Találatok a következő kifejezésre: 2 tesztem Lehet (194 db)

Időn túl lett 2 csíkos a ROMED terhességi tesztem? Lehet, hogy terhes vagyok?

Szombat reggel csináltam egy Romed kazettás terhesség tesztet. A tájékoztatóra rá van írva, hogy 10 perc után nem értékelhető! De nekem kb 15 perc elteltével megjelent a második csík is, ugyan halványan de megjelent. Ráadásul 2 hónapja nem jött meg de az előző hónapban csinált tesztem negatív lett. És a menstruációm sem rendszeres ezért is nem gondoltam az első után, hogy terhes lennék. Nagyon szeretnék babát, de nem merem beleélni magam. Akivel történt hasonló akár ezzel a tesztel akár másikkal meg tudná írni a tapasztalatait. Nagyon fontos lenne! Köszönöm szépen előre is.

Legjobb válasz: idõn túl nem számít az eredmény. a menzeszed miatt nem hiszem hogy babás lennél, ha 2 elmaradt menzid van akkor elsõ pillanatra pozitív kéne legyen a teszted. Miért nem mész nõdokihoz, hogy rendbe tegye a ciklusod? Nekem is vagy 500 negatív tesztem van és egy 3 éves Fiam. Most babát várunk megint. 12 hetes vagyok. rá 2 évet vártunk végül a closti segített...

