Találatok a következő kifejezésre: 2 nappal menstruációm (487 db)

4 napig pecsételő vérzés, 2 napig menstruáció, majd az elmúlt 2 napban megint pecsételő vérzés, illetve mell feszülés. Mitől?

Tudom, hogy senki nem lát belém, és ha panaszom van célszerű orvoshoz fordulni... De csak egyszerűen véleményekre esetleg tapasztalatokra lennék kíváncsi. 19 éves vagyok, eddig életemben talán 2-3 alkalommal ha volt pecsételő vérzésem, a menstruációm mindig legalább 4-5 napig tartott és igen erős volt... Ezért nem értem most mi történhetett. Ráadásul épp most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót (előtte nem szedtem), nem tudom mitől lehet, hogy ilyen hamar elmúlt a havim, a mellem pedig most kezd érzékeny lenni... Valakinek volt már hasonló? Tapasztalat? Tipp?

Legjobb válasz: Meg is válaszoltad.A fogamzásgátló miatt.Eleve nem menstruálsz,így a vérzésed gyengébb a szokottnál,és elsõ hónapban bármi megeshet,majd beáll.

Meg is válaszoltad.A fogamzásgátló miatt.Eleve nem menstruálsz, így a vérzésed gyengébb a szokottnál, és elsõ hónapban bármi megeshet, majd beáll.
A kérdező hozzászólása: de most kezdtem el a tablettát, tehát az elsõnek még normális menstruációnak kellene lenni, nem? vagy a bogyó az elsõ szem bevétele után már másnap hatni kezd?
az utóbbi, a gyógyszer a bevétel után egybõl hat :)

Volt már olyan valakinek, hogy nem várt elõtt 2 nappal menstruáció szerû fájdalmai voltak, de aztán mégis baba lett?

Legjobb válasz: "mégis"? Te még nem hallottál arról, hogy JELLEMZÕEN a menstruációt megelõzõ tünetek és a terhesség korai tünetei teljességgel összekeverhetõk?

"mégis"? Te még nem hallottál arról, hogy JELLEMZÕEN a menstruációt megelõzõ tünetek és a terhesség korai tünetei teljességgel összekeverhetõk?
Nekem csak olyan terhességem volt még, ami elõtt ugyanúgy görcsöltem, mint menstruáció elõtt. Sõt, a 16. hétig minden hónapban görcsöltem az aktuális menstruáció idején.
Én nem is gondoltam terhességre pont emiatt. Késett már két hete mire gyanússá vált h mindjárt megjön érzésem van de csak nem jön.
nekem ez a 3.terhességem. már a menzesz elõtt a beágyazódás környékén nagyon görcsöltem, pici rózsaszínes folt. na gondoltam ez lehet a beágyazódás. Úgy is volt, pozitívat teszteltem, 6 hetes vagyok :) A hasam is úgy görcsölt mintha megjönni készülne a havi vérzésem, még most is van néha de csak nem jött meg hál Istennek.
Igen.Én is azt hittem hogy meg fog jönni, mert olyan görcseim voltak mint menstruáció elõtt.Aztán a nem várt után 2 nappal pozitívat teszteltem. :)

Barátommal gumi nélkül csináltuk, 2. napi menstruációm volt, nem élvezett belém, érkezett kivenni, mielőtt elélvezett volna. De rá élvezett a nemi szervemre, de ismétlem nem belém. Szerintetek vegyek esemény utánit vagy felesleges lenne? 20L

Legjobb válasz: Tudom hogy sok jót nem fognak válaszolni, de jobbnak láttam megkérdezni! Ilyen még nem volt,mindig használtunk óvszert, de most nem volt,és nem is terveztük a szeretkezést,de mégis lefeküdtünk egymással!

