Találatok a következő kifejezésre: 2 negatív esetén (5 db)

2 negatív tesz esetén is lehet az ember terhes?

Normálisan megjött, mégis bizonytalan vagyok!

Legjobb válasz: Ha megjött normálisan, és a tesztek is negatívak, akkor biztos nem vagy terhes.

Ha megjött normálisan, és a tesztek is negatívak, akkor biztos nem vagy terhes.
Két negatív teszttel is lehet valaki terhes, attól függ, milyent használt és mikor! De így hogy a mensid is megjött, kicsi az esélye! Mi miatt vagy bizonytalan?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán vagyok biztos benne hogy a teszt 100%-osan jó eredményt mutatott, az orvos mikor elmentem nem azt mondta csináljak tesztet kb 3 hetes különbséggel csináltam meg. kb. 1 hétig hányingerem volt semmi más.
A kérdező hozzászólása: Kiegészítve az elõzõeket, kb. márc 12-étõl voltam termékeny a peteérés kb 17-én volt. 14-én történt hogy kb 5 percig védetlenek voltunk. Aztán megszakítottuk a dolgot. Márc. 31-én megjött. az elsõ teszt negatív. Április 26-án ismét megjött a második teszt is negatív. Van okom arra gyanakodni hogy talán terhes vagyok?
Szerintem akkor nincs! Ennyi idõs terhességet már bõven vastag csíkkal kellene jeleznie a tesztnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nincs még tapasztalatom ezen a téren.
Szerintem is már ki kellett volna, hogy mutassa a teszt! De a remény hal meg utoljára! :) :(
Pár nap múlva ismét tesztelj, reggel.
Tudomasom szerint csak ket het utan mutat biztosat a teszt.Hogy kesik meg nem jelenti azt, hogy terhes vagy.
A hõdet mióta méred? Ha már van 2-3 hõgörbéd elõzõ ciklusokból akkor már tudnod kellene , hogy általában hány napos a luteális fázisod . Egyébként több mint 18 napja tartó luteális szakasz már terhességre utalhat. Ha a tiéd átlagosan mondjuk 16 napos szokott lenni(+3 nap) 19 napja fenn lévõ hõnél már babás lehetsz.

Mire kell vigyázni, ha a toxoplasma eredmény negatív, tehát nem esett át a sógornőm ezen a betegségen? Most 10 hetes terhes és ikreket vár. Nagyon aggódik 2 macskájuk van, akik kint is és bent is tartózkodnak.

Legjobb válasz: A macskákat ne õ gondozza, ne õ cseréljen almot és ha lehet minnél kevesebbet érintkezzen velük. Ezen kívül a nyers hússal kell vigyázni és a tojással. Nekem ennyit mondtak, én sem estem még át ezen a fertõzésen, pedig voltak macskáim. Rendszeresen ellenõrzik majd terhesség alatt a fertõzöttséget. Ha nem akkor kérni kell!

A macskákat ne õ gondozza, ne õ cseréljen almot és ha lehet minnél kevesebbet érintkezzen velük. Ezen kívül a nyers hússal kell vigyázni és a tojással. Nekem ennyit mondtak, én sem estem még át ezen a fertõzésen, pedig voltak macskáim. Rendszeresen ellenõrzik majd terhesség alatt a fertõzöttséget. Ha nem akkor kérni kell!
Szia!Friss gyümölcsöt mosatlanul ne egyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!


Mensi előtt 2 nappal volt jónás napom, majd a mensim gyanúsan rövid lett. A hőm azóta (3 hete) 37-37, 6 között mozog, szóval nem esett le. De 3 tesztem negatív lett. Ilyenkor mi van?

Igazából a 3. tesztemen látszott a 2. csík helye, de szerintem ez csak olyan szellemcsík. Eléggé elkeseredtem, mert a görbém úgy néz ki, mintha összejött volna egy jónás baba.

Legjobb válasz: Szívesen, csak fogalmam sincs, hogy kell linket csinálni róla.

A kérdező hozzászólása: Pont ezért fura ez az egész, pé elõtt legfeljebb 37 szokott lenni. Mellesleg hónaljban mérem higanyossal. Ilyen magas hõvel vagy a tesztek tévednek, vagy valami bajom van.
A kérdező hozzászólása: Szívesen, csak fogalmam sincs, hogy kell linket csinálni róla.
Egyébként érdekes a helyzeted.Terhességre is utalhatnak!
A kérdező hozzászólása: Eddig minden ciklusom szép szabályos volt. A hõm pé elõtt 36, 5-37, utána 37-37, 5. Azt nem tudom, hogy ha nem vagyok terhes, akkor egyáltalán mikor lesz pé-m ilyen magas hõvel.
A kérdező hozzászólása: A ma reggeli hõt kihagytam, az 37, 3.
Hú ez nagyon érdekes ám! Mikor megvolt akkor is nagyon magas a hõd! Hol méred?? Szájban? Voltál dokinál már? Csak mert a túl magas hõ sem jó:(! Nehogy pajzsmirigyes legyél!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/dfab35079213c6f3490720.. Rendben, csak én egy másik progit használok, úgyhogy átpötyögtem az adataimat. Furcsa, mert a saját progim nem jelzett pé-t, de ha megnézed nem stimmel a dolog, mert utána van a tojásfehérje nyálka, meg a hõ is a coverline alá esik. Én inkább a saját progimnak hiszek, az még nálam nem tévedett.
A ciklus diagram oldaladon legalul van hogy oszd meg másokkal! Azt másold be! illeszd ide!
Szia! Megnézhetem a görbédet???
Menj dokihoz mindenképp jó? Nem értem mert hónaljban ált.alacsonyabb is a hõ mint szájban!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!