Találatok a következő kifejezésre: 2 pasiba szerelmes, (13 db)

2 pasiba vagyok szerelmes, nem tudom mit tegyek. Melyiket válasszam?

Legjobb válasz: ha 2 pasiba vagy szerelmes akkor igazabol az egyikbe sem vagy!!! (valoszinu meg nem jottel ra mi a szerelem) az igazi szerelem mikor annyira szeretsz valakit, h masra nem is tudnal gondolni... egyet szeretni boldogga, mindenkit szeretni pedig maganyossa tesz!!!! Azt valaszd, amelyiknel ugy erzed hogy nem tudnal elni nelkule...es fajna ha nem volna...!!!

Két emberbe egyszerre szerintem nem lehet szerelmesnek lenni.Szeretni lehet több embert is, külsõ vagy belsõ tulajdonságok miatt vagy valakibe lehet ezt szeretni, mert õ olyan, valakiben meg azt, mert az meg az ellentétje stb, de az nem szerelem.Én mindig azt szoktam mondani, az ember ne azt válassza, akivel együtt tudna élni, hanem azt aki nélkül nem.Van különbség.Érzed ezt az utobbit valamelyiknél?Akkor azt válaszd.
ha 2 pasiba vagy szerelmes akkor igazabol az egyikbe sem vagy!!! (valoszinu meg nem jottel ra mi a szerelem) az igazi szerelem mikor annyira szeretsz valakit, h masra nem is tudnal gondolni... egyet szeretni boldogga, mindenkit szeretni pedig maganyossa tesz!!!! Azt valaszd, amelyiknel ugy erzed hogy nem tudnal elni nelkule...es fajna ha nem volna...!!!
Ez nem szerelem, max. szerelem a szerelem iránt, vagy érzéki vágy, vagy lila köd, vagy "két pasi is TETSZIK", de igazi, valódi, õszinte, tiszta szerelmet, amelyikben hû akarsz lenni, amelyikben a másik teljes valóját akarod és boldognak látni õt, és magadat is teljes mértékben (nem csak testileg, hanem jóval azon túl) oda akarod adni, olyat kizárt hogy két ember iránt tapasztalj egyszerre.
1.Állitsd õket egymás mellé 2.Mérd végig õket és gondold végig ki-ki mennyi örömöt szerzett neked ennyit 3.Válaszd a szélsõt
mérd meg mindegyikük péniszét és az alapján dönts
Hallgass az eszedre!
én is voltam ilyen helyzetbe mint te, és én akkor azt csinéltam (bár lehet gyerekes dolog) hogy felírtam papírra a jó és rossz tulajdonságait mindkettõnek, de nem ez alapján döntöttem, de ez is mérvadó volt. döntsd el kivel jobb, és nézd mindkét srácot kívülrõl hogy milyenek, láss a rózsaszín köd mögé!:) hajrá!
A kérdező hozzászólása: na szerintem is ez lesz......
Egy 3.-at
már bocs de ha akárcsak az egyiküket is õszintén, tiszta szívvel szeretnéd nem kérdeznél ilyet...
azt amek viszont szeret:Pvagy mind2 beled van zugva?
És gondolj a jövõre is. Szerintem itt nagyon-nagyon sok szempontot kell nézned...
Amelyik a biztos. Amelyikrõl tutira tudod, hogy nemcsak kihasználni akar, és viszonozza az érzelmeid. És ha egyik régi, a másik uj, csak annyit tudok mondani: a járt utat a járatlan miatt ne hagyd el. És arra is vigyázz, hogy két szék között nehogy a földre ess!

Hogyan hódítsak meg egy pasit aki nagyon tetszik nekem? Pasik ti mit szerettek? 2. szerintetek ha egy pasi szerelmes észrevesz más csajokat vagy csak a barátnője létezik számára?

Legjobb válasz: Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik,hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.

Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik, hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.
Az a szörnyû igazság, hogy pont más csajok fogják õt észrevenni akkor, mert mindenkinek a másé kell. Aki senkié, az nem igazán jó áru...
ez nem üti ki az elsõ választ
Az elõttem szólónak igaza van, tényleg nem üti ki.
De hogy a kérdésedre is választ kapj, igen megszoktunk nézni más nõket.Ha a jelenlegi kapcsolata egy fiúnak kezd nagyon tönkre menni, tehát érzõdik hogy ez így nem fog mûködni akkor jól jön ha egy másik szép lány ismerkedni akar vele.
elõítélet, elõítélet, kedves második

2 pasi tetszik, és nemtom melyikbe vagyok tényleg szerelmes mit csináljak? Melyiket válasszam?

