Találatok a következő kifejezésre: 2 nappal menstruációm elött (71 db)

vagy terhes vagy vagy pedig hormonális problémád van. tesztelj, és ha -, akkor orvos.
A kérdező hozzászólása: pajzsmirigy alulmûködésem van de szerdek rá letroxot és inzulin zeziszteniám is van de nemrég voltam dokinál és mindent rendben talált.
a pm alulmûködés okozhat ilyet. nekem is az van és ugyanígy menstruálok, terhes tuti nem vagyok.
hormonprobléma okozhatja, én E-vitamint kezdtem el szedni rá, 3 év után, és két hónap alatt teherbe estem.

Menstruáció előtt 1-2 nappal mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Hány pont ugyanilyen kérdést dobott fel a keresõ, mielõtt kiírtad a kérdést? Milliószor le lett írva, hogy a terhesség esélye nem egy dologgtól függ. Nem olyan, hogy menstruáció elõtt 5%, utána 10%, máskor meg 25%. Nem. Millió dolog játszik, kezdve a pasi ondójának minõségétõl akár az étrendedig. Ha nagyon nagy átlagot nézünk, akkor persze meg lehetne mérni a kérdésedre a választ, például ha fognánk 10000 nõt, és mind a menstruáció elõtt 1-2 nappal szexelne, és megmérnénk, hogy hányan estek teherbe. Ilyen vizsgálatot nyilván soha senki nem végzett. Ebben a 10000 nõben ugyanakkor lenne 2-3 meddõ, meg olyan, akinek a pasija meddõ, meg olyan is, aki szuperérzékeny, vagy a pasijának szupersok spermája van. Ha kijönne, hogy mondjuk 10000-bõl 50 esik teherbe, akkor se tudjuk KONKRÉTAN, hogy a TE SPECIÁLIS esetedben mennyi az esély. Honnan tudjuk, hogy a te pasidnak nincs-e extrém sok fickós ondósejtje? Vagy épp extrém kevés? Lehet, hogy meddõ vagy? Lehet, hogy szuperérzékeny vagy? Nem tudjuk. Nagyon sok nõ "védekezik" ezzel a módszerrel és nem esnek teherbe. Õk meg vannak gyõzõdve arról, hogy ez a módszer mûködik, holott néhányuknak csak szerencséje van, mások amúgy se esnének teherbe, mert meddõk, egy részük pedig 5 próbálkozás után azt hiszi, hogy biztonságban van, és hatodikra vagy hetedikre mégis teherbe esik. Van, aki még 100 után sem. Szóval hogy neked konkrétan mennyi esélyed van, azt nem tudjuk. De tegyük fel, hogy azt mondjuk, 1 a millióhoz. Ez azt jelentené, hogy millió ilyen szexbõl 1 teherbeesés lesz. Bevállalnád? Azt mondanád, hogy áhh, egymillió az olyan kicsi esély, hogy belefér? A kicsi esélyû dolgok is megtörténnek. A lottón is nyernek néha. Ha mégis tehrebe esel, akkor vígasztalni fog, hogy alig volt rá esélyed? Szóval: védekezz.