idõn túl nem számít az eredmény. a menzeszed miatt nem hiszem hogy babás lennél, ha 2 elmaradt menzid van akkor elsõ pillanatra pozitív kéne legyen a teszted. Miért nem mész nõdokihoz, hogy rendbe tegye a ciklusod? Nekem is vagy 500 negatív tesztem van és egy 3 éves Fiam. Most babát várunk megint. 12 hetes vagyok. rá 2 évet vártunk végül a closti segített...
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál! Egyenlõre minden rendben van. 9, 3 mm petezsák látható méhen belül! :) azt mondta 5 hetes körül vagyok! :) Annyi, hogy még nem látott szikhólyagot! az szerintetek nagy baj? a doki meg az aszisztens is gratulált nem mondtak semmi rosszat! de aggódom a szikhólyag miatt!! Valaki volt hasonló helyzetben?
A legvége a diagnózis sztem. A lelet szerint secunder amerorrhea, vagyis, hogy nincs vérzés jó ideje, utána kérdõjellel korai grav. - korai terhesség. Egy-két hét múlva szerintem menj vissza. Ha baba van - márpedig a teszt szerint van - akkor leközelebb már látnia kell.
A kérdező hozzászólása: Ez van a leleten: R-nagy uternus Nyalkahártyavastagság: 10mm-secretios endom Mko ov. norm Kismedencében kóros resistencia nem ábrázolódik. Douglesban szabad hasüregi folyadék nem látható. dg: Amen sec. Korai grav? Segítene valaki értelmezni?
A kérdező hozzászólása: Nah voltam ma dokinál! Sajna még nem nagyon lát semmit! Azt mondja, hogy csak egy pici valamit lát az egyik petefészekbe, de az még nem megmondható, hogy baba e vagy sem! Jövõ csütörtökön kell mennem akkor azt mondja már lehet többet lát! Hát nagyon remélem! De ma reggel ismét csináltam egy tesztet. az is pozitív ráadásul már az elõzõektõl erõsebb csík látszólag! Volt már valaki így? Vajon baba lesz a dologban? Én nagyon szeretném, de nagyon félek!
Szerintem nem ártana gyorsan nõgyogyit felkeresni. Lehet, hogy progipótlás kellene. Lehet az is, hogy nem jelent semmit, de nem biztos, hogy jó jel, ha nem erõsödik a csík. Jobb félni...
A kérdező hozzászólása: Ma 10 órakor második vizeletbõl szintén 2 csík, jól kivehetõ, de még mindig halvány. Sajnos még mindig aggódom. Járt már valaki így??
2 csík az 2 csík, szerintem örülhetsz!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130501/P1030439_www.kepfelto.. Itt a tesztekrõl a kép! Véleményeznétek?
A halvány pozi is pozi!! ::) Gratulálok!! :) Várj egy pár napot, és ha annyira akarod, csinálj akkor is tesztet, de ha nem jön meg, akkor már biztos lehetsz a terhességben! :) Boldog baba várós hónapokat! :)
A kérdező hozzászólása: Most csináltam a rossmanos facelle tesztel egyet és ez is halvány pozitív. Ugyan erõsebb mint az elõzõ de azért még ez is halvány. Volt valakinek ilyen????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem én is így járok, hogy a következõ tesztek már pozitívak lesznek! Nagyon nagyon szeretném! :) Várom a további véleményeket, történeteket!
Én azt mondom vegyél egy másik fajta tesztet, és holnap reggel elsõ pisibõl csináld meg! Nekem is az elsõ tesztem, amikor csináltam Gabriel kazettás, ahogy szívta fel a vizeletet, láttam hogy hirtelen csak a teszt csík jelent meg, ( ez kb, fél perc volt), na mondom akkor ennyi volt, lekakáltam, és ott hagytam a mosdóban, majd negyed óra múlva eszembe jutott hogy na, akkor kidobom nehogy meglássa a férjem hogy megint teszteltem, és akkor láttam halványan, de jól kivehetõen a 2. csíkot. Mivel nem mertem elhinni, vettem még másik 2 fajta tesztet, még utána egybõl megcsináltam, és mind pozitív lett!! Drukkolok azért! 6hkm
A kérdező hozzászólása: Elnézést nem pontosítottam! Rendszeres volt nekem a menszeszem. Mostanában vált ilyenné. Leírom pontosan. Decemberbe eldöntöttük, hogy szeretnénk babát. Januárban nem jött meg hanem februárba jött meg 60 napra. Majd márciusban kimaradt 24.-én kellett volna. Csináltam egy Lily tesztet egy csíkos volt. Majd áprilisban kellett volna megjönnie de nem jött. Most csináltam tesztet amit már leírtam idõlejárat után pár perccel lett halvány 2 csíkos. Elmegyek én dokihoz, csak azért kérdeztem, hátha történt valakivel hasonló. Ezért kérem a véleményeket! Nem tudom sokszor azt gondolom, hogy már pszichésen befolyásolom (nem akarom hogy megjöjjön ezért nem jön). Ráadásul picit szurkál a mellem és az arcom is hirtelen lett zsíros és pattanásos, pedig eddig nem volt vészes!
Ha rendszertelen a ciklusod mindenképpen menj dokihoz. Hormosort néztek nálad? Ha ilyen hosszú a ciklus nagyon kis esélye van egyáltalán annak is, hogy van peteérés. Inzulinreziszencia iránáyban nem vizsgáltak még?
én pajzsmirigy beteg voltam ez egy natúr orvosi vérvételbõl is kiderül ha háziorvostól kérsz rá beutalót... azzal az eredménnyel mentem a nõgyógyászhoz, meg 3 havi hõmérõs adatommal, õ leszürte hogy nincs abszolút peteérésem és adta a gyógyszert. elsõnek 5 szem után maradtam babás, aztán most emelt adagban kezdtem szedni 10 szem után sikerült.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál! Azt mondja kb 8 hetes vagyok! :) szívhang van! Azt mondta minden rendeben! :) )))) Megnéznétek a képet: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130524/baba_www.kepfeltoltes.. Szerintetek minden ok!Kicsit aggaszt hogy elég nagynak látom a szikhólyagot! De gondolom ez ismét az én hülyeségem :) Azért ha vetnétek rá egy pillantást megköszönném!!!

7-én kezdtünk el próbálkozni 2 naponta a párommal, közben gyulladásom lett, amire Zanocint szedtem 10 napig. 20-a körül kellett volna menstruálnom, azóta sem jött meg. 2 tesztem lett sajna negatív (a 2. ma reggel). Mi lehet az oka a késésnek?

Néha 1-1 menszim kimaradt,de most "érzem" a hasam alját,a mellem fájdogál,émelygek az eddig megszokott"illatoktól".Vajon az antibiotikumtól késik,vagy lehetek terhes?Orvoshoz érdemes-e mennem ilyen korán?Hiszen valami oka kell,hogy legyen a kimaradásnak.

Legjobb válasz: Szia. Ìrtad,hogy szokott kimaradni.Lehet,hogy most is kimarad,vagy ke´sik.De 50%az eséje,hogy terhes vagy.va´rj egy pa´r napot,ha nem jön meg,csinálj még egy tesztet,vagy menj orvoshoz.

Szia. Ìrtad, hogy szokott kimaradni.Lehet, hogy most is kimarad, vagy ke´sik.De 50%az eséje, hogy terhes vagy.va´rj egy pa´r napot, ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet, vagy menj orvoshoz.
szia, A kimaradás oka lehet a gyulladás is. A terhességi jeleket produkálhatod pszihésen is. De természetesen az is belefér, hogy összejött a kis pocaklakó. Ha nem múlnak a tüneteid akkor, kb. amikor 5-6 hetes terhes lehetsz keresd fel a dokidat. szorítok.

