Találatok a következő kifejezésre: 2 negatív után lehetek (16 db)

Párommal jan. 20-a körül, a menstruációm elmúlása után 2-4 nappal szeretkeztünk. Utána 2 nappal vettem tesztet (ami elvileg 24 óra után is kimutatja a terhességet) de negatív lett. Lehetek terhes?

Én nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Olyan teszt nincs, már bocsi! a beágyazódástól kell számítani az idõpontot! Vedd azta napot amikor együtt foltatok, és kb rá 2 hét múlva fogja csak a teszt kimutatni a terhességet!!!!!!

Olyan teszt nincs, már bocsi! a beágyazódástól kell számítani az idõpontot! Vedd azta napot amikor együtt foltatok, és kb rá 2 hét múlva fogja csak a teszt kimutatni a terhességet!!!!!!
igen van, hogy 24 óra után kimutatja, de a mensi kimaradása után, nem a szeretkezés után. Majd, ha kimarad a mensid, akkor tesztelj.

Lehetek terhes 2 negatív teszt után is?

nov 17 megjott!utánna csináltam egy tesztet ami negativ lett!tegnap megismételtem és szintén negativ lett!nov 11 voltam a párommal!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött,meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra,h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!

Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött, meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra, h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!
Bocsi, de nem igazán értem, mibõl gondolod, hogy terhes vagy, ha egyszer meg is jött és negatív is lett a teszt. Nézd reálisan a dolgokat, talán akkor nem fogsz csalódni!
Nagyon úgy tûnik, hogy nincs baba. Ne keseregj, legközelebb összejön!

2 hét késés után megjött 3 napig tartott, eddig minden honapban 2. -án jött meg! Van 2 negatív tesztem! Ettől függetlenül lehetek terhes? én ugy gondolom nem! És most akkor mire várhatom a következőt?

Legjobb válasz: Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

2 halvány, majd egy 2 negatív teszt után lehetek babás?

a menzim 10napja késik, de vannak szúró fájdalmaim, mintha megjönne.

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy, várjj holnapig, aztán teszteljj újra, ha za is pozítív. irány a doki.

Szerintem terhes vagy, várjj holnapig, aztán teszteljj újra, ha za is pozítív. irány a doki.
Szerintem is terhes vagy! Menj el dokihoz, õ fogja 100%-ra megmondani.
Szeritnem is babas vagy!!! Holnap tesztelj ujra, biztos, h + lesz.

2 negatív terhességi teszt után lehetek terhes?

2hónapja késik,de a tesztek negatívak. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Gyros készül ebédre, kér valaki? :)

