Találatok a következő kifejezésre: 2 negatív után lehetek terhes, ha (4 db)

2 negatív teszt után lehetek terhes, ha csak pár húzás volt a tus alatt, úgy 5-10?

Legjobb válasz: Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.

Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.
Gondolom a húzás a lökések száma lehet... Nos, amennyiben az elõváladékból már jutott a hüvelyedbe, és éppen az ovuláció szakaszánál tartasz, akkor a válaszom: igen, bizony, lehetsz terhes. (Hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat) Ám annak, hogy ez a kettõ feltétel egyszerre teljesüljön, elég kicsi a valószínûsége. Javaslatom: legközelebb ne is kísértsd a "szerencsédet", és inkább védekezzetek, hogy utána ne kelljen találgatni!

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...
Szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak orvos mondhat!!

13. napja késik, csináltm tesztet de negativ lett, az orvos Duphostont irt fel, amit 10napig kell szednem napi 2-őt. Ha ezek után sem fog megjönni akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igazad van, bocsánat! Tényleg 2 ok miatt írják fel: 1. terhesség megtartására, de akkor 12.-16.-ig hétig kell szedni (úgy hallottam, de biztos egyénfüggõ) 2. mensi meghozatalára (szeded, utána abbahagyod, és elvileg így hozza meg a mensit) Bocsánat, csak egybõl arra gondoltam, ha késik is neki, hogy baba van a dologban. :)

Igazad van, bocsánat! Tényleg 2 ok miatt írják fel: 1. terhesség megtartására, de akkor 12.-16.-ig hétig kell szedni (úgy hallottam, de biztos egyénfüggõ) 2. mensi meghozatalára (szeded, utána abbahagyod, és elvileg így hozza meg a mensit) Bocsánat, csak egybõl arra gondoltam, ha késik is neki, hogy baba van a dologban. :)
Amikor az orvos felírta ezt, nem volt uh?
Nekem is volt 14 napos késéssel 2db negatív teszt..dokihoz mentem..vérvételre küldött...idõközben csináltam még egy tesztet és az pozitív lett, aztán a vérvétel is azt jelezte, hogy megfogant.Utána nekem is duphastont kellett szednem a 12.hét végéig, mert a sárgatest nem olyan volt, mint, amilyennek lennie kellett volna. Szóval biztos, hogy nem vagy az?Nekem ekkor az UH még csak terhességi gyûrût mutatott...
Biztos terhes vagy :D Grat!!! ez a gyógyszer segít megtartani az embriót, nem? Legalább is akkor szokták felírni...
Utolsó, miért lenne biztos? Simán kimaradhat neki kb. ezeregy ok miatt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!