Találatok a következő kifejezésre: 2 pasiba szerelmes, (16 db)

2 pasiba vagyok szerelmes, nem tudom mit tegyek. Melyiket válasszam?

Legjobb válasz: ha 2 pasiba vagy szerelmes akkor igazabol az egyikbe sem vagy!!! (valoszinu meg nem jottel ra mi a szerelem) az igazi szerelem mikor annyira szeretsz valakit, h masra nem is tudnal gondolni... egyet szeretni boldogga, mindenkit szeretni pedig maganyossa tesz!!!! Azt valaszd, amelyiknel ugy erzed hogy nem tudnal elni nelkule...es fajna ha nem volna...!!!

Két emberbe egyszerre szerintem nem lehet szerelmesnek lenni.Szeretni lehet több embert is, külsõ vagy belsõ tulajdonságok miatt vagy valakibe lehet ezt szeretni, mert õ olyan, valakiben meg azt, mert az meg az ellentétje stb, de az nem szerelem.Én mindig azt szoktam mondani, az ember ne azt válassza, akivel együtt tudna élni, hanem azt aki nélkül nem.Van különbség.Érzed ezt az utobbit valamelyiknél?Akkor azt válaszd.
ha 2 pasiba vagy szerelmes akkor igazabol az egyikbe sem vagy!!! (valoszinu meg nem jottel ra mi a szerelem) az igazi szerelem mikor annyira szeretsz valakit, h masra nem is tudnal gondolni... egyet szeretni boldogga, mindenkit szeretni pedig maganyossa tesz!!!! Azt valaszd, amelyiknel ugy erzed hogy nem tudnal elni nelkule...es fajna ha nem volna...!!!
Ez nem szerelem, max. szerelem a szerelem iránt, vagy érzéki vágy, vagy lila köd, vagy "két pasi is TETSZIK", de igazi, valódi, õszinte, tiszta szerelmet, amelyikben hû akarsz lenni, amelyikben a másik teljes valóját akarod és boldognak látni õt, és magadat is teljes mértékben (nem csak testileg, hanem jóval azon túl) oda akarod adni, olyat kizárt hogy két ember iránt tapasztalj egyszerre.
1.Állitsd õket egymás mellé 2.Mérd végig õket és gondold végig ki-ki mennyi örömöt szerzett neked ennyit 3.Válaszd a szélsõt
mérd meg mindegyikük péniszét és az alapján dönts
Hallgass az eszedre!
én is voltam ilyen helyzetbe mint te, és én akkor azt csinéltam (bár lehet gyerekes dolog) hogy felírtam papírra a jó és rossz tulajdonságait mindkettõnek, de nem ez alapján döntöttem, de ez is mérvadó volt. döntsd el kivel jobb, és nézd mindkét srácot kívülrõl hogy milyenek, láss a rózsaszín köd mögé!:) hajrá!
A kérdező hozzászólása: na szerintem is ez lesz......
Egy 3.-at
már bocs de ha akárcsak az egyiküket is õszintén, tiszta szívvel szeretnéd nem kérdeznél ilyet...
azt amek viszont szeret:Pvagy mind2 beled van zugva?
És gondolj a jövõre is. Szerintem itt nagyon-nagyon sok szempontot kell nézned...
Amelyik a biztos. Amelyikrõl tutira tudod, hogy nemcsak kihasználni akar, és viszonozza az érzelmeid. És ha egyik régi, a másik uj, csak annyit tudok mondani: a járt utat a járatlan miatt ne hagyd el. És arra is vigyázz, hogy két szék között nehogy a földre ess!

Hogyan hódítsak meg egy pasit aki nagyon tetszik nekem? Pasik ti mit szerettek? 2. szerintetek ha egy pasi szerelmes észrevesz más csajokat vagy csak a barátnője létezik számára?

Legjobb válasz: Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik,hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.

Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik, hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.
Az a szörnyû igazság, hogy pont más csajok fogják õt észrevenni akkor, mert mindenkinek a másé kell. Aki senkié, az nem igazán jó áru...
ez nem üti ki az elsõ választ
Az elõttem szólónak igaza van, tényleg nem üti ki.
De hogy a kérdésedre is választ kapj, igen megszoktunk nézni más nõket.Ha a jelenlegi kapcsolata egy fiúnak kezd nagyon tönkre menni, tehát érzõdik hogy ez így nem fog mûködni akkor jól jön ha egy másik szép lány ismerkedni akar vele.
elõítélet, elõítélet, kedves második
Én próbáltam két nõt így összehozni, de nem lelkesedtek. Gondolom fiúkkal még nehezebb.
Nem.
Pff... abszurd! Akik 3-am megvannak nem értik a párkapcsolatok lényegét.
Csak nem most láttad a Savages címû filmet?
Nem. 19/L
Én ugyan férfi vagyok, de ismertem olyan lányt, aki élt így hármasban pasijával és annak legjobb haverjával. Kb. 1 évig volt ez és persze rendszeresen hármasban is szexeltek.

