Találatok a következő kifejezésre: 2 srácot szeretek (18 db)

2 sráccal szeretem egyszerre, mert 1 nem tud kielégíteni. Miért?

Szeretem ha itt is ott is érzem ?ket egyszerre. :(

Legjobb válasz: Hát nemtom, talán ha [email protected] lenne, megoldódna a probléma.... :)) de a vibri tûnik legjobb megoldásnak! Amúgy valószínûleg elég nagy a szexuális étvágyad, van ilyen, nincs ezzel semmi gond!

Hát nemtom, talán ha [email protected] lenne, megoldódna a probléma.... :) ) de a vibri tûnik legjobb megoldásnak! Amúgy valószínûleg elég nagy a szexuális étvágyad, van ilyen, nincs ezzel semmi gond!
vonulj apácazárdába... 1 fiú nem is elég? Használj a pároddal közben játékszereket, és ne mindig 3. felet... 23/F
szerintem a palid nem nagyon örül neki h kell mellé egy másik is igy nem lesz jo koncentrálj csak rá vagy szerezz be egy vibrátort vagy kérd meg h egyszer elõl egyszer hátul csinálja persze óvszert cseréljen XD
pardon?

2 srácot is szeretek egyszerre. Ez normális?

Mindkett?t nagyon...

Legjobb válasz: Hello hát ez elég furcsa helyzet... de mivel ha jól elvagy a mostani barátoddal minek akarsz változtatni? hisz ha jól elvagytok akkor szerintem nem hagyd ott mer lehet hogy van 1 kis hirtelen fellángolásod bár ha ezen gondolkozol nem hiszem hogy annyira bejön és nem hiszem hogy szereted... szerintem törödj jobban a pasiddal legyetek többet eggyütt a mostani barátod ha megtudná biztos hogy nem esne neki jól de neked kell döntened hogy kivel lennél jól el csak ha otthagyod a barátod akivel jól elvagy a másik srác miatt, és csalodsz benne akkor nagyon megszivtad... szoval csak okosan de a kapcsolatod se lehet tul jó ha azon gondolkozol hogy otthagyod... ez csak az én véleményem 17 éves srác vagyok igaz nem vagyok olyan tapasztalt, én barátnõmön kivül senkire sem birnék ránézni én egyáltalán nem érdekel más lány remélem valamit segithettem sok sikert elõre is

