Találatok a következő kifejezésre: 2-án volt azóta (16 db)

minden lehet... ha még 1 hetet késik , akkor tesztelj :) 2 kisfiú anyuja
Csajok, teszteltetek???
Lehet, hogy korai volt a teszt.Várj egy pár napot és csinálj még egyet.Nekem dec.21.-én kellett volna megjönnie de csak holnap fogok tesztelni.
Tegnap teszteltem.Erõs pozi:)

2-án volt pé. , és a párommal 3-án voltunk együtt, de nem engedte be a . Azóta fájnak a mellbimbóim, hányingerem van minden nap, görcsölgetek, 36.6-37 a hőm és késik már 2 napja. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes igen. Bár én a helyedben vennék tesztet, mert már kimutatja ha van valami. Megkérdezhetem, hogy ha babát akartok akkor miért nem engedi beléd, ha pedig nem, akkor miért kisértitek a sorsot? Nem bántásból kérdem, csak érdekelne...

Lehetsz terhes igen. Bár én a helyedben vennék tesztet, mert már kimutatja ha van valami. Megkérdezhetem, hogy ha babát akartok akkor miért nem engedi beléd, ha pedig nem, akkor miért kisértitek a sorsot? Nem bántásból kérdem, csak érdekelne...
Nagy az esélye de csinálj tesztet már mutatna:)
A kérdező hozzászólása: Azért nem engedi még be a párom a dolgot, mert június 30.án lesz a lagzink, és nem igazán örülne, ha elõtte teherbe esnék, mert nagyon fél attól, h nem ágyazódna be rendesen a baba és a sok tánctól elmenne a baba.De ezt leszámítva nagyon örülne már neki õ is, mert már nagyon apa akar lenni!Én pedig anya! Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Kérhetnék még azért másoktól is véleményeket??Kíváncsi vagyok, h ti h látjátok!!Aki volt terhes vagy éppen az, az tudja h mennyi rá az esélyem!!Köszönöm elõre is!!
Terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem vagyok terhes..19.én megjött a nemvárt :( Nem baj, majd 2 hónap múlva már próbálkozunk a párommal.

2-án volt pém, azóta 37.2 a hőm. Gondolhatok már terhességre?

Legjobb válasz: Ez attól függ mennyi idõsek a ciklusaid! De szerintem még nem! Kb. a beágyazódásnál tarthatsz! Nekem is akkor volt kb. pém! Szorítok neked is hogy összejöjjön! :) Mikorra nem várod?

Ez attól függ mennyi idõsek a ciklusaid! De szerintem még nem! Kb. a beágyazódásnál tarthatsz! Nekem is akkor volt kb. pém! Szorítok neked is hogy összejöjjön! :) Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: 16-ra. Én is szorítok neked! :)
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 28-29 naposak.
a hö egészen a menstruációig fent marad, ha nem vagy terhes akkor lemegy rögtön ha igen akkor marad még pár napig. jó hosszú ciklusod van, most járhatsz vagy volt a beágyazódás (peteérés után kb egyhéttel).
A kérdező hozzászólása: Miért hosszú a ciklusom? Szerintem teljesen normális. A periódus hossza 6 nap szokott lenni.
Szerintem is normális a ciklus! Nekem 30 napos és 4 napig menstruálok! Szerintem normális! Nyugi! Ne aggódj! Ha terhes vagy a hõ tényleg fennt marad és a mensi elõtt 12-24 órával esik csak le a hõd! Szorítok, hogy ne jöjjön meg! Egyébként van valami tünet?
a mensi elött normális esetben nem eshet le a hö az még utánna is fent marad pár napig ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mitöl lehet? Máj.8-án volt meg rá kb 2-hétre lehetett pé-sem (pecsételös vérzésem volt önnan gondolom) de azota se jött meg a mensim, és a tesztem is negatív lett.

