Találatok a következő kifejezésre: 2 nappal jött meg a (280 db)

Az normális, ha 2 napja jött meg a mezeszem, és már el is múlt?

most jött meg el?ször azóta, mióta szedek fogamzásgátlót

Legjobb válasz: A fogamzásgátló valóban lecsökkenti a vérzés mennyiségét és idõtartamát is, de az hogy 2 napig legyen meg az már nem jó! Én 5 évig szedtem fogamzásgátlót, ez alatt 2szer váltottam tablettát, mert ahogy fejlõdtem egyre gyengébb lett a tabletta. Amikor uj fogamzásgátlót kaptam talán kicsit jobban feszültek a melleim stb. de a menstruációm mindig megjött és mindig megvolt legalább 4, de 5 napig is! Igaza lehet az elõzõknek is, de ha sokáig csak 2 napig menstruálsz a szünetekben, én a helyedben kikérném egy orvos véleményét is ezzel kapcsolatban!

A fogamzásgátló valóban lecsökkenti a vérzés mennyiségét és idõtartamát is, de az hogy 2 napig legyen meg az már nem jó! Én 5 évig szedtem fogamzásgátlót, ez alatt 2szer váltottam tablettát, mert ahogy fejlõdtem egyre gyengébb lett a tabletta. Amikor uj fogamzásgátlót kaptam talán kicsit jobban feszültek a melleim stb. de a menstruációm mindig megjött és mindig megvolt legalább 4, de 5 napig is! Igaza lehet az elõzõknek is, de ha sokáig csak 2 napig menstruálsz a szünetekben, én a helyedben kikérném egy orvos véleményét is ezzel kapcsolatban!
kell idõ mire hozzászokik a szervezeted a fogamzásgátlóhoz, 2-3 hónap mire beáll a menstruációd rendesen. alapvetõen csökken a vérzés mennyisége fogamzásgátló szedése alatt, szóval szerintem nem baj.
Teljesen normális, ne aggódj, nekem egy évig volt így. Aztán helyreállt.

3 és fél hete volt missed abom. 2 napja jött meg a menstruációm és szinte folyamatosan ömlik belőlem a vér. Normális ez a vérzés?

Ez még a tisztulás vagy most már mindig ilyen lesz a mensturáció?

Legjobb válasz: 3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(

3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(
Szia! Sajnálom, ami veled történt. Nekem decemberben volt a mûtét, 30 napra jött meg, és nekem is nagyon erõs volt, és görcsöltem is. Utána visszaállt 28 napra a ciklusom, és a mennyisége is a szokásos volt.
nekem okt elején volt missed ab.nov.15-én jött meg, és a szokásos 4 nap helyett 1 hétig tartott, és sokkal erõsebb volt végig, mint azelõtt.utána beállt rendesen. A mûtét után én viszonylg sokáig tisztultam.Majd 1 hétig mindig volt valami
én nem görcsöltem, de a vetélés után nekem is nagyon bõ volt az elsõ vérzés, amolyan tisztuló vérzésnek fogtam fel. Utána nem tudom, milyen lehetett volna, mert fogigátlót kezdtem szedni, és az nagyon lecsökkentette a mennyiségét. Most hagytam abba a bogyót, ha ebben a hónapban nem lesz baba, akkor április végén elválik, hogy milyen menzim lesz.
Szia!Nem akarlak megijeszteni, de nem normális!Én ugyanigy jártam, de több, mint 8 hétig dõlt belõlem, aztán vettem pásztortáskateát, azt kezdtem inni és 3. napra teljesen elmúlt!A dokim nem talált semmit, azt mondta nem fogok elvérezni, azért kezdtem inni a teát, mert már elegem volt és nagyon le is gyengültem.Menj vissza az orvoshoz, aki mûtött, nézzen meg UH-gal, ha nem talál semmit, javaslom a teát!Gyors gyógyulást!
lehet terhesség is esetleg vmilyen rendellenesség.
Ha tabit szedsz, lehet attól. Ha nem szedsz, akkor lehet terhesség vagy vmi rendellenesség.
nem késik? mert ha késve jön meg lehet atol....

2 Napja jött meg a lencsém, a boltban feltudtam tenni igaz kicsit sok idő volt de ithon nem sikerül sehogy pedig vagy összesen 5órát próbálgattam?

Széthuzom elléggé a szemen simán beférne de amikor a lencsét közelrakom és már rajta van szinte akkor: dszzszsdkgtr? leesik hozzátapad összecsuklik mint a fosó galamb vagy kifordul... nem tom mi a probléma néztem vagy 1000 vidit de sehogy se megy

Legjobb válasz: Széthúzod, rácuppantod határozottan a szemedre, ilyenkor még ne csukd rá rögtön a szemed, mert akkor összegyûrheti a lencsét, és kieshet, hanem egy nagyon kicsit told a lencsét körbe vagy akár csak jobbra-balra, vagy ahogy sikerül, így normálisan rátapad, a levegõ kimegy alóla.

