Találatok a következő kifejezésre: 2 teszt 3 (142 db)

3 hete nem jött meg és "érdekes" tüneteket produkálok! A gyógyszert múlt hónapban hagytam abba! Ma reggel csináltam egy tesztet, az elsőn halvány volt a 2. vonal, a 2. teszt viszont neg. Lett. Mit tegyek?

Kívánom a sárgadinnyét, de nagyon:). Viszont minden szilárd ételt?l rosszul vagyok, a derekam nagyon fáj, görcsöl a hasam és feszülnek a melleim!

Legjobb válasz: Ha 3 hete késik, akkor már elég erõsnek kéne lennie a 2. csíknak, ha terhes vagy. viszont 3 hét késés után elmennék dokihoz, egy vérvétellel hamar kiderülne mi van. de akár UH-al is, mert ha 3 hete késik, akkor már olyan 7 hetes terhes vagy.

Ha 3 hete késik, akkor már elég erõsnek kéne lennie a 2. csíknak, ha terhes vagy. viszont 3 hét késés után elmennék dokihoz, egy vérvétellel hamar kiderülne mi van. de akár UH-al is, mert ha 3 hete késik, akkor már olyan 7 hetes terhes vagy.
tabletta után sok minden változhat: a mensi is lehet erõsebb, a ciklus hossza változhat... Mennyiideje vannak ezek a tünetek? ha mégnéhány napig, akkor nem a mensi elõjelei, akkor érdemesdokihoz emnni.
A kérdező hozzászólása: Valójában 2 hete vannak ezek a tüneteim! Reggel is csináltam egy tesztet, ami ismét negatív lett. Akkor valószínû, hogy a gyógyszer hiány okozza ezeket a tüneteket.

Miért van az, hogy egy nóném Tescoban vett 2 teszt is halvány + 4 nappal menzi előtt de a Clearblue 3 nappal előtte negatív (csak később jelent meg rajta a 2. csík halványan-de ez nem számít)? Hihetek annak a 2 tesztnek?

Holnapra nem várom a h?m 37,0, szúr a hasam, puffadt vagyok és teltségérzetem van, pedig ilyenkor kajálni szoktam. A derekam is hasogat. A mellbimbóim meg állnak és érzékenyek. Folyásom nem igen van, az is fehér krémes. Baba vagy menzi?

Legjobb válasz: Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.

Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De melyik tesztnek higgyek? Mindenképp csinálok majd pár nap múlva másikat Gabriellel, de nem értem a teszteket. Melyik a valós? A kettõ + vagy az 1 -???
szia a clearblun nekem is nagyon halvány volt a csík és csak késõbb jelent meg, de én 5 nappal meni elõtt csináltam. és volt babó. szerintem van nálad is
azt hogy hol vezsed szerintem jelentõsége nincs. baba és kész
Azt várod, hogy megírjuk helyetted?
A kérdező hozzászólása: nem. elolvastam meg van egy két ötletem. csak néhány gondolatot szeretnék kérni. egy vázlatmenetet, hogy hogyan kezdjek neki.
Nem, mivel egy kimeneted van, csak azt Te ketté osztottad.
Vegyél 2eFt-ért egy USB-be dugható "hangkártyát" és így 2 db hangkártyád lesz. Próbáld ki, hátha bejön.
A kérdező hozzászólása: kösszkössz

Melyik Flat Out teszik leginkább? 1-es 2-es 3-as?

Nekem a 2!

Legjobb válasz: nekem is a 2... ennek vannak a legjobb zenei

nekem is a 2... ennek vannak a legjobb zenei

Elmaradt a menszesem és csináltam tesztet 2 teszt pozitiv lett, igaz halvány csik lett, a 3. negativ! Miért? Lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem tuti baba van a dologban, lehet a harmadik rossz volt....de gondolom tudod, hogy tutit az orvos megmondja.

