Találatok a következő kifejezésre: 2-3 hete a (890 db)

Szerintetek egy új kapcsolatban nem gáz ha várok kb 2-3 hetet a szexxel?

Egyik?nknek sem az els? már, de én úgy érzem hogy ett?l még ismerjük meg egymást valamennyire és ne essünk azonnal egymásnak. Szerintetek egy fiút ez zavar ha "váratom"? Nem mintha ez olyan sok id? lenne azért.

Legjobb válasz: a 2-3 hét váratás max. akkor gáz, ha minden nap addig is együtt alszotok, és semmi nem történik, még petting sem. egyébként teljesen normális. (és elég a csók, meg némi tapizás)

a 2-3 hét váratás max. akkor gáz, ha minden nap addig is együtt alszotok, és semmi nem történik, még petting sem. egyébként teljesen normális. (és elég a csók, meg némi tapizás)
A kérdező hozzászólása: Na én is hasonló véleményen vagyok mint te :) Örülök hogy nem vagyok egyedül:)
Nagyon is... De én mindig is azt az elvet vallottam, hogy nem kell ajtóstól rontani a házba. És én az ágyban igazság szerint akkor tudom igazán elengedni magam, ha már nincsenek kétségeim a páromat illetõen. Nekem ehhez kellett az idõ. Ráadásul a hónap elteltével már mindketten nagyon ki voltunk éhezve a másikra, és nagyon jól sikerült... :)
A kérdező hozzászólása: És te utolsó tulajdonképpen miért várattad? Nem kívántad addig?
Mi az elsõ perctõl, ahogy összejöttünk, együtt aludtunk. Mivel a munkánk miatt csak este tudtunk találkozni, ez így alakult. És így is 1 hónapot vártam, mert nekem kellett ez az idõ. Megbeszéltük, hogy várunk, de ettõl még ne rohangáljak esténként haza. Persze, próbálkozott, de semmit nem erõltetett. Nekem ez is fontos volt...26/n
Hát éppen ez az, hogy min. 2-3 hét kell ahhoz, hogy az ember érezze, hogy minden stimmel. Én ugyan 36 éves vagyok, de biztos várnék azért egy 8-10 randit, ha újra pasizni kezdenék (jelenleg férjnél vagyok.) Persze attól is függ milyen sûrûn találkoztok, ha minden nap, akkor lehet elõbb, vagy ha ritkán, akkor késõbb. Igazából ezt nem lehet így idõben mérni, érezni kell, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.
Késõbb máshogy fogsz gondolkodni, és ha érzed, hogy minden stimmel, nem fogsz 2-3 hetet várni.
Darabja válogatja. Magától kell történnie mindennek, amúgy a 2-3 hét nem sok, de akkor jönnie kell mindennek, teszem azt nyugis helynek.
2-3 hét váratás ideális, miért lenne gáz? basszus, egy nõtõl alap, hogy nem adja oda magát azonnal! L/18
A kérdező hozzászólása: Még nem aludtunk együtt, természetesen akkor már megtörténne:)
Szerintem az lenne a gáz ha nem várnál! 48/F.

14 hetesek vagyunk, érdemes lenne bejeltkeznem 4d-s uh-ra? Szfvárra mennék, állítólag 2-3 hét a várakozási idő. Akkor már látszana jól a babó?

Legjobb válasz: Ha csak egyszer szeretnetek menni, akkor en inkabb kicsit kesobb mennek, mondjuk a 25. het kornyeken. A genetikait ugyis megcsinaljak alapbol, mindegy, hogy magandokid van, vagy sztk-s rendelesre jarsz, nem? Csak azert mondom, mert minel kesobb mesz annal pufibb a baba es az arca annal olyanabb, mint amilyen szuletesekor lesz. A fiammal kerek 29 hetesen voltunk, akkor mar egyaltalan nem tunt sovanynak, es tenyleg nagyon hasonlitott a szuleteskori pofija a 4d-s kepekhez. Igaz, ekkor mar nagyon nagy volt, mozogni nem tul sokat lattunk, de ugyanugy megmertek mindenet, amit csak lehetett, nem csak mozizas volt. Most a 2. babaval a 16. heten megyunk, de szivem szerint kesobb mennek, a 25. het korul, hogy mar ne is legyen sovany, de meg mozgolodjon is tobbet, mint anno a fiam. (Csak eppen kesobb mi nem nagyon tudunk, mert kulfoldon elunk, de Magyarorszagon jarunk 4D-re, mert itt nagyon draga es az egesz babavaras alatt csak a 16. heten leszunk ott, tehat csak most mehetunk.)

