenül össze lehet velük szokni már 4 éves és nagyon szelíd és még az idegenekkel is nagyon barátságos! :) Nappal egész nap nyitva a ketrece csak este van becsukva! :)
Kicsodát? :O

Kedden kell megjönnie és szombaton kezdem el szedni az új levelet. Aug.13. -án mennék horvátországba. Hány nappal kéne eltolnom h csak 1-2-3 napig legyen meg az 1hetes nyaralás alatt?

Az jó lenne ha szombat helyett csütörtökön kezdeném el szedni?2 nap rövidítés most és a jövő hónapba is elég lenne? Válaszokat elöre is köszi!

Legjobb válasz: Számold ki

Számold ki

Minek lehet ez a tünete? 2-3 napja erős izületi fájdalmakkal küzdök. A talpamtól a nyakamig minden lehetséges ponton fáj. Az ujjaim, a csuklóm borzasztóan. Nem mozogtam többet a szokásosnál, és ez nem izomláz mert akkor nem az izületeim fájnának.

Legjobb válasz: Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.

Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.

Megfázhat az ember dereka annyira, hogy fájjon tőle? (2-3 napon belül elmúlik magától, ha újra hideg éri megint fáj) Voltatok már így?

Legjobb válasz: Meg ám! Tipikus! Ne fázítsd meg, mert késõbb reumás lehetsz, egyéb vázrendszeri bajaid is lehetnek, nem jó a deréknak, csontnak, ízületnek, ha megfázik!

Meg ám! Tipikus! Ne fázítsd meg, mert késõbb reumás lehetsz, egyéb vázrendszeri bajaid is lehetnek, nem jó a deréknak, csontnak, ízületnek, ha megfázik!
Nekem is mindig fájt, meg a vesém is. Sajnos vigyázni kell, hiába van még szép idõ, a derekunknak nem szabad kint lennie! Én használok most már derékmelegítõt is, azóta nem fáj semmim (kopkop). Neked is ajánlom. :)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor orvoshoz kell menni?Láz is társúlt hozzá, de csak egy napig.Már 3x fordúlt alõ ilyen, de mindig magától elmúlt.
2. vagyok...Hát én nem tudom... Az az igazság, hogy sokszor voltam már nála, de mindig csak azt mondta, hogy ne legyen ki a derekam. (Tudom, hogy az én hibám, de lehetett volna kedvesebb is.) Ha neked normálisabb a dokid, akkor talán kivizsgáltat... nekem a végén már az egész alhasam fájt, suliba nem tudtam menni, akkor is csak nospát írt ki, lehet hogy a kettõ nem függ össze, de lehet, hogy igen, úgyhogy tanulj a hibámból. Minden esetre kérdezd meg a dokid. És ha kivizsgált, akkor elugrok hozzá én is. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

2-3 napja bedagadnak az ujjaim és a lábujjaim, lábfejem is. Mit lehet tenni ilyenkor? 32 hetes kismama

Legjobb válasz: Sómentes diéta / én nem tudtam betartani...:-) / és ha van gyûrûd még most vedd le, mert én egyszer hirtelen annyira bedagadtam a terhesség végén, hogy a karikagyûrûmet le kellett fûrészelni...:-(((

Sómentes diéta / én nem tudtam betartani...:-) / és ha van gyûrûd még most vedd le, mert én egyszer hirtelen annyira bedagadtam a terhesség végén, hogy a karikagyûrûmet le kellett fûrészelni...:-(((
Szia nekem is ez a problémám, nemrég írtam is ide.Nekem a zöld teát, meg sört ajálották.Nekem a diéta sem segít, már 1 hete.Mostanába már erõssen zsibbadnak az ujjaim is.Próbáld meg esetleg a zöld teát enyhe vízhajó hatása van.Boldog babavárást, és kitartást nincs sok hátra!!!!30hetes kismama
Ferfi vagyok ugyan, de egy enyhe vizhajto tea tud segiteni! De a dokid is szerintem kompetens ezugyben!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!