Találatok a következő kifejezésre: 2 terhességi csináltam, (51 db)

Van 2 terhességi tesztem az egyik negatív a másikon halvány a 2 csík egymás után csináltam a teszteket. De terhességi tüneteim vannak de most olyan problémám van h vizes szokott lenni a lábam de nem merem be venni a vízhajtót. Mit csináljak ilyenkor?

Legjobb válasz: Az lesz a legjobb, ha elmész nõgyógyászhoz és megvizsgál, hogy várandós vagy-e vagy sem, és megmutatod neki a lábadat,õ pedig eldönti, mi a teendõ. Egyébként a kismamáknak a terhesség váge felé szokott vizesedni a lábuk és olyankor írnak nekik vízhajtót.

Az lesz a legjobb, ha elmész nõgyógyászhoz és megvizsgál, hogy várandós vagy-e vagy sem, és megmutatod neki a lábadat, õ pedig eldönti, mi a teendõ. Egyébként a kismamáknak a terhesség váge felé szokott vizesedni a lábuk és olyankor írnak nekik vízhajtót.
A kérdező hozzászólása: El megyek a nõgyógyászhoz mert mindenféle képen el akartam menni.Amúgy már régóta van gondom a vizességgel nem csak most jelentkezett.Csak most nem merem be venni a vízhajtót
Nekem terhesen sem adtak vízhajtót, a doki viszont azt mondta, ha csökkenteni akarom, akkor naponta két és fél -három liter vizet igyak meg, és igaza volt, annyit pisiltem mint egy ló, és látványos volt a változás.

4 napja késik a mensesem, de 2. napon csináltam tesztet ami negatív lett. Általában pontosan szokott megjönni max 1-2 nap csúszással. Viszont semmi terhességre utaló jelet nem vettem eddig észre. Szerintetek mi lehet a dologban?

Legjobb válasz: Terhességre utaló jelek (az elmaradt menstruációt leszámítva )igazán innentõl olyan 2 hét múlva jelentkeznének . A helyedben ha nem jön meg a héten csinálnék tesztet és elmennék dokihoz .

Terhességre utaló jelek (az elmaradt menstruációt leszámítva )igazán innentõl olyan 2 hét múlva jelentkeznének . A helyedben ha nem jön meg a héten csinálnék tesztet és elmennék dokihoz .
Nem fáztál fel? Nekem most azért késett 4 napot.
A kérdező hozzászólása: Nem fáztam fel, de egy hónapja volt egy kisebb fertõzésem.
Nem akarlak elkeseríteni , de a kis fertõzés nem befolyásoló tényezõ , fõleg ami már egy hónapja volt .... Nekem is volt két héttel a menstruáció elõtt , de mégis pontosan megjött . Jól érzem , hogy van félnivalód azaz félsz nehogy baba legyen a dologban ? Hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok, szóval nem félnék ha esetleg baba lenne, sõt.. :) de majd csak 1-2 év múlva terveztük volna. Ha a héten nem jön meg akkor veszek megint egy tesztet csak félek h megint negatív lesz.
mi lett a végén? :)

2 terhességi tesztet csináltam, ugye nincs terhesség? Bővebbe n lent

az elsőn 1 csík van erősebben a 2.egy egy csík szintén és nagyon halovány.

Legjobb válasz: Érthetetlen! Tudsz írni! Tudod használni a netet! Tudsz kérdést feltenni a gyk-n! De nem tudsz egy tájékoztatót elolvasni és értelmezni? Rossz kategória! A Poén az egy kicsit lejjebb van, oda tessék kiírni!