Szerintem tuti baba van a dologban, lehet a harmadik rossz volt....de gondolom tudod, hogy tutit az orvos megmondja.
Én is így jártam, nemvárt elõtt 2 nappal reggeli pisibõl nega lett, pár óra múlva csináltam egy másik tesztet az határozott pozi lett, utána 2-3 napig csak nega tesztjeim voltak, azután már lett egy pár pozi megint, de olyan halvány is volt amit alig láttam, a végeredmény 6 nega és 5 pozi teszt lett kb egy hét alatt.Ezek vaterás tesztek voltak, végül vettem egy gabriel tesztet és az is szép pozi lett. 7hkm
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom már egyáltalán! ma megint csináltam és negativ lett! de ezelõtt volt két pozitiv akkor miért volt az?!igaz az elsõ nagyon halvány volt, de a második már joval erõsebb lett egyértelmü volt!mit csináljak? orvoshoz nem tudok menni mert külföldön vok! augusztusba megyek haza!
Pár nap múlva csinálj még egyet, ha az is pozitiv akkor biztos baba.
A kérdező hozzászólása: lehetséges hogy ha gyulladás van a szervezetembe, akkor a teszt nem mutassa ki? mi miatt lehetet pozitiv tesztem?
igen
Én is ma voltam, pe érés után a 20. napon, de az uh nem mutatott semmit, csak csak a megvastagodott méhnyálkahártya látszott.
Szia! Olyan nincs, hogy korán mentél, ha már pozi teszted is van! Inkább hamarabb, mert ha baj van, akkor még tud gyógyszert adni a dokid! Lehetsz terhes persze, biztosan az is vagy. Nekem is késõbb van a peteérésem, így az elején még nálam sem látszott semmi. Nyugi, ilyenkor pár nap is nagyon sokat jelenthet! Mikor kell legközelebb menned?
gratulálok! Elõször én is korán mentem, 2 nappal az elmaradt mensi után, meg se vizsgáltak, azt mondták jöjjek vissza ha már 10 napja késik. Akkor már szép nagy petezsák volt, rá 10 napra már szívhang is. Légy türelmes, nemsokára meglátod a Babódat.
Lehet, hogy kicsivel késõbb estél teherbe, elég ha a jövõ héten már látja a petezsákot.
a pozitív teszt az pozitív teszt :D úgyhogy gratulálok. Én a mensi elmaradásától számított 7. héten voltam dokinál és akkor azt mondta hogy még elég picurka, de ott van. Nem jó hamarabb menni, mert valószínûleg nem lát még semmit. Vigyázz magadra! Üdv 16. hetes kismami
lehetsz ismerösömnek 4 hetesen se látszot
Szerintem is elsietted kicsit a dokihoz menést. Valószínûleg tényleg terhes vagy, ha két teszt is pozitív lett. Ne legyél elkenõdve, hogy még nem látszik az uh-on. Ami késik, nem múlik! Sok boldogságot!

Ha naponta több vizet iszok a szükséges 2, 5-3 liternél, jobbat tesz?

Pl. a b?rnek? Illetve menstruációnál ha sok folyadékot iszik az ember, igaz, hogy hamarabb véget ér, mert "gyorsan kijönnek a cuccok"?:D

Legjobb válasz: a három liter már elég...így is sokat fogsz pisilni.a három liter átmossa a szervezeted,mérsékli a narancsbõrt és hidratál.