Az egyik, helyes, és 1osztályba járunk, a másik is helyes de ?t csak oviból ismerem, és másik suliba jár!! ....segitsetek!! lehet h mind2be szerelmes vok?

Legjobb válasz: Kort írj .. Oviból :DD mennyi vagy ? 8-9? :P

Kort írj .. Oviból :DD mennyi vagy ? 8-9? :P
A kérdező hozzászólása: 13fél
Hormon teszi ne félj, majd kialakul hogy melyik illik hozzá, ha egyáltalán te magad kellenél bármelyiküknek is? hajtanak rád? vagy csek tetszenek? F/16
csek = csak :) csek az más :DD
ez nem szerelem kislányom, ahhoz kicsit több kell és nem úgy jön hogy csak meglátod :D
A kérdező hozzászólása: köszi
Dobj fel egy érmét! Az egyik srác legyen a fej, a másik legyen az írás. Amelyik nyer, abba vagy szerelmes! Ennyi!
Valahogy, nem toled, a fiu meg kene tudja hogy a csaj nem akar tole semmit, de te vele ellenben igen.Ha tetszel neki akkor rajtad mulik.
egyszerûen légy önmagad:) ne játszd a fejed azt nem szeretik a pasik és meg se próbálj hasonlítani a barátnõdre akire hajt a csávó...

Adott egy pasi akinek volt egy nagy szerelme, de már 2 éve külön vannak azonban a pasi még mindig szerelmes, a nõ már továbblépett, azzal a pasival mit tud kezdeni egy másik nõ? Hogy lehet elérni, hogy kiszeressen belõle?

A srác még mindig hurcolja az exe képét, és folyton ilyeneket mond, hogy nincs hozzá fogható és nincs kedve alacsonyabbra tenni a lécet. Senki nem olyan szép, okos, kedves...stb.Azóta nem is volt semmiféle kapcsolata csak alkalmi szex. De egy idõ után csak aktuális továbblépni, nem? Szerintetek még nem telt el elég?Én már biztos továbbléptem volna a helyében.

Legjobb válasz: Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.

Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.
Inkább rajta múlik, de úgy tûnik, hogy nem is akarja elfelejteni.
majd ha megint beleszeret valakibe most még a nyavalygási stádiumban van

Van egy 19 éves lány akibe nagyon szerelmes vagyok. Sajnos foglalt, van pasija, és a lány idõsebb is nálam kb.2 évvel. Mit tegyek? (17f)

Az a legnagyobb problémám hogy nem merek neki szólni, meg hogy nem tudom hogyan kezdjem. Elõször csak barátkozzak vele, ismerjem meg? Vagy ez hülyeség és térjek rá egybõl a lényegre hogy szerelmes vagyok belé? Néhányszor már beszéltünk a neten de csak hétköznapi dolgokról. 17 éves fiú vagyok. Régebbrõl ismertem de csak látásból, nem beszélgettem vele akkor. Utána jó pár évig nem is hallottam róla. 8 évig. Ez nagyon sok, meg sem ismertem mikor elõször megláttam a gimiben, csak néztem, mondom ki ez a jó csaj, de aztán késõbb név alapján felismertem. Van valami esélyem szerintetek? Mint említettem van barátja, aki 22 év körüli.

