Találatok a következő kifejezésre: 2 tesztet mindegyik , (10 db)

6. napja késik, csináltam 2 tesztet mindegyik negatív, tegnap volt 2-3 csepp világosbarna pötty a bugyimon és néha beleszúr a petefészkembe ettől még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Sanszos, h inkább meg fog jönni (vagy lehet nem jó helyen van beágyazódva). Én elmennék dokihoz sürgõsen, uh-val megnézné, hogy mi a helyzet?

Szia! Sanszos, h inkább meg fog jönni (vagy lehet nem jó helyen van beágyazódva). Én elmennék dokihoz sürgõsen, uh-val megnézné, hogy mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Elmegyek mindenképpen orvoshoz csak jövõhétre kaptam idõpontot.Érdemes még reménykednem?

2 tesztet csináltam 2 különbözőt és mindegyiken ott a második csík csak éppen nem rózsaszín egyiknek mintha egy nagyon halvány árnyalata lenne most ilyenkor mi van? Mind a kettő szellemcsíkos?

Legjobb válasz: Ha ott van,akkor ott van,valószínûleg gratulálok :D. A terhesség kezdeti szakaszában csak kevés a hcg hormon,amire a teszt reagál. Vagy csinálj másikat pár nap múlva vagy nézz be dokihoz,addig is vigyázz magadra.

Ha ott van, akkor ott van, valószínûleg gratulálok :D. A terhesség kezdeti szakaszában csak kevés a hcg hormon, amire a teszt reagál. Vagy csinálj másikat pár nap múlva vagy nézz be dokihoz, addig is vigyázz magadra.
Nekem az elsõ terhességnél alig látszott a csík. Igen, lehet hogy még kevés a hcg. Pár nap múlva ismételd meg, akkor már erõsebb lesz, de azt mondják pozitív irányba nem szokott tévedni a teszt.
nekem tavaly 8db terhesség teszt volt extra halvány.. rá 4napra korom sötét :) ) valószínû még korai babás vagy :) gratula
A kérdező hozzászólása: Hát remélem igazatok van de én félek hogy csak szellemcsík mind a kettõn! Majd ha teszteltem megírom!

3 hete késik a menstruációm.2 tesztet is csináltam, mindegyik negativ lett. Tovabbiakban?

A tesztek kozott 2 het telt el. Vegyek egy harmadikat is?

Legjobb válasz: Ne vegyél. Ennyi idõ alatt már kimutatta volna a második is. Várd meg a következõ menzesz idejét és ha akkor sem jön meg menj el orvoshoz.

Ne vegyél. Ennyi idõ alatt már kimutatta volna a második is. Várd meg a következõ menzesz idejét és ha akkor sem jön meg menj el orvoshoz.
Ahogy az elsõ írta. Amúgy a nõk nem gépek, bármikor elõfordulhat mindenféle ok nélkül késik vagy kimarad a vérzés. De lehet hormonális oka is vagy valamilyen állapot, betegség, egészségügyi probléma is lehet a háttérben. Ha következõ hónapban sem jön meg, akkor egy nõgyógyászati kivizsgálást kell csináltatni és akkor minden kiderül.
Ha aggódsz , inkább menj el orvoshoz ! Félelemben akarsz tölteni további heteket azon agyalva , hogy ezúttal meg fog-e jönni ??? Több oka lehet a kimaradásnak , jobb tisztázni !
A kérdező hozzászólása: Hidd el elmennek, ha odahaza lennek. Koszonom a valaszokat.
Semmi problémát sem jelent, ha egy-egy kimarad nagy ritkán. Szinte minden nõnél elõfordul. (nem gépek vagyunk!) Lényeges a korod is. 18 évig szinte természetes.
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok
Idõnként kortól függetlenül is kimaradhat, késhet egy-egy menzesz. Ez nem jelent betegséget.

Terhes vagyok? Holnap (szerda) kellene megjönnie. Hétfõn csináltam 2 tesztet (x-epil, clearbule) reggeli elsõ vizeletbõl amik halványan de pozitívak lettek. Ma délutáni vizeletbõl (rossman márkjú) pedig negatív, mindegyik 25-ös erõsségû volt?