Gyros készül ebédre, kér valaki? :)
menj orvoshoz.sokszor téved a teszt.
ÓÓ, jaj, veled van a baj te drága. Szerencsétlen párod kikészíted, legalább is magadat biztosan. Arra, hogy egy teszt ne mutasson igazat az esély nagyon csekély. Ha az esélyeid érdekelnek, akkor elmondom, hogy számold ki. Nézd meg valahol a neten, hogy mennyi esély van arra, hogy egy teszt rosszat mutasson. Mondjuk legyen 99.9% mivel te kettõt csináltál ezért az esély: 0.001*0.001*100% De ha ennél nagyobb az értés sem valószínû, hogy nagyon nagy eltérés mutatkozik. Ha már az esélyeknél tartunk: az hogy megfojtod a szervezetedet az idegeskedés következtében, arra sokkal nagyobb az esély. Ezért én azt tanácsolom, hogy még vegyél legalább kettõ tesztet, azon ne múljon, de ez egyébként teljesen felesleges, azt is megjegyezném. Minden esetre nyugodtan kérdezz meg egy szakembert is, az is alá fogja támasztani, hogy a stressz hatására a menstruációk kimaradhatnak. Még azt is ajánlanám, hogy legközelebb ne kelljen ennyit aggódni, hogy találd ki, hogyha terhes lennél akkor a jelenlegi helyzetben hogy képzelnéd el, a felnevelését. Ha ennél is többet szeretnél tenni, akkor szépen sétálj el egy Nevelési tanácsadóba vagy keress rá a neten egy pszichológusra, aki segítene ebben a témában. Mindenesetre belátható, hogy egy bizonyos szint után az idegeskedés, a stressz betegség, amit kezelni kell.
Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy. Nem diétáztál mostanában, vagy nem ért túl sok stressz? Könnyen lehet, hogy ezek miatt késik. Nálam is fordult már elõ. De ami a legfontosabb, minél elõbb menj el orvoshoz. Biztos ami biztos, legalább nem kell idegeskedned.
A kérdező hozzászólása: Nem diétáztam, és nem is ért sok stressz! Van idõpontom az orvoshoz, de addig is marad az idegesség! :S Volt pár éve petefészek cisztám. Esetleg attól?
attól lehet meg most nekem sem jön meg!:S
Barátnõmnek is két különbözõ teszt negatív lett...mégis terhes volt. Menj el mielõbb orvoshoz. egyrészt legalább nem izgulsz tovább. Másrészt lehet vmi szervi elváltozás áll mögötte, amit az orvos szintúgy diagnosztizál!
"nem is ért sok stressz! Van idõpontom az orvoshoz, de addig is marad az idegesség!" Na itt az ellentmondás... Én értem, hogy mit mondasz, de gondolj bele... Elõtte nem ért sok stressz, de mivel gondolom, amiatt izgulsz, hogy terhes lehetsz, amiatt idegeskedsz => Sok stressz! Tapasztalat, voltam így én is, meg a barátnõim is. Ha késik, akkor az ember elkezd idegeskedni, ami még jobban elnyújthatja a dolgot. (Igaz 2 hónap elég nagy idõ, nekem 45 nap volt a max...) Nézesd meg magad, mert bármi okozhatja terhességen kívûl is!

2 negatív teszt után lehetek terhes, ha csak pár húzás volt a tus alatt, úgy 5-10?

Legjobb válasz: Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.

Nem tudom ki hogy van vele, de én már a kérdést sem értem.
Gondolom a húzás a lökések száma lehet... Nos, amennyiben az elõváladékból már jutott a hüvelyedbe, és éppen az ovuláció szakaszánál tartasz, akkor a válaszom: igen, bizony, lehetsz terhes. (Hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat) Ám annak, hogy ez a kettõ feltétel egyszerre teljesüljön, elég kicsi a valószínûsége. Javaslatom: legközelebb ne is kísértsd a "szerencsédet", és inkább védekezzetek, hogy utána ne kelljen találgatni!

Lehetek terhes? Párommal 2 hete együtt voltunk, de nem vettünk észre semmi furcsát, menstruációszerű megjött, de nem a megszokott (sokkal kevesebb és barnás) és 3 nap után abba maradt, azóta fáj a hasam, csináltam tesztet is, de az negatív lett.

Legjobb válasz: Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.

Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.
A kérdező hozzászólása: de védekeztünk, csak nem tudtam beleírni, mert 250 karakterbe nem fért bele, mindenesetre az alhasam fáj és nekem nem volt még hasonló, h nem jött volna meg rendesen :S ezért gondoltam inkább megkérdezem..
Szerintem tutira nem vagy terhes, még egyszer mondanám, NINCS tünete a 2 hetes "terhességnek". Hogy megnyugodj, csinálj egy tesztet pár nap múlva. Ha a fura vérzés aggaszt, akkor menj el a nõdokidhoz.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a segítséget! :)

3 teszten vagyok túl! Mind negatív, menses előtt 2 héttel és utána erős mellfájdalom és mensi után pluszban erős alhasi szúrkálás melyet nyákos folyás kísért. Nem akarok babát. Lehetek terhes?

ezek középid?ben elmúltak, most mensi el?tt egy héttel derékfájdalom és reggelente 10-körül olyan mintha nem kapnék leveg?t! Terhes lehetek? Vagy csak az izgalom? Corax terhességi tesztet csináltam szerintetek mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Ne aggódj, szerintem nem vagy terhes. Ezek mind lehetnek a menzesz elõjelei és kísérõ jegyei is. 3 teszt nem tévedhet. Fõleg, ha a vérzést követõen 2 héttel csináltad meg lealább az egyiket. Ha baba lenne, azt már a vérzés KIMARADÁSÁNAK napján mutatnia kellene a tesztnek. De neked meg ráadásul me is jött, nincs miért aggódnod.