A kérdező hozzászólása: Tudom hogy sok jót nem fognak válaszolni, de jobbnak láttam megkérdezni! Ilyen még nem volt, mindig használtunk óvszert, de most nem volt, és nem is terveztük a szeretkezést, de mégis lefeküdtünk egymással!
máskor szerezzetek egy gumit ha nem birjátok ki és akkor nem kell ilyet kérdezned... ilyenekbõl szok lenni aztan az hogy "uristen terhes maradtam" komolyan, egy részrõl ez felelõtlenség...nem letolni akarlak, csak jótanácsként irom

Menstruáció előtt 1-2 nappal mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Hány pont ugyanilyen kérdést dobott fel a keresõ, mielõtt kiírtad a kérdést? Milliószor le lett írva, hogy a terhesség esélye nem egy dologgtól függ. Nem olyan, hogy menstruáció elõtt 5%, utána 10%, máskor meg 25%. Nem. Millió dolog játszik, kezdve a pasi ondójának minõségétõl akár az étrendedig. Ha nagyon nagy átlagot nézünk, akkor persze meg lehetne mérni a kérdésedre a választ, például ha fognánk 10000 nõt, és mind a menstruáció elõtt 1-2 nappal szexelne, és megmérnénk, hogy hányan estek teherbe. Ilyen vizsgálatot nyilván soha senki nem végzett. Ebben a 10000 nõben ugyanakkor lenne 2-3 meddõ, meg olyan, akinek a pasija meddõ, meg olyan is, aki szuperérzékeny, vagy a pasijának szupersok spermája van. Ha kijönne, hogy mondjuk 10000-bõl 50 esik teherbe, akkor se tudjuk KONKRÉTAN, hogy a TE SPECIÁLIS esetedben mennyi az esély. Honnan tudjuk, hogy a te pasidnak nincs-e extrém sok fickós ondósejtje? Vagy épp extrém kevés? Lehet, hogy meddõ vagy? Lehet, hogy szuperérzékeny vagy? Nem tudjuk. Nagyon sok nõ "védekezik" ezzel a módszerrel és nem esnek teherbe. Õk meg vannak gyõzõdve arról, hogy ez a módszer mûködik, holott néhányuknak csak szerencséje van, mások amúgy se esnének teherbe, mert meddõk, egy részük pedig 5 próbálkozás után azt hiszi, hogy biztonságban van, és hatodikra vagy hetedikre mégis teherbe esik. Van, aki még 100 után sem. Szóval hogy neked konkrétan mennyi esélyed van, azt nem tudjuk. De tegyük fel, hogy azt mondjuk, 1 a millióhoz. Ez azt jelentené, hogy millió ilyen szexbõl 1 teherbeesés lesz. Bevállalnád? Azt mondanád, hogy áhh, egymillió az olyan kicsi esély, hogy belefér? A kicsi esélyû dolgok is megtörténnek. A lottón is nyernek néha. Ha mégis tehrebe esel, akkor vígasztalni fog, hogy alig volt rá esélyed? Szóval: védekezz.

Hány pont ugyanilyen kérdést dobott fel a keresõ, mielõtt kiírtad a kérdést? Milliószor le lett írva, hogy a terhesség esélye nem egy dologgtól függ. Nem olyan, hogy menstruáció elõtt 5%, utána 10%, máskor meg 25%. Nem. Millió dolog játszik, kezdve a pasi ondójának minõségétõl akár az étrendedig. Ha nagyon nagy átlagot nézünk, akkor persze meg lehetne mérni a kérdésedre a választ, például ha fognánk 10000 nõt, és mind a menstruáció elõtt 1-2 nappal szexelne, és megmérnénk, hogy hányan estek teherbe. Ilyen vizsgálatot nyilván soha senki nem végzett. Ebben a 10000 nõben ugyanakkor lenne 2-3 meddõ, meg olyan, akinek a pasija meddõ, meg olyan is, aki szuperérzékeny, vagy a pasijának szupersok spermája van. Ha kijönne, hogy mondjuk 10000-bõl 50 esik teherbe, akkor se tudjuk KONKRÉTAN, hogy a TE SPECIÁLIS esetedben mennyi az esély. Honnan tudjuk, hogy a te pasidnak nincs-e extrém sok fickós ondósejtje? Vagy épp extrém kevés? Lehet, hogy meddõ vagy? Lehet, hogy szuperérzékeny vagy? Nem tudjuk. Nagyon sok nõ "védekezik" ezzel a módszerrel és nem esnek teherbe. Õk meg vannak gyõzõdve arról, hogy ez a módszer mûködik, holott néhányuknak csak szerencséje van, mások amúgy se esnének teherbe, mert meddõk, egy részük pedig 5 próbálkozás után azt hiszi, hogy biztonságban van, és hatodikra vagy hetedikre mégis teherbe esik. Van, aki még 100 után sem. Szóval hogy neked konkrétan mennyi esélyed van, azt nem tudjuk. De tegyük fel, hogy azt mondjuk, 1 a millióhoz. Ez azt jelentené, hogy millió ilyen szexbõl 1 teherbeesés lesz. Bevállalnád? Azt mondanád, hogy áhh, egymillió az olyan kicsi esély, hogy belefér? A kicsi esélyû dolgok is megtörténnek. A lottón is nyernek néha. Ha mégis tehrebe esel, akkor vígasztalni fog, hogy alig volt rá esélyed? Szóval: védekezz.
egyik lanybaratom lefekudt a baratjaval. gumival. kiszakadt. felt h terhes lesz. de masnap megjott neki es semmi baja nem lett:) szvl szente te se leszel terhes.! :D
Nem lehetetlen ilyenkor teherbe esni, de lényegesen kisebb az esélye, mint a peteérés idõszakában. (peteéréskor is átlagosan 20% esély van arra, hogy teherbe is fogsz esni, ilyenkor lényegesen kevesebb)