Legjobb válasz: Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)

Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen sajnos ez a baj. De elõítéletekkel vannak egybõl a fiatalabbak iránt? Mert ha mondjuk megelõzöm a koromat, és mind mentálisan tudok annyit nyújtani mint az idõsebb fiú?
A kérdező hozzászólása: Pozitív tanácsokat várnék hogy hogyan/mit írjak neki illetve hogyan közöljem vele az érzéseimet. Ilyen hogy felejtsd el úgy sem fog menni és nem is segít. Majd ha végleg visszautasít akkor úgy is elfelejtem.
Mégis mit tudnál nyújtani neki, ha még szólni sem mersz neki?!
A kérdező hozzászólása: Bármit megadnék neki.
A kérdező hozzászólása: Ez nem függ össze azzal, hogy nem merek neki szólni. ha már összejönne, akkor vagány lennék.
Inkább tartsd tiszteletben h van párja, és felejtsd el. Ha mégis bepróbálkozol akkor számíts arra h lekoptat a korod miatt + amiért van barátja, ha nem koptat és netán összejöttök, gondolj már bele abba hogy mi lesz ha veled is ugyanezt fogja tenni?? Jön meg egy csávó aki elcsábítja és ezúttal tõled.
A kérdező hozzászólása: igazad van erre én is gondoltam, csak a környezetemben haverok, + faterom is biztat és mondogatja hogy mi a francra várok, mondjam már meg neki...

2 hónapja járok a pasival, nem érzem magam se szerelmesnek, se boldognak, és őt sem. Szakítsak, vagy ez csak egy "hummámvölgy"?

Akit érdekelne részletes sztori, és szívesen segítene egy elkeseredett 16 éves lánynak, az írjon privátba, nagyon megköszönném a segítséget...!!

Legjobb válasz: *Hullámvölgy, az akadékoskodók miatt, elírtam.

A kérdező hozzászólása: *Hullámvölgy, az akadékoskodók miatt, elírtam.
várj egy hónapot, vagy néhány hetet, ha nem változik akkor szakíts!
Telelj ki vele, tavasszal meg majd alakul sok minden!
*a helyzet
Szakíts vele, nyilvánvaló. Nem vagy boldog és õ sem. Minek boldogtalanítsátok egymást? Lehet te is, õ is találsz valakit, a jobban megfelel nektek. Ne raboljátok a másik idejét.
Két hónap után hullámvölgy? - inkább tévedés az egész. Ne erõltesd, ne erõlködj. Ne legyen bûntudatod se, ez egy tévedés. Ennyi
A kérdező hozzászólása: De pedig annyira egy hullámhosszon voltunk... :( Keveset találkozunk, most olyan kedvetlen... Amikor vele vagyok, akkor is azon agyalok, mi lesz, ha elmegy....
Ha nem szereted, felesleges tovább húzni.Ha meg igen, akkor maradj vele.
2 hónap után nincs ilyen, hogy "hullámvölgy". Az több éves kapcsolatokban fordul elõ normális esetben. Ha nem érzed magad szerelmesnek, fõleg ha õt sem, akkor teljesen egyértelmû, hogy fölösleges egymás idejét rabolni. Ha 2 hónap alatt nem lettél szerelmes, kötve hiszem, hogy ez egyszer csak hipp-hopp megváltozna.

Férjnél vagyok 2 éve de szerelmes lettem egy másik pasiba. Hűséges akarok maradni. Mit tegyek?

Nem akarok h?tlen lenni a férjemhez ,de sz?rnyen nehéz. A másik pasinak van családja- egy 3 éves kisfia is.- nem akarom elrontani az Ö házasságát sem, de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.

Legjobb válasz: Ha nem léptek, el fog múlni egy idõ után. Tapasztalat.

