Találatok a következő kifejezésre: 2 nappal menstruáció előtt már mutathat (2 db)

2 nappal a menstruáció előtt már mutathat pozitívat a teszt?

Valakinek már kimutatta ilyenkor vagy csak a kimaradt menstruáció napján érdemes tesztelni,

Legjobb válasz: mindegy mikor tesztelsz igazábol. a teszt a hcg szintet mutatja ki ami ha sejtosztódás van a szervezetedben keletkezik vagy is a beágyazódástól a megtermékenyített sejt mindig nö. a teszt kb a beágyazódástol számítva 1-2 hétre mutatja ki a terheséget. de a megtermékenyülés és a beágyazódás között akár 1 hét is lehet. mivel minden petesejt megtapad de a nem megtermékenyültek leválnak és mestruáció lesz. szóval ha nem válik le akkor lehetséges hogy beágyazódott már és növekszik vagy is a hcg szint is nö és a teszt csikozódik.

mindegy mikor tesztelsz igazábol. a teszt a hcg szintet mutatja ki ami ha sejtosztódás van a szervezetedben keletkezik vagy is a beágyazódástól a megtermékenyített sejt mindig nö. a teszt kb a beágyazódástol számítva 1-2 hétre mutatja ki a terheséget. de a megtermékenyülés és a beágyazódás között akár 1 hét is lehet. mivel minden petesejt megtapad de a nem megtermékenyültek leválnak és mestruáció lesz. szóval ha nem válik le akkor lehetséges hogy beágyazódott már és növekszik vagy is a hcg szint is nö és a teszt csikozódik.
Szia! Attól is függ milyen tesztet veszel! Nekem a nem várt mensi elõtt egy nappal reggeli elsõ vizeletbõl a Clearblue kimatatta a babát! De pl a Lilly még egy nappal a mensi elmaradása utána sem mutatta ki, pedig azt is reggeli elsõbõl csinátam!
Szia! Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a pozitívat és ráadásul délután!!!(20-as érzékenységû teszt) Sok sikert

Romed teszttel mikor tesztelhetek először? Menstruáció előtt mutathat pontos eredményt már 2 nappal?

Legjobb válasz: Szerintem, az a biztos, ha megvárod az esedékes menses elsõ napját. Ilyenkor a HCG szint még elég alacsony lehet, nem biztos, hogy kimutatja még a teszt. És az elég lelombozó... Szerintem, két napot megéri várni még... Ha van picur, akkor két nap múlva is ott lesz, hidd el. :) De kívánom, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél! :)

Szerintem, az a biztos, ha megvárod az esedékes menses elsõ napját. Ilyenkor a HCG szint még elég alacsony lehet, nem biztos, hogy kimutatja még a teszt. És az elég lelombozó... Szerintem, két napot megéri várni még... Ha van picur, akkor két nap múlva is ott lesz, hidd el. :) De kívánom, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél! :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!