Ha csak egyszer szeretnetek menni, akkor en inkabb kicsit kesobb mennek, mondjuk a 25. het kornyeken. A genetikait ugyis megcsinaljak alapbol, mindegy, hogy magandokid van, vagy sztk-s rendelesre jarsz, nem? Csak azert mondom, mert minel kesobb mesz annal pufibb a baba es az arca annal olyanabb, mint amilyen szuletesekor lesz. A fiammal kerek 29 hetesen voltunk, akkor mar egyaltalan nem tunt sovanynak, es tenyleg nagyon hasonlitott a szuleteskori pofija a 4d-s kepekhez. Igaz, ekkor mar nagyon nagy volt, mozogni nem tul sokat lattunk, de ugyanugy megmertek mindenet, amit csak lehetett, nem csak mozizas volt. Most a 2. babaval a 16. heten megyunk, de szivem szerint kesobb mennek, a 25. het korul, hogy mar ne is legyen sovany, de meg mozgolodjon is tobbet, mint anno a fiam. (Csak eppen kesobb mi nem nagyon tudunk, mert kulfoldon elunk, de Magyarorszagon jarunk 4D-re, mert itt nagyon draga es az egesz babavaras alatt csak a 16. heten leszunk ott, tehat csak most mehetunk.)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! A Sziget utcába megyek, nem tudom ott konkrétan ki csinálja majd, nem jártam még ott? Miért? Van valami rossz tapasztalat a Deákékkal kapcsolatban?
bocsi! Ugye nem a Deákékhoz mész?
Szia, mi 2-szer voltunk, a 16. heten, rogton kiderult, hogy kisfiu, es a 32. hetig, ott meg gyonyoruen latszott az arcocskaja! Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek. Jövõ hét péntekre kaptam idõpontot, az betöltött 15. hét - 16. hét fele lesz. Már most nagyon izgatott vagyok, remélem megmutatja kukacos e vagy nunis. :) Szép napot mindenkinek!
A 2. genetikai uh a 18-20.hét között esedékes. Szerintem menj akkor, s így két legyet ütsz egy csapásra. :) Itt megnézheted, hogy kb. mire számíts! :) ) http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=18
Mi a 20-ik héten voltunk, ott derült ki hogy kislány, és amikor megszületett teljesen olyan volt az arca, mint a képen amit kaptunk, pedig még csak félidõs volt amikor készült:)
Mi a 13.héten voltunk 4D-n, a szonográfusnak egyértelmû volt, hogy genetikai uh-t is csinál. Ha bejelentkezel, mondd azt, hogy genetikai ultrahangra és babamozira kérsz idõpontot. Ha még nem voltatok 4D-n, biztosan nagy élmény lesz! :) Sok boldogságot! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ha elmegyek a 18-20. hét körül, akkor automatikusan genetikai uh-ot csinálnak 4d-vel, vagy külön kell szólni, hogy nem csak mozizni akarok?
szia.Attól függ hová jelentkezel be, nekünk nem volt ennyi a várakozási idõ, talán pár nap volt.Mi a 29, héten mentünk.mert csak egyszer terveztük a 4 d uh-t.igy olyan idõbe akartam menni amikor már nagyon babás, és igy is lett.Szopizta az ujját, ásított, mosolygott, nyitogatta a szemeit, húú nagyon nagy élmény volt.
Bocsi, csak most láttam, hogy írtál.

9 hónaposan elkezdtem a tejtermékek bevezetését. Rá 2-3 hétre a nyaka kipattogott. Lehet összefüggés a kettő között?

