Találatok a következő kifejezésre: 2 vetélés ismét babát várok. Hogyan (2 db)

2 vetélés után ismét babát várok. Hogyan küzdjek meg a félelmeimmel?

Szerdán megyek vissza orvoshoz, 5 hetesen voltam dokinál akkor még csak petezsák látszódott, és az el?z? terhességeim egyikénél sem volt él? embrió, egyik spontán a másik missed abortion...9. héten vagyok.

Legjobb válasz: szia.csak ne aggodj mert az is befolyásolja a dolgokat.nekem is 2 vetélésem voltam abbol 1 ikerterhesség,és most itt vagyok boldog 12 hetes kismamaként..és a babámat már láttam izegni mozogni.beszélj hozzá.simogasd a hasad hogy minden rendben.ne vásárolj de tervezz.és ne is gondolj arra hogy baj lehet..van esetleg szurkálás oda lent a méhednél?érzel ilyet?

szia.csak ne aggodj mert az is befolyásolja a dolgokat.nekem is 2 vetélésem voltam abbol 1 ikerterhesség, és most itt vagyok boldog 12 hetes kismamaként..és a babámat már láttam izegni mozogni.beszélj hozzá.simogasd a hasad hogy minden rendben.ne vásárolj de tervezz.és ne is gondolj arra hogy baj lehet..van esetleg szurkálás oda lent a méhednél?érzel ilyet?
Szia. Én is így voltam de hála Istennek csak 1X. 12 hetes terhes voltam amikor meg kellett szakítani. A félelmek bennem voltak fõleg a legelején, amíg nem láttam hogy dobog a szive, de most is, és szerintem végig fogja kisérni a terhességet. Szerintem te is így leszel, ha meglátod a kis szivét dobogni, te is megnyugszol valamennyire. 12 hét után pedig minimálisra csökken a vetélés kockázata. Próbálj meg arra gondolni, hogy egészséges, szép kisbaba fejlõdik benned, persze egészséges félelmei mindenkinek vannak. Úgyhogy nyugi, és boldog, nyugalmas babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen van szurkálás, igaz ma még nem éreztem de tegnap többször, és a melleim is feszülnek. Viszont a mellfeszülés legutóbb is megvolt amikor nem fejlõdött. Igen, biztos hogy onnantól egy boldog felszabadult babás leszek ha meghallanám a szívhangját, de addig még 2 napnak kell eltelnie, igaz már 17-et átvészeltem. Hol jobb hol rosszabb a rettegés, próbálom lekötni magam, nagy levegõ, biztos minden a legnagyobb rendben lesz, de aztán újra jön a fekete lyuk és magával ragad a félsz. Sokat beszélgetek róla a barátnõimmel, de igazából senki nem érzi át, hogy min megyek keresztül.
Szia!Nekem is 1xvolt missed ab.!Remélem te hamarabb megnyugszol, mint én!Már túl vagyok a 12. heti uh-on, és hála az égnek minden rendben van, izgett-mozgott a kis drága!Aznap nyugott voltam, de mára megint izgulok, mert sokan írják, hogy 12 hét után volt gond!Szerintem teljesen nyugott nem leszek már soha!Olyan lassan telnek a napok, hogy eljöjjön a következõ uh.! Kitartás neked, én szorítok minden kismamának, hogy egészséges gyermeke szülessen! Próbálj csak a jóra gondolni, én is azt teszem! 13 hetes kismama
Szia, teljesen megértelek. Nekem tavaly volt egy spontán vetélésem, most 11 hetes kismama vagyok, de nekem is sokszor tele van a fejem rossz gondolatokkal, aztán gyorsan megpróbálom elhessegetni ezeket és beszélek a babámhoz, csak jó dolgokra gondolok, és arra, hogy minden a legnagyobb rendben van. Persze nem olyan könnyu ez. Múlt héten már nem bírtam tovább, annyira aggódtam, hogy a férjem azt mondta, hogy menjünk el 4d-re. Ott aztán megnyugtattak, minden rendben volt, örömömben sírtam, és ez annyira feltöltött, hogy a jövo heti UH-ig fél lábon is kibírom.

Két hónapja elveszítettem a babámat, most egy hete megint két vonalka volt a terhességi teszten. Nagyon várjuk a picit, de félek is. Lehet baj abból, hogy alig 2 hónap telt el a vetélés és a mostani terhességem között?

Legjobb válasz: NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!

NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!
Szia! A barátnõm is elvesztette sajnos a babáját, majd szintén 2 hónap múlva terhes lett. Most 29 hetes, úgyhogy nyugi. Próbálj nem aggódni, tudom, hogy nem könnyû, de nem tesz jót állítólag, bár én ezt a 23 hetet végigparáztam, idegeskedtem. Az én barátnõm annak idején azt mondta, hogy ez a baba ugyanaz, mint amelyik elment, és ha valaki ennyire akarja õket szülõknek, akkor nem lehet most már semmi baj. Drukkolok, hogy így legyen, és gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon erõsen elkezdtem görcsölni, és vérezni, most megyek a dokihoz. Reménykedek...
Jaj, drukkolok, hogy megmaradjon a babó, majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Pihenésre intett az orvos, és egy hét múlva kontroll... ill azonnal menjek vissza ha erõsebbé válna... Minden a csöppségen múlik, akar e maradni
én is veszités után 6 héttel estem teherbe és vérzésem is volt az elején nem szabad emelnem , meleg vizbe ülnöm.3x2 utrogestant szedek és minden rendben van a babával most 21 hetesek vagyunk :-))).kitartást és boldog babavárást kivánok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak aki írtak, és gratulálok minden kismamának, akinek megmaradt a babája. Sajnos nem voltam ilyen szerencsés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!