Hány pont ugyanilyen kérdést dobott fel a keresõ, mielõtt kiírtad a kérdést? Milliószor le lett írva, hogy a terhesség esélye nem egy dologgtól függ. Nem olyan, hogy menstruáció elõtt 5%, utána 10%, máskor meg 25%. Nem. Millió dolog játszik, kezdve a pasi ondójának minõségétõl akár az étrendedig. Ha nagyon nagy átlagot nézünk, akkor persze meg lehetne mérni a kérdésedre a választ, például ha fognánk 10000 nõt, és mind a menstruáció elõtt 1-2 nappal szexelne, és megmérnénk, hogy hányan estek teherbe. Ilyen vizsgálatot nyilván soha senki nem végzett. Ebben a 10000 nõben ugyanakkor lenne 2-3 meddõ, meg olyan, akinek a pasija meddõ, meg olyan is, aki szuperérzékeny, vagy a pasijának szupersok spermája van. Ha kijönne, hogy mondjuk 10000-bõl 50 esik teherbe, akkor se tudjuk KONKRÉTAN, hogy a TE SPECIÁLIS esetedben mennyi az esély. Honnan tudjuk, hogy a te pasidnak nincs-e extrém sok fickós ondósejtje? Vagy épp extrém kevés? Lehet, hogy meddõ vagy? Lehet, hogy szuperérzékeny vagy? Nem tudjuk. Nagyon sok nõ "védekezik" ezzel a módszerrel és nem esnek teherbe. Õk meg vannak gyõzõdve arról, hogy ez a módszer mûködik, holott néhányuknak csak szerencséje van, mások amúgy se esnének teherbe, mert meddõk, egy részük pedig 5 próbálkozás után azt hiszi, hogy biztonságban van, és hatodikra vagy hetedikre mégis teherbe esik. Van, aki még 100 után sem. Szóval hogy neked konkrétan mennyi esélyed van, azt nem tudjuk. De tegyük fel, hogy azt mondjuk, 1 a millióhoz. Ez azt jelentené, hogy millió ilyen szexbõl 1 teherbeesés lesz. Bevállalnád? Azt mondanád, hogy áhh, egymillió az olyan kicsi esély, hogy belefér? A kicsi esélyû dolgok is megtörténnek. A lottón is nyernek néha. Ha mégis tehrebe esel, akkor vígasztalni fog, hogy alig volt rá esélyed? Szóval: védekezz.
egyik lanybaratom lefekudt a baratjaval. gumival. kiszakadt. felt h terhes lesz. de masnap megjott neki es semmi baja nem lett:) szvl szente te se leszel terhes.! :D
Nem lehetetlen ilyenkor teherbe esni, de lényegesen kisebb az esélye, mint a peteérés idõszakában. (peteéréskor is átlagosan 20% esély van arra, hogy teherbe is fogsz esni, ilyenkor lényegesen kevesebb)
Menstruáció után 3-4 nappal vizsgált magad újra. Addig hagyd, ne tapogasd mindig, ha akkor is ugyan azt érzed menjél dokihoz.
Igaza van az elsõ válaszolónak. Vizsgáld meg a melled, ha elmúlt a menstruációd. Ha akkor is érzed a csomót, akkor menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha valaki menstruáció előtt 1-2 nappal esik teherbe, azt is 4 hetes terhességnek veszik?

és ha elmarad a mensi 1 hét után kimutatja?

Legjobb válasz: Elég kicsi annak az esély, hogy menstruáció elõtt 1-2 nappal ess teherbe, mert a peteérés kb a ciklus közepén van. Beágyazódás utána 7-10 nappal.

Elég kicsi annak az esély, hogy menstruáció elõtt 1-2 nappal ess teherbe, mert a peteérés kb a ciklus közepén van. Beágyazódás utána 7-10 nappal.
igen es igen
Igen, a másodiknak igaza van, de ez csak általában van így. Vannak kivételes esetek. Ha valaki ilyen, akkor igen, elmarad a mesni és igen, egy hétre rá kimutatja, és igen, akkor is az elõzõ mensi elsõ napjától számolnak.

Lefeküdtem a barátommal a menstruációm előtt egy héttel. Nem védekeztünk, de nem ment el bennem. Mekkora az esély, h teherbe essek ha már 2 napot késik? Mondjuk stresszes is voltam az utóbbi időben és egy kicsit félek.

Legjobb válasz: Menstruáció elött egy héttel pff... hát,olyan erös 50%. ha 2héttel-10nappal elötte tetted volna,olyan 70%lenne. olyan nehéz felhúzni egy gumit?ahh :/

Menstruáció elött egy héttel pff... hát, olyan erös 50%. ha 2héttel-10nappal elötte tetted volna, olyan 70%lenne. olyan nehéz felhúzni egy gumit?ahh :/
Igen, nagy az esély rá. Minek kufircoltok ha annyi eszed nincsen hogy attól, hogy nem megy el benned, van elõváladék? Istenem.. Gratulálni tudok csak;) :/:/ 16/L
Mindenki anyjától függetlenül ilyenkor a legnagyobb az esély a terhességre. Ha késik, van okod parázni.
Hihetetlen xD... Húzza már fel a pasid azt a nyomorult óvszert!
Miért jó hülyeséget csinálni aztán itt pánikolva kérdezõsködni?