Hello hát ez elég furcsa helyzet... de mivel ha jól elvagy a mostani barátoddal minek akarsz változtatni? hisz ha jól elvagytok akkor szerintem nem hagyd ott mer lehet hogy van 1 kis hirtelen fellángolásod bár ha ezen gondolkozol nem hiszem hogy annyira bejön és nem hiszem hogy szereted... szerintem törödj jobban a pasiddal legyetek többet eggyütt a mostani barátod ha megtudná biztos hogy nem esne neki jól de neked kell döntened hogy kivel lennél jól el csak ha otthagyod a barátod akivel jól elvagy a másik srác miatt, és csalodsz benne akkor nagyon megszivtad... szoval csak okosan de a kapcsolatod se lehet tul jó ha azon gondolkozol hogy otthagyod... ez csak az én véleményem 17 éves srác vagyok igaz nem vagyok olyan tapasztalt, én barátnõmön kivül senkire sem birnék ránézni én egyáltalán nem érdekel más lány remélem valamit segithettem sok sikert elõre is
EZ HULYESEG.....NEM IGAZ H NEM TUCC 2 FIUT EGYSZERRE SZERETNI.....en pont ebbe a helyzetbe voltam....elhagytam a baratomat a masik fiuert....de az a masik nagyon szegyellos volt es nem mert lepni ezert leptem en....de neki ez se teccett...o monta h szeret...el is hittem neki...es ki derult h igy is van....szegeny volt baratom tok szarul erezte magat!!! ez az egyik amiert nem kene ott hagynod a biztos kapcsolatodat!!!!....de most jon a jva!!!.....ujra osszejottem a regi pasimmal....de megint jott egy masik...(de ez mar nem az amejik volt)...mindig egy harmadik bekavar.....talalkoztam is vele....es megcsaltam vele a psimat.....oszinten....nem bantam meg!!!.....mai napig aval a fiuval vagyok.....ugyhogy megerte szakitani vele....probald meg h szuneteltek....es legyel a masik fiuval tobbet....es meglatod h mejik hianyzik jobban....remelem segitettem egy kicsit:*:*:*:*
sztem elõfordulhat h van egy btod de közben megtetszik vki más, de ált nem éri meg ezért tönkretenni a kapcsolatod!!!
nem normális, mert nem is létezik. két férfit nem lehet egyszerre szeretni.
Teljesen normális lehet egyszerre két embert szeretni, én is voltam már így. Vonzódhatunk egyszerre két emberhez is. Külsõleg teljesen normális, belsõleg meg hasonlíthatnak a tuljadonságai, ahhoz amire te vágysz. Szerintem mindig adj esélyt egy új kapcsolatnak, de jól fontold meg, hogy melyikre van jobban szükséged. Ne csapd be a másikat és légy õszinte! Kerülj talán kicsit közelebb a másikhoz, mint barát és ismerd meg, hogy milyen tulajdonságai vannak. Hasonlítsd össze és döntsd el, hogy érdemes e megpróbálni, boldogabb lennél e vele, mint most. Nagy hiba az hogy nem tudunk tovább lépni, ragaszkodunk a mostaninkhoz, de felsõbb vágyat érzünk egy másik iránt. Boldogtalan lehetsz, ha helytelen döntésd hozol! :) De minden csak rajtad múlik!
Az egyik iránt amit érzel az szeretet, a másik iránt kiváncsiság. Egyik sem szerelem. Egy szerelmes nem gondol másra. Vonzódhatsz a másik iránt, de szerintem kiváncsiságból. Nem mondom azt hogy ne legyél önzõ mert csak akkor lehetsz boldog kapcsolatban, ha magadra is gondolsz, de valamelyiket mindenképpen bánni fogod. És szerintem azzal ne csessz ki aki szeret, ha te is szereted. Fontosabb mint a kiváncsiság, vagy a vágy. Bár a vágy tudom erõsebb szokott lenni, de az csalóka érzés, és ha megkapod lehet hogy el is múlik.
1 éve volt az életemben egy ugyanilyen szitu. Persze én is ott hagytam a barátomat akivel akkora talán már nem volt felhõtlen a kapcsolatom de ragaszkodtam hozzá. A másik sráccal összejöttem de rá kelett jönnöm, hogy a vonzódás az nem annyira erõs, hogy vele legyek és ahogy megkaptam már nem volt meg sem a vonzódás, és érdekesnek sem tartottam azt, hogy vele lehessek. Nagyon fontold meg, hogy melyikük ér többet számodra és melyikük adott több gyöngédséget, törõdést.Sok sikert a döntésedhez de ÉSSZEL!!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Igazából elég durva, de ez az állapot már fél éve tart. Volt már velem hasonló: a mostani barátomba is úgy szerettem bele, hogy egy másik sráccal jártam, és több, mint fél évig tartott a vívódás... Köszi tényleg mindenkinek a segítséget, fõleg annak a 17 éves srácnak, aki rávilágított, hogy a párom helyében nekem is milyen rosszul esne egy hasonló dolog, ha kitudódna. Asszem nagyon önzõ vagyok, csak a saját érzéseimet helyeztem a középpontba, holott másoknak is vannak...
Vonzódni vonzódhaz a másik sráchoz, de nem szeretheted mindkettõt. Ne uzgulj ez mással is elõfordult már pár nap esetleg egy hét és elmúlik a vonzódás.
Járt utat járatlanért soha el ne hagyj... Amúgy vagy egyiket szereted, vagy egyiket sem.
nagyon fontos, h gyorsan dontssel (es sztem maradj a mostani baratodnal) mert konnyan ugy jarhatsz, h mindkettorol lemaracc sakkor nezhecc...en pl jartam a pasimmal lefekudtunk es bele zugtam egy masik tagba, akinek akkor csaja volt...egy hetre ra szakitottam a pasimmal es meg egy hetre ra mar a masik az enyem volt..es nincs benne semmi...(csak jo csaj kell lenni, es rendes...) es ami a legjobb, h senki sen nez k**vanak...:) ..ez biztos, de ez nem naon szokott bejonni, u h inkabb maradj a baratoddal..csk egy jotanacs...:) ..rem, h hasznos lesz..