A víz testünk majd 80%-át alkotja. Alapvetõ a kielégítõ vízfogyasztás. Olyan nincs, hogy túl sok folyadékot iszol, mert ha ha szomjas vagy, akkor innod kell! Ha sportolsz is, akkor ha a tested minden 20kg-jára 1 liter vizet fogyasztasz, akkor még nem viszed túlzásba! A folyadék fogyasztás a közhiedelemmel ellentétben nem terheli meg a vesét, hiszen pont az a dolga, hogy ezzel megbírkózzon. A veséket a kevés folyadékbevitel terheli le, pl a vesekõ képzõdés is elkerülhetõ lenne megfelelõ mennyiségû folyadék bevitelével. Gondoljatok csak bele: minél többet iszol, annál hígabb folyadékot kell a veséknek megszûrnie. Ne aggódj! Nem iszol túl sokat!
a három liter már elég...így is sokat fogsz pisilni.a három liter átmossa a szervezeted, mérsékli a narancsbõrt és hidratál.
A vízben oldódó vitaminok fognak elsõsorban távozni hamarabb, de mivel az ilyen vitaminok hamar felszívódnak a sejtekben és a maradék akkor is kiürül, hacsak egylitert iszol, ez nem befolyásol semmi ilyet.. A vesédet a mérgek terhelik nem avíz.. Inkább arrafigyelj, hogy mit iszol, pl nem jó ha a folyadékbevitelt kólárakorlátozod, legyen sok gyümölcslé és víz...ha van a közelben mosdó, akkor nyugodtan igyál. Azért 5 litert nem kell meghaladni, és számold bele a folyadékfogyasztásba a levest, gyümölcsöt, zöldséget is. A mensi akkor tart tovább, ha melegvízben ücsörögsz és vérbõséget okozolmagadnak, ezért kerüld az ülõfürdõt, bár a hasgörcsrepont a meleg segíthet..de a folyadékbevitel nem szabályozza a mensi idõtartamát. Inkább a vas pótlása a fontos, de ha nincs megállapított vashiány az sem szükséges.
Nem iszol túl sokat, és pont, hogy kíméli s vesédet - de arra figyelj, hogy ilyen szomjúság mögött már lehet, hogy betegség áll.
3 liternél ne igyál többet, és ebbe beletartozik valóban a leves is és mindenféle folyadék.
a túl sok folyadék sem jó, mert megterheli a vesédet
Tudósok szerint például a bõrre semmilyen hatással nincs. Egyszóval külsõ változást nem fogsz elérni vele, ez biztos. Viszont: javítja a közérzetet, kíméli a vesédet és a szénsavmentes ásványvíz ásványokat juttat a szervezetedbe, amire szükséged van. Én mindig annyit iszok, amennyi kellemes. Ha neked ez nem megerõltetõ, nem zavaró a sokszori wc-re rohangálás akkor nincs olyan, hogy sok. Annyit iszol amennyit akarsz. Én általában fél-1 litert szoktam, nekem ez bõven elég. :)
nem a sok folyadék átmossa a szervezetedet és ásványi anyagok, vitaminok ürülnek ki amit jobban kell pótolni. annyit kell inni amennyi jól esik, de szerintem 2 liternél több már nem jó naponta.
A kérdező hozzászólása: Nem azért iszok sok vizet, mert annyira szomjas lennék, egyszerûen figyelek rá, hogy sok kerüljön a szervezetembe:)
A kérdező hozzászólása: Természetes szénsavmentes ásványvízre gondoltam:)
Szia! Én is rengeteget iszom, simán meg van a 2-3 liter napifolyadékom. Szerintem klassz dolog fõleg a veséknek, amiket már az elõttem hozzászólók megírtak. Ha mensturálok én egy kis alkoholt (egy adag feles, vagy bor azokon a napokon, amitõl még nem lesz senki alkoholista:) )fogyasztok hogy hamarabb elmenjen. Megfigyeltem magamon hogy akkor sokkal "több izé" eltávozik belõlem, így hamarabb vége lesz. Biztos ez is a vérbõségfokozással áll kapcsolatban. Nekem még az anyukám ajánlotta.

2 teszt halvány, 3 negatív lett! Mi lehet velem?

sziaztok,3hete késik.elmentem n?dokihoz.hasi ultrahangon nem látott semmit,így elküldött vérvételre,nem e méhen kívüli baba van.az is nega lett!de azóta sem jött meg.szerintetek lehet még bébi a dologban?mert szerintem a vérvétel tuti ki mutatta volna:-((pedig nagyon örülnénk már neki!

Legjobb válasz: sajna szerintem nem agy kismami:( Nem csinált hüvelyi uh-t? Miért? Ha viszont a labor nega lett, akkor nem vagy az sajna. Nekem is késett 6 napot, de megjött, pedig nekem eddig soha sem késett.