MOst 2-szorra maradt ki, az első kimaradás után 2 tesztet próbáltam, melyek negatívak lettek. Nem tapasztalok semmit, minden normális, lehet az mégis, hogy a tesztek ellenére terhes legyek? Tévedhet a terhesség elején a teszt?

Legjobb válasz: Csak a legelején tévedhet, ha korán teszteltél. De ha kimaradás után több nappal teszteltél, az már elég tuti sajnos. Valószínûleg rendetlenkednek a hormonjaid, menj el dokihoz.

Csak a legelején tévedhet, ha korán teszteltél. De ha kimaradás után több nappal teszteltél, az már elég tuti sajnos. Valószínûleg rendetlenkednek a hormonjaid, menj el dokihoz.
Illõ lenne felkeresned egy orvost. Én már biztosan mentem volna, mert ez egyáltalán nem normális, fõleg ha nem terhesség miatt maradt ki.

20 napja késik.2 tesztet csináltam, mindkettő negatív. Ha nem vagyok terhes mi bajom lehet?

Esténként hányingerem van, feszül a mellem, meg is n?ttek, étvágyam is van rendesen, minden jel arra utalna, de akkor miért negatív a teszt. Egy éve nem késett a menzeszem.

Legjobb válasz: nekem sem mutatott ki 4 teszt semmit mire raszantam magam hogy orvoshoz menjek,mert azt hittem megfazas addigra7 hetes terhes voltam.novemberben lesz 2 eves A fiam amit a tesztek nem mutattak ki

nekem sem mutatott ki 4 teszt semmit mire raszantam magam hogy orvoshoz menjek, mert azt hittem megfazas addigra7 hetes terhes voltam.novemberben lesz 2 eves A fiam amit a tesztek nem mutattak ki
Menj el orvoshoz, más nem tudja megmondani, hogy mi van veled.
Menj el mindenképp az orvoshoz, akár valami problémád van, akár a teszt tévedet, kell egy alapos kivizsgálás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok, hogy segítettetek.Ma délután megyek a dokimhoz
A kérdező hozzászólása: Ezt nem hiszem el.Az orvos azt mondta még korai bármit is mondani, bajom nincsen, csak az egekbe van a hormonszintem, meg van vastagodva nagyon a méhnyálkahártyám.

13 napja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet (egyik 3 napos másik 9 napos késésnél) Mindkettő negatív lett. Folyton görcsölök. Eztán megyek majd orvoshoz, de kíváncsi lennék a véleményetekre hogy mitől lehet ez? Terhesség? De akkor miért negatív?

Legjobb válasz: Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.

Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.
én is hormonzavarra tippelek, meg hogy idegeskedsz hogy nem jön meg. nekem egyszer 3 hónapig nem jött meg stressz miatt. nõgyógyászomtól kaptam rá gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Nekem sose késett még csak akkor mikor terhes voltam a kislányommal, de akkor 9 hónapig. Mindig olyan szabályos nekem történjék bármi
Nem feltétlenül jelent bajt. Nekem is megbolondult egy ideje, volt hogy kb. 119 napos volt a ciklusom. Aztán ilyen ciklus mellett is teherbe estem szeptemberben. Mondta is az orvos, hogy ez elég furcsa ilyen zavaros ciklus mellett, mert nehezebben szokott sikerülni, de az én példámból láthatod, hogy nem feltétlenül jelent bajt. Lehet az idõjárás vagy idegesség. Sok dolog okozhatja, de a 13 nap késés nem a világ vége. :) Ki is maradhat akár, nem kell egybõl megijedni. :)

10. napja hogy nem jött meg, van 2 - tesztem. Reménykedhetek még? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Azt nem írtad le,hogy rendszeres,pontos idõre jön meg mindig a mensid?!A nõi test kiszámíthatatlan,s mindig okoz meglepetést,lehetséges,hogy a babuka egy spontán pétõl fogant meg,s ráadásul késõbb)))Akkor meg lehet,hogy korán teszteltél(van olyan,akinek csak a nem vártól a 3.héten mutatta ki a teszt,hogy pozitiv,mert nagyon lassan kezdett el termelõdni a hcg a szervezetben.Ne add fel!!!! Szorítok neked)))))) Amugy milyen tesztet használtál???Hanyas érzékenységût??? AY

