Találatok a következő kifejezésre: 2 vetélés ismét babát (5 db)

2 vetélés után ismét babát várok. Hogyan küzdjek meg a félelmeimmel?

Szerdán megyek vissza orvoshoz, 5 hetesen voltam dokinál akkor még csak petezsák látszódott, és az el?z? terhességeim egyikénél sem volt él? embrió, egyik spontán a másik missed abortion...9. héten vagyok.

Legjobb válasz: szia.csak ne aggodj mert az is befolyásolja a dolgokat.nekem is 2 vetélésem voltam abbol 1 ikerterhesség,és most itt vagyok boldog 12 hetes kismamaként..és a babámat már láttam izegni mozogni.beszélj hozzá.simogasd a hasad hogy minden rendben.ne vásárolj de tervezz.és ne is gondolj arra hogy baj lehet..van esetleg szurkálás oda lent a méhednél?érzel ilyet?

szia.csak ne aggodj mert az is befolyásolja a dolgokat.nekem is 2 vetélésem voltam abbol 1 ikerterhesség, és most itt vagyok boldog 12 hetes kismamaként..és a babámat már láttam izegni mozogni.beszélj hozzá.simogasd a hasad hogy minden rendben.ne vásárolj de tervezz.és ne is gondolj arra hogy baj lehet..van esetleg szurkálás oda lent a méhednél?érzel ilyet?
Szia. Én is így voltam de hála Istennek csak 1X. 12 hetes terhes voltam amikor meg kellett szakítani. A félelmek bennem voltak fõleg a legelején, amíg nem láttam hogy dobog a szive, de most is, és szerintem végig fogja kisérni a terhességet. Szerintem te is így leszel, ha meglátod a kis szivét dobogni, te is megnyugszol valamennyire. 12 hét után pedig minimálisra csökken a vetélés kockázata. Próbálj meg arra gondolni, hogy egészséges, szép kisbaba fejlõdik benned, persze egészséges félelmei mindenkinek vannak. Úgyhogy nyugi, és boldog, nyugalmas babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen van szurkálás, igaz ma még nem éreztem de tegnap többször, és a melleim is feszülnek. Viszont a mellfeszülés legutóbb is megvolt amikor nem fejlõdött. Igen, biztos hogy onnantól egy boldog felszabadult babás leszek ha meghallanám a szívhangját, de addig még 2 napnak kell eltelnie, igaz már 17-et átvészeltem. Hol jobb hol rosszabb a rettegés, próbálom lekötni magam, nagy levegõ, biztos minden a legnagyobb rendben lesz, de aztán újra jön a fekete lyuk és magával ragad a félsz. Sokat beszélgetek róla a barátnõimmel, de igazából senki nem érzi át, hogy min megyek keresztül.
Szia!Nekem is 1xvolt missed ab.!Remélem te hamarabb megnyugszol, mint én!Már túl vagyok a 12. heti uh-on, és hála az égnek minden rendben van, izgett-mozgott a kis drága!Aznap nyugott voltam, de mára megint izgulok, mert sokan írják, hogy 12 hét után volt gond!Szerintem teljesen nyugott nem leszek már soha!Olyan lassan telnek a napok, hogy eljöjjön a következõ uh.! Kitartás neked, én szorítok minden kismamának, hogy egészséges gyermeke szülessen! Próbálj csak a jóra gondolni, én is azt teszem! 13 hetes kismama
Szia, teljesen megértelek. Nekem tavaly volt egy spontán vetélésem, most 11 hetes kismama vagyok, de nekem is sokszor tele van a fejem rossz gondolatokkal, aztán gyorsan megpróbálom elhessegetni ezeket és beszélek a babámhoz, csak jó dolgokra gondolok, és arra, hogy minden a legnagyobb rendben van. Persze nem olyan könnyu ez. Múlt héten már nem bírtam tovább, annyira aggódtam, hogy a férjem azt mondta, hogy menjünk el 4d-re. Ott aztán megnyugtattak, minden rendben volt, örömömben sírtam, és ez annyira feltöltött, hogy a jövo heti UH-ig fél lábon is kibírom.

Mit csinálna egy normális nő a helyemben? Ma derült ki hogy PCOS vagyok. Másfél év bizonytalanság, 2 vetélés és sok gyötrelem után ma a férjem bejelentette, hogy valójában ő nem is akar második babát.