sajna szerintem nem agy kismami:( Nem csinált hüvelyi uh-t? Miért? Ha viszont a labor nega lett, akkor nem vagy az sajna. Nekem is késett 6 napot, de megjött, pedig nekem eddig soha sem késett.
Szia Szeritnem is menj el masik orvoshoz is, tobb szem tobbet lat, es hatha csak a Te orvosod nem latott semmit, mert azt mondjak, h ilyen pici korban meg csak huvelyi uh-val latjak a babot.Igaz irtad, h vervetelen is voltal, es az is negativ lett, hat mindenkeppen keress fel masik orvost is, mert 3 het azert sok ido. Drukkolok neked nagyon , h teljesuljon a vagyad, es babo legyen mihamarabb /lehetoleg mar most/a pocakodban. 15 hetes kismama
Én azért elmennék a helyedben egy olyan dokihoz, aki csinál hüvelyi uh-t!
A kérdező hozzászólása: mert a melled nem olyan fontos neki, mint a pénztárcád!!sajnos!!
egyetértek. nekem folyamatosan ki akarja hagyni az orvosom (nõ) a mellvizsgálatot mikor megyek hozzá. Nem mintha nekem az jó volna, hogy más fogdos, de mivel ez is hozzá tartozik a vizsgálathoz, akkor miért nem végzi el?
A kérdező hozzászólása: én is meg fogadtam, hogy több tesztet nem veszek!!amúgy több éve ehhez a dokihoz járok, ráadásul magán rendelésre.azt veszem észre hogy itt már akinek pénzt adsz azért, akinek nem adsz az meg azért nem foglalkozik veled!majd írok mi lett a vég eredmény!
mindenképpen írj, és nem vagy idióta. Velem is kibabrált a mostani ciklusom, úgy, hogy én most döntöttem el, hogy nem fogok tesztet venni, és nem is foglalkozom a témával ennyit, mint elõtte. Erre az oldalra járok, mert itt sok jó kérdés van, és lehet is tanulni belõlük. Én elmennék egy másik orvoshoz as helyedben.
A kérdező hozzászólása: nem csinált hüvelyi uh-t, mert nincs neki.kérdeztem most mit csináljak, azt mondta várjak!!!de kérdem én mire?nagyon szomorú vagyok, legalább meg jönne ha már nincs bébi a dologban.mert a válaszaitokból itélve tuti nincs.már tesztet sem merek venni, mert idiótánk érzem magam!ha lesz vmi írok.köszönöm a válaszaitokat.
Szia! Én is azt mondom, hogy már akkor 7 hetesnek kellene lenned, amit már a sima uh.is kimutat.Nem tudom mi lehet veled, de menj el a nõdokihoz mert ez így nincs jól. Nagyon sajnállak:( Azért írd meg, ha mégis baba lenne csak bátorítás képpen a többi lánynak.:)
A kérdező hozzászólása: kedves 15hetes kismama!köszönöm a hozzászólásod.kellemesen irígy vagyok rád, mert neked már pocak lakód van:-)remélem hamarosan én is át élem ezt a gyönyörú pillanatot!ma vettem mikroszkópot, de nem tudom eldönteni mit látok rajta.hátha belejövök majd!nagyon boldog baba várást kívánok!

Hallottatok olyanról, hogy a teszt 2-3 hónapos terhességet se mutat ki?

Legjobb válasz: Én még nem. A mai tesztek általában a nem várt napján már 98%-os biztonsággal mutatják ki a terhességet, de 1-2 hét késéssel biztos. Hisz a hcg-t mutatják ki ami 2naponta duplázódik és 25mIU/ml-t már kimutat (25-ös érzékenységû teszt). Ha egy 2-3 hónapos terhességet sem mutat ki akkor ott nincs is terhesség vagy nagyon nagy baj van. A HCG szint alakulása a terhesség alatt: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3......5 - 50 4......3 - 426 5......19 - 7,340 6......1,080 - 56,500 7-8......7,650 - 229,000 9-12......25,700 - 288, 000 13-16......13,300 - 254,000 17-24......4,060 - 165,400 25-40......3,640 - 117,000

Én még nem. A mai tesztek általában a nem várt napján már 98%-os biztonsággal mutatják ki a terhességet, de 1-2 hét késéssel biztos. Hisz a hcg-t mutatják ki ami 2naponta duplázódik és 25mIU/ml-t már kimutat (25-ös érzékenységû teszt). Ha egy 2-3 hónapos terhességet sem mutat ki akkor ott nincs is terhesség vagy nagyon nagy baj van. A HCG szint alakulása a terhesség alatt: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3......5 - 50 4......3 - 426 5......19 - 7, 340 6......1, 080 - 56, 500 7-8......7, 650 - 229, 000 9-12......25, 700 - 288, 000 13-16......13, 300 - 254, 000 17-24......4, 060 - 165, 400 25-40......3, 640 - 117, 000
Szia!Nekem kimutatta!Ám a barátnõmnek egyik terheségét sem mutatta ki!Neki csak a tünetek megjelenése, majd utána az orvosi vizsgálat, volt a bizonyosság!
A tesztek az elsõ 12 hétben pozitívak. Kb 9.hétig termelõdik a HCG, utána fokozatosan alakul ki a lepény, és az veszi át a terhesség fenntartásának feladatát. mivel ezután már nem termelõdik hcg, így nincs mit kimutatnia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!