Érthetetlen! Tudsz írni! Tudod használni a netet! Tudsz kérdést feltenni a gyk-n! De nem tudsz egy tájékoztatót elolvasni és értelmezni? Rossz kategória! A Poén az egy kicsit lejjebb van, oda tessék kiírni!
Csatlakozom az elõzõ válaszolóhoz. És akárhányszor pisilsz, mindig ugyan az az eredmény jön majd ki. Mivel 30 féle teszt van, és mind más, talán tényleg meg kéne próbálni olvasni. Tudom, nehéz, de ez van.
Szia!Terhességet jelent a 2. halvány csík megjelenése is!
A kérdező hozzászólása: Mind a két tesztemen 1 csík van, az egyik erõsebb a másikon nagyon halovány EGY darab csík. ha terhes lennék akkor a 3-4. hétben lennék. Vizsgáztam a hónapban és kb mindennap éjszaka 2ig fentvagyok. Lehetséges hogyemiatt változott meg a menstruációm?
Értelek, szerintem az elsõ tesztet jól csináltad meg a 2. at nem, de ha csak EGY csík van az nem jelent terhességet, ha 2. csíkként jelenik meg halványan az már terhesség.
Én értem, hogy nem jársz doktori egyetemre... Mikor én csináltam terhességi tesztet még le is volr rajzolva a tájékoztatóra lépésrõl lépésre az ábra is, hogy mikor vagyok terhes és mikor nem. -.- Analfabéták is elvégezhetik. Amúgy a google-ba ha beírod a kérdést "mitõl késik a menstruáció?" képzeld! Ad rá találatot. Pl. vizsgaidõszakban, ha stresszelsz vagy nem alszol eszel rendesen, akkor is késik :O Azt a leborult szivar végit! Hát mire nem jó ez gugli!
úgy értem mindkettõn egy csík van, akkor nem vagy terhes, ennyi. nekem volt hogy 3 hónapot kimaradt és nem lett semmi 21L
Igen, a stressz nagyon jó dolog erre is:) Nekem is volt hasonló kellemetlen gondom, igaz én miután vizsgáztam eset le, hogy nem jött még meg, teszteltem, 1órával késõbb meg is jött. Nyugi. Ám mikor kellett volna jönnie, rendszeres stb...
Két hónapja nem menstruálsz, és még csak most gondolkodsz a dokin? Gratu!
A kérdező hozzászólása: igen most gondolkodom a dokin mert sokan stresszeltem mostanába és volt már olyan hogy kimaradt egy ideig csak azthittem most végre helyre állt mert féléve renddeesen megjött égre és most megint nemjó...

Ma reggel 2 terhességi tesztet csináltam mindkettőn fél órán belül kijött egy 2. halvány csík. Az mit jelent?

pont 1 hete késik,de mivel szopiztatok még nem tudom mikorra is várjam,(az előzőekhez viszonyítottam a múlt hét pénteket) A 2.csík kb 25perc után lett látható halványan mindkettőn

Legjobb válasz: Azért nem tudom,mert a lányommal mikor terhes lettem azonnal kijött a 2 erõs csík,3nap késés után. Nem sok dolgom volt még halvány tesztekkel

A kérdező hozzászólása: Azért nem tudom, mert a lányommal mikor terhes lettem azonnal kijött a 2 erõs csík, 3nap késés után. Nem sok dolgom volt még halvány tesztekkel
Ne vedd biztosra az eredményt, mert nagyon sok idõ után jöttek ki a csíkok. Sokkal hamarabb kellene, a teszten biztos rajta van, hogy mennyi idõt kell várni a biztos eredményre, és mennyi idõ után érvénytelen.
A kérdező hozzászólása: igen 30 perc után ne olvassam le.ez van írva rá.Vaterás one step tesztek
Várj pár napot és tesztelj reggeli pisibõl. Ez így még minden lehet...
terhes vagy. Én is így voltam. 4 óra múlva jött ki a csíkom, és babás voltam :) Kevés még a hcg-d, ezért olyan halvány és ezért jött ki csak késõbb :)
tesztelj újra, mert a 30 percen belüljött ki ugyan, de szerintem azért ez nem teljesen egyértelmû. én kétszer etszteltem egész életemben. elõször halvány pozitív volt, rá pár napra megjött, nem lett baba. a másodiknál este teszteltem, mondtam a férjemnek, h ha nem egyértelmû vagy halvány, ami gyakran elõfordul, akkor újabbakat is kell csinálni. erõs pozitív volt, vastagabb 2. csíkka, mint a kontroll. nagyon örültünk, majd a férjem megkérdezte, h mikor kell újra tesztet csinálnom. mondtam, h emelett soha, itt már csak a 0. uh hiányzik :) én a helyedben tesztelnék még, amíg így vagy úgy, de semmi kétség. facelle-t használtam amúgy, olcsó , megbízható és nem kell rendelgetni
A kérdező hozzászólása: Van itthon vagy 30db vaterás, még abból az idõbõl maradt amikor a kicsimet vártam, hogy megfoganjon:) tavalyról. Holnap reggel csinálok másikat.Azt elfelejtettem írni, hogy nem reggeli pisi volt egyik sem ma, hanem dél körüli. Köszi a válaszokat, kíváncsi leszek
Nekem reggel negatív volt, és csak 5-6 óra múlva lett pozitív. És teherbe is estem. 6 év próbálkozás alatt ez volt az elsõ olyan tesztem ami pozitív lett pár óra után, és terhes is voltam. Pedig több százat ellõttem ez idõ alatt. :-) Szerintem várandós vagy.
SZerintem, ne bízz benne, novemberben 3 tesztem is pozitív lett, 2 különbözõ márkájú kb. 25 perc alatt, és nem szemguvasztós 2. csík. Mégsem voltam az akkor. Csinálj egy tesztet reggeli elsõbõl, aztán meglátod, idõn belül. Ha az vagy ki is kell jönnie a 2. csíknak akkor, ha nem is olyan erõsen, de már akkor kellene látnod. Majd írd meg, mi lett!:)