Ha nem léptek, el fog múlni egy idõ után. Tapasztalat.
Én összejöttem egy pasival akinek másfél éves gyereke volt, én is házas voltam. Mindketten elváltunk, most együtt élünk. De ha visszagondolok, verem a fejem a falba, hogy miért nem voltam erõsebb amikor kezdõdött, akkor még meg lehetett volna állítani. Kb akkor mint ahol ti most jártok. Mert iszonyú sok szenvedéssel is jár amellett, hogy beteljesedett a szerelmünk. Vagy most legyél erõs, vagy készülj soha véget nem érõ kínlódásra. Mert ahol gyerek van, ott már soha nem lesztek úgy egy család mintha kettõtöknek lenne közös gyereke. Okos légy. Én nem voltam.
Ok. Nem vagy ribanc csak idióta, két év házasság után már másba vagy szerelemes akkor ennek a házasságnak mi értelme volt?????
A kérdező hozzászólása: csak szeretném érezni hogy szeretnek , azért az eggyért akartam volna találkozni az uj pasival, mert mikor a férjemet kérem hogy szeressen akkor mindig elutasító választ kapok. -pedig jól nézek ki ( tényleg nem dicsekvésképp mondom) és kedves is vagyok vagyis nem tudom miért nem szeret
megkérdezhetem te nem dolgozol ugye? csak mert a lelki sínylõdésre érzelmi téren ez is rájátszhat. kicsit olyan céltalannak tûnsz, aki nem tudja mit akar.
A kérdező hozzászólása: dolgozok, ahogy fennebb is irtam . Miért látszok célatalannak??
egy céltudatos nõ nem hezitál ennyit, tudja mit akar, mit miért ad fel, mi milyen kockázattal jár, kevésbé hallgat az érzelmeire, nem azok irányítják. ha téged az érzelmek vezetnek, én úgy tudom a legtöbb nõi félrelépés oka, az, hogy otthon hanyagolják. ez amolyan kisstílû dolgoknak hangzott. amiken általában az anyagi függõségben szenvedõ nõk éreznek. de tekintve, hogy van munkád, esetleg hivatásod, és érzelmileg sínylõdsz és bizonytalan vagy, valahol nekem kicsit olyan, hogy nem tudlak hova tenni, így olyan bizonytalan vagy, hogy én is az leszek :) a lényeg az én alapelvem kevésbé hallgassunk a szívünkre, inkább az észre. az ész kitalálja az okosságot, hogy a szív hogy legyen boldog. és úgy lesz jó.
*dolognak, amiket
, , A férjemet semmiképp nem hagynám el , Õt is szeretem, csak Ö már nem szerelmes belém.." Na most mivan? nem szerelmes beléd a férjed? és te se belé? akkor minek vagytok ti együtt?? most tök mindegy, hogy hány év házasság, és az is mindegy, hogy te közben találtál magadnak mást... Én tuti elválnék :/ ha két év után ez van, akkor késõbb még rosszabb lesz. Az új szerelemmel viszont vigyáznék, és nem az õ házassága miatt, hanem az õ gyereke!!! miatt
látom már nem mai a kérdés tehát akkor megkérdezem még mindig tart a kapcsolatod azzal a sráccal?és írtad hogy külföldön laksz.hol?én hasonló cipõben járok.van egy másik és én is 2éve vagyok házas viszont én válni akarok.nem az új miatt hanem mert a férjem sokszor megver és nem akarok így élni.sokszor megígérte nem bánt többet de végül mikor elborul az agya akkor nem tudja magát kontrolálni.nekem 4hónapja van egy másik.csak sajnos ugyan olyan nemzetiségû mint a férjem (pakisztáni)és félõ talán õ sem lenne külömb.
mi ha ez csak fellángolás és a férjed emiatt dobnád :/
A kérdező hozzászólása: de a férjem nem hajlandó velem idõt tölteni, csak addig amíg a szexuális aktus be nem fejezõdik elõtte egy kis simogatás, de ha kérem hogy beszélgessunk hogy érezzem hogy szeret és törõdik velem, akkor mindig álmos, vagy olvasni akar vagy súlyozni akar de rám semmi ideje nincs. Én pedig sokszor kérem , de nem kapom. Oké, végulis jobb persze ha nem megyek randizgatni hagyom a francba :) csak olyan egyedül érzem magam. Külföldön élunk és nincsenek barátaim..
Én próbálnám elfojtani ezt az új fellángolást. Nem tartana sokáig. Férjeddel újítsatok, legyen valami változás akár kirándulások, akár csak egy spontán moziba menés, vagy egy gyertyafényes vacsora, fürdõ. Még nem fajultak el a dolgok az új pasival, és ha a férjedet nem akarod megcsalni, elhagyni, akkor miért is foglalkozol az újjal? A férjed szeret attól függetlenül, hogy már nem szerelmes. A szerelem elmúlik egy idõ után és csak a szeretet marad. Õ is megcsókolhat szenvedélyesen, megölelhet, persze ha nyitott vagy erre. Én a helyedben nem mennék el hétvégén a találkára.
