Találatok a következő kifejezésre: 2 negatív után (78 db)

Legutoljára novemberben volt szexuális kapcsolatom, úgy hogy mensi utáni 1-3 napban történt a dolog, azóta mind a 2 hónapban megjött rendesen és a 2 hónap után a teszt is negatív lett reggeli vizeletre. El kellene menni nőgyógyászhoz van sem?

Most februárban nemjött még meg(pedig febr. elején kelett vna) de a hasam bal oldalt fáj :S eddig még semmilyen terhességi tünetem nemvolt itt hányingerre gondolok és mellfeszülés stb. nem vagyok terhes ugye? de mit?l fájhat ennyire, lehet hogy ciszta vagy csak felfázás miatt késik? N?dokihoz kell menni?

Legjobb válasz: Mivel még elég fiatal vagy, akár a ciklusod sem tökéletes még ilyenkor ez természetes. Ha azóta nem volt szex, és az utolsó szex után 2szer meg is jött, és a teszt is negatív nem hiszem, hogy probléma van. De a nõgyógyász nem veszi le a fejed, jobb félni, mint megijedni. Menj el inkább, az a biztos. Nem hiszem, hogy terhes vagy. Inkább még nem állt be a ciklusod.

Mivel még elég fiatal vagy, akár a ciklusod sem tökéletes még ilyenkor ez természetes. Ha azóta nem volt szex, és az utolsó szex után 2szer meg is jött, és a teszt is negatív nem hiszem, hogy probléma van. De a nõgyógyász nem veszi le a fejed, jobb félni, mint megijedni. Menj el inkább, az a biztos. Nem hiszem, hogy terhes vagy. Inkább még nem állt be a ciklusod.
Elsõ vagyok. Ne kezdj el diagnosztizálni magadnak mindenféle bajokat míg nem voltál dokinál. Ne fesd az ördögöt a falra, annál rosszabb. Szerintem nem lesz gond. Valószínû a hasad is azért szúr, mert készül megjönni, vagy valami zavar van. Nyugi.
figyelj.. én 16 éves vagyok én nekem még neis volt olyan hogy behatolás, most vagyok a 35. napban és MA végre elkezdett szurkálódni a vesémepémmájamlépem alul baloldalt jobboldalt a hasam..késik mert nem állt be, még mindig nem, meg a stressz ezért is nemjön meg nekedis lehet mert félsz h miért nemmjön meg.. nekem még van rá más okom is .. sok okom de ezis közrejátszik nekem is h ideg vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, kicist megnyugodtam :) Petefészekgyulladás lehet? mert bal oldat fájdogál csak... mert elvileg az is tolhatja el a mensi-t :S Dokihoz jövöhéten megyek, csak h tudjam kb mire számitsak a tünetek alapján

3 pozitív és 2 negatív teszt után, most mivan? Akkor már nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Mikorra nem várod/vártad? Esetleg le tudod fotózni a teszteket? A pozi tesztek ritkán tévednek a negatívok viszont sûrûbben. De elõfordul ál pozi teszt is,pl medi-lab,corax be sure. stb 3+ teszt nem szokott tévedni. De pár nap múlva próbálj ki egy másikat.

Mikorra nem várod/vártad? Esetleg le tudod fotózni a teszteket? A pozi tesztek ritkán tévednek a negatívok viszont sûrûbben. De elõfordul ál pozi teszt is, pl medi-lab, corax be sure. stb 3+ teszt nem szokott tévedni. De pár nap múlva próbálj ki egy másikat.
Igen ha betudnád linkelni az jó volna.2 nap múlva ismételd meg mert 2 naponta duplázódik a hcg a szervezetben.
A kérdező hozzászólása: Öhm mult hét keddre nem vártam de megjött rengeteget barnáztam, és 2 napig minimális vérzésem volt. Szal nem volt ugy ahogy megszokott lenni. Rá egy napra teszteltem ami halvány de + volt Expect teszttel. Majd pár nap mulva csináltam egy délutániból is X-EPIL teszttel az is halvány de + volt. És még egy reggelibõl is ami erõsebb volt egy kicsivel. ÉS tegnap is meg ma is reggel csináltam egyet ami negatív volt, szintén X-EPIL teszttel!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100705/Fot_0021_1__www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100705/Fot_0022_1__www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100705/Fot_0023_1__www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100705/Fot_0024_1__www.kepfeltol.. Egyébként hiába negatívizáljátok nem hiszem h fog látszodni, de szabad szemmel itthon látszik!
Lehetséges hogy volt megtermékenyülés de sikeres beágyazódás nem:-(Ezért lehet már nega a teszted!Valószínû hogy nem vagy babás!
Akkor mindössze annyi történt hogy a teszt volt egy nagy kalap .... Nekem is sok olyan tesztem volt amin látszódott elég halványan a másik csík és még sem voltam terhes.Úgyhogy ezt valamilyen módon a pisi "kimosta" vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.Remélem érted mire gondolok. Szerintem te nem is voltál terhes persze nem kizárt.
Szerintem ha meg is jött, meg itt vannak ezek a tesztek is...nem hiszem h terhesség, de azért próbálj ki egy 3. fajta tesztet.