2 pasi tetszik, és nemtom melyikbe vagyok tényleg szerelmes mit csináljak? Melyiket válasszam?

Az egyik, helyes, és 1osztályba járunk, a másik is helyes de ?t csak oviból ismerem, és másik suliba jár!! ....segitsetek!! lehet h mind2be szerelmes vok?

Legjobb válasz: Kort írj .. Oviból :DD mennyi vagy ? 8-9? :P

Kort írj .. Oviból :DD mennyi vagy ? 8-9? :P
A kérdező hozzászólása: 13fél
Hormon teszi ne félj, majd kialakul hogy melyik illik hozzá, ha egyáltalán te magad kellenél bármelyiküknek is? hajtanak rád? vagy csek tetszenek? F/16
csek = csak :) csek az más :DD
ez nem szerelem kislányom, ahhoz kicsit több kell és nem úgy jön hogy csak meglátod :D
A kérdező hozzászólása: köszi
Dobj fel egy érmét! Az egyik srác legyen a fej, a másik legyen az írás. Amelyik nyer, abba vagy szerelmes! Ennyi!
Valahogy, nem toled, a fiu meg kene tudja hogy a csaj nem akar tole semmit, de te vele ellenben igen.Ha tetszel neki akkor rajtad mulik.
egyszerûen légy önmagad:) ne játszd a fejed azt nem szeretik a pasik és meg se próbálj hasonlítani a barátnõdre akire hajt a csávó...
Nekem ez jutott eszembe, viszont ennek nem a végén van, hanem olyan 2 perc 5-10 másodperc között. http://www.youtube.com/watch?v=4_Dmilr2T10

Adott egy pasi akinek volt egy nagy szerelme, de már 2 éve külön vannak azonban a pasi még mindig szerelmes, a nõ már továbblépett, azzal a pasival mit tud kezdeni egy másik nõ? Hogy lehet elérni, hogy kiszeressen belõle?

A srác még mindig hurcolja az exe képét, és folyton ilyeneket mond, hogy nincs hozzá fogható és nincs kedve alacsonyabbra tenni a lécet. Senki nem olyan szép, okos, kedves...stb.Azóta nem is volt semmiféle kapcsolata csak alkalmi szex. De egy idõ után csak aktuális továbblépni, nem? Szerintetek még nem telt el elég?Én már biztos továbbléptem volna a helyében.

Legjobb válasz: Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.

Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.
Inkább rajta múlik, de úgy tûnik, hogy nem is akarja elfelejteni.
majd ha megint beleszeret valakibe most még a nyavalygási stádiumban van

Van egy 19 éves lány akibe nagyon szerelmes vagyok. Sajnos foglalt, van pasija, és a lány idõsebb is nálam kb.2 évvel. Mit tegyek? (17f)

Az a legnagyobb problémám hogy nem merek neki szólni, meg hogy nem tudom hogyan kezdjem. Elõször csak barátkozzak vele, ismerjem meg? Vagy ez hülyeség és térjek rá egybõl a lényegre hogy szerelmes vagyok belé? Néhányszor már beszéltünk a neten de csak hétköznapi dolgokról. 17 éves fiú vagyok. Régebbrõl ismertem de csak látásból, nem beszélgettem vele akkor. Utána jó pár évig nem is hallottam róla. 8 évig. Ez nagyon sok, meg sem ismertem mikor elõször megláttam a gimiben, csak néztem, mondom ki ez a jó csaj, de aztán késõbb név alapján felismertem. Van valami esélyem szerintetek? Mint említettem van barátja, aki 22 év körüli.

Legjobb válasz: Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)

Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen sajnos ez a baj. De elõítéletekkel vannak egybõl a fiatalabbak iránt? Mert ha mondjuk megelõzöm a koromat, és mind mentálisan tudok annyit nyújtani mint az idõsebb fiú?
A kérdező hozzászólása: Pozitív tanácsokat várnék hogy hogyan/mit írjak neki illetve hogyan közöljem vele az érzéseimet. Ilyen hogy felejtsd el úgy sem fog menni és nem is segít. Majd ha végleg visszautasít akkor úgy is elfelejtem.
Mégis mit tudnál nyújtani neki, ha még szólni sem mersz neki?!
A kérdező hozzászólása: Bármit megadnék neki.
A kérdező hozzászólása: Ez nem függ össze azzal, hogy nem merek neki szólni. ha már összejönne, akkor vagány lennék.
Inkább tartsd tiszteletben h van párja, és felejtsd el. Ha mégis bepróbálkozol akkor számíts arra h lekoptat a korod miatt + amiért van barátja, ha nem koptat és netán összejöttök, gondolj már bele abba hogy mi lesz ha veled is ugyanezt fogja tenni?? Jön meg egy csávó aki elcsábítja és ezúttal tõled.
A kérdező hozzászólása: igazad van erre én is gondoltam, csak a környezetemben haverok, + faterom is biztat és mondogatja hogy mi a francra várok, mondjam már meg neki...