Ez a kérdés inkább lányoknak szól.2 srác is "hajt" rám én mindkettõt szeretem csak még nem tudom eldönteni hogy melyikkel létesítsek inkább párkapcsolatot. Ti az alábbiak közül melyiket választanátok? 14/L (lent)

1. Magas, focizik, mindenkivel nagyon udvarias, az emberek úgymond körülrajongják. Nagyon igényes, mindig megcsinálja a haját, jól öltözködik. Annyi negatív van benne hogy az arca kicsit furcsa de a belsõ tulajdonságai megszépítik.

Legjobb válasz: Ha az iskolával törõdnél ennyire, kitûnõ tanuló lennél.

Ha az iskolával törõdnél ennyire, kitûnõ tanuló lennél.
A kérdező hozzászólása: 4-5 tanuló vagyok, de erre is szeretnék idõt szánni :)
Azt válaszd amelyikkel jobban érzed magad, akivel jobban el tudtok beszélgetni, és aki többet jár a fejedben :)
Mindkettõt. :)
Fõleg külsõ tulajdonságokat írtál, ezért elsõ körben én azt vizsgálnám meg, hogy mennyire hosszú kapcsolatot szeretnél? Mert ha csak a külsõt nézed (esetleg Benned õk is csak a külsõt nézik, talán szép lehetsz, ha 2 ilyen fick hajt Rád), akkor szinte mindegy: úgyse fog sokáig tartani... Ha viszont hosszabb távon gondolkodsz, akkor ott már egyértelmûen a belsõ tulajdonságok számítanak. Tehát azt vizsgáld meg jobban, hogy melyik fiúban van több erény. Ez alatt nem azt értem, hogy vicceseket mond meg hasonló felszínes tulajdonságok, amik max. pár percre aranyoznak be egy kapcsolatot, hanem melyik az, akire jobban lehet számítani, megbízhatóbb, komolyabban áll az élethez és Hozzád is, vannak valódi erényei, képes valódi szeretetre (amiben az önzetlen áldozatvállalás képessége is központo szertepet kap), stb. Persze 14 évesen még formálódik a személyiség, de azért iylenkor is már el lehet dönteni, ki az, aki komolyabban gondol egy kapcsoaltot, és ki az, akinek csak egy játszótárs vagy jólmutató kirakatibaba kell. Nézd meg jobban, mi az a szerep, amit a fiú akar Neked szánni az õ életében, illetve mi az a szerep, amit Te szeretnél játszani a fiú életében.
ismerd meg õket jobban:) gondolj bele..melyik az amelyikkel jobban el tudsz beszélgetni? amelyikre mindig számíthatsz? meghallgat, õszinte veled..ne a külsõre vagy arra menj, mennyien kedvelik.:)
Én az elsõt válsztanám szerintem õneki a belsõ es a külsõ tulajdonságai jobbbak de amelyikel jobban erzed magad azt valszd ne õk válaszanak tèged hanem te válaszd õket pontosabban egyet :)
a leírás alapján az 1.-t választanám, de mivel egyiket sem ismerem, döntsd el te!

Lányok ti szeretitek, vagy kipróbálnátok 2 sráccal úgy, hogy szendvicsben szeretkeznétek?

mondjuk 2 huszonéves, jókép?, sportos sráccal Zala-megyében?

Legjobb válasz: Mennyi pénzetek van rá?