Nagyon vakarózik. Már egy doboz kalciumot is beadtam neki, de még mindig piros, bár múlik. Kb 3-4 napja nem adtam neki se túrót, se joghurtot. Olyasmi a kiütés mint a csalánkiütés, de kezd száradni. Lehet ekcéma a nyakán körbe?Ötletetek van? Kedden megyünk dokihoz, de elég felületes sokszor...

Legjobb válasz: "Ha már 3 hete kapja és eddig nem volt gond, akkor nem valószínû." Ez nagyon nem így van. Én elég sok ételre allergiás vagyok és van amelyiknél évekkel az elsõ fogyasztás után jött elõ. Kérdezõ, lehet a tejterméktõl, meg még nagyon sok minden mástól is.

"Ha már 3 hete kapja és eddig nem volt gond, akkor nem valószínû." Ez nagyon nem így van. Én elég sok ételre allergiás vagyok és van amelyiknél évekkel az elsõ fogyasztás után jött elõ. Kérdezõ, lehet a tejterméktõl, meg még nagyon sok minden mástól is.
Lehet hát, a tejtermékek nem embernek valók. (vállalom a lepontozást, de rengeteg betegség szûnik meg, ha az illetõ abba hagyja a fogyasztását)
Ha már 3 hete kapja és eddig nem volt gond, akkor nem valószínû. Ha az orvos nem ad megnyugtató választ, keress fel egy bõrgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: azt nem írtam, hogy mivel nem ette a tápszert 1 hónapig, sem a tejpépet, így babajoghurtot már 7, 5 hós korától eszik.eddig semmi nem volt, most jött elõ 2 hete.
Nem biztos, sõt, valószínûleg ekcéma simán lehet
elsõ te meg ne beszélsz zöldségeket
laktózérzékenység? nem tudom, ilyen pici korban van-e, de az tud ilyeneket(és még ennél komiszabb dolgokat is) csinálni

Következő időszakban el kell utaznom 1x3 napra, egyszer meg 2-3 hétre. A lenti feltételek mellett tudtok nekem mondani gyakorlatokat?

Az első esetben nem lesz semmi súlyzó, se terem, a másodikban 2 darab kézisúlyzó. Tudtok mondani olyan gyakorlatokat, amik minden izmot megdolgoztatják, és első esetben súlyzó nélkül végrehajthatóak, saját testsúllyal, másodikban pedig 2 db kézisúlyzóval?

Legjobb válasz: mell: fekvõtámasz, két szék közötti tolódzkodás, tárogatás. Hát: egykezes evezés, súlyzó nélkül nem tudom, kellene húzódzkodó rúd vagy kimész egy játszótérre hintán húzódzkodni vagy kapufán, stb. váll: fekvõtámasz kézállásban, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel, vállból nyomás. bicepsz. húzódzkodás szûken alsó fogással, beforgatós bicepsz súlyzóval, kalapács, koncentrált. tricepsz: hátsó támaszos tolódzkodás, szûk fekvõtámasz , egykezessel lórugás, tarkóhoz engedés. láb: guggolás, kitörés vádli állva. has. hasprés, lábemelés.

mell: fekvõtámasz, két szék közötti tolódzkodás, tárogatás. Hát: egykezes evezés, súlyzó nélkül nem tudom, kellene húzódzkodó rúd vagy kimész egy játszótérre hintán húzódzkodni vagy kapufán, stb. váll: fekvõtámasz kézállásban, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel, vállból nyomás. bicepsz. húzódzkodás szûken alsó fogással, beforgatós bicepsz súlyzóval, kalapács, koncentrált. tricepsz: hátsó támaszos tolódzkodás, szûk fekvõtámasz , egykezessel lórugás, tarkóhoz engedés. láb: guggolás, kitörés vádli állva. has. hasprés, lábemelés.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Van olyan gel-lakk ami csiszoló nélkül, uv-fényben kötő és lakk lemosóval percek alatt lejön? 2-3 hét a tartóssága?

valahol olvastam hogy van de nem találom!

Legjobb válasz: shellac. de áztatni kell, nem lemosni.

shellac. de áztatni kell, nem lemosni.

Miért szaggatnak 2-3 hete a filmek a gépemen?

