Találatok a következő kifejezésre: 2-án volt azóta 37.2 (3 db)

2-án volt pé. , és a párommal 3-án voltunk együtt, de nem engedte be a . Azóta fájnak a mellbimbóim, hányingerem van minden nap, görcsölgetek, 36.6-37 a hőm és késik már 2 napja. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes igen. Bár én a helyedben vennék tesztet, mert már kimutatja ha van valami. Megkérdezhetem, hogy ha babát akartok akkor miért nem engedi beléd, ha pedig nem, akkor miért kisértitek a sorsot? Nem bántásból kérdem, csak érdekelne...

Lehetsz terhes igen. Bár én a helyedben vennék tesztet, mert már kimutatja ha van valami. Megkérdezhetem, hogy ha babát akartok akkor miért nem engedi beléd, ha pedig nem, akkor miért kisértitek a sorsot? Nem bántásból kérdem, csak érdekelne...
Nagy az esélye de csinálj tesztet már mutatna:)
A kérdező hozzászólása: Azért nem engedi még be a párom a dolgot, mert június 30.án lesz a lagzink, és nem igazán örülne, ha elõtte teherbe esnék, mert nagyon fél attól, h nem ágyazódna be rendesen a baba és a sok tánctól elmenne a baba.De ezt leszámítva nagyon örülne már neki õ is, mert már nagyon apa akar lenni!Én pedig anya! Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Kérhetnék még azért másoktól is véleményeket??Kíváncsi vagyok, h ti h látjátok!!Aki volt terhes vagy éppen az, az tudja h mennyi rá az esélyem!!Köszönöm elõre is!!
Terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem vagyok terhes..19.én megjött a nemvárt :( Nem baj, majd 2 hónap múlva már próbálkozunk a párommal.

2-án volt pém, azóta 37.2 a hőm. Gondolhatok már terhességre?

Legjobb válasz: Ez attól függ mennyi idõsek a ciklusaid! De szerintem még nem! Kb. a beágyazódásnál tarthatsz! Nekem is akkor volt kb. pém! Szorítok neked is hogy összejöjjön! :) Mikorra nem várod?

Ez attól függ mennyi idõsek a ciklusaid! De szerintem még nem! Kb. a beágyazódásnál tarthatsz! Nekem is akkor volt kb. pém! Szorítok neked is hogy összejöjjön! :) Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: 16-ra. Én is szorítok neked! :)
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 28-29 naposak.
a hö egészen a menstruációig fent marad, ha nem vagy terhes akkor lemegy rögtön ha igen akkor marad még pár napig. jó hosszú ciklusod van, most járhatsz vagy volt a beágyazódás (peteérés után kb egyhéttel).
A kérdező hozzászólása: Miért hosszú a ciklusom? Szerintem teljesen normális. A periódus hossza 6 nap szokott lenni.
Szerintem is normális a ciklus! Nekem 30 napos és 4 napig menstruálok! Szerintem normális! Nyugi! Ne aggódj! Ha terhes vagy a hõ tényleg fennt marad és a mensi elõtt 12-24 órával esik csak le a hõd! Szorítok, hogy ne jöjjön meg! Egyébként van valami tünet?
a mensi elött normális esetben nem eshet le a hö az még utánna is fent marad pár napig ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi lehet a bajom? 6-án kellett volna megjönnie. Még azóta semmi. A hőm 37, 2. Peteérés után kb. egy héttel 3 napig barnás folyásom volt, ami még sose volt.

Általában peteérést?l mensiig leszakadnak a melleim, most meg még az sem volt. 2-3 napja kicsit érzékenyek nyomásra. Mindig 29-30 naposak a ciklusaim. Késett már régebben, de az felfázástól volt. Gyógyszert nem szedek, védekezni óvszerrel védekezünk, de csak a végén, el?tte nincs fent.

Legjobb válasz: Ja azt elfeljtettem, hogy a mai 25-ös tesztem negatív

A kérdező hozzászólása: Ja azt elfeljtettem, hogy a mai 25-ös tesztem negatív
Késõi peteérés, ciszta, de lehetsz még terhes is, csak nincs elég hcg a szervezetedben. Ha nem jön meg tesztelj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!