Legjobb válasz: nekem is így volt, csak nekem 5-én volt. viszont nekem már jún 2-án pozitívat mutatott. lehet el kéne menned orvoshoz!

nekem is így volt, csak nekem 5-én volt. viszont nekem már jún 2-án pozitívat mutatott. lehet el kéne menned orvoshoz!

Szerintetek mi lehet a baj? Március 23. án volt meg utoljára a menstruációm és április 13. án kellett volna megjönnie, de nem jött meg azóta sem. Vettem tesztet 2-t és mind a 2 negatív lett! Van valami tippetek hogy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.

Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.
Tavaly májusban hagytam abba a gyógyszert, októberig rendben volt a ciklusom, aztán novembertõl nem volt vérzésem...havonta jártam orvoshoz, és mindig annyit mondott hogy minden rendben van és várni kell a vérzést...most május 1-én jött meg magától.Így reménykedek hogy jövõhéten már baba miatt nem jön meg.lassan 1 éve próbálkozunk sikertelenül.

November 6-án volt meg a menstruációm, általában 28 napos. A párommal dec. 1-2-3-án voltunk együtt ez nem a középidő, de 4-5-6 körül megkellett volna jönnie és azóta semmi. Mi lehet a bajom? Terhesség vagy valami más?

Legjobb válasz: Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!

Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!
Igen tesztelj majd kb. 20.-a körül, ha nem jön meg, 13-16 dpo között lehet pozitív kb. a teszt.
Én voltam az elõzõ válaszadó. Rosszul írtam. 13 dpo után már pozitív általában a teszt. De biztosabb a 15 dpo. Ha volt peteérésed , akkor a következõ nap az elsõ dpo-nap. Ha szeretkezés közben vagy egy nappal a szeretkezés elõtt volt peteérés, megvan az esélyed. Legkésõbbi peteérést tekintve a tesztelés 24.-n célszerû.
bármitõl lehet, lehet hogy tényleg terhesség, de az is lehet hogy stresszel mostanába, és attol is kimaradhat, de erre egy teszt meg a doki biztosabb választ adhat.

Október 3-án volt meg rendesen, utana a következő kimaradt, rá kettő hétre elmentem orvoshoz, de ő nem látott semmit. Azóta megjött már 2-szer is, de csak kettő napig tartott, csak élénk piros szinü. Mi lehet most?

Legjobb válasz: Vérzési rendellenesség. Szerintem. Az okát ki kellene vizsgáltatni. Az orvos mit mondott? Voltál azóta? Megint el kellene menned.

Vérzési rendellenesség. Szerintem. Az okát ki kellene vizsgáltatni. Az orvos mit mondott? Voltál azóta? Megint el kellene menned.

Febr.13-án volt az utolsó mensim, azóta semmi.1 hete késik. Tegnap elmentem nődokihoz, meg sem vizsgált sehogy, nem is érdekelte, azt mondta 2 hét múlva menjek uh-ra. Ja, van 3 pozitív tesztem. miért csinálta ezt?

Egy kicsit még a kedvemet is elvette.

Legjobb válasz: ultrahang se volt?mikor elõszõr mentem dokihoz, megultrahangozott, 4hetes voltam,/ szívhang még nem volt/de mondta hogy menjek vissza 10nap múlva/ már szívhang is volt/.most 21hetes vagyok, minden oké.ne vegye el a kedved!menj vissza 2hét múlva, már lehet szívhangot is hallanni fogtok :) sok sikert