Lehetséges, h az elsõ kettõ tévedett?

Legjobb válasz: Hurrá! Akkor mindenképpen egyél SOK HALAT, hogy okos gyerek legyen. Most fejlõdik az agya, ahhoz kell a sok foszfor.

Hurrá! Akkor mindenképpen egyél SOK HALAT, hogy okos gyerek legyen. Most fejlõdik az agya, ahhoz kell a sok foszfor.
Reméljük nem, és üdvözölhetünk a kismamák táborában! Mostantól nagyon vigyáz magadra és egyél sok halat.
2-es voltam Ne haragudj, azt hittem kétségbe vagy esve, hogy. De aztán megnyugodtam, mert babát szeretnél. Reméljük sikerült, és sok boldogságot.
A kérdező hozzászólása: A kedvencem a tonhal :-) x-epil teszt pár perce pozitív nem olyan erõs, de pozitív :-) Olyan hihetetlen, h van a pocimban egy kis babuci.Kell egy kis idõ míg tudstosul bennem :-) Egyébként egész nap olyan hányingerem volt/van :-S
Ezek pozitivak:) Ismerem jol a clearblue kora pozitivjait. Gratulalok! Az, hogy a masik negativ lett 1 nappal kesobb, semmit nem jelent, milliot teszteltem, nekem is volt sok pozitiv clearblue es egyeb teszt, viszont volt, ami par nappal is negativ volt. Csak kevesbe erzekeny, az elejen meg keves a hcg.
Ezek a nemvárt elõtt egy nappal elég szép pozitívak! :) Azért 2-4 nap múlva, ahogy a türelmed bírja tesztelj még egyet, szigorúan reggel. És ha lehet ezekkel azonos márkájú tesztet válassz, akkor látszik jól az erõsödés! Minden jót kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, minden vágyam egy kisbaba :)
nem feltétlenül tévedett, lehet, hogy délután nem volt elég hcg a vizeletedben, hiszen változhat a koncentrációja. Holnap reggel csinálj még egy tesztet, erõsödnie kell a csíknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy :) Itt vannak a tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/131111/DSC_0904_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/131111/DSC_0902_www.kepfeltoltes..
Akkor csinálj csütörtökön is egy tesztet, ha szerdán nem jött meg.
Ha hányingered van, akkor jóóóóóó! Hányjál is! De azért valami maradjon benn a halból. Bár az az igazság, én nem ettem egyik gyerekemnél se olyan túl sok halat, mondjuk egy héten egyszer, mégis nagyon okosak lettek, kettõ le is doktorált.

A párommal rendszeresen élünk szexuális életet és mindig védekezünk is! Azonban most több mint 10 napot késik. , de semmilyen más tünetem nincs. Már 2 tesztet is csináltunk és negatív lett mindegyik! Lehetséges e mégis a terhesség? Mit tegyek? (18/L)

Legjobb válasz: Hát lehetségesnek lehetséges de nem valószínû, lehet túl sok stressz ért mostanába és ezmiatt késik. Máskor is késett már? Vagy iylen msot van elõször?