Lehetek terhes 2 negatív teszt után is?

nov 17 megjott!utánna csináltam egy tesztet ami negativ lett!tegnap megismételtem és szintén negativ lett!nov 11 voltam a párommal!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött,meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra,h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!

Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött, meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra, h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!
Bocsi, de nem igazán értem, mibõl gondolod, hogy terhes vagy, ha egyszer meg is jött és negatív is lett a teszt. Nézd reálisan a dolgokat, talán akkor nem fogsz csalódni!
Nagyon úgy tûnik, hogy nincs baba. Ne keseregj, legközelebb összejön!

HPV? Szülés után volt rákszûrésem negativ lett.2 év után HPV vírust találtak. Nekem csak a férjemmel volt közben aktusom. A vírus szexuális úton terjed. Megcsalt akkor?

Mivel eddig nem mutatták ki egyik rákszûrésen sem 10 éve vagyunk együtt.tehát ebben a két évben kaptam el.Volt-van valakinek ilyen vírusa,eléggé megijedtem mert ettõl alakulhat ki a méhnyakrák.

Legjobb válasz: nem kell hozzá megcsalás hogy neki legyen ha jól tudom. Általában minden férfi hordozza vagy hol van hol nincs, De nem minden nö kapja el, ez olyan mint a gomba vagy az ajakherpesz. Akinek hajlama van rá elkapja ha érintkezik a virussal van aki meg nem.

nem kell hozzá megcsalás hogy neki legyen ha jól tudom. Általában minden férfi hordozza vagy hol van hol nincs, De nem minden nö kapja el, ez olyan mint a gomba vagy az ajakherpesz. Akinek hajlama van rá elkapja ha érintkezik a virussal van aki meg nem.
A kérdező hozzászólása: Nem feltételezem róla, bizom benne. csak nem értem ezt hogy 8 évig semmi aztán most igen.
Akár strandon is elkaphattad!
A hpv bármennyi ideje benned lehet, rákszûrésen nem azt szûrik, az egy külön teszt. Nekem hosszú ideig jó volt a rákszûrésem eredménye, tavaly rossz lett, akkor egy plusz teszt ki is mutatta a hpv-t. Egyikünk sem lépett félre. Egyébként a hpv még csókolózás útján is terjed.
Olvass utána! [link] Néhány infó, hogy kicsit megnyugodj: - a hpv nem csak nemi úton terjed, bár sokáig ezt hitték. Mára már kiderült, hogy gyakorlatilag bárhol el lehet kapni (uszodában, wc-n, stb.), szóval emiatt ne szedd le a férjed fejét! :) Ráadásul hosszú a lappangási ideje, sokaknál tünetmentes, tehát nem lehet pontosan meghatározni, hogy hol és mikor kaptad el. - több fajtája is van, különbözõ rizikófaktorral. Az igaz, hogy a méhnyakrák 99 %-ban felelõs a hpv, de nem minden hpv okoz méhnyakrákot! - rákszûrésen nem vizsgálják, ez egy külön szûrés során derül ki, de akkor a fajtáját is azonosítják. És egy szomorú dolog a végére.... Mivel vírus, így nem lehet meggyógyítani, a vírus már mindig a szervezetedben marad. Tünetmentessé tehetõ. Kb. olyan mint a herpesz, ha egyszer elõjött, akkor bámikor újra felbukkanhat, a szervezet immunrendszerével áll kapcsolatban. Pl. nekem a terhességeim alatt jött elõ, bár én tudtam, hogy hordozó vagyok, mert évekkel elõtte kezeltek. Már több mint 10 éve bennem van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Utolsó megnyugtattál:) de ha már régebben bennem van , akkor szülés közben nem kapta el a kislányom ugye?
Nem tudom. Elvileg elkaphatja. De nekem egyik terhességemkor és szoptatás alatt sem mondták, hogy elkaphatják a gyerekek, pedig õk ugye eléggé közel vannak hozzám... Erre nem tudok válaszolni. Az biztos, hogy a második gyerekem azért lett császáros, mert a hüvelyben szemölcs nõtt a hpv miatt és az megfertõzhette volna a kicsikém. :( Kérdezd meg a dokit errõl, kíváncsi vagyok mit mond! De utána fogok nézni én is!