Lehetséges az, hogy egy 2 és fél éves szerelem után 10 nap múlva a pasi összejön egy lánnyal, és szerelmes lesz bele? Mert a facebookra ezt irkálja ki. Vagy ez csak a látszat?

Egy férfi mikor teszi túl magát igazán egy szakításon, ha a kapcsolat komoly volt???

Legjobb válasz: Akinek a facebookon nyomatékosan jeleznie kell, mennyire szerelmes a párjába, az rendszerint nem az.

Akinek a facebookon nyomatékosan jeleznie kell, mennyire szerelmes a párjába, az rendszerint nem az.
Az elsõvel egyet értek. Szerintem igazából csak fájdalmat szeretne neked okozni. Miért? mert egy kisebbségi komplexusos, szemétláda, f__sz :D Szerintem egyáltalán nem tette túl magát a kapcsoalton, vagy lehet nem szeret már, de még is csak bántja a hiúságát, hogy Te nem tepersz térdencsúszva utána. Szóval tudomást se végy róla. Ne posztolj ki szerelmes, vagy bánatos, stb dolgokat, bár mindenki azt teszi... És túlzottan vidámaat se. Légy semleges, mintha mi sem történt volna, ezzel jelzed neki, hogy igazából nem jelent neked nagy lelki traumát az elvesztése és megértd, hogy ne akar veled lenni, neki ez jobban fog fájni, mint bármi más.
Az, aki 2.5éves kapcsolat után 10nap múlva kapcsolatban van, akárhol is, az soha nem volt beléd szerelmes, sosem szeretett nem hogy igazán, egy kicsit sem. Azért minimum hónapok kellenek, hogy úgy igazán bele tudjon valakibe szeretni újra, elfelejtsen téged...még a szimpla szex kapcsolathoz is idõ kell, ha hûséges volt..
valszeg a csaj már régen megvolt. férjem az exével történt szakítás után 2 héttel már velem élt. Mert h akkor már 4 hónapja szerelmesek voltunk egymásba./félre nem lépett velem, egyikõnk sem olyan/ ott is 2, 5 év volt

2 hónapja járok a pasival, nem érzem magam se szerelmesnek, se boldognak, és őt sem. Szakítsak, vagy ez csak egy "hummámvölgy"?

Akit érdekelne részletes sztori, és szívesen segítene egy elkeseredett 16 éves lánynak, az írjon privátba, nagyon megköszönném a segítséget...!!

Legjobb válasz: *Hullámvölgy, az akadékoskodók miatt, elírtam.

A kérdező hozzászólása: *Hullámvölgy, az akadékoskodók miatt, elírtam.
várj egy hónapot, vagy néhány hetet, ha nem változik akkor szakíts!
Telelj ki vele, tavasszal meg majd alakul sok minden!
*a helyzet
Szakíts vele, nyilvánvaló. Nem vagy boldog és õ sem. Minek boldogtalanítsátok egymást? Lehet te is, õ is találsz valakit, a jobban megfelel nektek. Ne raboljátok a másik idejét.
Két hónap után hullámvölgy? - inkább tévedés az egész. Ne erõltesd, ne erõlködj. Ne legyen bûntudatod se, ez egy tévedés. Ennyi
A kérdező hozzászólása: De pedig annyira egy hullámhosszon voltunk... :( Keveset találkozunk, most olyan kedvetlen... Amikor vele vagyok, akkor is azon agyalok, mi lesz, ha elmegy....
Ha nem szereted, felesleges tovább húzni.Ha meg igen, akkor maradj vele.
2 hónap után nincs ilyen, hogy "hullámvölgy". Az több éves kapcsolatokban fordul elõ normális esetben. Ha nem érzed magad szerelmesnek, fõleg ha õt sem, akkor teljesen egyértelmû, hogy fölösleges egymás idejét rabolni. Ha 2 hónap alatt nem lettél szerelmes, kötve hiszem, hogy ez egyszer csak hipp-hopp megváltozna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!