Találatok a következő kifejezésre: 2 teszt 3 negatív lett! Mi (3 db)

2 teszt halvány, 3 negatív lett! Mi lehet velem?

sziaztok,3hete késik.elmentem n?dokihoz.hasi ultrahangon nem látott semmit,így elküldött vérvételre,nem e méhen kívüli baba van.az is nega lett!de azóta sem jött meg.szerintetek lehet még bébi a dologban?mert szerintem a vérvétel tuti ki mutatta volna:-((pedig nagyon örülnénk már neki!

Legjobb válasz: sajna szerintem nem agy kismami:( Nem csinált hüvelyi uh-t? Miért? Ha viszont a labor nega lett, akkor nem vagy az sajna. Nekem is késett 6 napot, de megjött, pedig nekem eddig soha sem késett.

sajna szerintem nem agy kismami:( Nem csinált hüvelyi uh-t? Miért? Ha viszont a labor nega lett, akkor nem vagy az sajna. Nekem is késett 6 napot, de megjött, pedig nekem eddig soha sem késett.
Szia Szeritnem is menj el masik orvoshoz is, tobb szem tobbet lat, es hatha csak a Te orvosod nem latott semmit, mert azt mondjak, h ilyen pici korban meg csak huvelyi uh-val latjak a babot.Igaz irtad, h vervetelen is voltal, es az is negativ lett, hat mindenkeppen keress fel masik orvost is, mert 3 het azert sok ido. Drukkolok neked nagyon , h teljesuljon a vagyad, es babo legyen mihamarabb /lehetoleg mar most/a pocakodban. 15 hetes kismama
Én azért elmennék a helyedben egy olyan dokihoz, aki csinál hüvelyi uh-t!
A kérdező hozzászólása: mert a melled nem olyan fontos neki, mint a pénztárcád!!sajnos!!
egyetértek. nekem folyamatosan ki akarja hagyni az orvosom (nõ) a mellvizsgálatot mikor megyek hozzá. Nem mintha nekem az jó volna, hogy más fogdos, de mivel ez is hozzá tartozik a vizsgálathoz, akkor miért nem végzi el?
A kérdező hozzászólása: én is meg fogadtam, hogy több tesztet nem veszek!!amúgy több éve ehhez a dokihoz járok, ráadásul magán rendelésre.azt veszem észre hogy itt már akinek pénzt adsz azért, akinek nem adsz az meg azért nem foglalkozik veled!majd írok mi lett a vég eredmény!
mindenképpen írj, és nem vagy idióta. Velem is kibabrált a mostani ciklusom, úgy, hogy én most döntöttem el, hogy nem fogok tesztet venni, és nem is foglalkozom a témával ennyit, mint elõtte. Erre az oldalra járok, mert itt sok jó kérdés van, és lehet is tanulni belõlük. Én elmennék egy másik orvoshoz as helyedben.
A kérdező hozzászólása: nem csinált hüvelyi uh-t, mert nincs neki.kérdeztem most mit csináljak, azt mondta várjak!!!de kérdem én mire?nagyon szomorú vagyok, legalább meg jönne ha már nincs bébi a dologban.mert a válaszaitokból itélve tuti nincs.már tesztet sem merek venni, mert idiótánk érzem magam!ha lesz vmi írok.köszönöm a válaszaitokat.
Szia! Én is azt mondom, hogy már akkor 7 hetesnek kellene lenned, amit már a sima uh.is kimutat.Nem tudom mi lehet veled, de menj el a nõdokihoz mert ez így nincs jól. Nagyon sajnállak:( Azért írd meg, ha mégis baba lenne csak bátorítás képpen a többi lánynak.:)
A kérdező hozzászólása: kedves 15hetes kismama!köszönöm a hozzászólásod.kellemesen irígy vagyok rád, mert neked már pocak lakód van:-)remélem hamarosan én is át élem ezt a gyönyörú pillanatot!ma vettem mikroszkópot, de nem tudom eldönteni mit látok rajta.hátha belejövök majd!nagyon boldog baba várást kívánok!

Nem várt menzi után 2 nappal nagyon halvány lett a teszt. Megismételtem 3 nap múlva ismét halvány lett. Azóta csináltam még 3 és mind negatív lett, a tesztek egyfomák voltak. Mi lehet ez?

azóta sem jött meg,de nagyon félek hogy valami baj lehet.holnap megyek dokihoz,de jól jönne néhány hozzászólás.félek,nehogy elhalt terhesség legyen.nincsenek nagy görcseim,csak szúrkál a petefészkem néha.

Legjobb válasz: Holnap biztos mész vérvételre, melybõl biztosra megállapítják, hogy terhes vagy-e, szerintem, ahogy te fogalmaztál, ha elhalt terhesség lenne szerintem véreznél. Különben én nem vettem volna 3 egy formát, lehet ennél is széri hiba :-).

Holnap biztos mész vérvételre, melybõl biztosra megállapítják, hogy terhes vagy-e, szerintem, ahogy te fogalmaztál, ha elhalt terhesség lenne szerintem véreznél. Különben én nem vettem volna 3 egy formát, lehet ennél is széri hiba :-).

Mi történik? Három napja késik és a hőm 37.3 már napok óta (elötte pé után 36.7-36.8 volt), viszont a teszt tegnap reggel negatív lett (2 féle is). Ez baby vagy valami gond lehet?

Legjobb válasz: csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.

csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.
Csinálj még egy tesztet utána várd ki hogy mi lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!