2 hét késés után megjött 3 napig tartott, eddig minden honapban 2. -án jött meg! Van 2 negatív tesztem! Ettől függetlenül lehetek terhes? én ugy gondolom nem! És most akkor mire várhatom a következőt?

Legjobb válasz: Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

2 hónap után negatív teszt biztos, hogy nincs baba?

Oké lehet, hogy hülyén hangzik, mert megjött 2-szer is, de az az igazság, hogy nem úgy ahogy szokott kevesebb is jött és a normális 5-6 nap helyett csak 3-4 napig tartott mindkét ciklusom! meg hát 19 napra jött meg majd 20 napra.A tesztet 4 nappal ezel?tt csináltam nem reggeli vizeletb?l, de negatív lett rögtön! Lehetek terhes vagy esetleg valami más állhat a háttérben, mert a hajam is elkezdett hullani! Viszont tanácstalan vagyok, mert 2 hónap után negatív teszt!

Legjobb válasz: Ennyi idõ után már a nappal végzett tesztnek is pozítívnak kéne lennie. Lehet valamilyen hormonális változás a szervezetedben (ha a bõröd is száraz, akkor pajzsmirigyre gondolnék) lehet, hogy beteg voltál, lehet stressz, bármi.

Ennyi idõ után már a nappal végzett tesztnek is pozítívnak kéne lennie. Lehet valamilyen hormonális változás a szervezetedben (ha a bõröd is száraz, akkor pajzsmirigyre gondolnék) lehet, hogy beteg voltál, lehet stressz, bármi.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam az orvosnál és nagyon boldog vagyok, mert nem ciszta, de nem is baba! Az orvos még ki is nevetett, amiért babára gondoltam! A házi orvoshoz irányított miszerint kérjek egy vérvizsgálatot és abból biztos, h minden ki fog derülni! Szóval holnap házi orvos! B. Köszönöm, amiért érdeklõdtél tényleg megnyugodtam, hogy nem ciszta, mert számomra ez olyan ijesztõ! A menstruációm változására pedig azt mondta valami stressz idegesség okozhatja, mert õ nem talált semmit!
A kérdező hozzászólása: pont azért nem írtam, mert csak csütörtökre kaptam idõpontot, addig meg marad az idegeskedés!
szia, na mi van veled? mikor mész dokihoz? B.
én írtam a cisztát, nem akartalak megijeszteni, csak leírtam, hogy velem mi történt. én sem erre számítottam, gondolhatod. de hál istennek mindenki megnyugtatott, hogy nincs komoly következménye, nagyon sok nõnek van, és sokan nem is tudnak róla, mert a menstruációval távozik. nagyon drukkolok neked, majd írd meg mi lett veled. kitartás. puszi B.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Nekem a menstruációm általában véve 21 és 23 naposak ha átlagolni kell csak az ijeszt meg, h nem olyan, mint szokott! Nõgyógyászhoz bár utálok járni mégis el fogok menni, mert aki a cisztát írta kicsit megijesztett mindenképpen el fogok menni! és mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat! További szép hétvégét mindenkinek!
19-20 napos ciklus alapból nem normális. 25 nap alatt valami gáz van. Javaslom, menj el orvoshoz a tüneteiddel és a panaszoddal. Lehet, hogy hormongondjaid vannak, lehet, hogy a pajzsmirigyed rosszalkodik, mindenképpen utána kellene járni!
Szia, nem akarlak megijeszteni, de én ugyan így voltam. 21 majd 24 napra jött meg, más volt mint szokott, nem is volt meg öt napig nekem sem. terhességi tüneteim voltak dögivel, negatív tesztek tömkelege, de én is azt hittem, hogy mégis valami csoda folytán baba van. Hát mit mondjak, hétfõn voltam dokinál, nekem van egy ciszta a bal petefészkemben. Tehát NE HANYAGOLD EL, minél elõbb orvos, de nagyon drukkolok neked. B.
Sajnálom, de nem vagy terhes.Megjött a mensid ugye 2-szer is, -- a teszted. Hormonális kivizsgálást javasolnék ha én lenné az orvosod. A pajzsmirigyeddel szerintem is lehet baj, mindenkéépen egy kivizsgálást megér. Az, hogy ennyi idõre jött meg, ott a hormonok játsznak fõszerepet. Egyeztess a dokiddal, beszéld meg vele minnél elõbb, mert ha baj van, és orvosolható, akkor sikees kezelés után hamaabb jöhet a pocilakó.Ne hanyagold. Husibaby
Szia, örülök, hogy nincs komoly baj. Remélem majd hamarosan lesz babád is. Nekem is ijesztõ volt elõször a ciszta, de utána néztem, és már nem vagyok megijedve. Majd írj, hogy mi van veled. B. pussz

2 halvány, majd egy 2 negatív teszt után lehetek babás?

a menzim 10napja késik, de vannak szúró fájdalmaim, mintha megjönne.