Hát lehetségesnek lehetséges de nem valószínû, lehet túl sok stressz ért mostanába és ezmiatt késik. Máskor is késett már? Vagy iylen msot van elõször?
Bármi lehet, nem biztos, hogy terhesség, de az a biztos, hogyha elmész egy dokihoz.A tesztek sem mindenkinél mutatják a korai terhességet, szóval a doki tud erre a legbiztosabb választ adni.
Van rá esély hogy terhes vagy, de késhet a melegtõl vagy a stressztõl is akár. Nem régiben én is így jártam. 1 hónapot késett. De csinálj még egy tesztet és irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Eddig még nem fordult elõ, hogy ilyen sokat késett volna, bár igaz, hogy eléggé idegesdedtem emiatt! Ha másokkal is elõfordult már akkor õk mit tettek? Egybõl doki vagy várjam meg a következõ hónapot, hogy megjön e, mert egyéb bajom nincs és a 2 teszt is negatív lett!!!
nem vagy terhe sszerintem, ha védekeztetek és a tesztek is negatív lehetnek. de azt tudd hogy a teszt csak 2-3 hét elteltével mutatja ki a babát.
Szia! Nyugodj meg, nem vagy terhes :) 100%. A terhességi a teszt a menstruáció késésének elsõ napján is adhat pozitív jelzést, ami valóban terhességet jelez, a legbiztosabb eredmény a menstruáció késésnek 4. 5. napja. Nem tudom hogy értette az, aki azt írta, hogy 2-3 hét..
Azt irod védekeztetek, ha rendesen védekeztetek fel se merülne benned hogy terhes maradtal....fõleg hogy a teszt is negativ, aggodalomra semmi okod, nem vagy terhes hidd el másnak is elõfordult már hogy késett...ettõl nem kell pánikba esni szoval nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Éppen ma akartam elmenni a dokihoz, de idõpont kellett volna és csak délután rendel, ezért vettem még egy tesztet és hazajöttem. Pont meg akartam csinálni már a tesztet és szerencsére megjött!! Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!!!
Persze. Mikor fogant, hány hete?
A kérdező hozzászólása: Inszeminációm volt 16-án.
:-) akkor ott van a baba!
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell vissza mennem, akkor már látnak valamit?
Igen , akkor már látnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Kicsit megnyugodtam.
GRATULÁLOK!!!

Ilyen a szellemcsík? Minden tesztemen halvány 2. csík van, nem tudom ez mit jelent? Többféle típust próbáltam, mindegyiken megjelenik a 2. , jelent ez valamit?

1napja késik a vérzésem és semmi jele,hogy megjönne.Tudom nagyon rosszul látni a képen,de ott van,nem képzelem be!Segítsetek léci:

Legjobb válasz: ja,és nem reggeli vizeletbõl csináltam,mert nem volt itthon tesztem.köszi