Ha a menstruáció előtt 2 nappal végzett terhességi teszt halvány csíkot mutatott (2. vonal), ma reggel meg semmit (ugyanolyan teszttel végeztem), mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Ez engem is érdekelne, mert én is hasonló cipõben járok, csak én már menstruáció után vagyok jópár nappal! Mindegyik tesztet reggeli vizeletbõl csináltad?

Szia! Ez engem is érdekelne, mert én is hasonló cipõben járok, csak én már menstruáció után vagyok jópár nappal! Mindegyik tesztet reggeli vizeletbõl csináltad?
A Garbrielrõl, Lillyrõl, Clearblue-ról mondják, hogy megbízhatóak. De szerintem is várd meg a mensi elmaradását, mert mint az elõzõ válaszoló is írta, egy korai "volt" terhességet is kimutat.
Végülis ha belegondoltok 12 hete van a szervezetnek eldöntetni, hogy megtartja e a babát, vagy sem. Ha egyszer pozitív volt, arra tényleg azt mondják, hogy ott baba is van, mert különben nem lenne HCG hormon termelés! Vagy már a fene tudja! Vannak érdekes dolgok! Kitartás mindenkinek!
2.válaszoló vagyok.én nem mensi elõtt csináltam!!!
Az a baj ezekkel a nem várt menstruáció elõtt csinált tesztekkel, hogy azt a terhességet is kimutatják, ami még lehet hogy a késõbbiek folyamán elmegy... Remélem veled nem ez történt! Szerintem várj még pár napot és tesztelj újból!!!!
Velem is ugyanez történt! Pozitív medi-lab, majd pár nap után megjött... :-((
A kérdező hozzászólása: Én is a medi-labbal csináltam
sziasztok, nekem 2 tesztem lett halvány csíkos!annyira boldog voltam!mindenki azt írta, halvány csík is csík!!!/medi-labot csináltam/de nem volt baba.azt hittem nem élem túl!!!
A kérdező hozzászólása: Igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, venni fogok többfajta tesztet is.

A menstruáciom elott lefekudtem a barátommal! Nem szedek fogamzásgátlot de o védekezett! A menstruáciom 2 napja késik és még semmi elojele nincs! Csináljak tesztet vagy menjek el orvoshoz? Mennyi az esélye, hogy tehes vagyok?

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekezett és tényleg körültekintõek voltatok, nagyon-nagyon kicsi lenne az esély. A megterméknyülés a peteéréskor történik, ami kb félidõ a két menzesz között. 2 nap késés még nem olyan vészes, de megnyugtatásképp csinálj tesztet reggeli vizeletbõl. És nyugodj meg, ne pánikolj, egyáltalán nem biztos, hogy baj van. Drukkolok!

Ha óvszerrel védekezett és tényleg körültekintõek voltatok, nagyon-nagyon kicsi lenne az esély. A megterméknyülés a peteéréskor történik, ami kb félidõ a két menzesz között. 2 nap késés még nem olyan vészes, de megnyugtatásképp csinálj tesztet reggeli vizeletbõl. És nyugodj meg, ne pánikolj, egyáltalán nem biztos, hogy baj van. Drukkolok!
Én is úgy gondolom, hogy ha óvszert használtatok, és rendesen, akkor igen kicsi az esélye. A menses mástól is késhet, pl ha még korai a szexuális életed, vagy ideges vagy valami miatt, vagy egyéb más eü próbléma is lehet. Csinálhatsz tesztet, és ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz, de próbálj meg nem idegeskedni rajta-nekem egy hasonló szituban 2 hetet késett...

Terhes lehetek? A menstruációm előtt 2 nappal együtt voltunk a párommal és nem védekeztünk. Azóta eltelt 5 nap nem jött meg. Már vettem tesztet, de még várok.

Legjobb válasz: Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.

Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.
NEM!!
Szia! Szerintem ha esetleg nem pont félidõben volt a peteérésed, vagy volt egy "plusz" peteérés a ciklusod vége felé, akkor terhes lehetsz. De valóban csak 2 hét után érdemes tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Reménykedek benne.

A Menstruációm késik, még csak 4 napja. Már van egy fiam, nála már a terhesség elején a várható menstruációm előtt 2 nappal pozitívat mutatott a teszt. J?

