Találatok a következő kifejezésre: 2 teszt Vagy (241 db)

2 teszt negatív (Gabrielle), de késik! Akkor van esély, h mind a 2 teszt rossz volt és terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia!Ez attól is függ mennyit késik!Bár úgy tudom a Gabrielle teszt elég érzékeny.Nekem pl. 10 napot késett mire pozitívat teszteltem és akkor is nagyon halványan! Szerintem ha egy hét után se jön meg és a teszt negatív menj el orvoshoz!Minden jót és megy a drukk!! :)

Szia!Ez attól is függ mennyit késik!Bár úgy tudom a Gabrielle teszt elég érzékeny.Nekem pl. 10 napot késett mire pozitívat teszteltem és akkor is nagyon halványan! Szerintem ha egy hét után se jön meg és a teszt negatív menj el orvoshoz!Minden jót és megy a drukk!! :)
Nekem a Gabriel teszt már a mensi késése elött 3-4 napon kimutatta(igaz nagyon halványan)-éreztem, hogy más nem vagyok egyedül. Sajnos nálam is volt olyan, hogy egy hónapban nem is jött meg egyáltalán(máskor nem volt még ilyen) és a dokinál kiderült, hogy ciszta. Persze nem mondom, hogy nálad is ez van, csak ha a tesztjeid továbbra is negák, akkor irány a doki. DE a lényeg, hogy reméljük, hogy baba van a dologban és azért késik:) ))) DRUKKOLOK
A kérdező hozzászólása: Régebben már volt cisztám, erre nem is gondoltam, akkor 2 hetente megjött a mensim!És szerintetek a doki megengedi h megtartsam?2 császármetszésem volt, az utolsó nincs 1 éve, de nagyon szeretnénk fiút, mert 3 kislányunk van!
6:32-es vagyok. Elõször is gartula a 3 csajszidhoz:) Az, hogy a doki engedi-e a 3.csaszit gondolom a hegedtõl függ, gondolom megnézi UH-on(így megnézheti egyúttal, terhes vagy-e vagy ciszta...) Nekem egy 10 hós kisfiam van(szintén csaszis), mi pedig lánykát szeretnénk, de még egy kicsit késõbb. Amúgy neked a két csaszi közt mennyi idõ telt el?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kislány elmúlt 6 éves, õt rendesen szültem, de a két kicsi között "csak" 21 hónap van, ezért gondolom, h most még várni kéne, meg a doki is azt fogja mondani, de ha jönni akar....:D
2 év, most teszem a jogsit, és elmondták az elején :)
Az orvosi vizsgálattól számított 2 évig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat nem nekem kell mert nekem már megvan a jogsi csak a haverom már majdnem egy éve vizsgázott kreszbõl sikeresen és azóta nem folytatta és nem tudta h most jár le neki vagy csak jövõre :)
Kressz vizsga után 2 év, ha elkezdted a vezetést akkor ameddig az alkalmasságid él.

Az ovu tesztnél folyamatosan 1-2-3 nap alatt erősödik a pozitív teszt, vagy el kell találni azt az 1 napot amikor + lesz?

Nem tudom mikor van peteérésem, és 7 db tesztem van. Egymás utáni 7 napon teszteljek, vagy hogy, hogy nehogy lekéssem az ovuláció pontos idejét?

Legjobb válasz: én most próbálkoztam vele másodszor, a 13. napon kezdtem el. egyik hónapban már a 13-on elég erõs volt, a 14. meg nagyon erõs, majd a 15. halványabb. a másik ciklusban a 13. még halvány, 15. kicsit erõsebb, 16. még erõsebb, 17. nagyon erõs, 18 gyengébb. szóval látni fogod, hogy mikor már elég erõs a második csík, de még nem olyan erõs, mint a kontrollcsík, akkor másnap már pozi lesz a teszt. ha még elég halvány, akkor ráérsz 2 nap múlva tesztelni