Õszintén szólva padlót fogtam, nézek ki a fejemb?l hitetlenkedve. Most hogy esélyem lenne hogy kezeljenek, hogy esetleg meggyógyuljak, hogy mégis csak lehessen a fiamnak kistestvére...

Legjobb válasz: biztos fél, vagy belefáradt. Õ is ki lehet készülve a próbálkozások miatt. Talán ha megértõ vagy vele, akkor elmondja, mit is érez igazából. Ez csak meghátrálás lehet. Legalábbis elsõre nekem ez jut eszembe a történetedrõl, de te ismered a férjed...

biztos fél, vagy belefáradt. Õ is ki lehet készülve a próbálkozások miatt. Talán ha megértõ vagy vele, akkor elmondja, mit is érez igazából. Ez csak meghátrálás lehet. Legalábbis elsõre nekem ez jut eszembe a történetedrõl, de te ismered a férjed...
Nem vagyok orvos, de úgy tudom ebbõl nem lehet kigyógyulni. nem véletlen volt két vetélésed. Ahhoz, hogy újra terhes legyél is ki is tudd hordani, állandóan kezelésekre kell járni. Talán a férjed is erre gondol, csak nem akarja mondani. Vagy attól fél, hogy újra elvetélsz. Próbáld vele megbeszélni, mielõtt döntötök.
Nem tudom a férjed mennyire van tisztában ennek a betegségnek a lényegével, meg a kezelésével. Szerintem téged félt a kezelésektõl, és meg akar óvni attól, hogy - esetleg - magadnak tégy szemrehányást, ha úgy alakul, hogy mégsem jön össze a tesó. Azt hiszem nem "számon kérned" kellene, hanem közösen felkeresni egy jó szakembert, aki meg tudja mondani, hogy mire számíthattok.
Olvastam errõl a betegségrõl, méghozzá Szendi Gábor Paleolit táplálkozás c. könyvében. Veszítenivalód nincs, szerintem olvasd el, õszintén ajánlom.
Szia! Szerintem is csak megijedt az esetleg rátok váró tortúrától. Pedig a PCOS ma már egy könnyen kezelhetõ betegség, amit akkor is érdemes kezelni, ha nem akartok babát, nehogy cukorbetegség alakuljon ki belõle. Diéta, mozgás és cukorcsökkentõ gyógyszer. Ennyibõl áll a kezelése. Nem kell tõle ennyire megijedni. Lehet, hogy a párod azt hiszi, mûtétek és egyéb kínzások várnak rád?
A kérdező hozzászólása: A diagnózis megemésztése se volt semmi, a kettõ együtt sok nekem. Az miatt akadt ki hogy a fiam tonkretett du egy meroszalagot, annyira kihuzta hogy nem lehet visszatenni. Arrol beszelt hogy minek gyereket szulni erre a vilagra, mert csak "biorobot" lesz..
De hogy hogy most jöttek rá? Ennyi idõ alatt semmi tüneted nem volt?
Szerintem is belefáradt a férjed, és most, hogy kiderült mi a baj, félt téged! Üljetek le beszélni!
Egy kicsit pihenjetek..tisztuljanak le a dolgok körülötted, próbálj diétázni és akkor lehet simán összejön, de fontos, hogy nyugodjatok le és jussatok túl az elsõ sokkon.

Kinek segített az utrogestan? 2 vetélés után ismét babát várok és duphastont és utrogestant kaptam, vérzésem nem volt, barnázás sem. Aki szintén ezt kapta segített neki? Megmaradt a baba?