3 hete késik a menstruációm! 2 hétnél csináltam egy terhességi tesztet de negatív lett. Így biztosan nincs baba ugye? Nem kellett volna már kimutatnia?

A vérzésem amúgy is rendszertelen, szokott késni (bár nem ennyit) hormonproblémák miatt. Legutóbb amikor ennyit késett már gyógyszert kaptam rá, hogy megjöjjön. Vegyem be most is? Orvoshoz csak szeptemberben tudok menni! Vagy tb alapúra 1 hónap múlva van időpont. Mit csináljak addig?

Legjobb válasz: De már 2 hét után ki kellett volna mutatnia. Csinálj még egy tesztet a biztonság kedvéért és utána vedd be a gyógyszert.

De már 2 hét után ki kellett volna mutatnia. Csinálj még egy tesztet a biztonság kedvéért és utána vedd be a gyógyszert.

37.napon vagyok és még nem jött meg a havim. Csináltam 2 terhességi tesztet ami negatív lett. Néha fáj picit a hasam alja de nem jön meg. Nincsen hányigerem stb. Ettől függetlenül terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem valószínû, de pár nap múlva azért csinálj még 1 tesztet. Ha az is negativ, akkor tut, hogy nem vagy terhes! Bár szinte már most is az....

Nem valószínû, de pár nap múlva azért csinálj még 1 tesztet. Ha az is negativ, akkor tut, hogy nem vagy terhes! Bár szinte már most is az....
Valószínûleg valami miatt egyszerûen kimaradt a vérzésed. A tesztnek már ki kellett volna mutatni a pozitívat, de tesztelj még egyet egy pár nap múlva.
Szia! Nekem 47.napra mutatta ki a teszt (halványan) h terhes vagyok. Már 4 éves a lányom:) Lehetsz terhes...csak késõbb volt a pé-ed.
lehetsz terhes, 2 hét késést várj meg, ha akkor is negatív a teszt, menj dokihoz, ha poz., akkor azért! :)
A kérdező hozzászólása: értem , bár néha fáj a hasam csak nem akar megjönni :S

Csináltam 2 terhességi tesztet és azt mutatta ki hogy babám lesz! Nem tudom hogy mit csináljak mert még csak 19 éves vagyok! Szeretném, de ugymond még én is gyerek vagyok! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy nem tudod felnevelni, akkor inkább ne tartsd meg. De ha tudod, hogy lesz, aki segít ebbe (pl. a párod vagy a szüleid), és megteheted anyagilag is, akkor ne oltsd ki az életét. Mérd fel, hogy mit tehetsz ebben a helyzetben, hogy fel tudsz-e nõni a feladathoz!