én most próbálkoztam vele másodszor, a 13. napon kezdtem el. egyik hónapban már a 13-on elég erõs volt, a 14. meg nagyon erõs, majd a 15. halványabb. a másik ciklusban a 13. még halvány, 15. kicsit erõsebb, 16. még erõsebb, 17. nagyon erõs, 18 gyengébb. szóval látni fogod, hogy mikor már elég erõs a második csík, de még nem olyan erõs, mint a kontrollcsík, akkor másnap már pozi lesz a teszt. ha még elég halvány, akkor ráérsz 2 nap múlva tesztelni
Rendszeres a vérzésed? Ha igen, akkor könnyû dolgod van: a ciklusodból vonj ki 16-ot és akkor kezd a tesztelést. 28 napos esetén a 12. napon délután/kora este. Elõtte 2 órán keresztül ne igyál és ne pisilj! Amikor erõsebb a tesztcsík akkor pozitív, 36 órán belül következik be a tüszõrepedés! K.

Kisbabát szeretnénk kb. 5 hónapja próbálkozunk. Már 2 hónapja beállt a "havim". Most pontosan 11 napja késik. Meddig várjak a teszttel vagy már kimutatja?

Olvastam, hogy a beágyazódás után 3 nap. De viszont nem érzek semmit. /tünetet/Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!

Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!
Nincs más dolgod mint tesztelni, szerintem tuti terhes vagy!A 11 napos késés már nem lehet véletlen.A tünetek valszeg késõbb jelentkeznek majd, nálam is csak a 6. hét után kezdõdtek.Sok sikert!

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)

2 teszt szerint terhes vagyok. De ez normalis ha mindig ram jon a melegseg es ojan letortnek erzem magam? Kerlek irjatok tapasztalatlan vagyok.

Legjobb válasz: Melegség és hidegrázás elöfordul a terhesség korai szakaszában, mert a szívverés felgyorsul, hogy több vért tudjon a méhbe juttatni. A hangulatingadozás ugyancsak a várandósság jele, egyrészt hormonális változások, a másik meg az, hogy egy nönek a pozi teszt után szembe kell nézni azzal, hogy igenis édesanya lesz. Sokan, köztük én is évek óta várjuk a pozi tesztet, de aki ennyire erösen érzi, hogy szeretne anya lenni, még azok is elgondolkoznak, biztos ezt akarom én? Jó anya leszek? Meg sok hasonló kérdés. De ezek természetesek, mindenkinek át kell ezeken esni. Boldog babavárást!

Melegség és hidegrázás elöfordul a terhesség korai szakaszában, mert a szívverés felgyorsul, hogy több vért tudjon a méhbe juttatni. A hangulatingadozás ugyancsak a várandósság jele, egyrészt hormonális változások, a másik meg az, hogy egy nönek a pozi teszt után szembe kell nézni azzal, hogy igenis édesanya lesz. Sokan, köztük én is évek óta várjuk a pozi tesztet, de aki ennyire erösen érzi, hogy szeretne anya lenni, még azok is elgondolkoznak, biztos ezt akarom én? Jó anya leszek? Meg sok hasonló kérdés. De ezek természetesek, mindenkinek át kell ezeken esni. Boldog babavárást!

Ovuszakértõk! 2 lány után fiút szeretnénk, mikor legyünk együtt? Ha az ovu teszt+? Vagy utána? Mert ugye a tüszõrepedés csak 24-36 óra múlva következik be ill. néhol 48 órát írnak. És mennyire tuti, hogy hajnalban történik meg?

Legjobb válasz: Mi is szeretnénk egy kisfiút a lányunk mellé! Úgy olvastam, és volt egy videó is, amiben Czeizel beszélt errõl, hogy az ovú napján, illetve utána van nagyobb esély a fiúra! Magyarul a pozi ovúteszted után egy nappal, mert csak akkor van peteérés! Az ovú teszt csak "szól elötte egy nappal"! Mi is így csináltuk, hátha... Sok sikert!