Ne aggódj, szerintem nem vagy terhes. Ezek mind lehetnek a menzesz elõjelei és kísérõ jegyei is. 3 teszt nem tévedhet. Fõleg, ha a vérzést követõen 2 héttel csináltad meg lealább az egyiket. Ha baba lenne, azt már a vérzés KIMARADÁSÁNAK napján mutatnia kellene a tesztnek. De neked meg ráadásul me is jött, nincs miért aggódnod.

11 napja késik. 2-szer csináltam tesztet 3 és 8 nap késés után de negatív. Lehetek még babás?

A mellem viszket és néha mintha t?t szurkálnak bele. Állandóan fáradt vagyok és legszívesebben feküdnék és aludnék egész nap. Néha görcsölgetek mintha megjönne, de semmi. Oda lent olyan mintha csöppögne valami, inkább talán fehér folyáshoz hasonlít. Csak csütörtökön megek dokioz, addig teszteljek vagy sem?

Legjobb válasz: Lehetsz, ha alacsony a hcg szinted és ezért nem mutatta a teszt. Nem akarlak elkesríteni, de én is így jártam (két negatív teszt + minden terhességre utaló jel), dokinál is voltam szerinte is minden utalt a babára, már az ultrahang beutalóm is megvolt. De tegnap 12 nap késéssel megjött...

Lehetsz, ha alacsony a hcg szinted és ezért nem mutatta a teszt. Nem akarlak elkesríteni, de én is így jártam (két negatív teszt + minden terhességre utaló jel), dokinál is voltam szerinte is minden utalt a babára, már az ultrahang beutalóm is megvolt. De tegnap 12 nap késéssel megjött...

13. napja késik, csináltm tesztet de negativ lett, az orvos Duphostont irt fel, amit 10napig kell szednem napi 2-őt. Ha ezek után sem fog megjönni akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igazad van, bocsánat! Tényleg 2 ok miatt írják fel: 1. terhesség megtartására, de akkor 12.-16.-ig hétig kell szedni (úgy hallottam, de biztos egyénfüggõ) 2. mensi meghozatalára (szeded, utána abbahagyod, és elvileg így hozza meg a mensit) Bocsánat, csak egybõl arra gondoltam, ha késik is neki, hogy baba van a dologban. :)

Igazad van, bocsánat! Tényleg 2 ok miatt írják fel: 1. terhesség megtartására, de akkor 12.-16.-ig hétig kell szedni (úgy hallottam, de biztos egyénfüggõ) 2. mensi meghozatalára (szeded, utána abbahagyod, és elvileg így hozza meg a mensit) Bocsánat, csak egybõl arra gondoltam, ha késik is neki, hogy baba van a dologban. :)
Amikor az orvos felírta ezt, nem volt uh?
Nekem is volt 14 napos késéssel 2db negatív teszt..dokihoz mentem..vérvételre küldött...idõközben csináltam még egy tesztet és az pozitív lett, aztán a vérvétel is azt jelezte, hogy megfogant.Utána nekem is duphastont kellett szednem a 12.hét végéig, mert a sárgatest nem olyan volt, mint, amilyennek lennie kellett volna. Szóval biztos, hogy nem vagy az?Nekem ekkor az UH még csak terhességi gyûrût mutatott...
Biztos terhes vagy :D Grat!!! ez a gyógyszer segít megtartani az embriót, nem? Legalább is akkor szokták felírni...
Utolsó, miért lenne biztos? Simán kimaradhat neki kb. ezeregy ok miatt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!