Találatok a következő kifejezésre: 2-3 hetes látszik az (3 db)

2-3 hetesen mi látszik az ultra hangon?

Legjobb válasz: Szia! Maximum a megvastagodott méhnyálkahártya! Az is terhességre utal már:)! Ilyenkor nem érdemes menni még! MAjd 5-6 hetesen! De 6 hetesen már van szívhang is!

Szia! Maximum a megvastagodott méhnyálkahártya! Az is terhességre utal már:) ! Ilyenkor nem érdemes menni még! MAjd 5-6 hetesen! De 6 hetesen már van szívhang is!
2hetesen van a peteérés és 3hetesen pedig a beágyazódás, úgyhogy semmi.
Nem!
Talán még a pete zsák sem. Sõt amennyiben nem fogadott orvosod van a 7.ik hétig meg sem ultrahangoz. Hiszen teljesen felesleges! Mert csak akkor lehet megállapítani, hogy élõ-e a terhesség és hogy nagy valószínüséggel méhen belül van-e és mennyi az "ülõ magassága", körülbelül mennyi idõs. De ezeken kívül semmi több nem igazán látszik. Az elsõ igazán érdemes vizsgálat a 12.ik héten történik. Akkor már sokkal több minden látszik a kis végtagjaitól kezdve egy csomó minden.
Nekem az elsõ uh 5 hetes 3 napos volt. A petezsák látszott, a magzat megy egy pötty volt, amit eltakarta a cursor, de a doki szerint már pulzált.
100százalék hogy nem, mert ekkortájt ágyazódik még csak be a sejtecske

Kb.3-4 hetes terhes lehetek. Az orvos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.4 nap múlva kell visszamennem uh-ra. Vajon akkor látszik már valami? Késik a havim, és 2 pozitív tesztet is csináltam.

Legjobb válasz: Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.

Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem gond, már az üres petezsáknak is örülni fogok, csak már lássak valamit:) Aztán meg türelem!köszi a választ!
Nálam kb 5 hetesen látott egy 3mm-es petezsákot, elõtte 4 nappal (az elsõ UH-n) még azt mondta biztos nem vagyok terhes. Azóta már 7 hetes a pici a pocakban.
Engem az erdekelne hogy ket pozitiv teszt, mert nem eleg meggyozo hogy terhes vagy. Pozitivan gondolkoj ott a baba es minden rendben lesz vele. Lehet hogy uh nem nagyon latszik de ott van. Majd kesobb latszik.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, már látta a petezsákot, az embriót is halványan, jó helyen van hál'Isten!Jövõhéten újra megyek, akkor már jobban fog látszani!Kisebb a feltételezett korához képest, val.színû késõbb termékenyültem meg, mint ahogy a peteérés volt.köszi a választ mindenkinek!
Gratulálok! :) (# 3/5)
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok! Most mennyi idõs terhességet állapított meg a dr? Csak mert én 10-ére nagyon nem várom, tüneteim vannak és 5! pozitív tesztem! Érdekelne, vajon mit fog látni a dr, ha pont nemvárt napján engedtek el melóból dr-hoz!?!
A kérdező hozzászólása: kedden voltam, a petezsák és az embrió nagysága alapján, 6hetesnek mondta a doki, minden oké, és vert a picike szíve:) ))Drukkolok!köszi a jókívánságot mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!