Mi is szeretnénk egy kisfiút a lányunk mellé! Úgy olvastam, és volt egy videó is, amiben Czeizel beszélt errõl, hogy az ovú napján, illetve utána van nagyobb esély a fiúra! Magyarul a pozi ovúteszted után egy nappal, mert csak akkor van peteérés! Az ovú teszt csak "szól elötte egy nappal"! Mi is így csináltuk, hátha... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hajrá nektek is!
A teszt ennyi késés után nem hazudik, de miért nem mentél még orvoshoz ?! Ez egyáltalán nem normális !!!!
Csinálj még egy tesztet, és menj orvoshoz. Ha pozitív azért, ha negatív, azért.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom :( Igazából Szeptemberben voltam nõgyógyásznál mert akkor is késett igaz nem sokat olyan 5-6 napot! Aztán a nõgyógyászati látogatás után pár napra megjött (szept 16-tól szept 20-ig) és azóta semmi. Decemberben kell vissza mennem az orvoshoz kontrollra. Mert több mint egy éve akarunk már babát a párommal, de nem sikerül :(
Ennyi idõ utan a teszt nem téved sajnos. Ha egy éve probalkoztok, pláne nem ártana egy kivizsgálás (1 év sikerre eset utan amúgy is megcsinálják a dokim), mert ez inkább hormonproblemanak tûnik. De egészségesnek vagy normálisnak semmiképpen. Sok sikert!! :)
Na, bocs a telefon miatt... Szóval 1 év sikertelen próbálkozás utan amúgy is teljes kivizsgálást kérnek a dokik (es nem a dokim)
A cisztát találtak? Az is okozhat zavart a menstruációban (nem jön meg).
A kérdező hozzászólása: Én azt várom már hogy legalább egy vérvételre küldjön el, de megcsinálja az uh-t és ennyi!! Jó nõgyógyász egyébként, szeretek hozzá járni, de ez most nagyon bosszant. Nem tudom mi lesz!!! Az az igazság hogy mióta menstruálok ilyen nem fordult elõ velem, hogy ennyit késsen! Igaz menstruációs görcsökkel nagyon sokat szenvedtem, feküdtem is kórházban vele, de akkor sem volt semmi különösebb elváltozás ami a görcsöket is okozná, eddigi labor eredményeim is jók voltak, az utóbbi 6 hónapban állnak fenn ezek a zavarok nálam....azt mondja a párom hogy a baba sikertelenségét okozhatja a mindennapi stressz vagy lelki problémák is akár nem tudom, várok még egy kicsit aztán veszek egy újabb tesztet és utána doki!
Szia! Ez hormonproblémának tûnik, és sajnos ez nem a nõgyógyász szakterülete, és gyakran kezelik félre emiatt az ember lányát. :-( Keress meddõségre specializálódott endokrinológust, azonnal el fog küldeni kivizsgálásra, (vérvétellel kezdve). Ha van lehetõséged, magán endokrinológushoz menj, nem olyan horrorösszeg, és sokkal hamarabb leszel babás. :-)

Az lehet, hogy azért mutatja ki a 2. csíkot a teszt, vagy azért erősödik lassabban, mert progeszteronhiányom van?

Legjobb válasz: A teszt a HCG-re reagál, másra nem, úgyhogy nem valószínû

A teszt a HCG-re reagál, másra nem, úgyhogy nem valószínû
Mivel a teszt Bhcg mutat ki, ezért a progeszteronnak semmi köze a dologhoz. A progeszteronhiányra görcsök és vérzés utal.
A kérdező hozzászólása: De emiatt nem termelõdhet lassabban a HCG?
A kérdező hozzászólása: Most teszteltem halvány +. De naponta 1x 2x nagyo halvány barna pecsételés vana tisztaságimon. Nincs 5 Ft-os nagyságú.Holnap megyek a dokihoz.Ha ezt említem neki, ad gyógyszert?
Mennyi idõs terhes lehetsz? Úgy tudom, h kb a terhesség 6-7. hetétõl adnak progeszteront, h támogassák a lepényt, de ha többször volt vetélésed, akkor azonnal el kezdenek foglalkozni veled. Sokszor sajnos orvos is válogatja, h mikor mit csinál.
A kérdező hozzászólása: 5 hetes vagyok. Volt már egy vetélésem.
Akkor menj holnap be a dokihoz. Remélhetõleg jót fogsz ki. Persze, az is lehet, h olyan vérzésed van, ami pár nõnél elõfordul, ami olyan barnázásszerû pár napig, de attól megmarad a baba. Minden esetre, ha ebbõl nem is maradna terhesség, azért még ne törj le. A következõnél az ovukor kezdj el e-vitamint szedni és szedd folyamatosan, mert megelõzi a vetélést. Szorítok, h megmaradjon a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!