Mennyi pénzetek van rá?
Én sosem próbálnám ki. Nekem tökéletesen megfelel az egy férfi és egy nõ felállás.
Bármikor találok két jó pasit ha ilyenhez támad kedvem. Elég naiv vagy kisfiam ha azt gondolod majd tolonganak a csajok.
Csak nehogy egymást dugjátok meg a nagy hévben srácok;)
A kérdező hozzászólása: kösz hogy eddig senki nem válaszolt normálisan :-) ebben bizony naiv voltam, de még várom a válaszokat :-)
támadnak a pénzéhesek :D
Nehéz a férfi sors. :D Ha lány lennél már legalább egy tucat ajánlatot kaptál volna, esküszöm irigylem ezt a hatalmat, amit a lányok birtokolnak. Egyszer kiadtam magam lánynak és annyi jelentkezõ írt, hogy alig gyõztem írni a sok kanos állatnak. XD A sok szerencsétlen azóta is értetlenkedik miért nem írok vissza többet.
igen 14L
Én is. 65/N /már nem szûz/
Szendvicsben??? Azt nem. Pitában.Egymás után.

Szerintetek mennyi az esélye hogy akik 2 évig jártak később megint összejönnek? Most már több mint 1 éve külön vannak a lány szereti még a srácot de a srác már nem szereti a lányt. Így lehet még esély?

Legjobb válasz: Ha elmúlt a szerelem akkor nem nagyon van már mit tenni. Ha a srác most nem szereti a lányt akkor nem hiszem hogy össze akarna jönni vele, maximum ha egyszr valamikor, valamiért megint belé szeretne. Megeshet, nem lehetetlen, de elég ritka. Mi párommal 3 év után szakítottunk mert õ összejött mással, de pár hónap után rájött hogy mégse õt szertei, ezért felkeresett, újra összejöttünk, ennek már sok éve, már a férjem és nagyon boldogok vagyunk. Ilyen is van, de elég ritka :)

Ha elmúlt a szerelem akkor nem nagyon van már mit tenni. Ha a srác most nem szereti a lányt akkor nem hiszem hogy össze akarna jönni vele, maximum ha egyszr valamikor, valamiért megint belé szeretne. Megeshet, nem lehetetlen, de elég ritka. Mi párommal 3 év után szakítottunk mert õ összejött mással, de pár hónap után rájött hogy mégse õt szertei, ezért felkeresett, újra összejöttünk, ennek már sok éve, már a férjem és nagyon boldogok vagyunk. Ilyen is van, de elég ritka :)
egész konkrétan? NULLLA
50% az esélye. Vagy igen, vagy nem. De ne erre építsd az életed! Lépj tovább, aztán majd meglátod, mi hogyan alakul.
Teljesen mindegy, mennyi ideig voltak együtt, és mennyi ideje vannak külön, egy párkapcsolathoz két ember kell. Ha valamelyik nem akarja, abból nem lesz párkapcsolat. Miért nem lehet ezt tudomásul venni?
Ha már nincs kölcsönös szerelem abból sose lesz párkapcsolat.
A lány akarna úgy együtt lenni a fiúval, hogy az már nem szereti, és ezt tudja? (semmi esély, ha netán össze is jönnének, csak azért lenne, hogy a srácnak legyen kivel... aztán ha jönnen egy jobb, ismét szakítana)
A kérdező hozzászólása: bocs elirtam.. 1hónapja vannak külön
2 év nem sok idõ, és ráadásul egy éve külön vannak + a pasi nem szereti a lányt...minimális az esélye, hogy újra összejöjjenek.
Szerintm nincs.
SAJNOS, nem!! Illetve nem is olyan sajnos, jobb ha elfelejted, rossz a túlzott ragszkodás, elvakít és azt sem tudod, hogy igazán szereted-e vagy , csak a régi érzéseket akarod vissza kapni? Mert azokat tõle már nem kaphatod vissza! Újjíts! ;)
Szerintem 1% esély van rá csak, és valszeg nem is lenne olyan jó a kapcsolat, mint ahogy a lány elképzeli. Érdemesebb új kapcsolatba kezdeni.
javaslom neked hogy felejtsd el a gyereket! így sosem lesz normális kapcsolatod!