Legjobb válasz: Most is csináltam tesztet, negatív lett. A késés okát nem értem. A férjemmel szexeltünk, óvszerrel védekezve, csak pár alkalommal az elõzõ menszesz óta. Nem fogyasztottam citrusféléket, nem stresszelek, nem végzek megterhelõ fizikai munkát, nem fogyókúrázom, minden normálisan megy. Az egyetlen különbség, hogy tibeti kefirgombából készült kefirt eszem minden este már egy hete. Elméletileg antibiotikus hatása van, ami késeltetheti a menszeszt. Nem tudom Esetleg olyan van köztetek aki ugyanezt tapasztalta a kefirfogyasztásnál? Párnap múlva csinálok újabb tesztet, abbahagyom a kefir fogyasztását és majd elmegyek orvoshoz úgy egy hét múlva. Csak lelkileg nagyon megkavart ez a késés.

A kérdező hozzászólása: Most is csináltam tesztet, negatív lett. A késés okát nem értem. A férjemmel szexeltünk, óvszerrel védekezve, csak pár alkalommal az elõzõ menszesz óta. Nem fogyasztottam citrusféléket, nem stresszelek, nem végzek megterhelõ fizikai munkát, nem fogyókúrázom, minden normálisan megy. Az egyetlen különbség, hogy tibeti kefirgombából készült kefirt eszem minden este már egy hete. Elméletileg antibiotikus hatása van, ami késeltetheti a menszeszt. Nem tudom Esetleg olyan van köztetek aki ugyanezt tapasztalta a kefirfogyasztásnál? Párnap múlva csinálok újabb tesztet, abbahagyom a kefir fogyasztását és majd elmegyek orvoshoz úgy egy hét múlva. Csak lelkileg nagyon megkavart ez a késés.
Biztos, hogy a kefír miatt van. Ha abbahagyod a fogyasztását várhatólag 1-2 héten belül minden a régi lesz.:)
Amikor elkezdessz vérezni.Az az elsõ nap (tuttom szerint).
Szia! Az elsõ naptól számítandó. De én javasolnám hogy menj el nõgyógyászhoz ultrahangra. Nem feltételn olyan normális a pecsételés. Jobb egy vizsgálat, ami elestleg utólag kiderül hogy felesleges volt, mint egy elkésett!
Én az elsõ naptól.1-3. nap barnázás, 4-5. nap ázás:) utána 1-2-nap ismét barnázás-ált.igy szokott lenni.De egy hétnél tovább nem szokott tartani.
Ez teljesen normális, semmi kórós nincs benne. Nekem szokott olyan lenni hogy csak barnázós pecsételés az egész! 1-2 nap és kifújt. Sõt ki is szokott maradni egyszer-egyszer! Máskor meg mint a vízcsap... De én nem mentem el vele orvoshoz, nem foglalkozom vele! Azt sem tartom számon mikor jön meg mennyi ideig tart. Valahogy se idõm se energiám erre és szerintem tök mellékes is! Szexuális életet nem élek, majd ha gyereket akarok ráérek akkor nézegetni a vérzésemet. Tudnék cifrákat mondani én olyan bajokkal maradtam itthon amikkel más már az intenzivre utaltatta volna magát és hülyének néztek h nem vizsgáltatom ki de még mindig itt vagyok! És nem tudok róla h bármi bajom lenne a szokásos PCO, candida, hirsutizmus, irritális bélszindróma stb.. szarokon kivül! Bár az endometriózisra gyanakszom! De nem fogom minden apró vélt problémáimmal is a dokit zaklatni. EZért olyan fásultak a dokik mert a sok hülye hisztis p*csa(elnézést a kifejezésért és tisztelet a kivételnek) jaj istenem egy napot késik tipusu siralmait kell hallgatniuk egész életükben! Az igazán fontos ügyekre meg komoly betegségekre pedig emiatt nem tudnak odafigyelni mert teljesen lefáradnak a sok holtkórostól