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy, várjj holnapig, aztán teszteljj újra, ha za is pozítív. irány a doki.

Szerintem terhes vagy, várjj holnapig, aztán teszteljj újra, ha za is pozítív. irány a doki.
Szerintem is terhes vagy! Menj el dokihoz, õ fogja 100%-ra megmondani.
Szeritnem is babas vagy!!! Holnap tesztelj ujra, biztos, h + lesz.
Lehet az voltal csak elhalhatott a terhesseg;(
Öööööö, minek ennyi teszt? Csak összezavar. HÉTFÕN, és nem elõbb, csinálj még egy utolsót, és annak hidd el az eredményét.
Más teszt volt.
képet tudsz feltenni?
Na, erõsödött ? :)
Csinálj egy digi clear blue-t az egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: 12 re nem vártam.mikor kiszáradt akor halványkán ott volt.
ne a negatívot nézegesd! van második rózsaszín csík? Ha halványan is de van akkor az pozi! Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: megnéztem a negatívját és ott a kontrol csík és melette halványabb fehér csík.ilyenkor most mi van?
Ha száradtan is ott van halványan a második csík is akkor terhes vagy!! :)
A 3-as jól mondja!Ha halványan sincs ott semmi, akkor nega!Ez a teszt ilyen.
Hát én azért még nem jelenteném ki hogy negatív! Biztosan újra tesztelnék! Sok sikert :)
Igen amikor megy föl a pisi akkor csikozodik, de ha az idõ lejárta után nem marad meg akkor negatìv. Meg kell maradjon legalább egy picit.
A kérdező hozzászólása: sajnos most nemtudok de meg néztem a negatívját a telomon és ott egy csík van.akor ez negatív ugye?:(
Szia, megkérhetlek, hogy megírd, végül babás voltál-e? Ma reggel párommal megismétlõdött az ami veletek, x epil, volt és szépen eltûnt.... de ott volt!!!!!! Kérlek írd meg mi volt. Köszi: Évi ja a 9. dpo-n vagyok, tehát elvileg lehet full halvány...

2 Negatív teszt után mennyi az esélyem?

Ma (azaz Hétf?n) kellett volna megjönnie ennek ellenére pénteken megjött tartott péntek-szombat-ig és ELMÚLT.Vasárnap reggel ilyen barnás folyás jött de nagyon picike és ma egy pici vér jött. Csináltam tesztet mind a kett? negatív lett A peteérésem Október 23.án volt és akkor megszakítással voltunk a párommal. Fel vagyok puffadva állandóan és néha émelygek a gyomrom liftezik és el tudnék aludni sokszor... Arra gondoltam holnap el megyek n?gyógyászhoz, szerintetek mennyi az esély hogy baba legyen a dologba?? Ki tudja már mutatni az UH ha babóca van??:)

Legjobb válasz: Igen, kimutatja. Bár ne éld bele magad, hogy baba lesz

Igen, kimutatja. Bár ne éld bele magad, hogy baba lesz
A kérdező hozzászólása: és a vérzésrõl mi a véleményed??:( nagy gond lehet??:(
Én inkább valami hormonzavarra gyanakodnék, ami elõfordul néha. Esetleg felfázás, fertõzés. (Bár azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket.)
A kérdező hozzászólása: vasárnap csináltam...
Értem... hát akkor én nem sokat adnék arra, hogy babás vagy, ilyenkorra már kimutatná a teszt. Gondolom, ez most úgysem tragédia, hisz aki babát akar, az nem védekezik egyáltalán.
Nekem a nemvárt napján volt pecsételõ barnázás ami el is tartott 7-8 napig de csak pár csepp volt. A nemvárt napján teszteltem pozitívat.
Bocsika de semmenyi :/ sajnálom menny és dugd szrá magad! kihasználhartod légy qrva
Utolsó, te normális vagy úgy egyébként??? Ilyen bunkó suttyó érzéketlen tahó állat hogy tudsz lenni??? :O Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni a témához, akkor tartsd meg magadnak a baromságaidat!!! (Többiektõl elnézést, de ezen most kiakadtam nem kicsit...)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!