2, 5 éve járunk a barátommal, szeretem őt, de kíváncsi vagyok 1 másik srácra, de a srác tolókocsis. Mit kéne tennem? Ez gáz?

Legjobb válasz: Attól, hogy kerekesszékes még mindig ugyanaz a vonzó fiú számodra, akiért a 2,5 éves kapcsolatból kikíváncsiskodsz. A külsõ semmit sem jelent, legalábbis nekem nem. Nem azt jelenti, hogy legyen ronda mint az ördög, de a klasszikus szépfiúktól én a falra mászom. Hozzám is csak a külsõm miatt próbáltak közeledni a tartalom senkit nem érdekelt. Megkérdeztem a páromat ha baleset érne és megcsúnyulnék vagy bármilyen okból (pl betegség) lebénulnék akkor is szeretne e. Azt válaszolta, hogy igen és így már 2,5 éve élünk boldog házasságban. Nem az állapota a lelke a lénye a fontos. Szerintem próbáld megismerni az új fiút. Sok szerencsét kívánok! Egy 26 éves anyuka

Attól, hogy kerekesszékes még mindig ugyanaz a vonzó fiú számodra, akiért a 2, 5 éves kapcsolatból kikíváncsiskodsz. A külsõ semmit sem jelent, legalábbis nekem nem. Nem azt jelenti, hogy legyen ronda mint az ördög, de a klasszikus szépfiúktól én a falra mászom. Hozzám is csak a külsõm miatt próbáltak közeledni a tartalom senkit nem érdekelt. Megkérdeztem a páromat ha baleset érne és megcsúnyulnék vagy bármilyen okból (pl betegség) lebénulnék akkor is szeretne e. Azt válaszolta, hogy igen és így már 2, 5 éve élünk boldog házasságban. Nem az állapota a lelke a lénye a fontos. Szerintem próbáld megismerni az új fiút. Sok szerencsét kívánok! Egy 26 éves anyuka
Ha 2, 5 éve jársz a barátoddal, akkor csak az gáz, ha a háta mögött kezdesz ki mással. Legyél tisztességes, és vess véget a kapcsolatnak, mielõtt másikba kezdesz. Gondolod végig a dolgot, és döntsd el, hogy megéri-e a másik srác, hogy a pasidat kidobjad a lehetõségért, hogy összejöttök. Ezt pedig csak te tudod eldönteni.
Egyet értek az elõttem szólóval és ez ki is maradt az elõbb. Nem szabad biztonsági játékot játszani, hogy a háta mögött kavarni kezdesz a másikkal és ha nem jön be még ott a 2, 5 éves kapcsolat. Úgy a tisztességes ha elmondod neki, hogy mit és érzel, gondolsz errõl az egészrõl. A 26 éves anyuka
Szia. Ha már alapból igy indulsz neki hogy gáz, akkor igen, az. Azért mert tolókocsis, még érhet többet mint egy egészséges ember.
Na várj, mert egy dolog nem tiszta, most a barátod a tolókocsis, vagy a srác akire kíváncsi vagy? Ha utóbbiról van szó, akkor tisztázni kell magadban pár dolgot, majd a barátoddal is. Nekem is van barátom, nagyon szeretem, persze emellett szeretek új embereket is megismerni, de mindig meg kell húzni egy határt. Ha ezt betartod, akkor nem lehet nagy probléma. Ha viszont ezen a határon túl lépnél, akkor komolyan el kell gondolkodnod, hogy a 2, 5 éves kapcsolatod meg ér e ennyit? Szerelmes vagy-e még a barátodba, vagy szimplán már csak szereted? Milyen állapotban van a kapcsolatotok és megbánnád-e, ha vége lenne? Mellesleg a barátod önértékelésének is adnál egy pofont. Ezeket mind-mind végig kell gondolni, mielõtt bármit is tennél.
nem az a gáz h a srác tolókocsis mert ettõl õ teljes értékü ember mint bárki más.itt az a gáz h barátod van nem is rövid ideje, és más felé kacsintgatsz.itt ez a gáz, ezen gondolkodj el.
A kérdező hozzászólása: Engem nem izgat, hogy tolókocsis, arra vagyok kíváncsi, hogy a környezetem milyen szemmel nézné, illetve hogy õ nem érezné-e rosszul magát. Amúgy meg miért lenne gáz, hogy más tetszik? egy kapcsolat is kihûlhet!
De ha kihûltnek érzed a kapcsolatod, akkor mielõtt valami "hülyeséget" csinálsz, ülj le a barátoddal és beszéljétek meg a dolgot, zárjátok le, ha neked más kell. Így neked is nyugodt lehet a lelkiismereted, és a barátod se fog egy gerinctelennek tartani. Szerintem kifelé nem gáz, ha tolókocsis gyerekkel jársz, persze pár emberben biztos felvetõdik, hogy csak szánalomból, de az ilyeneket le kell magasról... A lényeg az, hogy elõtte zárd le az elõzõ kapcsolatadat, ha te nem érzed magad jól benne. Mert minél nagyobb a lufi, annál nagyobbat durran.
miért vennéd el ha az az aljas némber csak szédíti? startolj rá!
korotok?
Aha:DD Milyen "jól"informált vagy:DD Te tényleg: és mi van ha a barátnõdnek csak az az egy van, és nem csak szédítí, hanem szereti is? Akkor égni fogsz?:D
A kérdező hozzászólása: 3-mas ebbe belerohantál mert tudom hogy nem csak õ van neki! ...
Ha kell valami akkor vedd el.

