Találatok a következő kifejezésre: 2 negatív esetén is (4 db)

2 negatív tesz esetén is lehet az ember terhes?

Normálisan megjött, mégis bizonytalan vagyok!

Legjobb válasz: Ha megjött normálisan, és a tesztek is negatívak, akkor biztos nem vagy terhes.

Ha megjött normálisan, és a tesztek is negatívak, akkor biztos nem vagy terhes.
Két negatív teszttel is lehet valaki terhes, attól függ, milyent használt és mikor! De így hogy a mensid is megjött, kicsi az esélye! Mi miatt vagy bizonytalan?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán vagyok biztos benne hogy a teszt 100%-osan jó eredményt mutatott, az orvos mikor elmentem nem azt mondta csináljak tesztet kb 3 hetes különbséggel csináltam meg. kb. 1 hétig hányingerem volt semmi más.
A kérdező hozzászólása: Kiegészítve az elõzõeket, kb. márc 12-étõl voltam termékeny a peteérés kb 17-én volt. 14-én történt hogy kb 5 percig védetlenek voltunk. Aztán megszakítottuk a dolgot. Márc. 31-én megjött. az elsõ teszt negatív. Április 26-án ismét megjött a második teszt is negatív. Van okom arra gyanakodni hogy talán terhes vagyok?
Szerintem akkor nincs! Ennyi idõs terhességet már bõven vastag csíkkal kellene jeleznie a tesztnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nincs még tapasztalatom ezen a téren.
Szerintem is már ki kellett volna, hogy mutassa a teszt! De a remény hal meg utoljára! :) :(
Pár nap múlva ismét tesztelj, reggel.
Tudomasom szerint csak ket het utan mutat biztosat a teszt.Hogy kesik meg nem jelenti azt, hogy terhes vagy.
A hõdet mióta méred? Ha már van 2-3 hõgörbéd elõzõ ciklusokból akkor már tudnod kellene , hogy általában hány napos a luteális fázisod . Egyébként több mint 18 napja tartó luteális szakasz már terhességre utalhat. Ha a tiéd átlagosan mondjuk 16 napos szokott lenni(+3 nap) 19 napja fenn lévõ hõnél már babás lehetsz.

Mire kell vigyázni, ha a toxoplasma eredmény negatív, tehát nem esett át a sógornőm ezen a betegségen? Most 10 hetes terhes és ikreket vár. Nagyon aggódik 2 macskájuk van, akik kint is és bent is tartózkodnak.

Legjobb válasz: A macskákat ne õ gondozza, ne õ cseréljen almot és ha lehet minnél kevesebbet érintkezzen velük. Ezen kívül a nyers hússal kell vigyázni és a tojással. Nekem ennyit mondtak, én sem estem még át ezen a fertõzésen, pedig voltak macskáim. Rendszeresen ellenõrzik majd terhesség alatt a fertõzöttséget. Ha nem akkor kérni kell!

A macskákat ne õ gondozza, ne õ cseréljen almot és ha lehet minnél kevesebbet érintkezzen velük. Ezen kívül a nyers hússal kell vigyázni és a tojással. Nekem ennyit mondtak, én sem estem még át ezen a fertõzésen, pedig voltak macskáim. Rendszeresen ellenõrzik majd terhesség alatt a fertõzöttséget. Ha nem akkor kérni kell!
Szia!Friss gyümölcsöt mosatlanul ne egyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!