Ha úgy érzed, hogy nem tudod felnevelni, akkor inkább ne tartsd meg. De ha tudod, hogy lesz, aki segít ebbe (pl. a párod vagy a szüleid), és megteheted anyagilag is, akkor ne oltsd ki az életét. Mérd fel, hogy mit tehetsz ebben a helyzetben, hogy fel tudsz-e nõni a feladathoz!
Szia! Szerintem menjel el meg noiorvoshoz, hogy tenyleg megbizonyosodj rola. Nekem volt egy baratnom, aki 3 terhessegi tesztet csinalt, ahol az jott ki, hogy nem terhes, elment noihez, o is azt mondta, aztan vegul kiderult, hogy megis az. Szoval ahogy csak tudsz jarj utana. Ha pedig tenyleg az vagy, szoritok neked. Van baratod? Gondolom meg a szuleiddel elsz. En a te helyedben nem vetetnem el. Biztos segitenenek a szuleid is felnevelni. Igen 19 vagy, joforman meg gyerek, de ha mar igy van, es az apuka is megbizhato es szeretitek egymast, tartsd meg, mert utana kockazatos hogy lesz e meg egy baba. a dontes rajtad all, mi csak tanacsokat adhatunk. Tenyleg szoritok neked! puszi
Nem attól gyerek valaki, hogy hány éves. Ha tehettem volna, én szültem volna 19 évesen. Az hogy babát vársz a legszebb ajándék, amit kaphatsz az élettõl, még akkor is, ha a körülmények nehezek, és az egész nem úgy történt, ahogy elképzelted. Egy Élet van benned! Szerintem ha elmélkedsz egy kicsit azon, hogy mi is történik most Veled, ráébredsz, hogy az egész egy nagy csoda. a nagy csodákat nem tudja az ember irányítani, azok adódnak, jönnek. Ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy te nem tudod felnevelni, akkor is nagyon kérlek, szüld meg és add örökbe! Annyian vannak, akik örökbefogadásra várnak! (többek között mi is a férjemmel) A http://www.orokbefogadas.lap.hu-n megtalálod azoknak az alapítványoknak a nevét és elérhetõségét, akik segítenek a kismamáknak ebben az ügyben. De én elsõsorban azt kívánom Neked, hogy találj rá a kisbabádra lélekben, õ te gyermeked és nagyon szeret Téged! Szüksége van Rád és azt hiszem késõbb te is majd rájössz, hogy neked is rá! Gondolok Rád!
én 26 voltam amikor teherbeestem és elvetettem. Nagyon sokat gondolok rá, hogy most mekkora lenne stb. Ennek ellenére nem bántam meg, mert a körülmények ellene szóltak és mérlegelve a helyzetet, hoztam egy racionális döntést.
Már bocs, de nem kéne olyan tanácsokat osztogatni, hogy "a párod meg menjen el dolgozni". Nem egy tervezett gyerekrõl van szó, nyilván azért tanul, hogy majd vigye valamire. Vagy meg tudják oldani, vagy nem. Persze munka mellett is lehet tanulni, csak ha valakinek hirtelen a nyakába szakad egy család eltartása, az hamarosan abbahagyja a sulit, aztán ott van 30 évesen, és semmi végzettsége, aztán csak pislog, hogy mi van. Ha van szülõi segítség, akkor okés, de ha nincs, akkor nem szabad úgy hozzáálni, hogy majdcsak lesz segítség, nem szabad arra lapozni az életet, hogy valaki úgyis segít. Tudom mirõl beszélek, én 21 vagyok, tavaly szültem, és se apuka, se semmi, de igyekszem mindent úgy csinálni, hogy saját erõmbõl meglegyünk. Én döntésem volt a gyerek, nem anyámé, ha segít, annak örülök, de nem várom el. Nem szabad arra számítan, hogy valaki majdcsak segít, hanem magunknak kell irányítanunk az életünket.
Én is 19 évesen lettem terhes, 20 évesen szültem. Én nem bántam meg, de én már munkahelyrõl mentem GYED-re (igaz, közben az apuka lepattant). Meg lehet így is lenni, de akkor is azt mondom, hogy ha te úgy érzed, hogy nem tudjátok felnevelni, és nem kaphatnál elég segítséget, akkor inkább még most, idõben döntsetek. Bár szerintem meg fogod tartani, mert egy nõt nagyon nehéz az abortuszra revenni, ha nem akarja igazán. Bár aki igazán nem akarja, azt nem is szabad. Csak az a baj, hogy még tanultok, így nem lesz GYED-ed, a sulit is fel kell függesztened egy idõre, vagy át kell menned levelezõre, ami azért nehezebb ám, én is most úgy tanulok, nem könnyû.
én is 19 vagyok és én nemtartom korainak a babázárt már ilyen korban. mi most akarunk . és már 1 éve vagyunk házasok. de persze mi dolgozunk meg minden szoval nekünk joval könnyebb. de szerintem ennek ellenére tardsd meg mert életed legnagyobb hibáját teszed meg ha elveteted. lentrõl kell indulni . és nemindenki fönt kezdi. mi sem fönt kezdtük de már van házunk kocsink és nemhitelbõl van. szoval mindent bele. és a párod meg menjen el dolgozni.