Voltam ilyen helyzetben, mindkét oldalról. Évekig éltem rossz házasságban, és ahelyett, hogy a problémáink megoldásával foglalkoztunk volna, mindketten "kifelé" kerestük a feldobódást - pont olyan szinten, ahogy írtad, tehát szex nem volt egyikünk részérõl sem. Egy ilyen kapcsolat fenntartható ideig-óráig... kb. 2-3 hónap. Az elején feldob, utána jön a nyûglõdés, hogy ok, eljutottunk "valameddig", de nincs továbblépési lehetõség. Akkor már jönnek a lefújt randik, veszekedések, egymásra mutogatás, és rájön mindkét fél, hogy a másik, az "új" sem különb semmivel, mint a párja. Elmúlik az újdonság varázsa, véget ér a kapcsolat. Egy idõ után jön a következõ, hasonló... Véleményem, hogy ugyanazt az energiát, amit erre fordítasz, fordíthatod a házasságod megjavítására is, amíg nem késõ. Vissza lehet hozni a tüzet, ha mindkét fél akarja. Azt mondod, nem akarod elhagyni, a másik pasival meg nem tervezel hosszú távon, komolyabban... akkor miért is nem a házasságodra koncentrálsz? No és igen... írtam, hogy én is elkövettem ezt a hibát, hogy kifelé kerestem a "bizsergést", de amikor a férjem ugyanezt csinálta, akkor nagyon rosszul esett. Utólag azt mondom, az ilyen kis kalandokkal csak tovább mélyítettük a meglévõ szakadékokat, és ha akkor inkább egymás felé fordultunk volna, és megoldottuk volna a problémáinkat, akkor nem jutottunk volna el a válásig...
Mond el a férjednek!
Ha Te mást szeretsz és a férjed sem szerelmes, csak a gyerekek miatt nem érdemes együtt maradni szerintem. Oké, felelõsek vagytok az életükért, de azért a saját boldogságotok is számít. Mondanám, hogy szexeljetek sokat, légy csábító, tedd rendbe magad(új frizura, rucik stb), de ha tényleg nem vagytok szerelmesek, egy hangyányit sem, akkor nem ér semmit az egész, mert nincs mit feléleszteni. Így ha együtt is maradtok, boldogok nem lesztek és ezt a gyerekek is észre fogják venni. Nem lehet jó olyan családban felnõni, ahol a szülõk "kötelességbõl" vannak együtt.
A kérdező hozzászólása: Ja, ha nem alakul ki semmi köztem és a pasi között akkor elmulik?? hú, lehet tényleg igazad van.. megnyugtató..
Egyébként igazat adok a másik válaszolónak, ah nem beszéltek, nem keresitek egymás társaságát semmilyen módon, akkor valóban elmúlik idõvel, ah nehezen is. De majd jön más...:/
A kérdező hozzászólása: Nincs gyermekem. Most lettem 24 éves , a másik pasi 27 de neki van kisfia.
A kérdező hozzászólása: A pasi szokott hívni engem telefonon, meg magához is hívott már mikor a felesége elutazott meg a kicsi sem volt othon, de nem mentem akármennyire is akartam volna. Hú nehéz..
a 3-as válaszoló az én tapasztalatom is
A kérdező hozzászólása: nem akarok elvállni a férjemtõl, se nem épp legefüdni a másik pasival csak csókolozni, ölelkezni, érezzem hogy szeretve vagyok. Mondta hogy ezen a hétvégén találkozzunk. Mi a véleményetek??
Hát a helyzet az hogy a pasi szórakozni akart csak meg akart téged dugni. Nem szerelmes szerintem fõleg munkahelyen belül nagy hiba lenne összekavarni vele hogy aztán x ideig még együtt kelljen dolgozni ezek a dolgok elõbb utóbb kiderülnek a kollégák is ezen csámcsogjanak lehet munkahelyet is kéne váltanod. Kell ez neked? Nem hiszem, nem ölelkezni csókolozni akart veled a férfi hanem megdugni. Szomorú kemény de ez az igazság. Mindent elmondott az a hozzáállása hogy amikor feleség gyerek nincs otthon menj át hozzá.... Tisztességes ember viselkedik így? NEM! Vagyis megbízhatatlan a tag, mégha össze is jönnétek ki tudja te mikor járnál ugyanígy. Mert más mint te. A te szándékaid tisztességesek, nem akarod megcsalni a férjed de beleszerettél, te elõbb elválnál vagy külön élnél és utána kezdenél bele. Ellenben õ? Megalázná a feleségét azzal hogy az otthonukba hívja a szeretõjét a közös kanapéjukra ágyukra... gondolkozz el ezen. Tisztességes ember viselkedik így? Régi a kérdés nagyon remélem hogy végül elkerülted és nem lett semmi de az is biztos a férjeddel rendezni kell a kapcsolatot így vagy úgy. Egészséges fiatal nõ vagy a gyerekek miatt nem élhetsz boldogtalanságban nem áldozhatod fel az egész életed. Próbáld helyrehozni a házasságot beszélj a férjeddel. Ha nem megy akkor érdemes elgondolkozni a váltáson de nem egy ilyen férfival.