8 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Nekem a 9. héten volt egy kis vérzésem, és utrogestant kaptam, 2x1-et kellett használnom a 12. hétig. Semmi baj nem lett, a baba jól van :) Most 16 hetes vagyok. Nyugodj meg! :)

Szia. Nekem a 9. héten volt egy kis vérzésem, és utrogestant kaptam, 2x1-et kellett használnom a 12. hétig. Semmi baj nem lett, a baba jól van :) Most 16 hetes vagyok. Nyugodj meg! :)
Én a 7. héttõl barnáztam, véreztem, görcsöltem.Kaptam utrogestan hüvelykapszulát, és minden rendben ment eddig.12. hétig használtam.Most 25 hetes vagyok.Remélem mostmár minden rendben lesz:) )
Nekem is volt már két vetélésem.Most 14 hetes múltam, a mostani terhességemnél is a 7. héttõl jelenkezett barnás folyás, azóta szedem a duphastont és a rutascorbint.Szerencsére minden rendben van!Ne aggódj és pihenj sokat!
Szia Nekem az elsõ 6 hetes uh-n felírta a doki az utrogestant mert elõtte 3 hónappal volt vetélésem 3*1 használtam a 8 héten kicsit vérezni kezdtem onnantól 3*2 kellet használnom 37 hetes
Belõlem 6 hetes terhesen ömlött a vér, a doki ki akarta kaparni a picurkát, de még volt szívhangja.Utolsó esélyként azt mondta, próbáljuk ki az utrogestánt.Megmaradt...Ma már 8 hónapos és gyönyörû kisfiú.
Szia!Nekem tavaly volt egy missed ab-m.A következõ terhességnél barnázás fordult elõ a 6. héten.Kaptam duphastont amit a 12. hétig szedtem.Szigorú ágyfekvés mellett már a 18. hetet taposom.Nálad sem lesz semmi baj.Pihenj sokat, ne emelj, ne fürödj forró vízben, inkább tusolj.Vigyázz Magadra!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Nekem semmi bajom nincs ezalatt a terhesség alatt, csak azért kaptam hogy megmaradjon a baba, az elõzmények miatt.Remélem nem lesz semmi baj.Mindenkinek gratula!!!

4 hetes kismama vagyok, picit fájdogál a hasam, és kijött egy pattanásom, ez ugye nem baj? Azért van, mert a szervezet azt hiszi, hogy meg kellene jönnie? 2 éve volt egy vetélésem és nem szeretném elveszíteni ezt a babát is!

Legjobb válasz: Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)

Ez a mindjárt megjön érzés ez meglesz a11-12ik hétig, emiatt ne aggódj. Ha görcs akkor van baj. A pattanással nem lesz gond!!! Nagyon szurkolok! Én is elvetéltem az elsõt és most sokára jött össze, de már 24 hetesek vagyunk.. :) kitartás és próbálj meg nem gondolni a vetélésre!! Boldog babavárást! ;)
Nekem is jó 11 hétig megvolt a mindjrt megjön érzés, ez természetes, nõl a méh:-) A pattanaás jön-megy, a terhességgel jár, majd elmúlik:) Lazíts, ne aggódj, mert az agy nagy úr. Gondolkodj pozitívan és nem lesz gond:-)

Két hónapja elveszítettem a babámat, most egy hete megint két vonalka volt a terhességi teszten. Nagyon várjuk a picit, de félek is. Lehet baj abból, hogy alig 2 hónap telt el a vetélés és a mostani terhességem között?

Legjobb válasz: NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!

NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!
Szia! A barátnõm is elvesztette sajnos a babáját, majd szintén 2 hónap múlva terhes lett. Most 29 hetes, úgyhogy nyugi. Próbálj nem aggódni, tudom, hogy nem könnyû, de nem tesz jót állítólag, bár én ezt a 23 hetet végigparáztam, idegeskedtem. Az én barátnõm annak idején azt mondta, hogy ez a baba ugyanaz, mint amelyik elment, és ha valaki ennyire akarja õket szülõknek, akkor nem lehet most már semmi baj. Drukkolok, hogy így legyen, és gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon erõsen elkezdtem görcsölni, és vérezni, most megyek a dokihoz. Reménykedek...
Jaj, drukkolok, hogy megmaradjon a babó, majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Pihenésre intett az orvos, és egy hét múlva kontroll... ill azonnal menjek vissza ha erõsebbé válna... Minden a csöppségen múlik, akar e maradni
én is veszités után 6 héttel estem teherbe és vérzésem is volt az elején nem szabad emelnem , meleg vizbe ülnöm.3x2 utrogestant szedek és minden rendben van a babával most 21 hetesek vagyunk :-))).kitartást és boldog babavárást kivánok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak aki írtak, és gratulálok minden kismamának, akinek megmaradt a babája. Sajnos nem voltam ilyen szerencsés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!