Széthúzod, rácuppantod határozottan a szemedre, ilyenkor még ne csukd rá rögtön a szemed, mert akkor összegyûrheti a lencsét, és kieshet, hanem egy nagyon kicsit told a lencsét körbe vagy akár csak jobbra-balra, vagy ahogy sikerül, így normálisan rátapad, a levegõ kimegy alóla.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a 2. nem jön össze..:/ a rácuppan
A kezdõknek elég nehéz még az ujjukat a szemükön tartani :D Én örültem ha valahogy belevarázsoltam a szemembe, nemhogy még lökdössem az ujjammal :D Gyakorolj sokat. Gondolom belepislogsz mindig. Ez nem lesz így örökké. Nekem 2 hét lencsehasználat után már elmúlt, sõt az elsõ hét után is lényegesen könnyebb volt. Én is nehéz eset voltam. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:D most az egyik szemembe bele sikerült tenni de a másikba nem. nem a pislogás a gond mert annyira kifeszítem elöbb szakadna le a szemhélyam mint hogy pislogjak:D az a baj hogy van hogy kicsuszik amikor kifeszítem meg a kordinálással. de szerintem össze fog jönni:) csak gyakorolni kell.
A kérdező hozzászólása: nah mostmár megy gyorsan:) )
majd belejössz, nem kell aggódni:)

Cypromixet szedek, mindig 5. nap jött meg a mensim, de pár hónapja össze vissza jön meg, hol a 2-3. nap volt, most meg a 6. napon. Mitől lehet hogy így ingadozik, eddig 5. napon jött. Normális ez vagy gond lehet?

Nem rég volt egy méh gyulladásom is, lehet nem múlt el. De ett?l függetlenül se 5. nap jön.

Legjobb válasz: szerintem nõgyógyász... szerintem....

szerintem nõgyógyász... szerintem....
Irány a doki, valószínû a a gyulladásod okozza ezt.
A kérdező hozzászólása: Doki majd ha elmúlt a menszi, és a vizsgaidõszakom. De elõtte is így jött .. Vazul inkább máshova gépelj..

21 napra jött meg a mensim, eddig még soha nem jött meg korábban, csak maxi 1-2 nappal, de késni volt már úgy, hogy több napot is késett. Vajon mi lehet az oka, hogy most ilyen korán megjött?

utolsó mensim els? napja január 8-án volt.

Legjobb válasz: Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Az utolsó 2 hónapban 34 napra jött meg a mensim. Előtte 28-30 napra. Akkor most kb mikorra ne várjam?

Most vagyok a 32. napon.Nagyon szeretnénk már babát!Kb mikor teszteljek?

Legjobb válasz: most vagy jön egy még hosszabb ciklus, esetleg 36 napos, vagy az is lehet, hogy lassan visszaáll az eredetire. ha nem akarsz feleslegesen csalódni, akkor vársz még pár napot

most vagy jön egy még hosszabb ciklus, esetleg 36 napos, vagy az is lehet, hogy lassan visszaáll az eredetire. ha nem akarsz feleslegesen csalódni, akkor vársz még pár napot
A kérdező hozzászólása: Ó, hát köszi a választ!Még hosszabb ciklus? Nem is gondoltam volna...

2 napja jött meg (már megvan 2éve) és vettem be fájdalom csillapítot mert nagyon görcsöl a hasam de már 2 napja de nem használ. Ennyire még nem fájt és nem véreztem, félek. Ez normális? :S (14/L)

Legjobb válasz: normális persze. vegyél be nospa-t, vagy vmi más simaizomgörcs oldót. ha nagyon szarul vagy, akkor menj le a háziorvoshoz, aki megszúr eggyel.

normális persze. vegyél be nospa-t, vagy vmi más simaizomgörcs oldót. ha nagyon szarul vagy, akkor menj le a háziorvoshoz, aki megszúr eggyel.
ja és ne idegeskedj miatta, mert mondanom sem kell, hogy csak rosszabb lesz stressz hatására és elhúzódik.

Fogamzásgátló szedésénél nektek volt már olyan, hogy a 7 napos szünetben nem a megszokott napon jött meg a vérzésetek, hanem mondjuk 1-2 napot késett?

Ha igen, akkor utána a következő hónapban is ezen a későbbi napon jött meg, vagy ahogy alapból szokott?

Legjobb válasz: Igen, eddig egyszer történt meg, hogy +4 napot késett a 3. várt nap után, de akkor már fél éve szedtem a tablettát. Elõször kicsit ráparáztam, mert rendszeresen voltam együtt a barátommal, de aztán hála istennek megkönnyebbültem. Furcsa volt, de azóta nem volt ilyen, de olyan igen, hogy hamarabb egy nappal, vagy késõbb egy nappal... Betudható a stressznek, életmódváltásnak, esetleges antibiotikum hatásának általában...

Igen, eddig egyszer történt meg, hogy +4 napot késett a 3. várt nap után, de akkor már fél éve szedtem a tablettát. Elõször kicsit ráparáztam, mert rendszeresen voltam együtt a barátommal, de aztán hála istennek megkönnyebbültem. Furcsa volt, de azóta nem volt ilyen, de olyan igen, hogy hamarabb egy nappal, vagy késõbb egy nappal... Betudható a stressznek, életmódváltásnak, esetleges antibiotikum hatásának általában...
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!