Találatok a következő kifejezésre: 2 pasiba szerelmes, nem tudom (2 db)

2 pasiba vagyok szerelmes, nem tudom mit tegyek. Melyiket válasszam?

Legjobb válasz: ha 2 pasiba vagy szerelmes akkor igazabol az egyikbe sem vagy!!! (valoszinu meg nem jottel ra mi a szerelem) az igazi szerelem mikor annyira szeretsz valakit, h masra nem is tudnal gondolni... egyet szeretni boldogga, mindenkit szeretni pedig maganyossa tesz!!!! Azt valaszd, amelyiknel ugy erzed hogy nem tudnal elni nelkule...es fajna ha nem volna...!!!

Két emberbe egyszerre szerintem nem lehet szerelmesnek lenni.Szeretni lehet több embert is, külsõ vagy belsõ tulajdonságok miatt vagy valakibe lehet ezt szeretni, mert õ olyan, valakiben meg azt, mert az meg az ellentétje stb, de az nem szerelem.Én mindig azt szoktam mondani, az ember ne azt válassza, akivel együtt tudna élni, hanem azt aki nélkül nem.Van különbség.Érzed ezt az utobbit valamelyiknél?Akkor azt válaszd.
ha 2 pasiba vagy szerelmes akkor igazabol az egyikbe sem vagy!!! (valoszinu meg nem jottel ra mi a szerelem) az igazi szerelem mikor annyira szeretsz valakit, h masra nem is tudnal gondolni... egyet szeretni boldogga, mindenkit szeretni pedig maganyossa tesz!!!! Azt valaszd, amelyiknel ugy erzed hogy nem tudnal elni nelkule...es fajna ha nem volna...!!!
Ez nem szerelem, max. szerelem a szerelem iránt, vagy érzéki vágy, vagy lila köd, vagy "két pasi is TETSZIK", de igazi, valódi, õszinte, tiszta szerelmet, amelyikben hû akarsz lenni, amelyikben a másik teljes valóját akarod és boldognak látni õt, és magadat is teljes mértékben (nem csak testileg, hanem jóval azon túl) oda akarod adni, olyat kizárt hogy két ember iránt tapasztalj egyszerre.
1.Állitsd õket egymás mellé 2.Mérd végig õket és gondold végig ki-ki mennyi örömöt szerzett neked ennyit 3.Válaszd a szélsõt
mérd meg mindegyikük péniszét és az alapján dönts
Hallgass az eszedre!
én is voltam ilyen helyzetbe mint te, és én akkor azt csinéltam (bár lehet gyerekes dolog) hogy felírtam papírra a jó és rossz tulajdonságait mindkettõnek, de nem ez alapján döntöttem, de ez is mérvadó volt. döntsd el kivel jobb, és nézd mindkét srácot kívülrõl hogy milyenek, láss a rózsaszín köd mögé!:) hajrá!
A kérdező hozzászólása: na szerintem is ez lesz......
Egy 3.-at
már bocs de ha akárcsak az egyiküket is õszintén, tiszta szívvel szeretnéd nem kérdeznél ilyet...
azt amek viszont szeret:Pvagy mind2 beled van zugva?
És gondolj a jövõre is. Szerintem itt nagyon-nagyon sok szempontot kell nézned...
Amelyik a biztos. Amelyikrõl tutira tudod, hogy nemcsak kihasználni akar, és viszonozza az érzelmeid. És ha egyik régi, a másik uj, csak annyit tudok mondani: a járt utat a járatlan miatt ne hagyd el. És arra is vigyázz, hogy két szék között nehogy a földre ess!

Összejöhetek újra vele? Van egy nagyon bonyolult történet. A lényege az hogy szerelmes vagyok nagyon a volt pasimba. és újra össze akarok vele jönni 2 év után! Csak nem tudom hogyan! Közeli barátságba vagyok vele. és kedvel engem. De ennyi :S

2 éve, 3 hónapot jártam vele, de az maga volt a mennyország! ? is szívesen emlékezik vissza, s?t azóta is közeli barátok és szeret?k vagyunk... csak hát 2 év alatt sok minden történt,pár apró veszekedés, kibékülés, sok szex, minden :S és már nemtudom mit csináljak.. feladni semmi kép sem akarom mert nagyon szeretem ?t!

Legjobb válasz: Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.

Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.
Szia. Ugyanez a dolog történt velem. ha gondolod szivesen beszélek veled msn-en írj egy privit és majd megbeszéljük
nekem dobhatsz mailt!
A kérdező hozzászólása: a második kommentelõnek nemtok privit írni :S
ha gondolod nekem is írhatsz privit:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!