ultrahang se volt?mikor elõszõr mentem dokihoz, megultrahangozott, 4hetes voltam, / szívhang még nem volt/de mondta hogy menjek vissza 10nap múlva/ már szívhang is volt/.most 21hetes vagyok, minden oké.ne vegye el a kedved!menj vissza 2hét múlva, már lehet szívhangot is hallanni fogtok :) sok sikert
H akell egy jó nõgyógyász és pesti vagy írj privit! 25 hete kismami
hát ez elég vicces, hogy meg sem vizsgált. szerintem ne aggódj, valószínûleg babás vagy, mivel pozi tesztjeid is vannak. inkább örülj, és ne aggódj. minden rendben lesz mikor visszamész. Gratula a babához!
Lehet, hogy azért nem uh-zott, mert még szívhangot nem valószínû, hogy hallott volna, bár a szikhólyagot meg kellett volna néznie. Szerintem keress fel más orvost!
Lehet nem akart túl korán manuálisan vizsgálni, de hogy Uh-ni miért azt nem tudom, talán biztosra akart menni, amikor már van szvhang.Ha úgy látod, legközelebb már ne hozzá menj, és ne keseredj, gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok Másik orvoshoz megyek, bár oda is csak pénteken, de mégse 2 hét.
Szerintem nem a megfelelõ dokinál voltál. Az én dokim 1 hét késésnél is megnézett hüvelyi uh-val, és visszarendelt egy héttel késõbbre is, mert mint mondta, csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, ami lehet baba, de mensi elõjele is. A következõ héten már hasival is láttuk a kis babszemet!:-) Ne engedd, hogy bármi elvegye a kedved, keress egy másik dokit! Sok boldogságot a kisbabához!

Nekem 16-án volt az inszeminálásom. Azóta nem betegedtem meg (2-án kellett volna) . Ez jó jel?

Csötörtökön kell tesztet csinálnom,de egy pár napja nagyon aluszékony vagyok,és érzékenyek a melleim.Ez lehet jele a terhességnek?

Legjobb válasz: :-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?

:-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?
Ezek jó jelek!Én is ezeket éreztem inszemináció után:) Szóval drukkolok! Felfoghatatlan érzés lesz, ha meglátod a pozitív tesztet:) Én otthon nem csináltam, nem akartam csalódni újra, de a meddõségi központban majdnem elsírtam magam:) 7 hetes kismama
Bocsi, hogy belekérdezek, de mi az az inszeminálás?
mi az a inszeminálás?
Drukkolok hogy babás legyél. Szolj ha teszteltél:) Puszi
"INSZEMINÁCIÓ" :) Csak a kronikai hitelesseg kedveert ;) Remelem, hamarosan gratulalhatunk!!! :)
sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azért kellett az inszeminálás, mert nem volt túl jó a férjem eredménye ahhoz, hogy spontán teherbe essek, vagyis lehet hogy 2 évet is próbálkozhattunk volna.Az inszemhez viszont tökéletes volt.
Ha most nincs a menstruációnak semmi elõjele, akkor az nagyon jó:) Rettenetesen jó érzés lesz ám, ha a kezedben lesz a pozitív teszt:) Szorítok!:)
Ne izgulj, meglesz az a baba. Hiszen odatették, eljutott a célig, gondolom kaptál olyan gyógyszert ami segít beágyazódni is! :-) Megkérdezhetem miért volt szükség inszemilációra?
A kérdező hozzászólása: Köszi , aranyosak vagytok.Szokott görcsölni a hasam alja a mensi elõtt, de most nem.Nagyon izgulok.
Nagyon babásnak tûnsz:) Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Sikerülni fog, drukkolok!
És szokott lenni mensi elõjeled vagy csak hipp-hopp megérkezik? Mert különben miért késne? :-)
A kérdező hozzászólása: Amióta meg kellett volna jönnie.Reménykedem, de már sokat csalódtam.
Az inszem után mit csináltál? Feküdtél sokat otthon?És közvetlenül az inszem után kellett egy kicsit fekve maradni?
Menzesz 21 naponta van 6-7 napig. Az pont 3 hét.
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy mûtét után 4-5 hétre szokott megjönni de nekem az ab. óta megvolt elõször másfél hétig utén kb 3 nap semmi utána megint 2 nap kicsit megvolt megint semmi és most megint tegnap megjött nem nagyon de azért megvan...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!