A kérdező hozzászólása: ja, és nem reggeli vizeletbõl csináltam, mert nem volt itthon tesztem.köszi
Ne haragudj, lementettem az asztalra, 500 szoros nagyítás, de én akkor sem látom! Ha jobb képet tudsz csinálni, akkor tedd fel kérlek!
Én egyiken sem látom, de kíváncsi vagyok lesz a következõen az eredmény, majd írj.
A kérdező hozzászólása: megírom! Igazából a kérdésem az volt, hogy a halvány csík mit jelenthet és akinek volt annak lett e baba belõle? Elhiszem, hogy nem látjátok a képek alapján, amit én, de ott van én látom.Plussz fájnak a melleim, a derekam, ami szinten okot adott nekem a gyanakvásra... Akinek esetleg volt hasonló tapasztalata és megosztja velem annak köszönöm!
Nekem borzasztó halvány volt, a párom szinte nem is hitte el, hogy ott van, de az éppen-csík már 23 hetes és itt rugdos a hasamban. :) Az is délutániból volt, a másnap reggeli határozottan látszott.
Egyébként látom, hogy te mit látsz a teszteken. Holnap csinálj újat, az a biztos, vagy akár ma, ha kibírod, hogy kb 3 órán át nem iszol és nem pisilsz.
a halvány pozitív nálam azt jelentette, hogy késõbb volt peteérésem, tehát késõbb fogant meg a baba, azaz késõbb kezdett a hCG hormon termelõdni a szervezetemben és amikor csináltam a tesztet ez a hormonszint még alacsony volt és ezért csak halványan jelentek meg a csíkok, 5 nappal késõbb jóval erõsebbeket teszteltem. De nem szabad minden nap tesztelni, kicsit várj még:) és gratulálok!
Ha akarom látom, ha akarom nem:) )) Élõben biztos más, így képen nem igazán lehet beazonosítani. Mindenképp csinálj újat majd holnap vagy holnapután reggeli vizeletbõl. Erõsödnie kell, ha baba van. Nekem egyébként a nemvártkor negatív lett, utána három napra meg pozitív:)
Én a hcg teszten látom a csíkot! Szerintem babára utal, nekem is nagyon halvány volt anno a tesztem a kisfiamnál. Már 1 éves. Egyébként élõben jobban lehet látni, így képernyõn egyébként is halványabb. De még nem gratulálok, majd holnap, ha csinálsz reggelibõl!
Szia! Meg volt a teszt? Lehet gratulálni? :)
Nos, mi lett?
Hahó! Itt vagy? Mi lett a teszt eredménye?
A kérdező hozzászólása: sziasztok, köszi az érdeklõdést. Megjött másnap, de csak 1napra és nagyon gyengén.(a szokásos 4helyett) Szóval most várok, hogy mi lesz...
Én is mindegyiken látom a csíkot.De nem lehet megállapítani(legalábbis így nem), hogy szürke, vagy nagyon halovány rózsaszín csík e.Ebbõl még minden lehet.
A kérdező hozzászólása: jaj, de jó köszi:) ) végre elhiszem, hogy nem hallucinálok! Amúgy tényleg örülnék, ha baba lenne, de ha nem akkor se omlok össze!
Én mindkettõn látni vélem a második csíkot...
Lehet, hogy vaksi vagyok, de én sajna csak 1 csíkot látok...
Én is csak egy csíkot látok. De nekem pl. 10 nap késés után is csak halvány pozi volt a tesztem. Szerintem várj pár napot és tesztelj de reggel.
Én sem látok semmit.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy megnéztétek.Sajnos nem tudom jól lefotózni, tükrözõdik vagy homályos. Ez egy másik teszt, de lehet erre is azt mondjátok nem látszik semmi: http://kepfeltoltes.hu/view/120117/DSC_6607_www.kepfeltoltes..
Második vagyok. Igen, sajna ezen sem látni.
Ne haragudj, de én egyiken sem látok semmit!
Én se látok semmit, szerintem holnap csinálj reggeli elsõ vizeletbõl, drukkolok!
talán a 2. mintha lenne de csak akkor látom ha odabujok a képernyõre.holnap reggel csinálj egyet.drukkolok
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.Ha továbbra sem jön meg csinálok reggelibõl és jobb érzékenységû teszttel. Most kaptam új pozíciót és jó lenne minél elõbb tudnom, nem lehetek e esetleg babás, mert akkor nem fogadom el.Ezért "aggodalmaskodom" itt azon, hogy én mindegyiken láttam a 2.csíkot.
Nem látszik egyiken se semmi, de ha valójában halványan látszodó csík van, akkor baba van a dologba :D Tapasztalatból mondom, nekem is így volt, nagyon halványan de látszodott, és ott volt a babó, mint 2 hét múlva kiderült.
Nem áztak túl a tesztek? A második csík rózsaszín vagy inkább szürke? Elmosódott vagy rendes egyenes, de széles csík? Ha még nem dobtad ki, próbáld felülrõl lefényképezni vaku nélkül egy fehér papírlapon. Akkor sokkal jobban láthatnánk mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, x.epil és romed tesztek.Nem áztak szét 5sec illetve 5 csepp, vigyáztam. Halvány rózsaszín ugyanolyan vastag mint a kontroll csík.Biztosan nem szürke. Megpróbálom majd jobban lefotózni csak most felébredt a kislányom így mellette nem nagyon tudok ilyenekkel foglalkozni:) Egyébként õt is csak 3nap késés után mutatta ki a teszt.Azt hittem most szerencsésebb leszek, de lehet várnom kell még pár napot...
Akkor ebbõl még lehet baba! :) Mikor tesztelsz újra?

Terhes vagyok? 2 hete kesik a mensim, tegnap este csinaltam tesztet ami nega lett. Nagyon szeretnék babucit, ezert abban reménykedem, hogy azert lett nega mert este csinaltam.2 hét késésnél már mindegy mikor csinalom?

A teszten az állt, hogy a nap 24 orajaban elvégezhet?.Megis azert remenykedem!