HA a fogamzásgátlót 2 nappal elöbb kezdem meg marad a védettség? Késöbb jön meg a következő menstruációm?

nögyógyászi egyeztetés elött,kérdés szintjén.....köszönöm:)

Legjobb válasz: Igen, a védettség megmarad, lehet 7 napnál kevesebb szünetet tartani. A menstruációd nem késõbb, hanem 2 nappal korábban jön meg így, mert ugyanúgy 21 tablettát veszel be, csak 2 nappal elõbb fogy el, ha korábban kezded.

Igen, a védettség megmarad, lehet 7 napnál kevesebb szünetet tartani. A menstruációd nem késõbb, hanem 2 nappal korábban jön meg így, mert ugyanúgy 21 tablettát veszel be, csak 2 nappal elõbb fogy el, ha korábban kezded.

Ha valaki menstruáció előtt 1-2 nappal esik teherbe, azt is 4 hetes terhességnek veszik?

és ha elmarad a mensi 1 hét után kimutatja?

Legjobb válasz: Elég kicsi annak az esély, hogy menstruáció elõtt 1-2 nappal ess teherbe, mert a peteérés kb a ciklus közepén van. Beágyazódás utána 7-10 nappal.

Elég kicsi annak az esély, hogy menstruáció elõtt 1-2 nappal ess teherbe, mert a peteérés kb a ciklus közepén van. Beágyazódás utána 7-10 nappal.
igen es igen
Igen, a másodiknak igaza van, de ez csak általában van így. Vannak kivételes esetek. Ha valaki ilyen, akkor igen, elmarad a mesni és igen, egy hétre rá kimutatja, és igen, akkor is az elõzõ mensi elsõ napjától számolnak.

A barnás folyásom a 2 napos menstruáciom után jelentkezett. és kb. 4-5 napig tartott. És a menstruáciom mindig 4 napig erös szokott lenni hát most minden volt ez a 2 nap csak erös nem. Lehet ez valami betegség jele is vagy Terhesség is?

Legjobb válasz: Ez utalhat terhességre, ha van erre eséllyed. Idõben jött meg? Szerintem vegyél tesztet, hogy biztosabbat tudj. De nem ártana orvosi tanácsot kérned.

Ez utalhat terhességre, ha van erre eséllyed. Idõben jött meg? Szerintem vegyél tesztet, hogy biztosabbat tudj. De nem ártana orvosi tanácsot kérned.
Mit jelent az , hogy 2 nap menstruáció után?? Rendesen meg volt két napig??

A menstruációm alatt szeretkeztünk, a 2. napot kivéve minden nap. Megszakítással védekeztünk, és első nap nem a legtökéletesebben. Azóta 15 nap telt el, a menstruációmig még van 13 nap, de 3 napja elkezdtem vérezni. Mennyi az esélye a terhességnek?

Nagyon gyenge, nem is igazi vérzés, de megijedtem, mert még soha nem volt ilyen. Utánaolvastam, írtak ovulációs vérzésr?l és beágyazódásiról is.

Legjobb válasz: Nagyon minimális az esélye. De ha nagyon parázol, csinálj egy tesztet.