Kedves felettem szóló! Akkor én csak annyit mondanék, hogy nem biztos hogy a legjobb stratégiát választod. Ezt saját példámból tanultam meg. Nem nagyon jártam dokihoz. Elkezdett jobban fájni a hasam és jobban vérezni...de gondoltam biztos csak képzelõdöm. Továbbra se mentem el dokihoz. Volt hogy sokat izzadtam éjszaka, utánaolvastam mi lehet /betegség, klimax stb/, de gondoltam továbbra is csak képzelõdöm és nem mentem dokihoz. Folyton afftás volt a szám /uténaolvastam, betegség jele lehet/, de gondoltam biztos nem nálam. Majd elmentem, de a doki csak legyintett. Ilyen a menstruáció. Én érzetem továbbra is hogy baj lehet és nem kéne erre a dokira hallgatnom ÉS TOVÁBBRA SEM MENTEM EL DOKIHOZ. Majd már egy év múlva akkor lettem ideges, mikor olyan erõsen jött meg, hogy minden nap új gyatyát kellett felvennem, mert átáztam. Az orvosi látogatás végeredmánye egy mûtét lett ezzel az eredménnyel: - 2 db mióma a méhemben /10 cenits volt az egyik azt ki is vették/ - teratoma adulti = a petefészkem átalakult csont-szõr-agycsomóvá /ment a petefészek kukába - endometriózis Ezek után úgy gondolom, hogy irtó hülye voltam, hogy annak ellenére, hogy az volt a benyomásom hogy valami nem stimmel nem mentem dokihoz, mert biztos csak képzelõdöm, kemény csaj vagyok nem lehet bajom. Jobb elmenni, hogy kiderüljön semmi baj, mint túl késõn menni. Korábban még azt is mefigyeltem a hasamon, ha háton fekszem, hogy jééé kiáll ott egy pukli...biztos rákos vagyok, aztán meg röhögtem rajta, hogy milyen vicces lenne, de olyan nem lehet. Hát rákos nem voltam, de miómám volt és baj is volt bõven, pont ahogy éreztem, csak épp nem hallgattam a megérzéseimre. Szóval lehet, hogy kedves felettem szóló lehet hogy kicsit késõ lesz akkor utánanézni, ha májd gyereket akarsz... Nem mondom, hogy biztos baj van akérdezõvel, de egy nõgyógyász /Fletételn ULTRAHANGOS/ vizsgálat sosem árt.
Te jó ég! Létezik ilyen betegség, hogy a petefészek átalakuljon ilyesmivé? Mi lehet az oka? Nekem ez elég horrorisztikusnak tûnik, nehezen tudom elhinni. LÉtezik pontos neve ennek a betegségnek? Sok mindenrõl hallottam már, de errõl még soha. Nagyon ritka egyedi dolog lehet. Nekem is fájt egy idõben mindkét alhasam, a dokik egymásnak passzolgattak a nõgyógyász szerint vakbélgyulladás a sebész szerint meg petefészekgyulladás. Ez ment hetekig, nem tudták eldönteni és közben senki nem kezelt! Aztán kifogtam egy jó dokit, aki a nõgyógyászati vizsgálat után egybõl kijelentette hogy proktológiai probléma! Nem mentem vele tovább, hanem elkezdtem kezelni magamat természetes szerekkel, természetgyógyászhoz is jártam. És szép lassan elmúltak a panaszok. Én az orvosokban már nem bizok, nem is nagyon megyek a panaszaimmal hanem amit lehet azt itthon kezelek ki. Hiszek abban, hogy maga az ember tudja legjobban mi baja. Õ érzi. Leirhatom a problémát a tüneteket a lehetõ legvalósabban de az orvos sokszor még utána is csak tapogatózik!
Szia! Hát igazából nem a petefészek maga alakul át, hanem bizonyos magzati létbõl ottmaradt sejtek kezdenek "fejlõdni" és egész odáig fejlõdhet, hogy pl haj, köröm, csont, fog, agyvelõ, mirígyek fejlõdnek. Úgy hívják, hogy teratoma adulti...régen én is olvstam róla kicsit többet, mert tök érdekesnek találtam, de álmaimban sem gondoltam, hoyg bennem is van ilyen :-D. De ne úgy képzeld el, hogy egy emberke fejlõdik, hanem összevisszaszövetek. Aztán nekem ez pont a petefészkemben volt és meg is nyomorította...de akkor tüneteket nekem nem okozott :-D, pedig 7 centis volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!