Eddig minden rendben volt, online is és vlc playerben is tudtam filmet nézni gond nélkül. Most már nem hogy a neten, de a gépen sem megy a film nézés. Minden driver frissítve van, Adobe player is a legújabb. Próbáltam azóta több lejátszóval is a filmnézést egyikkel sem sikerült. Laptop: MSI VR610X-202HU notebook , Vista fut rajta 32 bites, főként Google Chroomot használok böngészőnek.

Legjobb válasz: Próbálj meg egy vírusírtást, és egy kodek frissítést.

Próbálj meg egy vírusírtást, és egy kodek frissítést.
A kérdező hozzászólása: Vírusirtás megvolt, nem talált semmit sem. VLC playerhez is kell kodek??? csak AC+ filter van fent a gépemen, eddig is csak ez volt és mûködött a dolog. milyen kodek kell még?
A kérdező hozzászólása: bocsi AC3 Filter
Szerintem Vista-t amúgy se használj. Windows 7-et inkább. De a legjobban a Fedora-val járnál. Amúgy porold ki a gépet, mert ha nem hûti normálisan a videokártyát, akkor ez elõfordul. Ha ezek után is rossz, akkor gyanakodnék, hogy valami baj lesz a videokártyával, szóval nézesd meg valakivel, aki ért hozzá. Amúgy nézd meg, hogy milyen meleg a kártya mikor filmet nézel. Vagy hogy pörög-e ott a ventilátor rendesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet, rendbe jött. :) poros volt nem kicsit...amúgy pont hétvégén akartam újrahúzni, win 7-re. Köszi még egyszer!
Örülök, hogy tudtam segíteni. :)

2-3 hete a hasam jobb oldalán, a petefészkemnél olyan érzést érzek, mintha valami meg akarna pattanni ott. Mi lehet ez?

Ha pl lehajolok-felegyenesedek, lépcs?zök, vagy megemelek valamit. Eddig azt hittem, hogy a közelg? menstruációm miatt van, de már 4 napja elmúlt a vérzésem, de az érzés az megmaradt.

Legjobb válasz: lehet,hogy petefészek gyulladásod van.menj el orvoshoz mindenképp.

lehet, hogy petefészek gyulladásod van.menj el orvoshoz mindenképp.
elsõnek igaza van, irány a nõdoki

A mellemen kb 1-2-3 hete a mellbimbom körül de csak az egyik melemen piros csikok jelentek meg most aakor terhes vagyok?

nagyon fiatal vagyok és barátommal pettingeltünk pár hete és azota frászba vagyok ... eggyütt is fürödtünk stb ...

Legjobb válasz: Biztos nem!

Biztos nem!
A kérdező hozzászólása: Akkor mitõl lehet?
Mutasd meg bõrgyógyásznak, lehet striád van!

Hogyan lehetséges az, hogy a (szoftver) játékok 90% már azelőtt, hogy megjelent volna a boltokban, 2-3 héttel a megjelenés előtt már torrent oldalakon fent vannak?

Mindig is kíváncsi voltam rá, de sosem értettem, hogy azok akik feltöltötték, honnan szerezték be

Legjobb válasz: külföldön sokkal elõbb megjelennek.