Legjobb válasz: Aranyos az élet - neked reményt adtam, én meg el vagyok keseredve, hogy ez miért lehet? Félek :(

Aranyos az élet - neked reményt adtam, én meg el vagyok keseredve, hogy ez miért lehet? Félek :(
A kérdező hozzászólása: Hogy hogy el vagy keseredve?:( nem tervezted?
Szia! Én írtam ki egy másik kérdést, pár sorral ez alatt... nekem 3 hete késik, az itthoni tesztjeim negativak, de a laborom pozitiv. Szoritok neked is!
2 hét után már illene kimutatnia de lehet alacsony a hcg-d, amit reggel csinálsz az biztosabb.Én vennék másikat.
A kérdező hozzászólása: Laborod pozitiv, tesztek pedig negativak??Most mar kezdek remenykedni!!Koszike!
Dehogy, nem arról van szó, hogy nem akarom õt! Szó sincs róla!!! Nem terveztük, de borzasztóan örülök neki! Csak attól tartok, hogy gond lehet, hogy a labor szerint pozitiv, az itthoni tesztek szerint nem... - és uh -ra még napokig kell várnom... és féltem õt!
A kérdező hozzászólása: Ne felj, en mar sokszor hallottam, hogy ezek a gyors tesztek nem mindig pontosak, sõt!!!De a labor az tuti, na meg a doki!Ugyhogy ne felj!!Szoritok neked...s te meg nekem:) )

Mindegyik One Step teszten van halvány 2. csík? Miért?

mindenki gratulált a másik kérdésemnél, de szerintem csak száradási csík lesz... 23.ciklusnaptól néztem, mindegyiken ott a 2.csík halványan, de mintha nem lenne színes. nem tudom. ki járt ugyanígy mint én és mégis baba lett?

Legjobb válasz: Belinkelnéd ide kérlek?

Belinkelnéd ide kérlek?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130907/ff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: ilyen.... miért ilyen mindegyik?29-30 naposak a ciklusok, ez volt a 25.napon. ma vagyok a 27.napon.
ez szellemcsik.nekem allandoan ilyen lett. ha pozitiv lenne akkor a masodik csik rozsaszin lenne.
A kérdező hozzászólása: ennek színe is van, nem? http://kepfeltoltes.hu/view/130904/u2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1-es vagyok. Kérdezõ terhes vagy.
Nekem one step sohasem okozott csalodast. Ha nem volt baba, full negativ volt, ha baba volt, egyertelmu volt a masodik csik, meg ha csak halvanyan is.
Attól függ melyik, az elsõ linked az nem jó..olyan nekem is volt és nem lett baba, a második linked az egy halvány pozi teszt.Egyforma a két teszt?Csak más megvilágításban? Mert ha igen akkor pozi a teszted.
Vásárolj egyet gyogyszrertárban éás azzal is probáld ki!Ha annak az eredménye sem megnyugtató számodra akkor orvoshoz fordulj!
A kérdező hozzászólása: hát már 2 nap van a nemvártig inkább kivárom, mert 10 én irta a dokim hogy akkor kell teszteljek megvárom ... ha meg addig megjön..
Sok sikert a babucihoz:-)Én a 14.dpo-n teszteltem és kimutatta!Elõbb másik kérdésnél láttam a görbéd..nagyon jó eddig!!!Hajrá!
Bocsi, de, ha arra a kérdésre gondolsz utolsó válaszoló, ami úgy kezdõdik, hogy "Lehet "szebb" a görbe..." Akkor ezt a kérdést más tette fel, mint a mostani kérdezõ!
Pedig a görbe nekem tökre egyformának tûnik...
A kérdező hozzászólása: én nem tettem fel egy görbét sem.
Nekem is szellemcsíkos volt a teszveszes teszt anno többször is. Az sajnos negatív. Ha sasolni kell, az már rég nem jó... Amikor pozitív, akkor a teszveszes is pozitív lesz, és nem fogsz kételkedni, hidd el! :)
szia, Mi lett végül, van baba a pocidban?Kérlek írj
Vajon lett baba?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!