Sajnos én is átestem ezen 6 évvel ezelõtt 17 voltam. Én nem jól döntöttem anyu mindenben melletem állt. Sokáig nemtudtam feldolgozni persze az akkori barátommal sem maradtunk együtt utána. Aztán teltek az évek megtaláltam a másik felemet persze nagyon féltem h nem lehet soha többé gyerekem ez járt az eszemben. Most 14 hetes vagyok és boldog mára mindent másként csinálnék sajnos az emberek többsége a maga kárán tanul. Döntsetek úgy hogy ne bánd meg utána, tudom nehéz.
Szia! Eggyetertek az elottem szoloval, hogy a baratoddal beszeld, hogy o mit szol hozza. Ketten megbirkoztok vele. En 20 leszek mire megszuletik a babank, es neha gonolok arra, hogy kepes leszek e felnevelni, de ez egy idosebb no agyan is atvillan. Ha megszulod nem banod meg, ha elvetetned sosem bocsatanad meg magadnak. Hidd el nekem. En tisztelem azokat az embereket, akik nehezebb korulmenyek kozott is kitartanak a baba mellett. Baratod tudja? Mit szol? Ha az o szulei is segitenenek nem lesz olyan nehez! Kivanom, hogy szived szerint jol donts! 22hetes kismama
Szia! Szerintem elõször is a barátoddal beszéld meg a dolgot, hogy tudd, hogy õ hogy áll hozzá. Amikor már közösen eldöntöttétek, hogy mit szeretnétek tenni, akkor beszélj csak anyukáddal. Tanulni pedig baba mellett is lehet, majd az évek során mindent meg fogtok oldani szépen fokozatosan, biztos, hogy addig is lesz segítséged. Te már nem vagy gyerek! Van egy ismerõsöm 35 felett, már mindenük megvan, csak az az egyetlenegy dolog nincsen, amire minden nõ vágyik: egy saját gyermekük. A legjobbakat kívánom nektek és kívánom, hogy a számotokra legmegfelelõbb döntést végig tudjátok csinálni boldogságban, egészségben!
A kérdező hozzászólása: Jó lehet hogy igy az elején a dolgoknak még bizonytalan az ember! Anyának még nem mertem elmondani mert féltem a reakciotól. Nem tudom mit fog hozzá szolni.
A kérdező hozzászólása: Örökbe adás? eszemben sincs, ha valaki megszüli a gyermekét szerintem nem lenne képes oda a dni valaki másnak! Annyi mindenem jár az agyam hogy már aludni sem tudok!
Én a helyedben elõbb az örökbeadáson gondolkodnék el, nem az abortuszon! Fõleg, hogy az anyagiak a gond. Annyi a gyermekre váró házaspár, akiknek ettõl lenne igazán boldog az életük, és mindent megadnának egy babáért! Olvastam is egy megható szüléstörténetet, ahol ott volt a szülésnél az örökbefogadó házaspár is, ha megtalálom hol olvastam, becsatolom.
megint én vagyok.nekem sem volt lakás adott.albérletben laktunk az elején aztán a szüleimnél egy 8nm es szobában.ha szeretitek egymást és szeretnéd a babát akkor vágj bele.tanulni baba mellett is tudsz majd.apropo én most várom a 2.-at:Dne add fel.mindent meg lehet oldani csak akarni kell.ha akarsz irj privit
Ha egy kicsit is úgy érzed, hogy szívesen megtartanád, akkor tartsd is meg! Iszonyúan megbánod, ha nem így teszel. Fel fogsz tudni nõni a feladathoz és simán tanulhatsz is még. Nem egy olyan ismerõsöm van, akinek sikerült és most nagyon boldog.
A kérdező hozzászólása: Szeretném a babát mert az enyém lenne! Ha elvetetném azt biztos hogy megbánnám! Igen neked könnyebb volt és a te helyzetedben én sem döntöttem volna másként az biztos! Megpróbálnék mindent megadni neki, és tudom hogy segitenének nekem nagyon sokat, nem csak az én családom, de a barátom szülei is! Csak itt van az a kérdés hogy lakás meg....Stb
SZIA.sajna te nehéz helyzetben vagy.én 16 voltam de megtartottam.volt segitségem.a szüleim a párom.a sulit nem fejeztem be.de nem érdekel, mert büszke vagyok a lányomra.ma már 4 éves.ha ugy érzed nem tudsz neki mindent megadni akkor inkább ne tartsd meg.menj el orvoshoz és ö kiállitja a papirt az abortuszhoz.mivel tanulsz és ha viszel igazolást nem fog annyiba kerülni..kb 15000 lesz igy..
A kérdező hozzászólása: Hát pont ezaz hogy hogy neveljük fel én és a barátom is még tanulunk! Van még három testvérem akiket még fel kel nevelnie anyának és amugy is nem akarok egy ilyen felelösséget a nyakába varni, mert igy is nyugdijas meg mellette dolgozik, ráadásul beteg is!
Szia! Megtartottad a babádat? Érdekelne mi lett veletek!