külföldön sokkal elõbb megjelennek.
A kérdező hozzászólása: Kicsit akkor ki egészíteném a kérdésemet. A fentebb írott "megjelenés dátum" alatt nem a hazai megjelenés idõpontját értettem, hanem a legkorábbi megjelenés dátumát ami általában mindig [NA] azaz North America (Észak Amerika). Dehogy egy konkrét példát is mondjak az estere. A sokak által várt Deus Ex: Human Revolution legkorábbi megjelenésének a dátuma az 2011 Augusztus 23 (Persze, hogy amerika :D) de a játék már vagy lassan 2 hete, de másfél hete biztosan van, hogy kikerûlt a torrent oldalakra. Erre vagyok kíváncsi, hogy ezt, hogy csinálják? Honnan szerzik meg a játékot akik feltöltik?
igen, igaz. megnéztem és tényleg fent van már a torrent oldalakon. valamint azis mellé van írva, hogy béta verzió és hogy lopott. A megjelenési dátum az egy dolog, addigra már a készítõk rég elkészítik a játékot.Aztán elkell juttatni a boltokba még a megjelenés elõtt. A boltokba megérkezik de csak azon a napon kezdhetik meg az értékesítést. Tehát elég sok mindenki hozzáférhet a játékhoz a megjelenés elõtt. Pl az egyik fejlesztõ, ellopja félkész állapotba, vagy stb...
A kérdező hozzászólása: Szerintem is errõl lehet szó, hogy vagy valamelyik fejlesztõ vagy pedig valamelyik bolt alkalmazottja ahova már kiküldték 1 héttel elõbb a játékot, hogy ne az utolsó pillanatba keljen küldözgetni és aggódni, hogy idõben megérkezik-e, ellopja és feltölti valamelyik nagyobb torrent oldalra és onnantól már csak várnia kell, hogy valamelyik "hacker" csapat feltörje (cracket csináljon) a játékot és már kész is.
Mielõtt elkezdenek árulni bármit, nem csak software-t, hanem akármit, mindig feltöltik vele a raktárakat. Ezt a procedúrát lehet, hogy már két héttel vagy egy hónappal elkezdik a cucc megjelenése elõtt. A crackerek mindig megvárják a megjelenési dátumot (lehet, hogy már egy héttel elõtte végeznek a cuccal), mégpedig azért, mert ha vízjeleve volt az anyag valamilyen módon, ne bizonyíthassák rá egy alkalmazottra sem a kiszivárogtatást. Nah, remélem érthetõ.

Mi a vélemyényetek arról a csajról, aki nem találkozik a barátjával 2 3 hétig, a baráti köre miatt?

Vagyis ezalatt az idő alatt nem a barátjával találkozik, hanem a barátaival, barátnőivel. 17/f

Legjobb válasz: az, hogy nem érdekled eléggé...bocs haver

az, hogy nem érdekled eléggé...bocs haver
Nem érdekled különösebben.
azt hogy az ilyet nem nevezném kapcsolatnak..ez nem normális dolog még ilyen fiatalon sem.most vagy marhára nem érdekled és így akar lerázni vagy pedig nem mondom kétszer hogy van neki valaki..azt nem tartom normálisnak hogy valaki nem akarja látni a párját 3 hétig..bocs tesó de nekem itt valami bûzlik a dologban..
Hát sanszos a dolog de lehet még nem elég érett arra hogy oda láncolja magát melléd de remélem azért telón keres vagy valahogy
Nem szeretnélek lehangolni, de ha ezek elõször jelentkeznek, akkor most indult be a szakítási folyamat, még korrigálhatod, mostantol ne szentelj neki annyi figyelmet, ne rajongj érte, érezze azt , hogy nélküle is egész, és nélküle is vidám vagy.Ez a legfontosabb. Például ha rád ír, várj a válasszal akár perceket, ne legyen õ a közép pont, nagyon nehéz ezt csinálni, mert ellent mondasz az érzelmeidnek, de hidd el megjártam ezt az utat, és meglásd jobban fogod érdekelni.Hajrá.Amugy minden nõ, egy pitagorasz tétel...
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom mi lesz.én mindent lemondtam érte eddig
A kérdező hozzászólása: Utolsó, akkor szerinted, nem rossz a helyzetem?Vagyis minden rendben ezzel?
*is õket
Fogják már fel a 2 dolgot: - A pasik jönnek mennek, a barátok megmaradnak - A barátok megmaradnak, ha a pasi miatt hanyagolják õket is Ez alapján kellene gondolkozni a nõknek...
A kérdező hozzászólása: De egyébként meg minden rendben van közöttünk.Ilyen is csak most fordul elõ elõször.De szerintem nagyon gázos.
A kérdező hozzászólása: ja és 4 hónapja vagyunk együtt.
a barátja baráti köre miatt, vagy a saját baráti köre miatt? mert nem mindegy. ha a) akkor nem lehet h a barátaid zaklatják, vagy ilyesztõnek találja a viselkedésüket ha b) néha velük is kll leni... nem halsz meg szociálisan ha párod lesz. sokan ezt elfelejtik, és miután barátjuk lett, sz.rnak az igaz barátaik fejére, azután meg elvárják h segítsenek neki a szerelmi ügyekben...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!