Ha szex után a pasi átölel, simogat és 2-3 órán-át beszélget veled olyanokról amit nem nagyon mond el másoknak az jelentheti azt, h szerelmes?

Legjobb válasz: hat ez elegge egyertelmu vagy nagyon nagyon jo vagy az agyban es meg tobbszor szeretne megismetelni. 18 f

hat ez elegge egyertelmu vagy nagyon nagyon jo vagy az agyban es meg tobbszor szeretne megismetelni. 18 f
Köszi, hogy kijavítottad a muszájt, nekem is bántotta a szemem:) Kérdésre válaszolva meg ha mondjuk még nem is szerelmes, az tuti hogy fontos vagy neki és nem csak a szexre kellesz.
szerintem igen
hát utolsó, belõled sem lenne jó pár ilyen felfogással. Amúgy a muszáj az pontos jééé :D
Olyan úriember nincsen, aki 2-3 órát erre szán szerelem nélkül, te kis féltékeny hárpia.... :-)
Vagy részeg.
Valószínû! :) Én annak is örülnék, ha szex után 10 percig beszélgetne velem, de az 5. perc után már horkol! :) 25/N
igen.
Szerelmes. De szerelmes vagy nem, így is úgy is gáz h ilyet csinál. Oké, beszélgessen Veled valamennyit, de ha nem muszály ne mesélje el az élete torténetét :) valaki itt panaszkodott, hogy az o pasija szex után azonnal bealszik. Orulj neki... felkészul a reggeli menetre :D 21/F
:D az utolsó kettõ aranyos volt..sztem egyszer tereld az ilyen irányú érzelmekre a beszélgetést...de ne túl direktbe vagy feltünõen
ezt jo volt hallani, mert en is hasonlo helyzetben vagyok:) es ennek csak orulnii tudod, legalabbis remenykedhetek hogy egyszer o is megszeret:)
02:41 vagyok... igazad van, a muszáj pontos. sajna meglátszik h már nem surun használom a magyar nyelvet:( egyébként párkapcsolatban élek. úgy gondolom, hogy nem tenne jót, ha a barátnomnek ágyjelenet után órákat prédikálnék az életemrol vagy az érzéseimrol még akkor is ha szeretem. Persze beszélgetek vele, csak nem órákat :) (ok, ez a kérdés nem rólam szól bocsi ezért a kommentért, de muszáJ volt leírnom:D )
Én akár még a kispárnámmal is beszélgetek, hogy jobban megszokjon. Ez is alkatfüggû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat:)

Összejöhetek újra vele? Van egy nagyon bonyolult történet. A lényege az hogy szerelmes vagyok nagyon a volt pasimba. és újra össze akarok vele jönni 2 év után! Csak nem tudom hogyan! Közeli barátságba vagyok vele. és kedvel engem. De ennyi :S

2 éve, 3 hónapot jártam vele, de az maga volt a mennyország! ? is szívesen emlékezik vissza, s?t azóta is közeli barátok és szeret?k vagyunk... csak hát 2 év alatt sok minden történt,pár apró veszekedés, kibékülés, sok szex, minden :S és már nemtudom mit csináljak.. feladni semmi kép sem akarom mert nagyon szeretem ?t!

Legjobb válasz: Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.

Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.
Szia. Ugyanez a dolog történt velem. ha gondolod szivesen beszélek veled msn-en írj egy privit és majd megbeszéljük
nekem dobhatsz mailt!
A kérdező hozzászólása: a második kommentelõnek nemtok privit írni :S
ha gondolod nekem is írhatsz privit:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!