Nagyon minimális az esélye. De ha nagyon parázol, csinálj egy tesztet.
Nem valószínû a terhesség. Vszínû ovulációs vérzés, és ha nem voltatok együtt a vérzés elõtti 4-5 napban, akkor jó eséllyel nem esel teherbe. Viszont a kérdésed arról árulkodik, hogy k.vára nem akarsz gyereket. Ebben az esetben miért kockáztatsz? Miért nem védekezel normálisan? Nem lenne egyszerûbb, mint parázni, aztán meg esetleg sírni, hogy terhes vagy?
Védekezzetek normálisan, és akkor nem lesz ilyen probléma :) amúgy nem sok esély van rá...
Annak a vérzésnek ezer oka lehet. Ezek közül egyik a beágyazódást kísérõ vérzés.
A kérdező hozzászólása: Igen, felelõtlenek voltunk... Igazság szerint azért ijedtem meg, mert bár sokat olvastam az ovulációs vérzésrõl, eddig még soha nem volt ilyen. 31 éves vagyok, még nincs gyerekem, és kicsit furcsállom, hogy mindeddig nem volt ovulációs vérzésem, most meg igen. van ilyen? Az elmúlt napokban egy tóparton voltam, ahol elég sokat ültem hideg vízben. Lehet, hogy butaság, de esetleg annak is lehet köze ehhez az egészhez?
szerintem beágyazódás, ha eddig nem volt ilyened. Csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Ez a vérzés már 4 napja tart, és egyre erõsebb, eddig csak reggel volt néhány csepp, ma már délután is és mára már elõjött egy enyhe alhasi fájdalom is. Persze , közel sem jár a menstruációs vérzéshez, fájdalomhoz. Azt olvastam mindenhol. hogy a beágyazódási vérzés nem tart ilyen sokáig, a menstruációm viszont még messze van. Holnap csinálok egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Idõközben menstruáció lett belõle.Mi oka lehet, hogy 2 héttel hamarabb jött meg? Várhatom vajon a normál idõben is?

Menstruáci utáni 2. napban szeretkeztünk a barátommal, belémélvezett, lehetséges, hogy teherbeestem?

Nem szoktunk ilyet ilyet csinálni, de nagyon belemelegedtünk a dologba és a barátom belémélvezett. Ma, vagy holnap kéne megjönnie, egyenl?re semmi jele, a napokban görcsöltem 1x, 2x, azt hittem, hogy megjön, de nem jött meg. Van ugyan még id?m, ( 1nap )de aggódom, mert a hasam is feszül, nem tudom, hogy ez lehet-e a terhesség jele, ráadásul dohányzom és ha babát várnék, nem kéne. Terhességitesztet venni, ha jól gondolom nem nagyon van még értelme, mivel még menstruáció el?tt vagyok. Szóval el?fordulhat, hogy teherbeestem? A válaszokat el?lre is köszönöm!

Legjobb válasz: szia. kicsi az esélye, hiszen peteérés általában a menstruációt követõ 14. nap körül van, de persze ezt sosem lehet kizárni. Az, hogy a hasad feszül, lehet a menstruáció elõjele is.

szia. kicsi az esélye, hiszen peteérés általában a menstruációt követõ 14. nap körül van, de persze ezt sosem lehet kizárni. Az, hogy a hasad feszül, lehet a menstruáció elõjele is.
Attól is függ, hány napig szoktál menstruálni, mert akinek 6-7vagy több napig is eltart az simán teherbe eshet a ciklus 9-10. napján is akár. Nincs kizárva, de kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Ha a mensid elsõ napjától számolod kicsi az esélye, mert a vérzés is kimossa a spermát, de ha a mensi elmúlásától számolod, amit nem tudunk neked mikor van, akkor bizony 6-7 nap után már nagyobb az esélye.mensi utáni napon tesztelhetsz reggel-mármint ha nem jön meg. A hasfeszülés kevés, mert az a mensi jele is lehet. Viszont a mensi nélküli mensis érzés lehet baba miatt, hacsak nem fordul elõ mindig mensi elõtti napokban.
Elvileg kicsi az esélyed, hogy teherbeestél, persze nem 0. A hasfeszülés mensi miatt is lehet, csakúgy mint a görcsölés. Így azt mondom, várd meg, hogy megjön-e! Csak ha késik, akkor tesztelj! Majd írd meg mi történt!
A kérdező hozzászólása: Ma kéne megjönnie...egyenlõre semmi. Írok, hogy mi történt :) Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Várok még 2 napot és ha akkor sem jön meg, akkor tesztelek.

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!