2 terhességi tesztet csináltam, mindkettő pozitív lett. Arra gondolok, hogy alig tudom elhinni, most kb. 7 hetes lehetek, ma megyek a dokihoz, és attól félek, hogy azt fogja mondani, hogy nincs is a pociba semmi. Normális ez?

De tudom, hogy van, csak olyan hihetetlen.A terhesség jelei is megvannak.ha egy teszt pozitív, akkor az tényleg pozitív, igaz?:_)))

Legjobb válasz: Szia! Én is ebben a cipõben járok! én csak a jövõ héten megyek dokihoz, rögtön a szívdobbanásait is látni szeretném! Tutira van baba, már a nevét is tudom és nagyon várom, hogy láthassam! Õ már a második, de ugyanolyan izgatott vagyok mint az elsõnél voltam! Boldog babavárást neked!

Szia! Én is ebben a cipõben járok! én csak a jövõ héten megyek dokihoz, rögtön a szívdobbanásait is látni szeretném! Tutira van baba, már a nevét is tudom és nagyon várom, hogy láthassam! Õ már a második, de ugyanolyan izgatott vagyok mint az elsõnél voltam! Boldog babavárást neked!
Szia!Képzeld, én annak idején 4 tesztet csináltam, és mind pozitív lett!Tudtam, hogy terhes vagyok, elmentem a dokihoz, aki nem látta az ultrahangon, és azt mondta, hogy nem vagyok terhes.Adni akart olyan gyógyszert ami meghozza a mensit, de nem váltottam ki, mert tudtam, hogy terhes vagyok.Most a 32 hétben vagyok!Szóval nem volt igaza az orvosnak.De neked azt kívánom, hogy lássa meg a babát!Sok szerencsét!
Nekem sajnos még nem volt pozitív teszt tapasztalatom, de biztos fantasztikus élmény lehet! Nagyon Gratulálok neked, és Nagyon Boldog Babavárást Kívánok! A teszt tutira jó! Ott az a babóca! Még 1x GRATULÁLOK!
Szia!!! Ne aggódj babás vagy!!!!:D:D:D:DÉn 8 teztet csináltam mire hajlandó votam elhinni hogy babám lesz!!!Remegve mentem én is az orvoshoz és hálaistennek úgy volt hogy igen ott van a kis drágám a pocimba!!!Sok szerencsét!!!!
A 4-ik válaszoló vagyok!!!Már most kezd el szedni az elevitet és magne B6-ot.gRATULÁLOK!!!:) :) :) :) ):) :) :) :) :) :)
Én hétfõn voltam 10 hetesen dokinál és elõte már kétszer megállapították, hogy ott van, de minden tünet ellenére még most is megfordult a fejemben hogy nincs ott és nagyon rosszakat is álmodtam. És tudod mi tõrtént? Ott van!! Neked is ott lesz es ha 7 hetes akkor szépen látszódni is fog az uh-n.Ha pozitív a teszt és még tüneted is van akkor tuti ott van!!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat, kicsit megnyugodtam, és remélem minden OK lesz a dokinál.