Azt nem írtad le, hogy rendszeres, pontos idõre jön meg mindig a mensid?!A nõi test kiszámíthatatlan, s mindig okoz meglepetést, lehetséges, hogy a babuka egy spontán pétõl fogant meg, s ráadásul késõbb)))Akkor meg lehet, hogy korán teszteltél(van olyan, akinek csak a nem vártól a 3.héten mutatta ki a teszt, hogy pozitiv, mert nagyon lassan kezdett el termelõdni a hcg a szervezetben.Ne add fel!!!! Szorítok neked)))))) Amugy milyen tesztet használtál???Hanyas érzékenységût??? AY
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval :-) Lehet, még kevés a hcg a szervezetedben, és nem érzékelte a teszt. Amig nem jön meg, van remény, úgyhogy hétvégén, vagy jövõ héten próbáld meg újra! Szorítok Neked!

Már 4 napja késik, a barátommal 2 hete nem védekezünk, csináltam 2 tesztet, mind a 2 negativ volt, barna folyásom volt 2 napig, elmult, azóta semmi beteg sem vagyok. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: ha Te írtad a pár sorral lenntebb lévõ kérdést is,akkor a válaszokat ott megtalálod,ha nem akkor borult a ciklusod...ha min.10 napig nem jön meg akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat,mert lehet valami nincs rendben!

ha Te írtad a pár sorral lenntebb lévõ kérdést is, akkor a válaszokat ott megtalálod, ha nem akkor borult a ciklusod...ha min.10 napig nem jön meg akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert lehet valami nincs rendben!

Hcg tesztem ma reggel elég halvány lett! Ott van ugyan de nem ugy mint 1 hete akkor 2 tesztem lett+! Baj lehet?

A multheti tesztem 1-s? tesztje ugyan olyan mint amit most csináltam és azon sem annyira er?s de most még halványabb!! A multheti 2. tesztem viszont már más volt és er?sebb sokkal!! Ez miért van!!!

Legjobb válasz: Ugyanaz a teszt márkája? Reggeli elsõ pisibõl csináltad mind?

Ugyanaz a teszt márkája? Reggeli elsõ pisibõl csináltad mind?
A kérdező hozzászólása: Szia amit ma csináltam és a multhavi 1-sõ teszt ugyan az , igen és ma reggel a multgéte pedig délután csináltam!!!

Nekem már több mint két hete nem jött meg, de negatív lett 2 tesztem is, érzékeny a mellbimbóm, egy kis émelygés is van bennem, de semmi változást nem érzek néha szúrkál a hasam. Vajon mi bajom lehet?

Legjobb válasz: szióka,ugyanez a gondom nekem már 3hete késik és tünetek vannak,de minden tesztem negatív,hallottam olyanról akinél végig nem volt poz teszt a terhesség alatt..vagy csak sokkal késõbb,cisztám szerintem nincs rákszûrésen nem észlelt a doki gyulladást sem.minagyon szeretnénk babát,szerintem ne tesztelgess menj uh ra!!