Van egy srác a suliban és már vagy 1 hónapja mindig néz, de nem köszön. és 2 hét múlva elballag a középiskolából, mivel nagyon megtetszett nekem, valahogy szeretnék közelebb kerülni hozzá. Hogyan lehetne, lehetséges ennyi idő alatt?

Legjobb válasz: menj oda és hívd meg a ballagási bulidra:) nekem is volt egy srác akivel suli után(általános iskola) folyton együtt lógtunk, dumáltunk, játszottunk vicces volt okos és kedves:) teljesen odavoltam érte:) szerintem biztos õ is, mert amúgy nem töltött volna annyi idõt velem nem tudom miért, de valahogy semmi se lett köztünk, mindketten másik szakközépbe mentünk, azóta nem is beszéltünk és épp most jutott eszembe, hogy bejelölöm egy közösségi oldalon, hogy emlékszik e még rám:) úgyhogy szurkolok neked:) szerintem kezdeményezz, mert úgy jársz mint én:) 23l

menj oda és hívd meg a ballagási bulidra:) nekem is volt egy srác akivel suli után(általános iskola) folyton együtt lógtunk, dumáltunk, játszottunk vicces volt okos és kedves:) teljesen odavoltam érte:) szerintem biztos õ is, mert amúgy nem töltött volna annyi idõt velem nem tudom miért, de valahogy semmi se lett köztünk, mindketten másik szakközépbe mentünk, azóta nem is beszéltünk és épp most jutott eszembe, hogy bejelölöm egy közösségi oldalon, hogy emlékszik e még rám:) úgyhogy szurkolok neked:) szerintem kezdeményezz, mert úgy jársz mint én:) 23l
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. :) de Õ fog elballagni, nem én. :s
Biztos hallottál már róla valamit... mit sportol, van-e kutyája, valamit deríts ki róla, és onnan már simán meghívhatod egy koncertre, pingpongozni, vagy akár kutyát sétáltatni. Én megtettem két éve ugyanezt. A srác nyuszi volt, de másoktól hallottam, hogy azért tetszettem neki. Remélem, te több sikerrel jársz;)
írhatnál rá interneten keresztül is, fészbukon vagy ilyesmi, ha annyira nem akarsz beszélni vele személyesen én is tervezem, hogy majd neten keresztül beszélek a régi sráccal aki tetszett, vagyis most is tetszik:) de nem tudom õ mit szólna hozzá, de remélem örül majd ha írok neki:) én megpróbálom, remélem te is:) 23l

Nem tudom mi van velem. Nem rég összejöttem egy sráccal 1-2 hete. És szeretem meg minden. De egyszerűen nem kívánom a szexet semmilyen formában. Pedig nem vagyok már szűz sem, hogy parázzak tőle. Mit tegyek, és hogy hozzam tudomására a pasimnak?