Ma végeztem terhes tesztet negatív lett sajnos. Tüneteim mellfeszülés gyakori pisilés kb ennyi. Ma voltam dokinál 8mm mnyh-t látott szerintetek lehet terhesség? Um 2011.10.10. Ma csináltam egy jóstesztet is az pozitív lett 2 percen belül.

Legjobb válasz: tök becsapós, mert ugyanazok a tünetek mensi elõtt mint egy kora terhességnél: mellfeszülés, pisilési inger, ingerlékenység. Mondjuk én onnan különböztettem meg mind2szer, a terhességet a mensi elõtti pár naptól, hogy nem volt olyan puffadt a hasam, nem volt baromi zsíros a hajam, mikor terhes voltam . Hanem egész sima, selymes hajam volt terhesen. Mert a mellem az feszül mensi elõtt is, mint állat, futni nem tudok ilyenkor, tök meleg meg feszes az egész emlõm. Szóval ebbõl ugyanaz a 2 állapot. Visszatérve Rád, szerintem lehetsz terhes. Van még olyan tüneted, hogy nagyon zsíros lenne a hajad vagy puffadt a hasad?

tök becsapós, mert ugyanazok a tünetek mensi elõtt mint egy kora terhességnél: mellfeszülés, pisilési inger, ingerlékenység. Mondjuk én onnan különböztettem meg mind2szer, a terhességet a mensi elõtti pár naptól, hogy nem volt olyan puffadt a hasam, nem volt baromi zsíros a hajam, mikor terhes voltam . Hanem egész sima, selymes hajam volt terhesen. Mert a mellem az feszül mensi elõtt is, mint állat, futni nem tudok ilyenkor, tök meleg meg feszes az egész emlõm. Szóval ebbõl ugyanaz a 2 állapot. Visszatérve Rád, szerintem lehetsz terhes. Van még olyan tüneted, hogy nagyon zsíros lenne a hajad vagy puffadt a hasad?
A terhestesztnek kell hinni, nem a jósnak. Barátnõmnek pl. tök erõs pozi ovuteszt után ugyanúgy megjött. Egyébként, ha már terhes lennél vastagabbnak kellene lenni a méhnyálkahártyának, szóval szerintem nem vagy terhes!
Szerintem az látszódott, hogy meg fog jönni.
2. vagyok szerintem - adja ég- összejött :)
A kérdező hozzászólása: Ma visszarendelt a doki kp vastag méhnyálkahártyát látott 2 hét múlva visszarendelt.Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: 2011.11.9-10-körül kéne megjönnie ma is erõsödött az LH tesztem cicim érzékeny de biztos ami biztos apát is elkaptam tegnap hátha késõi peteérésem van és a jósló télleg nem ér semmit.
Igen, ez igaz. Viszont, ha neked már késik, vagy most kellene megjönnie, akkor szerintem kevés a 8 mm. Bár ne legyen igazam!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2-ik válaszoló hasam puffadt ma reggeli lh/ovu tesztemen pedig erõsebb a csík szombaton megyek dokihoz kiváncsi vagyok már nagyon jön e a tesó.
A kérdező hozzászólása: 7-8 mm-es nyálkahártyán már szépen megtapad a terhesség, igazából a nyálkahártya ultrahanggal mért vastagsága nem ad nagyon egzakt eredményt a teherbe esés esélyére vonatkozólag. Dr. Ács Nándor
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott fájni mensi elõtt soha utoljára a kislányomnál fájt de igaz ami igaz már múlóban van a fájdalom.A jóstesztem akkor tévedett volna?
na? mi lett?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!