szióka, ugyanez a gondom nekem már 3hete késik és tünetek vannak, de minden tesztem negatív, hallottam olyanról akinél végig nem volt poz teszt a terhesség alatt..vagy csak sokkal késõbb, cisztám szerintem nincs rákszûrésen nem észlelt a doki gyulladást sem.minagyon szeretnénk babát, szerintem ne tesztelgess menj uh ra!!
na, en ma voltam ultrahangon ( masodik valaszolo ), a doki sem tisztat, sem babat nem latott. Es semmi egyebet nem mondott......jo nagy kerdes, hogy most KKOR MI VAN.
a masodik valaszolo vagyok. Mikor mesz dokihoz uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Nekem se mutatott ki a rák szûrés semmi elváltozást, de valahogy nemakarom elhinni hogy terhes lehetek ez olyan hihetetlen. Szerintem nem vagyok az, de persze örülnék neki, majd a doki most már megmondja mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: gondoltam már eá egyépként hogy ciszta is lehet, akkor mi van megmûtenek? pár hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót de eddog mindig pontosan 28-30 napra megjött. meg eddig egyszer sem fordult volna elõ hogy lassan 3 hetet késik.
A kérdező hozzászólása: Azért majd írd meg hogy mit mondott a doki.
mar bejelentkeztem pentekre egy masik dokihoz, talan majd okosabb leszek utana..felteve, ha addig nem jön meg. Mostmar te megnyugodhatsz, megha orultel is volna a babanak, leglabb nem vagy idegbeteg, hogy most akor mi van. Es ha itt az ideje, majd jönni fog :->
A kérdező hozzászólása: azért remélem semmi komolyabb bajod nincs.
A kérdező hozzászólása: Amugy pont holnap mentem volna ultrahangra, de hát megjött. Nemtudom mi lehet a bajod lehet neked is meg fog jönni a menstruációd. Vagy nemtudom, szerintem menj el egy másik orvoshoz aki jobban ért az ilyen dolgokhoz.
A kérdező hozzászólása: hát az a helyzet hogy nagy görcsök közepette megjött a menstruációm, eléggé erõs vérzésem van ami edddig nem volt. Tehát babám már nem lehet sajnos vagy nem sajnos ez van. Pedig valahol reménykedtem hogy terhes vagyok. Talán jobb is így még nem érzem hogy fellennék készülve egy baba érkezésére.
velem is ugyanez van, nekem a hasam fajdogal, es szedelgek neha.Holnap megyek ultrahangra, bar en mar nem igazan remenykedek, siman lehet, hogy ciszta ( amit egyebkent csak ultrahanggal tudnak kimutatni ), vagy valami hormonzavar, amit gyogyszerrel, teakkal lehet orvosolni, ha jol tudom.Irjatok majd meg, hogy Veletek hogy alakul, legyszi!! a ti ciklusotok hogyan alakul egyebkent? Nekem 30-38. Nem szedtetek fogi gatlot esetleg korabban, attol is keshet, ha nemregen hagytatok abba.
sziasztok én is ebbe a cipõbe járok de nekem még csak négy napja késik és van egy -tesztem igaz délutáni. fáj a mellem és barnázgatok és szúrkál a hasam de nem görcsölök mi lehet ebbõl??
hat a helyzet nalam sem sok, nincs baba es ciszta sem...bar meg meindig nem jött meg...most majd norculotot fogok szedni. A baba meg varat magara ezek szerint, de vegulis mostmar nem is baj. Szep napot!!

Szombaton lesz 2hete, hogy nem jött meg. Csináltam tesztet hétfőn, de nagyon halvány volt a 2. vonal (lehet gyárilag olyan? )Terhes vagyok?

Fáj a derekam, sokat járok pisilni, de nem vagyok felfázva. Hol az oldalamba szúr bele a fájdalom, hol a hasam aljára. Mi lehet velem?

Legjobb válasz: Ha 2 hete késik nem sokat fog látni a doki.Esetleg tapintással megmondja,hogy nagyobb-e a méhed.De ha nagyobb ez sem jelent még semmit.Az uh a 2.mensi kimaradásakor mutat többet.

Ha 2 hete késik nem sokat fog látni a doki.Esetleg tapintással megmondja, hogy nagyobb-e a méhed.De ha nagyobb ez sem jelent még semmit.Az uh a 2.mensi kimaradásakor mutat többet.
Azt is oda íratm, hogy a teszt ritkán téved pozitív irányba! De éppen azért írtam azt is hogy menjen el mindenképpen dokihoz! Tudom nagyon jól, hogy valakinek sajnos csak azért pozitív mert ciszta van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Utolsó válaszoló!Ez még nem biztos hogy terhesség!Én nyolc hétig teszteltem pozitívat, és csak egy ciszta volt.
A kérdező hozzászólása: Pénteken tudna foga a doki, szerintetek menjek el?
Ha 2hete késik, elötte rendszeres volt mindég, akkor lehet terhesség, simán!2 hét után már dokihoz is kellene menni!Sok sikert!
A halvány csík is csík!Nem hiszem, hogy gyárilag van benne a második csík! Tervezett baba? Két hét az már sok...menj el a dokihoz mindeképpen. Majd õ megnyugtat megmondja, ha van baba, meg azt is ha nincs. Így mindenképp megnyugodsz!
Hogy mi lehet veled? Terhes vagy! hét késés és egy pozitív teszt meg a tünetek mind erre utalnak! A tesztek általában nem tévednek pozitív irányba! Anno nekem is nagyon halvány volt a második csík alig lehetett kivenni és most 34 hetes terhes vagyok! Dokihoz mindenképpen menj el pénteken! Ha tervezett baba akkor gratulálok! Ha meg nem szeretnéd megtartani akkor mindenképpen minél hamarabb keress fel egy orvost nehogy kifuss az idõbõl! Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!