Nem rég jöttünk össze.És nem tudom mi tév? legyek,ha egyszer nem akarom azt a dolgot.

Legjobb válasz: 1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...

1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...
Ha nem akarsz nem szexelsz, 1-2 hét után amúgy sem szokás.

Van egy srác, van barátnője. én csak szerető vagyok. Még nov-ben kezdeményezte a beszélgetést.2 hétig taliztunk, jan-ban megtaláltam fbn, nem jelöltem be, most 2hete újra keresett. Jól elvagyunk. Megkaphatom valaha is őt vagy csak szerető leszek?

Legjobb válasz: Csak szeretõ leszel, amit néha jól meg lehet dugni és ha kell, akkor kidobni a kukába. A szomorú csak az, hogy közben ártatlanok is sérülhetnek. Bár a te eseted nem ismerem. Hány gyerek vagy ember életét teszed tönkre.

Csak szeretõ leszel, amit néha jól meg lehet dugni és ha kell, akkor kidobni a kukába. A szomorú csak az, hogy közben ártatlanok is sérülhetnek. Bár a te eseted nem ismerem. Hány gyerek vagy ember életét teszed tönkre.
Ki tudja, talán összejön veled, miután dobta az elõzõt. De akkor számíts rá, hogy lesz ismét egy szeretõ, és sz*rt se fogsz érni mint a jelenlegi párja a számára.
az esetek nagy részében a szeretõ megmarad annak, ami, vagy le koptatja a pasi/csaj, mert rá ön, hogy el veszítheti a párjá, te csak szórakozás vagy, ha komolyan kellenél neki, nem a szeretõje, hanem a barátnõje lennél+egy tisztességes pasi nem tart szeretõt, szóval egy féreggel akarsz lenni+egy nõnek miért nincs önbecsülése, miért akar szeretõ lenni?
Persze lehet feleség is lehetsz, egy rongy. Talán egy fokkal jobb. Egy esetben van mentséged. Ha a feleség tudja, hogy milyen szar alak a férje, csak a gyerek miatt nem vállnak el. De akkor jó kis pasi választol... Ha pedig a nõ egy idióta, akkor jobb lenne a gyerekeknek vállva.
Mióta van barátnöje ? milyen viszonyban vannak ? ezen nagyon sok mulik, meg azon is, hogy ö mit érez veled kapcsolatban.
50-50 % rá az esély hogy egy pár lesztek !! Ha õ kezdeményezik az lehet elõre lépés szerintem
csak szeretõ leszel, ha kellenél neki akkor már rég összejött volna veled.
A kérdező hozzászólása: Én 17 õ 24 éves. Barátnõjével december 4-e óta vannak újra együtt, amúgy júli 3.
A kérdező hozzászólása: Jah, és ilyet szólt múltkor: azért kérdezgetlek a pasis dolgaidról, mert keveset tudok róla és nem tudom hogyan nyissak feléd. Most 2 hete felbukkant, sokkal figyelmesebb volt, mint elöször. Most éreztem azt, hogy igazán foglalkozik velem.
Az, aki nem szakít, mielõtt tervezgeti valaki mással, már eleve egy kamugép. Bár nem is igazán érdemelsz segítséget, ha jobban belegondolok, hisz te meg besegítesz a megcsalásban...Szóval b*szódjatok meg. Remélem összejöttök és a hátad mögött ugyanúgy megcsal, ahogy veled megcsalja a barátnõjét. Az erkölcs példaképei vagytok... További szép estét.
gratulàlok ri.banc, dö.gölj meg!
A kérdező hozzászólása: 1, A barátnõje csak azért van vele eggyütt, hogy mindent fizessen. 2, igazi k...a, sok plasztikai mûtétje volt, látszik rajta. 3, már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!